Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-03-29@14:44:53 GMT

۵ پژوهشگر برتر هنرهای تجسمی انتخاب می‌شوند

تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۲۶۵۹۸

۵ پژوهشگر برتر هنرهای تجسمی انتخاب می‌شوند

مدیر بخش همایش و فراخوان مقالات یازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر خبر از تجلیل از ۵ پژوهشگر برتر حوزه هنرهای تجسمی در این دوره از جشنواره هنرهای تجسمی فجر و معرفی آنها در موزه امام علی (ع) از طریق معرفی آثارشان داد.

به گزارش ایسنا به نقل از ستاد اطلاع‌رسانی یازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر، حسن موریزی نژاد مدیر بخش همایش و فراخوان مقالات این دوره از جشنواره درباره این بخش گفت: در این دوره به ابتکار مدیر هنری جشنواره بخش پژوهش به صورت جدی گنجانده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پژوهش رکن مهمی در حوزه هنر است و مکمل فعالیت‌های هنری است.

وی در ادامه درباره این موضوع که آیا در این سال‌ها حوزه پژوهش‌های هنری همپای رشد هنر در کشورمان رشد کرده اند یا نه، نیز بیان کرد: تا وقتی در این حوزه اطلاعات آماری نداشته باشیم نمی‌توان به صراحت گفت آیا پژوهش‌های هنری همپای رشد هنر در کشورمان رشد داشته و یا جلوتر و یا عقب تر از آن است اما در یک دید مقایسه‌ای با گذشته می توان بیان کرد که در دهه ۸۰ و ۹۰ از منظر افزایش کمی پژوهش ها و کیفیت آنها در حوزه هنر، قابل قیاس با دهه های قبل نیست و رشد بسیار خوبی را در این دو دهه در حوزه پژوهش شاهد بوده‌ایم. اما شاید مهمترین معضل یک پژوهشگر این است که نمی‌تواند به عنوان یک امر اقتصادی به کار پژوهش نگاه کند و از راه نویسندگی امرار معاش کند.

موریزی نژاد اظهار کرد: امیدوارم در هر صورت حضور بخش همایش در جشنواره هنرهای تجسمی، خلاء‌های موجود در این عرصه را پر کند و نگاه مسوولان را نیز بیشتر به این حوزه معطوف کند.

وی درباره عنوان «هنرهای تجسمی و پدیده خلاقیت» که موضوع فراخوان بخش مقالات است، گفت: ما فکر کردیم که چه عواملی روی هنرهای تجسمی و خلاقیت اثرگذار است و در این راه عوامل متعددی را شناسایی کردیم که سه محور آن مدنظر قرار گرفته است. تاثیری که جامعه روی خلاقیت می‌گذارد و شامل برخورد مردم و استقبال آنها از هنرمند و کار هنری می‌شود که انگیزه‌هایی در هنرمند ایجاد می‌کند. موضوع بعدی تاثیری است که اقتصاد می‌تواند در امر خلاقیت داشته باشد. در این بخش تاثیر حراجی‌ها، گالری‌ها و نمایشگاه گردان‌ها به عنوان ارکان مهم اقتصاد هنر مدنظر است و اینکه چه تاثیری بر خلاقیت می‌گذارند. در نهایت تاثیر آموزش بر امر خلاقیت مدنظر قرار گرفت. بررسی مساله آموزش بخصوص در دانشگاه‌ها و آموزشگاه‌های خصوصی و تاثیر شیوه‌های آموزش در پیشبرد خلاقیت در این مجال مورد بررسی قرار می‌گیرد.

مدیر بخش همایش و فراخوان مقالات یازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر در ادامه درباره دیگر بخش های پژوهش گفت: ما در این دوره جشنواره از پنج نفر از افرادی که در حوزه پژوهش سابقه خوبی دارند و از نسل‌های مختلف هستند، تجلیل خواهیم کرد. در طول جشنواره، در موزه امام علی (ع) کتاب‌های مهمی که طی ۴۰ سال در عرصه هنرهای تجسمی منتشر شده است نمایش داده می شود که در کنار آن ما به شکل‌های مختلف به معرفی این پنج نفر می‌پردازیم که از جمله آنها معرفی کتاب‌ها و مقالات آنهاست.

موریزی نژاد ادامه داد: یک بخشی را هم به صورت پنل در این دوره جشنواره در خانه هنرمندان ایران برگزار می‌کنیم که قرار است در این پنل ها در سه محوری که در بالا ذکر کردم، سخنرانی و ارائه مقاله داشته باشیم. در همین پنل‌ها مقالات بخش مسابقه نیز ارائه می شوند.

داوران بخش همایش و فراخوان مقالات یازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر شامل بهنام کامرانی، حامد کیا و شهروز مهاجر هستند.

