Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، محبوب حيدری، مديركل راه و شهرسازی استان اردبيل در جلسه ستاد باز آفرينی استان با اعلام اين مطلب افزود: در اجرای تكاليف برنامه ششم توسعه مبنی بر تحرک بخشيدن به برنامه های بازآفرينی اعم از احياء بافت های فرسوده و ساماندهی حاشيه شهرها از طريق بازآفرينی و نوسازی محلات هدف 64 ميليارد تومان تسهيلات ساخت 3215 واحد مسكن به استان اردبيل اختصاص يافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تسهيلات ساخت برای سازندگان واحدهای مسكوني در كلان شهرها به ازاي هر واحد 50 ميليون تومان و در ساير شهرها 40 ميليون تومان با نرخ سود 9% در سال جاري براي دوره مشاركت مدني دو ساله ساخت است و علاوه بر اين تسهيلات 70 ميليون توماني با نرخ سود 18% براي انبوه سازان قابل پرداخت مي باشد.

مدیر کل راه و شهرسازی استان اردبيل به تسهيلات خريد هم اشاره كرد و اظهار داشت: اين تسهيلات از محل صندوق پس انداز مسكن يكم براي متقاضيان خريد واحد مسكوني در محدوده ها و محلات هدف در شهرهاي بزرگ بالاي 200 هزار نفر جمعيت 60 ميليون تومان و ساير مناطق شهري 40 ميليون تومان با نرخ سود 6% با دوره بازپرداخت حداكثر 12 سال مي باشد.

حيدري افزود: تسهيلات وديعه اسكان موقت به صورت قرض الحسنه در كلان شهرها 20 ميليون تومان براي هر متقاضي واجد شرايط و در ساير شهرها 15 ميليون تومان مي باشد.

دبير ستاد بازآفريني شهري استان اردبيل به فرصت هاي شغلي ايجاد شده در راستاي طرح بازآفريني در سطح استان اردبيل اشاره كرد و افزود: تعداد 3799 فرصت شغلي در راستاي اجراي بازآفريني در سطح استان بصورت مستقيم ايجاد خواهد شد و اين در حالي است كه بصورت غير مستقيم هم 5699 فرصت شغلي در همين راستا ايجاد خواهد شد.

وي گفت: اميد است نقش موثر و جهادي شهرداري ها و سايردستگاه هاي دولتي عضو ستاد در اجراي برنامه بازآفريني و رفع مشكلات و مسايل با حضور حداكثري بخش خصوصي و توسعه گران دستاوردهاي اين طرح در كوتاه ترين زمان ممكن ، بازآفريني بافت ها و محلات هدف مورد انتظار را در سطح استان موجب گردد.

مدیر کل راه و شهرسازی استان اردبيل ادامه داد: بودجه عمومي خدمات روبنايي ، زيربنايي و توانمند سازي به ميزان 394 ميليارد ريال و بودجه شهرداري ها 2044 ميليارد ريال و 1168 ميليارد ريال سهم بودجه ساير دستگاههاي دولتي عضو ستاد در اجراي طرح بازآفريني شهري در استان اردبيل است.

حيدري افزود: هرگونه ايجاد تعهد و هزينه كرد بابت پروژه هاي برنامه اقدام مشترك محلات با رعايت قوانين ، مقررات ، آئين نامه ها و دستور العمل هاي جاري خواهد بود.

دبير ستاد بازآفريني شهري استان اردبيل در ادامه به پرداخت وام در جهت احياي بافت هاي فرسوده اشاره كرد و اظهار داشت: از اول سالجاري تا به امروز براي ساخت 1100 واحد مسكوني متقاضيان به بانك هاي عامل معرفي و نسبت به تكميل مدارك و اخذ وام اقدام نموده اند.

وي تصريح كرد: اولويت اجراي طرح هاي بازآفريني شهري در استان اردبيل در شهرهاي بالاي 50 هزار نفر بوده و در شهرهاي زير 50 هزار نفر به شرط تعريف و ارائه طرح امكان پذير خواهد بود.

مدیر کل راه و شهرسازی استان اردبيل در پايان به بحث اطلاع رساني در خصوص بازآفريني شهري و اقدامت صورت گرفته اشاره كرد و افزود: در بحث اطلاع رساني بايد از تمام ظرفيت شهرداري ها ، دستگاههاي عضو ستاد و صدا و سيماي مركز اردبيل در اقدامي مشترك موارد لازم جهت اطلاع همشهريان محترم شفاف سازي و اطلاع رساني گردد.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مسکن تسهیلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۲۴۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۶۵۰۰۰ واحد فرسوده در استان تهران درحال نوسازی است

