Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرمانشاه - ایرنا - مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان وعشایر کرمانشاه ، با اشاره به اجرای طرح بازنشستگی خانوارهای روستایی عشایری در دولت تدبیر و امید، گفت: در راستای اجرای این طرح تاکنون 152 خانوار در استان بازنشسته شده اند.

سجاد طاهری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه اجرای این طرح پنج ساله است، افزود: این طرح از سال گذشته آغاز شده و امسال دومین سال اجرای آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او با بیان اینکه برای نخستین بار این طرح در دولت دوازدهم انجام شده است، به تشریح آن پرداخت و گفت در قالب این طرح، برای نخستین بار روستاییان حقوق بازنشستگی را عزتمندانه دریافت می‌کنند.
وی اظهار داشت: اگرچه مبلغ بازنشستگی چندان چشمگیر نیست، لکن از آنجا که ثمره پس‌انداز مشترک روستاییان و مشارکت دولت در دوره بیمه ‌پردازی بوده است، حداقلی برای آینده روستاییان و عشایر زحمتکش کشور را تأمین خواهد کرد.
او با بیان اینکه بیمه که فرآیندی از پس‌انداز مشترک کارگران و کارفرمایان در دوران جوانی نیروی کار برای تأمین دستمزد عزتمندانه در دوران پیری است، اظهار داشت: در روستاها به ‌دلیل فقدان کارفرما این موضوع معوق مانده و در اغلب کشورها با مشکل اجرایی مواجه است اما در ایران، براساس قانون نظام جامع رفاه و تأمین اجتماعی، در ابتکاری منحصر به فرد، دولت به جانشینی کارفرمایان در روستاها، تأمین حق بیمه سهم کارفرمایی را تقبل کرده و عملیات بیمه اجتماعی عشایر و روستاییان از سال 1384 در کشور آغاز شده است.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان وعشایر استان کرمانشاه در ادامه گفت: اینک در آستانه چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی، بیش از 35 هزار نفر از روستاییان و عشایر در کشور به افتخار بازنشستگی نائل شده و بیش از سه هزار میلیارد ریال سالانه حقوق بازنشستگی خود را دریافت می‌کنند.
طاهری افزود: گسترش بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر، دریچه‌ای بر تحقق نظام جامع رفاه و تأمین اجتماعی در کشور و طلیعه ‌بخش امنیت اجتماعی و آرامش خاطر و اطمینان به آینده در جمهوری اسلامی ایران است.
وی در ادامه آماری در مورد وضعیت خانوارهای زیرپوشش استان نیز ارائه کرد و افزود: اکنون 70 هزار خانوار بیمه شده اصلی و در مجموع 350 هزار نفر از جمعیت روستایی، عشایر و کشاورزان استان زیر پوشش خدمات صندوق بیمه اجتماعی کرمانشاه هستند.
به گفته او ، از این تعداد یک هزار و 205 خانوار حقوق بگیر شامل از کارافتاده، بازنشسته و بازماندگان متوفی هستند.
وی با بیان اینکه اکنون 152 خانوار روستایی و عشایری در قالب طرح دولت تدبیر و امید بازنشسته شده اند، گفت: این طرح در طول پنج سال اجرایی می شود و امسال دومین سال اجرای آن است.
به گفته طاهری در این پنج سال تعداد زیادی از 70 هزار خانوار زیرپوشش صندوق بیمه اجتماعی استان، بازنشسته می شوند.
وی افزود: 70 درصد سهم بیمه این بازنشستگان را دولت تقبل کرده است.
استان کرمانشاه 2 میلیون نفر جمعیت ساکن در 2 هزار و 600 روستا و 33 شهر دارد.
3033/8066

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي بيمه روستاييان دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۲۷۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح هادی در ۶۰ درصد روستاهای ایجرود اجرا شد

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا خواجه‌ای گفت: شهرستان ایجرود ۷۵ روستای بالای ۲۰ خانوار دارد که نیازمند اجرای طرح هادی است.

وی با بیان اینکه اجرای طرح هادی نقش زیربنایی و بنیادی در توسعه همه جانبه مناطق روستایی دارد، اضافه کرد: باید به تقویت بنیان‌های اقتصادی مناطق روستایی برای بهره گیری از ظرفیت‌های بالقوه فرهنگی، تاریخی و اجتماعی نواحی روستایی توجه کرد.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان تاکید کرد: هدف از اجرای طرح هادی روستایی، تأمین عادلانه امکانات از طریق ایجاد تسهیلات اجتماعی، تولیدی و رفاهی، هدایت وضعیت فیزیکی روستا، ایجاد تسهیلات لازم جهت بهبود مسکن روستاییان و ارائه خدمات محیط زیستی و عمومی است.

خواجه‌ای افزود: اهمیت اجرای طرح هادی با توجه به ضرورت گسترش روستاها برای رفاه حال روستاییان و جلوگیری از مهاجرت جوانان روستایی هر روز بیشتر احساس می‌شود.

وی اظهار داشت: ساختار کالبدی روستاها که در طول زمان و بنا بر مقتضیات گوناگون اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی شکل گرفته است با اجرای طرح هادی روستایی و احداث ساخت و سازهای جدید، خانه‌های با دوام، تعریض معابر، ایجاد پارک و فضای سبز، ایجاد کاربری‌های مورد نیاز از قبیل آموزشی، درمانی، نظامی و انتظامی متحول، و موجب رونق نسبی و افزایش حس امنیت در روستاییان می‌شود.

این مسؤول خاطر نشان کرد: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان با فراهم‌سازی زمینه توسعه و عمران نقاط روستایی، در زیباسازی روستاهای استان نقش بسیار مهمی ایفا کرده است.

کد خبر 6086591

دیگر خبرها

  • ۳۳ هزار نفر در بوشهر عضو صندوق بیمه روستائیان و عشایر هستند
  • ۱۱۶هزار روستایی و کشاورز در لرستان بیمه شدند
  • بیمه رایگان مادران غیر شاغل روستایی و عشایری لرستان
  • ۳۳ هزار نفر در استان بوشهر عضو صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان هستند
  • مزایای بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر اطلاع رسانی شود
  • طرح هادی در ۶۰ درصد روستاهای ایجرود اجرا شد
  • طرح هادی مهم‌ترین ابزار مدیریت توسعه روستایی است
  • تمدید ثبت نام بیمه بازنشستگی مادران روستایی و عشایری تا 31 اردیبهشت
  • تمدید مهلت نام نویسی مادران روستایی و عشایر برای بیمه رایگان
  • نسبت بیمه‌پردازان تامین اجتماعی به بازنشسته‌ها در تربت‌حیدریه کاهش یافت