Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-03@21:18:00 GMT

صادرات آلمانی ها به ایران ۸۵ درصد بیشتر شد

تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۲۶۷۱۶

صادرات آلمانی ها به ایران ۸۵ درصد بیشتر شد

آمارهای اداره آمار آلمان نشان می‌دهد که ارزش کالاهای آلمانی صادر شده به ایران در ماه اکتبر به حدود ۴۰۰ میلیون یورو معادل ۴۵۵ میلیون دلار رسیده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۸۵ درصدی داشته است و بالاترین حجم صادرات در یک ماه از سال ۲۰۰۹ تاکنون به حساب می‌آید.

طبق گزارش رویترز، صادرات آلمان به ایران در ماه اکتبر افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 صادرات آلمان به ایران در ماه اکتبر یعنی درست یک ماه قبل از اعمال تحریم‌های جدید و سنگین آمریکا علیه بخش نفت و‌ کشتیرانی ایران افزایش یافته است.

این آمار افزایشی نمایانگر تمایل شرکت‌های کوچک‌ و متوسط آلمانی به ادامه تجارت با ایران با توجه به ریسک تحریم شدن از سوی آمریکا و جریمه شدن از سوی این کشور است.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا پس از خروج از برجام، روز ۵ نوامبر تحریم‌های جدیدی را علیه ایران به اجرا گذاشت.

وی گفته هدف وی از اعمال این تحریم‌ها فلج کردن و نابودی اقتصاد نفتی ایران و وادار کردن رهبران این کشور به ترک برنامه‌های هسته‌ای و برنامه موشکی و همچنین توقف حمایت از برخی گروه‌ها در سوریه، یمن و لبنان است.

بر اساس اطلاعات موجود هزار شرکت کوچک و متوسط آلمانی دارای روابط تجاری با ایران هستند و ۱۳۰ شرکت شعباتی را در ایران افتتاح کرده‌اند. اما از طرفی هم  شرکت‌های چندملیتی نظیر زیمنس آلمان به دلیل ترس از تحریم‌های آمریکا پیشتر از بازار ایران خارج شده‌اند و روابط تجاری خود با ایران را قطع کرده است.

«میشائیل توکاس» رییس اتاق مشترک بازرگانی و صنایع ایران و آلمان گفت، شرکت‌های کوچک و متوسط قسمت عمده صادرات به ایران را به خود اختصاص داده‌اند. مواد شیمیایی حدود نیمی از صادرات آلمان به ایران را تشکیل می‌دهد و از طرفی هم ماشین‌آلات و تجهیزات کارخان‌ ای  هم یک سوم صادرات آلمان به ایران است.

توکاس در ادامه گفت: شرکت‌های کوچک و متوسط آلمانی صادرکننده به ایران تمام رسیک‌ها را محاسبه کرده‌اند و معتقدند هدف از تحریم‌ها متوقف کردن پروژه‌های بزرگ در بخش‌های اصلی همچون بانکداری و کشتیرانی است.

وی در ادامه افزود: «دوستان آمریکایی ما رویکرد سختگیرانه و شدیدی نسبت به شرکت‌های بزرگ و بخش‌های کلیدی نظیر صنایع  بیمه، کشتیرانی، بانکداری و مخابرات دارند.»

در حال حاضر فرانسه و آلمان باید میزبانی اس پی وی را برعهده بگیرند. دیپلمات‌ها معتقدند این ساز و کار برای انتقال کالاهایی با حساسیت کمتر نسبت به نفت بسیار کاربردی است.

اسرائیل و ایالات متحده مخالف ادامه تجارت با ایران هستند. آنها ادعا می‌کنند که ایران، از این تجارت در جهت  فعالیت‌های نظامی در خاورمیانه استفاده می‌کند./ایلنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۲۶۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمهیدات جدید بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها اعلام شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، تفاهم‌نامه توسعه همکاری بانک صادرات ایران و صندوق نوآوری و شکوفایی در نشستی با حضور محسن سیفی مدیرعامل بانک صادرات ایران و مدیران ارشد این بانک و همچنین محمدصادق خیاطیان مدیرعامل و رئیس هیئت‌عامل این صندوق به امضا رسید و پیشنهادات و راهکارهای بهینه تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان در سال «جهش تولید با مشارکت مردم» مورد بررسی قرار گرفت.

محسن سیفی در این نشست ضمن تقدیر از تلاش‌های صندوق نوآوری و شکوفایی در حمایت از دانش‌بنیان‌های کشور گفت: همکاری و تعاملات بسیار خوبی بین دو مجموعه بانک صادرات ایران و صندوق نوآوری و شکوفایی وجود دارد. هدف از برگزاری این نشست، تدوین نقشه راهی برای توسعه همکاری‌های مشترک در جهت حمایت حداکثری از دانش‌بنیان‌های کشور است. تلاش می‌کنیم با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی، در راستای کمک به تحقق شعار سال، ابزارهای مشترکی را تعریف کنیم که همه از منافع آن بهره‌مند شوند.

