Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، محمد سالاری در حاشیه بازدید از پروژه شهید قدیانی در منطقه ۱۷ و در جمع خبرنگاران اظهار کرد: موضوع نوسازی بافت های فرسوده که امروزه از آن تحت عنوان بازآفرینی شهری یاد می‌شود، یکی از مهم‌ترین اولویت‌های مدیریت شهری و دولت فعلی است. این یک فرصت تاریخی است که ما با مشارکت تمام نهادهای ذی مدخل که در فرایند احیای بافت فرسوده باید مشارکت داشته باشند و همچنین با مشارکت بخش خصوصی احیای بافت‌های فرسوده را به یک جنبش تبدیل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران ادامه داد: سه هزار و ۲۶۸ هکتار بافت فرسوده در سطح تهران زمانی احیا می شود که دولت بتواند بسته های تشویقی مناسب ارائه دهد. همانگونه که شهرداری بدون دریافت مبلغی پروانه ساختمانی صادر می کند، سازمان های مرتبط با آب، گاز و ... نیز می‌توانند در اختصاص انشعابات عمل کنند. همچنین بانک ها نیز با اعطای تسهیلات طولانی مدت و کم بهره می توانند در این فرایند موثر باشد.

وی با بیان اینکه ما باید شیوه مداخله را تعریف کنیم، گفت: اختلافی که در گذشته میان رئیس جمهور و مدیریت شهری وجود داشت اکنون اصلاح شده و ستاد بازآفرینی تعیین شده که با پیگیری کار توسط آن می توانیم احیای بافت‌های فرسوده را به یک جنبش تبدیل کنیم. البته رسانه ها نیز در این فرآیند می‌توانند کمک‌کننده باشند.

وی افزود: یکی از مشکلات ما این است که توسعه گرها، سرمایه گذاران و مالکان نسبت به احیای بافت‌های فرسوده راغب نیستند. تامین سرانه‌های خدماتی و ایجاد محرک‌هایی برای توسعه می تواند منجر به ارتقای کیفیت زندگی شود و آنگاه خریداران از احیای بافت‌های فرسوده استقبال خواهند کرد.

 رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران تأکید کرد: به عنوان شورای شهر باید در سیاست‌گذاری های خود یک تغییر استراتژی ایجاد کنیم. باید در بارگذاری هایی که به صورت افراطی در برخی مناطق داده شده و تراکم شان را نسبت به ظرفیت آنها بالا برد محرک هایی برای توسعه ایجاد کنیم. اساساً احیای بافت فرسوده با کندی و سرعت پایین اتفاق می‌افتد؛ به این دلیل که بدون مشارکت مجموعه‌ای از سازمان‌ها و نهادها نمی‌توان نسبت به احیای بافت های فرسوده اقدام کرد. همچنین شهرداری با توجه به وضعیت درآمد بحرانی خود نمی‌تواند املاک را تملک کرده و تبدیل به پارک کند؛ بنابراین ما باید کارها را با مشارکت سرمایه گذاران انجام دهیم و اگر نتوانیم این موضوعات را به باور عمومی تبدیل کنیم کار به درستی پیش نمی‌رود. اکنون در بین نهادها و مردم این باور در حال نهادینه شدن است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: سرمایه گذاران شورای شهر تهران معماری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۲۷۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر مهلت پرداخت عوارض ساخت بناهای گردشگری در ملک‌های تاریخی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رییس کمیته فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران گفت: این اقدام به منظور رفاه حال مالکان ابنیه تاریخی بر اساس مصوبه جامع احیای بنا‌های تاریخی صورت گرفته است چرا که بازگشت سرمایه در کاربری‌های با زیرساخت گردشگری طولانی‌تر از کاربری‌های تجاری یا مسکونی در بنا‌های تاریخی است.

سیدعلیرضا علوی افزود:ابنیه تاریخی که در مناطق بازار، یک، ۱۱ و ۲۰ بنا شده‌اند ارزشمند هستند و در اولویت احیا قرار دارند.

این عضو شورای شهر یادآور شد: بر اساس طرح جامع احیای بنا‌های تاریخی، مرمت و نوسازی خانه‌های قدیمی تاریخی که به ثبت میراث فرهنگی رسیده باشند نیاز به پرداخت عوارض ندارند و مالکان آنها لازم نیست بهای کسر پارکینگ بپردازند.

علوی تاکید کرد: علاوه بر این، مالکان بنا‌های تاریخی اجازه دارند در ملک خود بدون اخذ عوارض و کسر پارکینگ تا ۲۰ درصد بنای پشتیبان بسازند.

دیگر خبرها

  • سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بنا‌های ناپایدار
  • سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بناهای ناپایدار
  • اهدای تسهیلات نوسازی به واحدهای فرسوده روستایی کرمانشاه
  • (تصاویر) زندگی در بافت فرسوده کرمانشاه
  • آب‌گیری دریاچه ارومیه در ایام گرم و کم بارش ادامه پیدا کند
  • پرداخت تسهیلات وام مسکن را پیگیری کنید
  • پرداخت تسهیلات وام ها را پیگیری کنید
  • تغییر مهلت پرداخت عوارض ساخت بناهای گردشگری در ملک‌های تاریخی
  • راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است
  • اجرای ۳۱ پروژه با مشارکت سرمایه‌گذاران/ پیشرفت ۵۵ درصدی پروژه مشارکتی میخک