در این بخش به سه نفر از برگزیدگان لوح افتخار و مبلغ ۵۰ میلیون ریال جایزۀ نقدی اهدا می‌شود و به نویسندگانی که مقالاتشان در کتاب چاپ شود لوح تقدیر و کتاب اهدا می‌شود.

اساتید و پژوهشگران باید مقالات کامل خود را مطابق فرمت پیشنهادی جشنواره که در سایت جشنواره به نشانی http://www.ivafestival.ir قرار گرفته است ارائه کنند.

آخرین مهلت ارسال مقالات اول بهمن ماه و داوری آثار ۴ تا ۱۵ بهمن ماه خواهد بود.

یازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر با دبیری ابراهیم حقیقی در بهمن ماه ۱۳۹۷ برگزار می‌شود. در این جشنواره سید امیر سقراطی دبیری هنری و محسن سلیمانی دبیری اجرایی را عهده‌دار هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جشنواره هنرهای تجسمی فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۲۶۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت سه اثر تاریخی منطقه ۵ در فهرست ثبت آثار ملی/ برگزاری چهار جشنواره در سال جاری

شهردار منطقه ۵ تهران با حضور در محل فعالیت‌های گردشگری شهرداری تهران از ثبت سه اثر تاریخی در فهرست ثبت آثار ملی در سال جدید خبر داد.

به گزارش ایسنا، داوود گودرزی با اشاره به برپایی پنج ایستگاه اطلاع‌رسانی ویژه گردشگران نوروزی و فعالیت ۲۹ کانون گردشگری در منطقه پنج اعلام کرد: بیش از ۴۸۰۰ گردشگر در چند روز ابتدای نوروز مخاطب ایستگاه‌های اطلاع‌رسانی و استقبال این منطقه بوده‌اند.

وی در ادامه بیان کرد: منطقه پنج با توجه به حضور پر برکت ۱۳ امامزاده و داشتن ظرفیت‌های تفریحی نظیر مجموعه تفریحی باغ وحش و دریاچه ارم، مراکز گردشگری طبیعی «کن و فرحزاد» هر ساله پذیرای گردشگران مذهبی و طبیعت گردان است.

گودرزی در ادامه از برگزاری چهار جشنواره شکوفه‌های گیلاس در اردیبهشت، جشنواره شاتوت در تابستان، جشنواره خرمالو در پاییز سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: از دیگر برنامه‌های در دست اقدام حوزه گردشگری این منطقه، ثبت دوحسینیه سرآسیاب، نور و امامزاده شعیب (ع) در فهرست آثار ملی است.

وی اظهار کرد: تعداد آثار ثبت شده گردشگری منطقه پنج در میراث فرهنگی تا سال گذشته ۱۸ مورد بوده است که در اردیبهشت ماه به ۲۱ ثبت در حوزه بناهای تاریخی و آداب و رسوم خواهد رسید.

بر اساس گزارش سایت شهر، شهردار منطقه پنج در پایان به انتشار کتابچه جاذبه‌های گردشگری دو زبانه (فارسی و انگلیسی)، انتشار فلش کارت‌های جاذبه‌های گردشگری منطقه ۵، فیلم‌های گردشگری منطقه به دو زبان و ارائه نقشه‌های جاذبه‌های گردشگری منطقه، ثبت تمبر پل آجری و اجرای تورهای مجازی گردشگری اشاره و اظهار کرد: در تلاشیم با همت همه همکاران و همراهی ستاد گردشگری شهرداری تهران با توجه به ظرفیت‌های مذهبی و تاریخی موجود، حوزه‌های گردشگری منطقه پنج را وسعت داده و این منطقه به یک تفرجگاه بزرگ در تهران تبدیل شود.

 انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تیم‌های منتخب 5 لیگ معتبر اروپا تا مارس 2024 به انتخاب هواسکورد
  • عکس| دردسر حضور در فضا!
  • جشنواره‌ هنرهای نوری مشهد تا پس از پایان شب‌های قدر تعطیل می‌شود
  • مدیرکل صداوسیمای کردستان چهره برتر سال معاونت استان‌ها شد
  • دوهفته کارگردانان جشنواره کن جایزه جدید می‌دهد/تجلیل شانتال آکرمن
  • آثار برگزیده جشنواره شعر کودک و نوجوان رضوی منتشر می شوند
  • انتخاب ۲ پایان نامه از دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان به عنوان پایان نامه‌های برتر تقاضامحور
  • شناسایی و پیگیری روش‌های تقویت مالی در حوزه علم و فناوری
  • ثبت سه اثر تاریخی منطقه ۵ در فهرست ثبت آثار ملی/ برگزاری چهار جشنواره در سال جاری
  • دوسالانه‌های تجسمی با چه چالش‌هایی دست و پنجه نرم می‌کنند؟