Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، هوشنگ صدیق کارشناس صنعت هوایی، اظهار کرد: در طول سال‌های گذشته شرکت‌های ایرانی با توجه به تحریم‌های گسترده بین‌المللی همواره با مشکلات اقتصادی دست و پنجه نرم کرده‌اند و امروز با توجه به تحریم‌های جدید آمریکا بار دیگر شرایط دشوار شده است.

به گفته وی، در شرایطی که شرکت‌های کوچک نه می‌توانند به ناوگان محدود خود اتکاء کنند و نه شرایط خرید گسترده‌ای هواپیما‌های جدید را دارند، تنها دو گزینه پیش‌روی خود خواهند دید یا ادغام با دیگر شرکت‌ها، یا ورشکستگی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: "شرکت‌های هواپیمایی ایران" به چه هواپیمایی نیاز دارند؟

این کارشناس صنعت هوایی با بیان این‌که بحث ادغام ایرلاین‌های ایرانی از چند سال قبل در سازمان هواپیمایی کشوری مطرح است، توضیح داد: با وجود آنکه این موضوع برای دورانی نسبتا طولانی مطرح بوده، اما هرگز در مرحله‌ی عمل به جایی نرسیده است، زیرا هر یک از ایرلاین‌ها راضی نمی‌شوند شرایط فعلی خود را تغییر دهند.

صدیق ادامه داد: امروز از یک شرکت هواپیمایی مجوز فعال داشته باشد امکان فروش آن را خواهد داشت، اما اگر بخواهیم در فرآیند ادغام یکی از این شرکت‌ها از حق مجوز خود چشم‌پوشی کند قطعا این اتفاق نمی‌افتد و همین مساله باعث شده طرح ادغام برای دورانی طولانی بدون پشتوانه اجرایی باقی بماند.

به گفته مدیرعامل سابق شرکت زاگرس، در شرایط فعلی و با توجه به عدم وجود انگیزه لازم در میان ایرلاین‌ها برای ادغام سازمان هواپیمایی کشوری نیز نتوانسته کاری صورت دهد و حتی مجبور شده که به شرکت‌های جدید مجوز فعالیت دهد تا هر یک از آن‌ها چند فروند هواپیمای محدود وارد ناوگان کرده و کار خود را آغاز کند.

وی درباره‌ی شرایط برون‌رفت از این اوضاع نیز گفت: شاید اگر دولت دخالت کرده و با سهامی عام کردن برخی ایرلاین‌ها برایشان اسمی جدید انتخاب کنند، امکان ادغام وجود داشته باشد، اما در غیر این صورت باید منتظر ماند که این ایرلاین‌های کوچک به ورزشکستگی نزدیک شوند.

 با خارج شدن دولت آمریکا از برجام راه خرید هواپیما‌های جدید برای ایرلاین‌های ایرانی از بین رفت و آن‌ها باید دوباره میان انتخاب‌های دست دوم یا هواپیما‌های شرقی سردرگم بمانند.

ایران‌ایر قرارداد خرید ۲۰۰ هواپیما را نهایی کرده بود که با خروج آمریکا از برجام تنها توانست ۱۶ فروند آن را دریافت کند.

با بالا رفتن قیمت ارز میزان کفایت سرمایه ایرلاین‌های ایرانی نیز به حدی پایین آمده که بسیاری از آن‌ها شرایط خرید هواپیما‌های جدید با سرمایه قبل را ندارد.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

دو گزینه ایرلاین‌های کوچک: ادغام یا ورشکستگی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: خواندنی جذاب ترین ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۲۶۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین طرح جامع فرودگاه پارس آباد

تین نیوز

مدیرکل فرودگاههای استان از تدوین طرح جامع فرودگاه پارس آباد خبر داد و گفت: در این طرح پروازهای باری برای صادرات و واردات کشور منظور شده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، محمد قصابی اعلام کرد: برقراری پروازهای باری در فرودگاه پارس آباد نیازمند همکاری شرکت های هواپیمایی و بخش خصوصی است و برای صادرات و واردات محصولات کشاورزی و سایر می تواند خدمات پروازی ارایه دهد.

وی با اشاره به اینکه فرودگاه پارس آباد مغان مجهز به سیستم کمک ناوبری و روشنایی باند است و توانایی پذیرش پروازهای متعدد را دارد، افزود: امکان دایر شدن پروازهای بین المللی از این فرودگاه هست، اما نیازمند مصوبه دولت و همکاری شرکت های هواپیمایی کشور می باشد.

مدیرکل فرودگاه های اردبیل عنوان کرد: دو پرواز ایران ایر روزهای یکشنبه و چهارشنبه هر هفته با ظرفیت مجموع ۶۰ نفر در فرودگاه پارس آباد برقرار است.

قصابی همچنین گفت: پرواز شماره ۳۴۳۱ شرکت هواپیمایی ایران ایر امروز صبح در مسیر تهران به پارس آباد به علت مه آلود بودن فرودگاه پارس آباد نتوانست فرود بیاد و به فرودگاه مهرآباد تهران بازگشت، اما با مساعد شدن شرایط جوی پرواز فوق در فرودگاه پارس آباد بر زمین نشست.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • آمریکا و اسرائیل توان مقابله با ایران را ندارند
  • لغو پرواز‌های شرکت‌های اروپایی به اراضی اشغالی
  • رفع محدودیت‌های پروازی در برخی فرودگاه‌های کشور
  • هواپیمایی لوفت‌هانزا لغو پرواز‌ها به تهران و بیروت را تمدید کرد
  • قیمت بلیت هواپیما افزایش می‌یابد؟!
  • کلید افزایش قیمت بلیت هواپیما در دستان ستاد تنظیم بازار
  • تدوین طرح جامع فرودگاه پارس آباد
  • ترکش‌‌ جنگ بر تن شرکت‌ های گردشگری
  • با این ترفندها بلیط هواپیما استانبول را ارزان بخرید
  • ترکش‏ جنگ بر تن شرکت‌های گردشگری