Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا؛ به نقل از روابط عمومی کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور، در بخش رقابتی زیورآلات از متقاضیان و علاقه‌مندان به حضور خواسته شده طبق اهداف اصلی جشنواره موضوع نقش مكران در اولویت قرار گیرد.

متن كامل فراخوان بخش زیورآلات هشتمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر به شرح زیر است:

طراحی جواهرات و زیورآلات:

به منظور ترغیب طراحان و تولیدکنندگان فعال در صنعت طلا، جواهرات و زیورآلات در ارائه الگوهای ایرانی اسلامی و افزایش سطح آگاهی طراحان جواهر و لباس، بنیاد ملی مد و لباس اقدام به برگزاری مسابقه طراحی در بخش رقابتی و نشست‌های آموزشی در بخش غیر رقابتی و رویدادهای نمایشگاهی دربخش ویترین ملی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 در بخش رقابتی طراحان، طرح‌ها و ساخته‌های خود را با اولویت موضوع نقش مکران ارائه ‌کنند. هر هنرمند می‌تواند با حداکثر پنج اثر در مجموع رسته‌های مختلف در این بخش شرکت کند. طرح‌های ارائه شده در صورت انطباق با اهداف جشنواره بررسی می‌شود.

طرح‌ها باید در قطع A4  اجرا شوند و در انتخاب تکنیک طراحی و مواد اجرا محدودیتی وجود ندارد. در داوری آثار این رسته علاوه بر کیفیت راندو و نمایش فلز و گوهر مواردی چون رعایت نکات فنی تولید نیز مورد توجه هیئت داوران قرار می‌گیرد. آثار باید پس از اسکن در قالب آماده‌ای که در سایتwww.iranmode.com  در دسترس است قرار گرفته و طی مراحل ثبت نام آپلود شود. پس از انجام مراحل داوری، آثار راه یافته به بخش نمایش اعلام و از صاحبان آثار دعوت می‌شود که نسبت به تحویل اصل اثر در قطع A4 به دبیرخانه جشنواره اقدام کنند.

در بخش طرح‌های سه بعدی رایانه‌ای طراحان و مدلسازان از هر نرم افزار مدل سازی رایانه‌ای و موتور رندری می‌توانند استفاده کنند. رندر باید در موقعیتی گرفته شده باشد که نمایانگر بیشترین جزئیات طرح باشد. بدیهی است علاوه بر موارد کلی ذکر شده در بخش معیارهای داوری، در داوری آثار این رسته کیفیت رندر نیز در نظر گرفته می‌شود. رندر طرح باید در قالب آماده‌ای که در سایتwww.iranmode.com  در دسترس است قرار گرفته و طی مراحل ثبت نام آپلود شود.

در بخش جواهرات و زیورآلات ساخته شده به منظور ساخت قطعات می‌توان از روش‌های دستی، ریخته‌گری و دیگر روش‌های مرسوم در زرگری استفاده کرد. در داوری آثار بخش جواهرات و زیورآلات ساخته شده، علاوه بر موارد ذکر شده، کیفیت ساخت نیز مورد توجه داوران قرار می‌گیرد. تصاویر قطعه باید در قالب آماده‌ای که در سایت www.iranmode.com در دسترس است قرار گرفته و طی مراحل ثبت نام آپلود شود. پس از انجام مراحل داوری، آثار راه یافته به بخش نمایش اعلام و از صاحبان آثار دعوت می‌شود که نسبت به تحویل اثر به دبیرخانه جشنواره اقدام کنند.

شایان ذکر است داوری آثار در دو مرحله انجام و آثار برتر در هر رسته، از میان آثار راه یافته به نمایشگاه آثار منتخب برگزیده می‌شوند.

استفاده از عناصر ایرانی اسلامی در طرح، رعایت اصول ارگونومی، قابلیت تولید و رعایت استانداردهای فنی تولید، فلسفه طرح و بهره‌گیری خلاقانه از مواد و گوهرها، خلاقیت، نوآوری و اصالت طرح معیارهای داوری هستند.

هیئت داوران متشکل از 10 نفر است که سه نفر از صاحبان برندهای موفق و فعالان صنعت طلا و جواهر، سه نفر از متخصصین و اساتید رشته‌های مرتبط با طلا و جواهر، سه نفر از برگزیدگان ادوار گذشته جشنواره و یک کارشناس نماد شناس خواهند بود.

در بخش غیررقابتی نشست‌های تخصصی به منظور ارتقا درک متقابل نیازهای جامعه طراحان لباس و طراحان جواهر و تعامل این دو گروه در ایجاد فرهنگ پوشش ایرانی اسلامی در اجتماع و بررسی نیازهای هر یک از طرفین در تولید قطعات کاربردی، نشست‌های تخصصی قبل از شروع جشنواره برگزار می‌شود. زمانبندی و موضوع این نشست‌ها متعاقبا از طریق سایت جشنواره به اطلاع عموم می‌رسد.

در طول زمان برگزاری جشنواره کارگاه‌های آموزشی جهت ارتقای سطح علمی طراحان با موضوعات معرفی نمادها،علائم و نشانه‌های بیگانه و معارض فرهنگ اسلامی و ایرانی، سبک‌های طراحی جواهر، نقوش ایرانی و اسلامی در زیورآلات، مدلسازی رایانه‌ای و جایگاه آن در صنعت زیورآلات، گوهرشناسی و مواد و فناوری‌های نوین در زیورآلات برگزار می‌شود.

