Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به خروج آمریکا از برجام گفت: آمریکا باید هزینه خروج خود از برجام و تعهدات ناشی از آن را پرداخت کند و کشور ایران در طول ۴۰ سال در مقابل آمریکا ایستاده است و اکنون نیز در مقابل این کشور ایستادگی می‎کند. ۲۱ آذر ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۱ استانها استان تهران نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قرچک، محمدعلی وکیلی صبح امروز با حضور در همایش «در امتداد امید» که با حضور مسئولان در شهرستان قرچک برگزار شد با اشاره به مشکلات و کمبودهای شهرستان‌های استان تهران اظهار داشت: همه ما از وضعیت موجود در کشور ناراحت هستیم و قبول داریم که این وضعیت قابل دفاع نیست و دولت می‌توانست با تصمیمات درست و به‌جا شرایط را تا حد بسیار بهبود بخشد اما این را نیز باید بپذیریم که سهم دولت در مشکلات موجود 50 درصد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: جایگاه دولت در مشکلات پیش‌روی کشور قابل نقد است اما مجلس هم در ایجاد این مشکلات سهیم است و نباید دولت را اول و آخر همه مشکلات قلمداد کرد.

سرلشکر جعفری: این‌که آمریکا با خروج از برجام ایران را پای میز مذاکره برگرداند یک تخلف و خیال استاروپا بعد از خروج آمریکا از برجام نتوانست نقش‌آفرینی کندفلاحت‌پیشه: اتحادیه اروپا تلاش ملموسی برای حفظ برجام نکرد

نماینده مردم تهران، ری و شمیرانات در مجلس شورای اسلامی با اشاره به خروج آمریکا از برجام تصریح کرد: آمریکا باید هزینه خروج خود از برجام و تعهدات ناشی از آن را پرداخت کند و کشور ایران در طول 40 سال در مقابل آمریکا ایستاده است و اکنون نیز در مقابل این کشور ایستادگی می‎‌کند.

وکیلی ادامه داد: همه ما در مسیر خروج از زیر بار فشارها و تهدیدات آمریکا مسئول هستیم و باید به صورت شفاف برای مردم مسائل را بازگو کنیم، دولت در حال حاضر وارد بازار شده و شاهد کاهش تدریجی قیمت دلار هستیم و اگر ورود دولت در تمام بخش‌های اقتصادی به همین صورت ادامه داشته باشد قطعاً مشکلات نقدینگی کشور برطرف می‌شود.

وی با اشاره به اجرای قانون منع به‌کارگیری بازنشستگان بیان کرد: هدف از اجرای این قانون و خروج بازنشستگان از دستگاه‌های دولتی این بود که فضا برای حضور جوانان در عرصه‌های گوناگون فراهم شده و نظام اجرای قانون بازنشستگی کشور شاهد تزریق 4 هزار نیروی جوان، پر انرژی به دولت باشد.

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با تأکید بر روحیه نقدپذیری مسئولان افزود: مسئولان چه اصلاح‌طلب و چه اصوال‌گرا باید نقد شوند و همان‌طور که تکالیف دولت در این راه مشخص شده باید از حقوق مردم دفاع کنند و حق نباید قربانی تکلیف شود و اگر کسی تخلف کرد باید مجازات شود و اگر کوتاهی صورت گرفته باید از مردم عذرخواهی کنند و قدرت در تمام سطوح باید پاسخگوی مردم باشد.

 وکیلی در پایان خاطرنشان کرد: تلاش و رفتار مسئولان باید مردمی باشد و این وضعیت کنونی کشور پایدار نخواهد بود و با تدابیر دولت و کمک همه مردم از این وضعیت عبور می‌کنیم.

انتهای پیام/ح

R7840/P1357/S6,60/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۲۷۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علیرضابیگی: دولت مشکلاتش را به سفره مردم منتقل کرد

به گزارش «تابناک» به نقل از روزنامه اعتماد، علیرضابیگی، نماینده مردم تبریز و عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دولت با هزینه‌هایی که خودش به زندگی مردم تحمیل می‌کند نمی تواند انتظار داشته باشد تورم، شرایط کاهشی داشته باشد. کدام یک از اقلام که در اختیار دولت است سیر نزولی پیدا کرده است؟ در واقع آنها از یک سری شاخص های مربوط به رشد صحبت می‌کنند اما عملا آنچه در زندگی مردم مشاهده می شود متفاوت است.‌

دولت برای اینکه مصارف و منابع خود را تراز کند قیمت ارز ترجیحی را کاهش می‌دهد طبیعتا آن گرانی به زندگی مردم تحمیل می‌شود. ممکن است در بودجه، تراز منابع و مصارف برقرار شده باشد اما در زندگی مردم، درآمدها و هزینه با یکدیگر همخوانی ندارد به بیان دیگر ما مشکلات را به زندگی مردم منتقل کردیم و در مقابل مردم هم امکان تأمین این کسری را نخواهند داشت.

دولت افزایش حقوق کارگران را نپذیرفت و بدون اینکه نماینده کارگران پذیرفته باشد در نهایت حداقل حقوق را مبنا قرار دادند. این وضعیت در شرایطی است که تورم قیمت های اقلام اساسی به طور جدی احساس می شود و برخی از اقلام حتی از سفره های مردم حذف شده است. علاوه بر این، هزینه درمان، ایاب و  ذهاب و سایر موارد نیز وجود دارد.

به عنوان مثال در شهری مثل تهران، هزینه حمل و نقل حدود ۳۵ تا ۵۰ درصد افزایش پیدا کرده است آن هم در شرایطی که دولت در تأمین منابع مناسب خود برای اداره کشور در بودجه سال ۱۴۰۳، ۵۰ درصد به مالیات افزوده است و نمی تواند این رقم را به همه استان های کشور تعمیم داد. به عنوان مثال وضعیت اقتصادی یک استان وضعیت رو به رشدی دارد اما در مقابل استان دیگری با وجود وسعت و امکانات و ظرفیت، چندان مناسب نیست. برای این استان به عنوان مثال سهم ۳۰ درصدی درنظر می گیرند و ۲۰ درصد سهم را برای استان دیگری که وضعیت اشتغال و اقتصادی بهتری دارد در نظر می گیرند.‌ بنابراین وقتی این ۸۰ درصد در کنار هم قرار می گیرند تورم ۸۰ درصدی به کشور تحمیل می شود و این موضوع، زندگی مردم را متاثر می کند.‌

دیگر خبرها

  • خط و نشان تند رئیسی برای بانک‌ها / انتقاد از حمله و آزار و اذیت پلیس آمریکا علیه دانشجویان
  • خط و نشان تند رئیسی برای بانک‌ها / انتقاد از برحورد پلیس آمریکا با دانشجویان
  • علیرضابیگی: دولت مشکلاتش را به سفره مردم منتقل کرد
  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  •  استفاده از ظرفیت‌های مردمی بهترین راه برای حل معضلات اجتماعی
  • گردش مالی عجیب و غریب فیلترشکن‌ فروش‌ها | پول‌های مردم کجا می‌روند؟
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران نیستیم
  • واکنش رسمی آمریکا در خصوص مذکرات احیای برجام | مذاکره مستقیم در حال انجام است؟
  • پنتاگون: مذاکرات بر سر خروج نظامی از نیجر آغاز شد
  • مردم آلبانی استرداد و خروج اعضای گروهک منافقین را از دولت خود مطالبه کنند