Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-04-24@23:08:40 GMT

بیماران مبتلا به ایدز شناسایی می شوند

تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۲۴۸۷۷

بیماران مبتلا به ایدز شناسایی می شوند

رکنا: اغلب مبتلایان به ایدز از بیماری شان اطلاعی ندارند و تقریبا 60 درصد مبتلایان از بیماری شان خبر ندارند.

رییس اداره ایدز و بیماری‌ھای آمیزشی وزارت بھداشت ضمن تشریح برنامه چهارم استراتژیک ایدز و هدف‌گذاری‌های مورد نیاز در برنامه پنجم، گفت: با توجه به اینکه ۶۰ درصد از مبتلایان به اچ آی وی از ابتلای خود اطلاعی ندارند، تقویت برنامه‌هایی مهم است که به افزایش بیماری‌یابی کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر افسر کازرونی درباره برنامه چهارم استراتژیک ملی کنترل عفونت اچ آی وی گفت: این برنامه در اسفند ماه سال ۹۴ مصوب شد و در آن شرح وظایف سازمان‌ها مشخص شده است. اجرای این برنامه تا پایان سال ۹۸ است و بر اساس ۱۱ استراتژیک نوشته شده است. در همین راستا تیمی برای نظارت بر اجرای برنامه استراتژیک و پایش آن تشکیل شده است. با بررسی‌های انجام شده نقایص و ضعف‌ها را پیگیری می‌کنیم و در جلسات متعدد درصدد رفع آن‌ها هستیم.

کازرونی افزود: برنامه استراتژیک ایدز که شامل آموزش و اطلاع‌رسانی، سلامت خون، مشاوره، مراقبت، درمان و حمایت مبتلایان، پیشگیری و کاهش آسیب است، در برنامه پنجم نیز بر مبنای همان راهکارهای محوری، برنامه‌ریزی‌های لازم صورت می‌گیرد و با محوریت آموزش و اطلاع‌رسانی برای کاهش ابتلا و افزایش بیماریابی، ارتقای کیفیت مراقبت، درمان و تقویت پیشگیری ادامه پیدا می‌کند.

وی با بیان اینکه در این برنامه موضوع حائز اهمیت بحث اطلاع‌رسانی گسترده است، گفت: با توجه به اینکه ۶۰ درصد از مبتلایان به اچ آی وی از ابتلای خود اطلاعی ندارند، برای ما تقویت برنامه‌هایی مهم است که به افزایش بیماری‌یابی کمک کند.

کازرونی ادامه داد: تنها راه تحقق این موضوع افزایش آگاهی افراد درباره این بیماری است. لازم است افراد بدانند که اچ آی وی یک بیماری عفونی مزمن است و تشخیص زودهنگام و شروع سریع درمان منجر به کنترل بیماری می‌شود؛ چرا که در این بیماری، وقتی ویروس اچ آی وی وارد بدن شود، به طور متوسط ۱۰ سال طول می‌کشد تا ویروس سیستم ایمنی را ضعیف و علائم بیماری ظهور کند. بنابراین شروع درمان، به ویروس اجازه تکثیر و تضعیف سیستم ایمنی را نمی‌دهد و بدین ترتیب ویروس قابلیت انتقال به دیگران را هم نخواهد داشت.

وی گفت: بنابراین افرادی که فکر می‌کنند در معرض ابتلا به اچ آی وی قرار گرفته‌اند، می‌توانند برای تست، آموزش و مشاوره به مراکز درمانی و مشاوره مراجعه کنند و در صورت تشخیص ابتلا، مراقبت و درمان شروع می‌شود. البته این چرخه آزمایش، تشخیص تا درمان در مراکز ما رایگان است.

وی افزود: در راستای اطلاع‌رسانی در برنامه چهارم استراتژیک ایدز، همه سازمان‌های متعهد به این برنامه خصوصا سازمان‌هایی مانند صدا وسیما و  در جهت اطلاع رسانی و افزایش آگاهی افراد جامعه در پیشگیری از این بیماری، باید بیشتر تلاش‌ کنند.