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: در حال حاضر با همراهی شهرداری‌ها و شوراهای استان تهران بیش از ۲۶۵۰۰۰ واحد بناهای فرسوده در حال نوسازی داریم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، ظهر امروز و به مناسبت روز ملی شوراها همایش گرامی‌داشت هفته شوراهای اسلامی شهر با موضوع مشارکت در بازآفرینی شهری با حضور مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری و معاون وزیر راه و شهرسازی، معاون امور عمرانی استانداری تهران، مدیر کل راه و شهرسازی استان تهران، مدیر کل دفتر فنی حمل و نقل استانداری تهران، روسا و اعضای شوراها و شهرداران شهرهای استان تهران، ائمه جمعه، فرماندار و مسئولان شهرستان بهارستان برگزار شد؛ محمد آیینی در این نشست اظهار کرد: این جلسه در سایر استان‌ها باهدف تقدیر از اعضای شورای شهرها و برای ترویج نوسازی بافت فرسوده برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اهداف برگزاری این نشست‌ها افزود: نگاه دولت مردمی سیزدهم و وزیر راه و شهرسازی در این است که دستگاه اصلی که می‌تواند بازآفرینی شهری را متحول کند، شهرداری‌ها هستند، بر همین اساس شهرداری‌ها شرکای راهبردی وزارت راه و شهرسازی محسوب می‌شوند و در کنار شهرداری‌ها، دستگاه ناظر اعضای محترم شورا هستند که تقاضا داریم سفیران بازآفرینی شهری باشند.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری با تاکید بر کارکردهای سفیران بازآفرینی شهری گفت: شوراها باید حمایت‌های قانونی که دولت و مجموعه دستگاه‌های حاکمیتی از مردم در نوسازی بافت‌های فرسوده فراهم کرده را به مردم برسانند و مطالبه‌گر حقوق مردم باشند، من معتقدم هنوز ۷۰ درصد مردم از تسهیلات و مشوق‌ها و راهکارهای احیای بافت فرسوده آگاهی ندارند.

آیینی با بیان اینکه کار اجرایی دولت سیزدهم مردمی‌سازی است و خالص‌ترین شکل مردمی‌سازی در بازآفرینی شهری قابل تحقق است، چون در بازآفرینی شهری مالکیت برای مردم است نوسازی هم باید توسط مردم انجام شود، خاطرنشان کرد: در حال حاضر با همراهی شهرداری‌ها و شوراهای استان تهران بیش از ۲۶۵۰۰۰ واحد بناهای فرسوده در حال نوسازی داریم و در سال ۱۴۰۲ رکورد صدور پروانه در بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری طی ۳۰ سال گذشته شکسته شد.

وی با بیان اینکه امسال انتظار داریم با همکاری و تعامل بیشتر و پیگیری از سوی اعضای شورا، جهش جدی‌تری در این زمینه صورت گیرد، افزود: در سال ۱۴۰۳ باید حداقل ۱۵۰۰۰۰ پروانه صادر شود تا پایان سال در حدود ۴۰۰۰۰۰ واحد از بافت‌های فرسوده در دست ساخت داشته باشیم.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری با تاکید بر اینکه استان تهران از بالاترین درصد بناهای ناپایدار به لحاظ تعدادی برخوردار است، بیان کرد: بیش از ۲۲۵۰۰۰ بنای ناپایدار در استان تهران داریم و جان مردم در خطر است، البته در شهر تهران روند بسیار خوبی در سال ۱۴۰۲ داشته و میزان صدور پروانه‌ها ۲.۸ برابر شده و به بیش از ۲۶۰۰۰ صدور پروانه ساخت رسیده که در سال ۱۴۰۰ تنها ۱۰۰۰۰ پروانه صادر شده بود.

آیینی اضافه کرد: ۵۵ درصد بافت فرسوده استان در شهرستان‌های استان تهران است، متاسفانه عملکرد صدور پروانه زیر ۸ درصد بوده و باید مشکلات این حوزه مرتفع و مردم بتوانند از ظرفیت قانون تعیین وضعیت املاک استفاده کرده و سند دریافت کنند و از ظرفیت ماده ۹ قانون حمایت از احیا، بهسازی و نوسازی بافت‌های فرسوده استفاده کنند.

وی در پایان با اشاره به اینکه باید نهضت دریافت سند را راه بیاندازیم، خاطرنشان کرد: در شهرستان‌های استان تهران، شهرهای گلستان و صالحیه جزو شهرهای رتبه بالا بوده و اقدامات بسیار خوبی در حوزه بافت‌های فرسوده انجام داده و روند صدور پروانه در این دو شهر صعودی است، اما انتظار ما یش از این‌هاست.

منبع: فارس

کد خبر 749170

دیگر خبرها

  • تامین زمین برای ساخت بیش از ۹۰ هزار واحد مسکونی در شمال سیستان و بلوچستان
  • احداث ۱۰۵۰ واحد مسکونی نهضت ملی مسکن در خوی
  • ۲۶۵۰۰۰ واحد فرسوده در استان تهران درحال نوسازی است
  • ۵۹ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده استان تهران ساخته شد
  • ۴ هزار واحد مسکونی در شهر پرند آماده تحویل
  • آغاز ساخت ۳۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن پلاک‌های فرسوده تهران
  • تحویل ۴ هزار واحد مسکونی در شهر پرند/ آورده ۷۰۰ میلیونی متقاضیان
  • تقدیر از بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ساخت
  • سمنان پیشرو در نهضت ملی مسکن/ ۱۹ هزار واحد مسکونی در دست ساخت است
  • تحویل واحدهای مسکن ملی به متقاضیان تا پایان امسال