او با اشاره به پیشرو بودن بانک صادرات ایران در عملیاتی شدن برات، چک، سفته و سامانه توثیق الکترونیک، عزم جدی این بانک برای تبدیل شدن به بانک اصلی حامی دانش‌بنیان‌ها را مورد تاکید قرار داد و افزود: بانک صادرات ایران به عنوان تنها و نخستین بانک، بسته کامل اسناد تجاری الکترونیکی در اختیار دارد و می‌توانیم در همکاری مشترک با صندوق نوآوری و شکوفایی با استفاده از این ابزارها، مدل‌هایی ویژه دانش‌بنیان‌ها، طراحی کنیم.

مدیرعامل بانک صادرات ایران با بیان اینکه زیست‌بوم نوآوری کشور رونق مناسبی پیدا کرده است، اظهار کرد: بسیاری از مشکلات کشور جز با اعتماد به دانش‌بنیان‌ها حل نمی‌شوند لذا تلاش می‌کنیم بانک صادرات ایران در کنار دانش‌بنیان‌ها بتواند در حل مشکلات کشور سهیم باشد.

او با اشاره به ظرفیت‌های منحصر به فرد شعب خارجی بانک صادرات ایران، برای حل نیازهای ارزی این شرکت‌ها نیز اعلام آمادگی کرد و افزود: در حوزه تأمین مالی ارزی دانش‌بنیان‌ها در خارج از کشور نیز بانک صادرات ایران می‌تواند نقش‌آفرینی خوبی داشته باشد.

در این نشست همچنین رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به فروش ۷۰ هزار میلیارد تومانی شرکت‌های دانش‌بنیان در سال گذشته، گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان با رقم‌های کوچک، ارزش‌افزوده‌های بسیار بالایی خلق کرده‌اند

محمدصادق خیاطیان، رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در این نشست با بیان اینکه همکاری خوبی با شبکه بانکی کشور برای تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان شکل گرفته است، گفت: نقش‌‎آفرینی شرکت‌های دانش‌بنیان در اقتصاد کشور بسیار جدی است. سهم دانش‌بنیان‌ها از GDP در حال حاضر ٢.٧ درصد است و هدف‌گذاری تا پایان برنامه هفتم، رساندن این سهم به ٧ درصد است. یکی از ارکان مهم تحقق این هدف، بحث تأمین مالی دانش‌بنیان‌ها است.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی ضمن اشاره به حمایت‌های جدی و همیشگی رهبر معظم انقلاب و همچنین دولت سیزدهم از دانش‌بنیان‌ها به بیان انتظارات از نظام بانکی در حمایت از دانش‌بنیان‌ها پرداخت و تصریح کرد: شبکه بانکی کشور هم پای کار دانش‌بنیان‌ها بوده است. شاید یک دهه قبل، بیشتر به رشد تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان فکر می‌کردیم، اما اکنون این زیست‌بوم از بلوغ بسیار خوبی برخوردار است و نزدیک به ١٠ هزار شرکت دانش‌بنیان در کشور فعالیت می‌کنند؛ بنابراین اکنون باید فعالیت‌ها به شکل هدفمندتر و با تعیین اولویت دنبال شود.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی همچنین گفت: در قالب همکاری مشترک می‌توانیم اتفاقات خوبی را در حوزه دانش‌بنیان کشور رقم بزنیم. امیدواریم بحث تعهدات تبصره ١٨ به زودی تکمیل شود. همچنین در راستای شعار سال ١٤٠٣ و بسته‌ای که در صندوق نوآوری و شکوفایی در این حوزه تدارک دیده شده است، امیدواریم همکاری خوبی با بانک صادرات ایران در زمینه اوراق صکوک شکل بگیرد.

مهدی اقبالی راد، عضو هیات‌مدیره بانک صادرات ایران نیز در این نشست با اشاره به سبقه بیش از ٧٢ سال خدمات بانک به فعالان اقتصادی و مردم کشور، استفاده از ابزارهای اعتباری برای کمک به شرکت‌های دانش‌بنیان را راهکار مناسبی در کنار پرداخت تسهیلات نقدی در سال جاری عنوان کرد و بر تداوم حمایت این بانک از صندوق نوآوری و شکوفایی و شرکت‌های دانش‌بنیان تاکید کرد.

معاونان امور شعب، طرح و برنامه، اعتبارات و دستیار مدیرعامل در امور بین‌الملل نیز در این جلسه نسبت به ارائه گزارش و نقطه‌نظرات خود اقدام کردند.

کد خبر 6094035

دیگر خبرها

  • میزان صادرات نفت اعلام شد/ تراز تجاری ایران در این وضعیت است
  • از دجله تا راین!/کدام کشور اروپایی رکورددار تجهیز صدام به تسلیحات شیمیایی بود؟
  • تحریم ۱۳ فرد و شرکت آمریکایی توسط ایران
  • تحریم‌های جدید ایران علیه آمریکا
  • ایران ۷ شخص و ۵ نهاد آمریکایی را تحریم کرد
  • حیله غیراخلاقی تولیدکنندگان معروف تنقلات برای فروش بیشتر
  • مردم این کشورها کُشته مُرده بستنی ایرانی هستند
  • تمهیدات جدید بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها اعلام شد
  • اتحادیه اروپا در هیچ حوزه سیاسی درست عمل نکرده است
  • ارزش صادرات محصولات کشاورزی به ۶.۲ میلیارد دلار رسید