کازرونی درباره اقدامات وزارت بهداشت در شناسایی مبتلایان ایدز در پاتوق‌های معتادان و کانون‌های ابتلا گفت: وزارت بهداشت و سازمان بهزیستی از طریق مراکز کاهش آسیب تحت پوشش، به وسیله تیم‌های سیار آموزش دیده و موبایل کلینیک‌ها، این کانون‌ها را شناسایی می‌کنند. به این ترتیب افراد را آموزش داده و از آنها آزمایش گرفته می‌شود و در صورت نیاز، وسایل لازم در اختیارشان قرار خواهند داد. اخبار 24 ساعت گذشته رکنا را از دست ندهید

 

حوادث اختصاصی رکنا را اینجا بخوانید:

این پدر هوسباز به دو فرزندش هم رحم نکرد+عکس زنم در خیاطی یعقوب با او تنها بود! / خون جلوی چشمانم را گرفت! قتل فجیع/ پسر شیرازی با ماشین از روی مادر خود رد شد ! ایرج دانایی‌فر درگذشت +آخرین عکس فیلم شکنجه وحشتناک در کمپ ترک اعتیاد رامسر / پشت بیسیم چه کسی دستور می داد ! این مرد خبیث بعد از تجاوز به زنها اعضای بدن آنها را می فروخت+عکس 7 مرد هوسباز دختر 10 ساله را از جشن عروسی دزدیدند و به اوتجاوز کردند +عکس زمان واریز یارانه آذر 97 مشخص شد مهم ترین اخبار 24 ساعت گذشته رکنا 2 دختر تهرانی با لباس پسرانه در سفره خانه ها مشروب سر میزها می بردند! + جزییات عجیب ارتباط بهنود با زنان مقابل چشمانم برایم عادی شده است عکس های تلخ از جان باختن مادر و دختر توسط قاتلان وحشی / 16+ مادری که فقط خود را نجات داد / 5 کودک زنده زنده در آتش سوختند+ عکس شهادت یک مأمور نیروی انتظامی در ریگان "سونگل گ" در هامبورگ آلمان دستگیر شد

منبع: رکنا

کلیدواژه: سلامت ایدز بیماری شناسایی عفونت مبتلا به ایدز عکس دستگیر شد مرد دختر تجاوز تنهایی جوان مادر مردم دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۲۴۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی به زودی امکان درمان در خانه را فراهم خواهد کرد

به گزارش جماران به نقل از آناتولی، با هوش مصنوعی فرآیندهای تشخیص بیماری‌ها و در آینده نزدیک امکان درمان آنها بدون مراجعه به بیمارستان فراهم خواهد شد.

با استفاده گسترده از کاربردهای هوش مصنوعی در بخش سلامت، فرآیندهای تشخیص سرعت می‌گیرد و در آینده نزدیک امکان درمان بدون مراجعه به بیمارستان برای بیماران فراهم می‌شود.

پیشرفت‌های فن‌آوری مانند هوش مصنوعی و تجزیه و تحلیل کلان داده‌ها مزایای بزرگی را در زمینه‌هایی مانند تشخیص زودهنگام بیماری‌ها، برنامه‌ریزی درمان و ارائه مؤثرتر خدمات بهداشتی فراهم می‌کنند.

در حالی که سیستم‌های تشخیصی با پشتیبانی از هوش مصنوعی به پزشکان در شناسایی بیماری‌ها و تعیین روش‌های درمانی کمک می‌کنند، این سیستم‌ها با تجزیه و تحلیل سریع مجموعه داده‌های بزرگ، روند تشخیص را سرعت می‌بخشند و نتایج دقیق‌تری ارائه می‌دهند.

پرفسور ودات گورال، متخصص گاستروانترولوژی در بیمارستان مدیپول ترکیه در گفت‌وگو با خبرنگار آنادولو با بیان اینکه استفاده از هوش مصنوعی در حوزه سلامت رو به افزایش است، گفت: از این سیستم‌ها در تشخیص و شناسایی ضایعات سرطانی نیز استفاده می‌شود.

او اظهار داشت: هوش مصنوعی یک کاربرد بسیار قابل اعتماد در تشخیص زودهنگام سرطان، غربالگری سرطان، اثربخشی دارو و پیگیری است.

وی با اشاره به اینکه این نمونه‌ها نشان می‌دهد که استفاده از هوش مصنوعی در سلامت منجر به دستاوردهای اقتصادی نیز می‌شود، ادامه داد: با افزایش استفاده از هوش مصنوعی، امکان درمان بدون مراجعه به بیمارستان برای بیماران فراهم می‌شود و به این ترتیب به نوعی بیمارستان‌ها به لطف هوش مصنوعی به سراغ بیماران خواهد رفت.


 

دیگر خبرها

  • شناسایی ۶۱۲ مبتلا به سرخک در ۱۴۰۲/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • همه چیز درباره انگ اجتماعی
  • آیا هیپنوتیزم برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مفید است؟
  • هوش مصنوعی به زودی امکان درمان در خانه را فراهم خواهد کرد
  • تغییر سبک زندگی، بهترین درمان کبد چرب / این بیماری تنها مختص افراد چاق نیست
  • جزییات تازه از اسم بیماری که ترانه علیدوستی به آن مبتلا شده است
  • بیماری سالک در دامغان کنترل شد
  • افزایش مبتلایان به سرطان در بلخ