Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب به نقل از روابط عمومی دانشگاه مذاهب، حجت الاسلام محمد حسین مختاری، در این نشست ضمن خوشامد گویی به دانشجویان بین المللی جدیدالورود از حجت الاسلام جهانگیری مدیرکل دفتر همکاریهای علمی بین المللی دانشگاه به لحاظ اقدامات صورت گرفته قدردانی کرد.

عرصه بین المللی از اهم مأموریت های دانشگاه مذاهب اسلامی
حجت الاسلام محمد حسین مختاری توجه به عرصه بین المللی را از اهم مأموریت های دانشگاه مذاهب اسلامی توصیف کرد و اظهار داشت: ارتباطات باید به صورت گسترده در اقصی نقاط جهان و به ویژه کشورهای مسلمان و منطقه صورت پذیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی از نبود مانع بر راه اقدامات بین المللی دانشگاه و فرصت و مطالبه فعالیت دانشگاه در این عرصه از سوی مسؤولان کشورهای مقصد خبر داد و افزود: در این دانشگاه ما در زمینه جذب دانشجوی مسلمان غیرایرانی به گرایش مذهبی خاصی قائل نیستیم و اتفاقا با توجه به رسالت و مأموریت دانشگاه که در زمینه تقریب فعالیت می کند از حضور دانشجویان از تمامی مذاهب اسلامی استقبال می کنیم.

مختاری در ادامه به خیز برداشته شده از سوی دانشگاه در عرصه فعالیت های بین المللی اشاره و این حرکت را پر شتاب توصیف کرد و اظهار داشت: شاید روزی از هفته نیست که مسئولین دانشگاه با نمایندگان کشور در خارج در ارتباط نباشند که این روحیه نشات گرفته از آیت الله اراکی؛ ریاست محترم هیئت امنای دانشگاه و دبیرکل محترم مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی است، که ایشان شخصیتی بین المللی است و همواره بر اقدامات دانشگاه در این عرصه تاکید داشته و حمایت می کنند.

رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی همچنین از سفر قریب الوقوع نمایندگان دانشگاه به کشور افغانستان برای بررسی زمینه های همکاریهای مشترک در دیدار با مسئولان بلند پایه این کشور خبر داد.

دانشگاه مذاهب اسلامیالگوی موفق همزیستی مسالمت آمیز
مختاری در ادامه دانشگاه مذاهب اسلامی را الگوی موفق همزیستی مسالمت آمیز پیروان مذاهب و حتی ادیان مختلف معرفی کرد که حاصل پرورش اندیشه های رهبر عظیم الشان انقلاب اسلامی است.

وی همچنین به بیان توصیه هایی برای دانشجویان به ویژه دانشجویان بین الملل پرداخت و آنها را به بهره­ گیری از این دوران طلایی عمر سفارش کرد و افزود: سپری کردن هر چه بهتر این دوران بالندگی فرداهای شخص را به همراه دارد که باید از این فرصت ارزشمند بیشترین بهره را در سازندگی فردی و اجتماعی داشته باشید.
 
آماده سازی طرح تبادل دانشجو با دانشگاه های روسیه و اندونزی
رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی ضمن اشاره به برخی از مشکلات این دانشگاه گفت: به فکر توسعه فضای فیزیکی، خوابگاهی دانشگاه هستیم و بدین منظور طرح هایی را پیشنهاد داده ایم  و تلاش می کنیم محیط آموزشی و خوابگاهی در شأن نام این دانشگاه را با حمایت و مساعدت مسؤولان فراهم کنیم.

حجت الاسلام مختاری همچنین از طرح ریزی معیارهای اعزام و پذیرش دانشجو جهت تبادل دانشجو با دانشگاه های روسیه و اندونزی خبر داد.

در ابتدای این جلسه حجت الاسلام جهانگیری مدیرکل دفتر همکاریهای علمی بین المللی دانشگاه ضمن خوشامد گویی و معرفی  دانشجویان جدید بین المللی به ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته در جهت بین­المللی تر شدن دانشگاه پرداخت و از شاخصه­های مهم در این عرصه را جذب دانشجوی بین ­المللی برشمرد.

چاپ کتب آموزش زبان فارسی در مرکز زبان دانشگاه مذاهب اسلامی
وی پیشنهادهایی همچون تعیین روز دانشجوی بین الملل در تقویم دانشگاه، استفاده از ظرفیت دانشجویان بین الملل در فعالیت های بین المللی دانشگاه و تأسیس انجمن های علمی بین المللی را در راستای توجه به این عرصه ارائه داد.

در ادامه جلسه برقعی مدیر مرکز زبان دانشگاه مذاهب اسلامی، از اقدامات این مرکز در زمینه آموزش زبان فارسی به دانشجویان غیرایرانی گزارشی ارائه کرد و از چاپ کتب آموزش زبان فارسی خبر داد.