یادآوری می‌شود، هشتمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر با موضوع ویژه مكران یا مكوران به عنوان سوژه اصلی در بخش‌های رقابتی جشنواره از ٢٦ بهمن ماه تا دوم اسفند ماه سال جاری، در مجتمع نمایشگاهی بوستان گفت‌و‌گو برگزار می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا اجتماعی جشنواره مد و لباس فجر اعلام فراخوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۲۵۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۴ بهار با رادیو

به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی معاونت صدا، علی بخشی زاده، معاون صدای رسانه ملی درباره سالروز ۸۴ سالگی رادیو گفت: آسمان رادیو همیشه پرستاره بوده و با وجود گسترش رسانه ها، همچنان رادیو در سپهر رسانه می‌درخشد. این قدرت رادیو است که این قدمت را پشت سر می‌گذارد و اکنون وارد ۸۴ سالگی می‌شود. در رادیو مجموعه‌ای از نیرو‌های کارآمد، خلاق و مبتکر مستقر هستند. معمولاً آثار تولید شده فاخر است و بیراه نیست که بگوییم رادیو، آسمانی پر ستاره است. همه دوستان و همکاران خوب رادیو در عرصه فرهنگ و پیام رسانی تلألو و درخشش قابل تحسین دارند. این به خاطر این است که ما در رادیو مجموعه‌ای از هنرمندان فرهیخته، با سواد، مبتکر و خلاق داریم.

وی ادامه می‌دهد: رادیو رسانه‌ای قدرتمند برای پاسخگویی به انواع نیاز‌های ارتباطی بشر است، به ویژه نقش این رسانه در اطلاع‌رسانی، انتشار آگاهی‌های عمومی، پخش موسیقی و ایجاد فرصت‌های تفریحی و پر کردن اوقات فراغت خیلی چشمگیرتر و بیشتر از گذشته شده است. همین نیاز و ظرفیت پاسخگویی در رادیو است که منجر به بقای رادیو شده است. امروز شبکه‌های تخصصی رادیو را داریم که هرکدام متناسب با ذائقه مخاطبان برنامه‌ها را روانه آتنن می‌کنند. از سوی دیگر تعامل با مخاطبان بسیار گسترده‌تر از قبل شده است. به عنوان مثال بهره بردن از رادیونما‌ها رنگ و لعاب ویژه‌ای به شبکه‌های رادیویی داده و مخاطبان از این طریق عکس در حوزه‌های مختلف ارسال می‌کنند که از طریق رادیو نما قابل تماشا است.

معاون صدا تاکید کرد: توجه به همین ویژگی‌ها نشان می‌دهد که رادیو همچنان با قدرت در سپهر رسانه مشغول به فعالیت است و امروز که رسانه ملی در جهت تحول گام بر می‌دارد، رادیو در این راستا با رویکرد جهاد تبیین در تمامی زمینه‌های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، هنری و ... گام‌های رو به جلو برداشته و با ساخت برنامه‌های متنوع اعتماد، امید به آینده، نشاط فردی و اجتماعی، سبک زندگی ایرانی اسلامی و ... را گسترش می‌دهد. همین شاخصه‌ها باعث شد تا رادیو به عنوان رسانه مردمی لقب بگیرد که مانایی این رسانه فراگیر، مدیون اندیشه، هنر و مهارت هزاران فردی است که نجیب و شریف هستند و با تعهد حرفه‌ای مشغول به فعالیت هستند. 

بخشی زاده با اشاره به برگزاری سومین دوره جشنواره ملی مستند‌های رادیویی بیان کرد: اکنون در سالروز هشتاد و چهارمین سالروز رادیو، مراسم افتتاحیه سومین دوره جشنواره ملی مستند‌های رادیویی برگزار می‌شود. این جشنواره در طول سه دوره برگزاری در زمینه رونق مستند‌های رادیویی گام‌های موثری برداشته، حتی معتقدم که این جشنواره، پنجره‌ای گشوده تا برنامه سازان و مستندسازان رادیو با جدیدترین ایده‌ها و قالب‌های مستندسازی آشنا شوند. هدف این جشنواره احیای گونه مستندسازی در رادیو بوده و قدم به قدم درهر دوره بیشتر به این هدف رسیده و اکنون در سومین دوره شاهد بلوغ این جشنواره و مستندسازی در رادیو هستیم. 

وی در ارزیابی کمی و کیفی آثار ارسال شده به جشنواره توضیح داد: خوشبختانه برگزاری کارگاه‌های آموزشی در حوزه مستندسازی رادیو جواب داده و در این دوره شاهد شکوفایی آثار ارسالی به لحاظ کمی و کیفی هستیم و این موضوع جای خرسندی دارد که برنامه سازان در این زمینه رشد خوبی داشتند. همچنین در حوزه مردمی، آثار مناسبی ارسال شده که نشانه مسیرهمدلانه رادیو با مردم است که همیشه رسانه مردمی است.

دیگر خبرها

  • تسویه حساب خواهر با برادر/ در «آگنیتاژ» پرواز می‌کنید؟
  • هنرمند ایرانی جایزه طراحی زاکا در توکیو را به خود اختصاص داد
  • راهیابی دو اثر نمایشی به جشنواره ملی تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • مهلت ارسال آثار برای جشنواره ملی فانوس تا ۱۵ خرداد
  • راهیابی ۲ اثر نمایشی از قم به همایش سراسری بچه‌های مسجد
  • نمایش اثرهنری جشنواره قصص قرآنی در مشهد
  • برگزاری هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه
  • ارسال ۳۴۲ اثر به دبیرخانه جشنواره تئاتر فتح خرمشهر
  • ۸۴ بهار با رادیو
  • شهید زاهدی از عناصر تأثیرگذار در دفاع مقدس و بعد از آن بود