Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-25@16:09:44 GMT

شوک «جلیقه زردها» به گردشگری پاریس

تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۲۷۶۶۶

شدت این درگیری‌ها و امنیتی شدن فضای پاریس در هفته‌های اخیر به میزانی رسید که در شنبه‌ای که گذشت، دولت بسیاری از مهم‌ترین اماکن توریستی شهر همچون موزه لوور و برج ایفل را تعطیل کرد. سالن تئاتر و اپرای اصلی شهر اجرای برنامه‌های خود در این روز را لغو کردند و خیابان لوکس شانزه‌لیزه که یکی از هیجان‌انگیزترین نقاط شهر برای گردشگران پاریس است بدل به خط مقدم درگیری‌ها شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به باور رسانه‌های محلی و غربی، تصاویری که از این تظاهرات‌ها به جهان مخابره می‌شود و در معرض دید عموم قرار می‌گیرد، تاثیری جدی بر انگیزه سفر گردشگران به پاریس و فرانسه گذاشته است. بنابراین این طور که به‌نظر می‌رسد، پاریس بار دیگر چنان شبیخون خورده که قرار است وارد فصل سرد و راکد توریسم خود شود. به‌گزارش «تلگراف» وزیر اقتصاد و دارایی فرانسه پس از اعتراضات روز شنبه و در بازدید از خسارات وارد شده به فروشگاه‌ها و مغازه‌های پاریس، اظهار کرد که اگر وحدتی ملی شکل نگیرد و خشونت‌های ناشی از اعتراضات جلیقه‌زردها و حواشی آن ادامه پیدا کند،گردشگری و کسب‌وکارهای محلی در فرانسه آسیبی جدی خواهد دید و رشد اقتصادی کشور با چالشی بحرانی مواجه خواهد شد.

اشاره مستقیم این مقام بلندپایه به گردشگری، نشان از اهمیت این حوزه در اقتصاد فرانسه و همچنین تاثیرپذیری بالای آن از رخدادهای اخیر دارد. هرچند شرایط به‌گونه‌ای نبوده که کشوری در جهان توصیه‌های سفر خود به فرانسه را تحت تاثیر اعتراضات اخیر تغییر بدهد یا رده امنیتی این کشور تغییر کند، اما اعتراضات جلیقه‌زردها چهره شهر را به شکل محسوسی برای گردشگران تغییر داده است. موزه لوور، موزه اورسی، اپرای پاریس، برج ایفل، سالن کمدی-فرانسز، تئاتر روند-پوئن، طاق پیروزی، پانتئون و موزه رودن از مهم‌ترین اماکن توریستی پاریس محسوب می‌شوند و اینها تنها مواردی از فهرست بلندبالای اماکنی هستند که در پی افزایش خشونت‌ها و برای جلوگیری از آسیب دیدن تعطیل شده‌اند. این تعطیلی‌های غیرمترقبه، حتی برای یک روز، فرانسه را میلیون‌ها یورو متضرر می‌کند و تمام این مسائل در حالی رخ می‌دهد که رسانه‌های جهان می‌نویسند گردشگران حاضر در پاریس، تنها بهت‌زده تماشاگر تحولات داخلی فرانسه شده‌اند و کیفیت سفرشان تحت تاثیر قرار گرفته است. اما در چند سال اخیر، گردشگری پاریس یک شوک عمیق دیگر را نیز تجربه کرده است؛ حمله تروریستی داعش به پایتختفرانسه که روز ۱۳ نوامبر سال ۲۰۱۵ به‌وقوع پیوست و بیش از ۱۰۰ نفر را به کام مرگ فرو برد.

این اتفاق موجب بروز افت چشمگیری در تعداد گردشگران ورودی به پاریس شد و به فاصله یک سال رقم ۱۷ میلیونی تعداد گردشگران سالانه این شهر به کمتر از ۵/  ۱۵ میلیون نفر رسید. تحولات کنونی پاریس و در مجموع فرانسه را نمی‌توان در ابعاد روزهای ملتهب پس از حمله تروریستی سال ۲۰۱۵ دانست. پس از جمعه سیاه نوامبر، دولت وضعیت فوق‌العاده اعلام کرد و حضور این کشور در پیمان شنگن موقتا و به مدت چند روز معلق شد؛ تصمیمی که به‌موجب آن، دارندگان ویزای حوزه شنگن که می‌توانستند با همان ویزا به چندین کشور اروپایی و از جمله فرانسه سفر کنند، پشت مرزهای این کشور ماندند. اما با این حال، نکات مشترکی میان این دو نقطه عطف یافت می‌شود که هرکدام علتی برای رکود گردشگری محسوب می‌شوند. یکی از مهم‌ترین موارد، جو هراس‌انگیزی است که پس از هر دو رویداد و در پی پوشش رسانه‌ای اتفاقات برای گردشگران شکل گرفته است. این درحالی است که یکی از بااهمیت‌ترین فاکتورهای گردشگری در پاریس و فرانسه، امنیت باثبات این خطه در سال‌های اخیر بوده که با ایجاد حفره در آن، بسیاری از گردشگرانی که این شاخص از اولویت‌های سفرشان محسوب می‌شود، مقاصد دیگری را جایگزین می‌کنند. از طرفی زمان وقوع هر دو اتفاق نکته قابل توجهی است.

