Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، امیر محسنی پیش از ظهر امروز در حاشیه بازدید از پروژه شهید جعفر قدیانی (تجمیع و نوسازی 26 پلاک با هدف نوسازی در بافت فرسوده) در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه 280 هکتار بافت فرسوده در منطقه 17 وجود دارد، گفت: طبق زمان‌بندی شهردار تهران ما نوسازی این بافت را در برنامه خود داریم در خیابان شهید قدیانی 26 پلاک ثبتی وجود دارد که قرار است با مشارکت همسایگان و تسهیل‌گری شهرداری با تخریب آنها سه بلوک متناسب ایجاد شود تا 52 خانواده را در خود جای دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار منطقه 17 ادامه داد: شهرداری به عنوان تسهیل‌گر، شهروندان را تشویق به نوسازی بافت فرسوده می‌کند. با جلسات بسیار طولانی شهروندان را ترغیب می‌کنیم تا با توجه به خطرات زلزله نسبت به همکاری با سازندگان اقدام کنند.288 هکتار از 822 هکتار منطقه 17 دارای بافت فرسوده است و 100 درصد نسبت به زلزله آسیب‌پذیر است. همچنین ما دارای 50 درصد نفوذ‌پذیری هستیم و خودروهای امدادی در صورت بروز حادثه امکان دسترسی کمتری دارند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا در طول یک سال می‌توان 52 واحد برای 52 خانواده در حوزه شهید قدیانی ایجاد کرد، تاکید کرد: در حوزه‌های مشارکتی برای اینکه صاحبان سرمایه سریعتر به پول خود برسند سرعت بیشتری دادیم.

محسنی در ادامه گفت: ما در مجموع 80 هزار خانوار داریم که 30 درصد آنان در بافت فرسوده زندگی می‌کنند و ما نگرانی زیادی در این رابطه داریم. شهرداری برای نوسازی بافت های فرسوده ریالی دریافت نمی‌کند و برای طراحی مهندسی نما نیز 200 میلیون ریال در اختیار مالکان قرار می‌دهد. در هر منطقه شهرداری سازندگان بومی حضور دارند و ما در منطقه 17 دارای 70 سازنده هستیم در گذشته سازندگان بدون محاسبات اقتصادی به کار ورود می‌کردند و به همین دلیل کار را نصفه کاره رها می‌کردند اما اکنون سازندگان زیر نظر سازمان‌ها کار می‌کنند.

محسنی در پایان سخنان خود تاکید کرد: ساخت و ساز یک واحد کاری را از پیش نمی‌برد و همسایگان باید تجمیع شوند تا طبقات بیشتری در اختیار بگیرند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: خانواده زلزله ساخت و ساز سرمایه شهردار تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۲۷۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازپیرایی و مرمت محله تاریخی حسینیه اعظم سمنان

سرپرست مدیریت بافت تاریخی شهرداری سمنان از بازپیرایی و مرمت محله تاریخی حسینیه اعظم سمنان خبر داد.

محمودرضا دارایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در سمنان اظهار کرد: بازپیرایی و مرمت محله تاریخی حسینیه اعظم سمنان توسط عوامل مدیریت بافت تاریخی شهرداری سمنان آغازشده است.

وی افزود: شهرداری سمنان تسهیلات و مشوق‌های ویژه‌ای برای بازآفرینی با تاکید بر بازسازی، بهسازی، نوسازی و مقاوم‌سازی بافت‌های فرسوده شهری و خانه‌های قدیمی و تاریخی ارائه می‌دهد.

مدیر بافت تاریخی شهرداری سمنان خاطرنشان کرد: در شهر سمنان ۵۷۳ هکتار بافت فرسوده و ناکارآمد میانی وجود دارد.

سرپرست مدیریت بافت تاریخی شهرداری سمنان خاطرنشان کرد: استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذاران در بازآفرینی شهری، باعث رشد و ارتقای سطح کیفی سیما و منظر شهری خصوصاً در محدوده بافت تاریخی می‌شود.

کد خبر 750843

دیگر خبرها

  • برگزاری ۵ رزمایش برای نوسازی بافت های فرسوده
  • عکس‌های تکان‌دهنده از سردر یک باشگاه لیگ برتری؛ بافت فرسوده یا ساختمان باشگاه صنعت نفت آبادان؟
  • بسته تشویقی ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان اعلام شد
  • بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری
  • متا راه‌اندازی برنامه‌ای تشویقی برای سازندگان در تردز را تایید کرد
  • اعتبار ۱۷ میلیارد ریالی برای نگهداری سالانه از آبنماهای منطقه ۵ اصفهان
  • بازپیرایی و مرمت محله تاریخی حسینیه اعظم سمنان
  • آغاز اجرای طرح چهره به چهره در محلات فرسوده با ۷۰۰ گروه
  • نوسازی ۴۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در قالب نوسازی بافت‌های فرسوده تا پایان سال
  • مسیرگشایی در بافت فرسوده خوی با اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیاردتومان