Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمیدرضا دهقانی نیا در گفت و گو با خبرنگار مهر، در خصوص سامانه های مربوط به جلوگیری از قاچاق سوخت اظهار داشت: در حوزه وزارت نفت و سامانه های مرتبط با فرایندهای نفتی و پیشگیری از قاچاق چند سیستم داریم.

مدیرکل نظارت بر سامانه‌های الکترونیکی و هوشمند ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز افزود: این سیستم ها شامل سامانه ارائه سوخت بر اساس پیمایش، سامانه استانداردسازی، سامانه تجارت آسان و سامانه پایش پیمایش درون شهری می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: همه سامانه ها عملیاتی شده اند و تنها سامانه استانداردسازی که مربوط به سازمان استاندارد می شود هنوز راه اندازی نشده است و سازمان استاندارد، در راه اندازی سامانه استانداردسازی ۱۶ ماه تاخیر دارد.

دهقانی نیا گفت: با سازمان استاندارد صحبت کردیم و طبق زمانبندی انجام شده، قرار است این سامانه در دی ماه فعال شود.

وی با بیان اینکه اگر این سامانه ها نبودند و اسناد الکترونیکی نمی شد معلوم نیست حجم قاچاق سوخت چقدر می شد، اظهار داشت: به عنوان نمونه سامانه تجارت آسان، کارتابل بین دستگاهی است که دستگاه های متولی از طریق این سامانه درخواست سوخت می کنند؛ به صورت سیستمی درخواست دستگاه ها توسط وزارت نفت بررسی می شود و پس از تایید، تخصیص می یابد که به کاهش مصرف سوخت کمک شایانی کرده است.

وی در خصوص سامانه استانداردسازی گفت: این سامانه برای صادرات مشتفات نفتی است. درواقع این سامانه پل ارتباطی بین سامانه ثامن (سامانه ثبت الکترونیکی معاملات نفتی) و گمرک است که موارد را استاندارد می کند؛ به گونه ای که اگر کسی مشتق نفتی را صادر می کند فرمول به سامانه ارسال می شود و پس از بررسی و تایید مواردی که درخواست کننده برای صادرات داده در صورت تایید به صورت سیستمی بین گمرک و سازمان استاندارد استهلاک پیدا کند.

کد خبر 4482425

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان استاندارد ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز قاچاق سوخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۲۵۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف بیش از ۵ هزار لیتر سوخت قاچاق در قصرشیرین

سرهنگ جلیل سلطانی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: مأموران پلیس امنیت اقتصادی حین گشت‌زنی در گمرک پرویزخان موفق به شناسایی هفت دستگاه خودرو حامل سوخت قاچاق شده و آنها را متوقف کردند.

وی افزود: در بازرسی‌های انجام گرفته از خودروهای توقیفی پنج هزار و ۶۹ لیتر سوخت قاچاق از نوع گازوئیل کشف شد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان کرمانشاه خاطر نشان کرد: ارزش این مقدار سوخت قاچاق یک میلیارد و ۳۷۰ میلیون ریال است.

سلطانی در پایان سخنانش از تشکیل پرونده‌هایی در این خصوص و ارسال آنها به مراجع قضائی خبر داد.

کد خبر 6088471

دیگر خبرها

  • تامین سوخت سه هزار و ۴۴۰ هواپیما از آبادان
  • کشف ۲۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در مرز‌های خراسان رضوی
  • کشف بیش از ۵ هزار لیتر سوخت قاچاق در قصرشیرین
  • کشف سوخت قاچاق در آبراه اروند
  • باند سازمان یافته قاچاق سوخت در کرمان منهدم شد
  • انهدام باند سازمان یافته قاچاق سوخت در کرمان
  • سوخت قاچاق توقیف شد
  • فروش ۷ هزار میلیارد ریالی فرآورده‌های نفتی در خراسان جنوبی
  • اجرای طرح کدینگ نباید به صنعت گردشگری و جذب مسافر لطمه وارد کند
  • قهر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی سبزوار به ضرر بردسکن است