گفتنی است،  دانشجویانی جدید از ملیت های مختلف آسیایی و اروپایی و آفریقایی از سال تحصیلی جدید وارد دانشگاه مذاهب اسلامی شدند.

انتهای پیام/
 

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۲۵۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی قابل توجه است

ایسنا/اردبیل مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی دارای جایگاه قابل توجه و پراهمیت است.

صمد نژادابراهیمی امروز، ۵ اردیبهشت در نشست با هیات رئیسه، روسا و معاونان پژوهشی دانشکده‌ها، سردبیران مجلات و محققان برجسته دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به وضعیت رشد علمی ایران در مقایسه با سایر کشورها، گفت: ایران در مقایسه رشد مقاله‌ها به نسبت هزینه کم، بازدهی بالایی را دارد. این امر بیانگر این است که در صورت هزینه با توجه به دارا بودن نیروی انسانی کارآمد، شاهد نتایج مثبتی خواهیم ‌بود.

وی به رشد قابل توجه مقالات در زمینه علوم‌انسانی و علوم‌اجتماعی اشاره کرد و افزود: این مقالات با فرهنگ تمدن ما ارتباط دارند و این امر حائز اهمیت است.

مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از روند رشد نشریات دارای رتبه Q ایران در پایگاه اسکوپوس خبر داد و گفت: تعداد نشریات نمایه شده جهش داشته ‌است. از طرفی ایران با ۸۸۰ نشریه نمایه شده رتبه ۶ دنیا را در DOAJ کسب کرده و زبان فارسی با ۴۸۲ نشریه نهمین زبان نشریات نمایه شده در DOAJ است.

وی به ارائه خلاصه عملکرد پژوهشی دانشگاه محقق اردبیلی پرداخت و گفت: دانشگاه محقق اردبیلی طی شش سال اخیر در رتبه علمی یک پله ارتقا داشته است. این دانشگاه به ‌عنوان دانشگاه جامع دارای تنوع موضوعی قابل قبولی در مقاله‌ها داشته است.

مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه عملکرد دانشگاه محقق اردبیلی رتبه بالاتری نسبت به میانگین کشور را دارد، به روند رو به رشد میزان اثربخشی مقالات چاپ شده در جامعه علمی اشاره کرد و گفت: ۱۰ کشور ارجاع دهنده به مقالات ایرانی به ترتیب چین، ایران، هند، آمریکا، عربستان سعودی، ترکیه، مصر، کره جنوبی، پاکستان و مالزی هستند.

وی با اشاره به حضور شش پژوهشگر یک درصد برتر جهان در دانشگاه محقق اردبیلی، گفت: روند رو به رشد دانشگاه محقق اردبیلی در این زمینه بسیار قابل توجه است. همچنین این دانشگاه ۱۶ پژوهشگر ۲ درصد برتر جهان و ۱۲دانشمند برتر پراستناد در حوزه علوم‌انسانی، علوم‌اجتماعی و هنر و معماری دارد.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی دارای جایگاه قابل توجه و پراهمیت است.

جبرائیل رزمجو معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی نیز با اشاره به تولیدات علمی دانشگاه محقق اردبیلی در سال‌های اخیر، گفت: سال گذشته بازنگری آئین‌نامه گرنت نیز انجام شد و شاهد افزایش چند برابری پاداش‌ها در آن بودیم.

وی با اشاره به پذیرش ۴۱ پژوهشگر پسادکتری در دانشگاه محقق اردبیلی در سال گذشته، افزود: امسال نیز با مجوز وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزایش تعداد پژوهشگر پسا دکتری را شاهد خواهیم بود.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه دو ماموریت اصلی برای دانشگاه در حوزه گردشگری و سیب‌زمینی تعریف شده است، ادامه داد: در سال‌جاری نیز در حوزه‌های انرژی، گلخانه و غیره نیز به ماموریت‌های دانشگاه محقق اردبیلی افزوده خواهد شد.

وی یادآور شد: پیشرفت‌ها و تولیدات علمی دانشگاه محقق اردبیلی حاصل زحمات کلیه دانشگاهیان اعم از دانشجویان، اعضای هیات علمی و دانشجویان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بررسی علل مهاجرت در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی در سیستان و بلوچستان
  • دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان، میزبان دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران
  • رتبه دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی قابل توجه است
  • مراسم تقدیر از دست اندرکاران جشنواره جایزه ملی ثریا برگزار شد
  • انجام ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران/تقدیر از ۳ پزشک پیشکسوت عرصه پیوند کشور در بیمارستان فرهیختگان
  • دشمنان وحدت و تقریب امت اسلامی را هدف گرفته اند
  • مشکلات جهان اسلام در نتیجه عدم توجه به توصیه های علمای جهان اسلام است/ لزوم وحدت و تقریب بین همه ادیان و مذاهب
  • ایران؛ ظهور یک ابر قدرت در عرصه بین الملل
  • تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه زابل و فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان منعقد شد
  • خوابگاه دانشجویان بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مرحله تکمیل