در کشورهای اروپایی، ایام تعطیلات کریسمس و آغاز سال نوی میلادی یکی از جدی‌ترین فصول اوج سفر محسوب می‌شود و بسیاری از نقاط گردشگری جهان بخش قابل‌توجهی از گردشگران و درآمد خود در حوزه توریسم را در این ایام کسب می‌کنند. اکنون اعتراضات و درگیری‌های پاریس، دقیقا همزمان با ایامی شده که بخش قابل‌توجهی از گردشگران جهان برای انتخاب مقصد سفر خود در تعطیلات کریسمس تصمیم می‌گیرند. این موضوع، مشابه آن‌چیزی است که پس از حمله تروریستی به پاریس و در سال ۲۰۱۵ رخ داد. پایتخت فرانسه به فاصله‌ای کمتر از ۲ ماه تا پایان سال میلادی مورد هجوم داعش قرار گرفت و خلأ امنیتی ایجاد شده، بسیاری از گردشگران را از سفر به پاریس در کریسمس پیش رویشان منصرف کرد. کارشناسان چنین پیش‌بینی می‌کنند هرچند این بار روند ورودی گردشگر به فرانسه، با وجود درگیری‌ها و اعتراضاتی که همچنان جریان دارند، چندان با شوک مواجه نشده است، اما در میان‌مدت و بلندمدت و خصوصا در رزرو تور و برنامه‌ریزی برای سفرهای آینده، این کشور و به‌ویژه پایتخت آن از آنچه این روزها در خیابان‌های پاریس می‌گذرد، آسیب خواهد دید. این درحالی است که پاریس به‌تازگی موفق شده بود اتفاقات سال ۲۰۱۵ را هضم کند و جانی دوباره به صنعت گردشگری خود ببخشد و حالا دوباره گردشگران خود را در حال از دست رفتن می‌بیند. روندی که در صورت استمرار، آینده مبهمی برای توریسم عروس شهرهای جهان رقم خواهد زد که دیگر هیچ شباهتی به سال‌های درخشان و طلایی گذشته‌اش ندارد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۲۷۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدابیر امنیتی جدید فرودگاه پاریس برای بازی‌های المپیک ۲۰۲۴

فرودگاه شارل دو گل پاریس در آستانه بازی‌های المپیک سیستم امنیتی برای بررسی چمدان‌ها و تجهیزات ورزشی ورزشکاران را بازسازی و مدرن کرده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "تاگس آنسایگر"، فرودگاه شارل دوگل پاریس سیستم امنیتی خود را در آستانه بازی های المپیک بازسازی کرده است. در سایه این تدابیر امنیتی اکنون اسکنرها می توانند چمدان مسافران را به دقت بررسی کنند که نیازی به برداشتن وسایل نباشد.

به این ترتیب فرودگاه شارل دوگل پاریس از سیستم جدید امنیتی خود در آستانه المپیک رونمایی کرد. بر اساس اطلاعات ارائه شده اسکنرها تعمیرات اساسی شده اند و می توانند چمدان ها و کیف ها را به طور کامل بررسی کنند که مسافران دیگر مجبور نباشند وسایلی مانند وسایل الکترونیکی، اسپری ها یا مایعات را از چمدان خود خارج کنند. ادوارد آرکرایت، رئیس اپراتور فرودگاه‌های گروه Aéroports de Paris گفت: در صورت شک، چمدان‌ها پردازش نمی‌شوند.

طبق اطلاعات این فرودگاه فرودگاه شارل دوگل پاریس انتظار بیش از 114000 چمدان از هیئت ها و نمایندگان رسانه ها برای بازی های المپیک 2024 را دارد. این فرودگاه همچنین حدود 47000 قطعه تجهیزات ورزشی دریافت خواهد کرد.

این فرودگاه همچنین کارخانه به اصطلاح چمدان را راه اندازی کرد، اتاقی به مساحت 10000 متر مربع که در آن تجهیزات ورزشکاران پردازش می شود. سباستین مالاسن مدیر این پروژه گفت: «بزرگترین چالش چمدان های بزرگ است. ورزشکاران با تمام وسایل ورزشی خود سفر می کنند. بخش زیادی از این چمدان ها بزرگ است.

اخیرا یک نشریه آلمانی هم در مطلبی نوشت که تدابیر شدید و بسیار سخت گیرانه امنیتی دولت فرانسه در آستانه برگزاری مسابقات المپیک تابستانی 2024 ، شهر پاریس را به منطقه ممنوعه ای تبدیل کرده که موجب آزار ساکنان آن می شود.

تعداد افسران مجری قانون هشت برابر بیشتر از ورزشکاران در این بازی ها است. پاریس در حال تبدیل شدن به یک منطقه با امنیت بالا برای المپیک است که این مسئله موجبات آزار ساکنان آن را فراهم کرده است.

در روز 24 مارس، دو روز پس از حمله تروریستی به تالار شهر کروکوس در نزدیکی مسکو که بیش از 140 کشته بر جای گذاشت، فرانسه بالاترین سطح از سه سطح هشدار تروریستی را اعلام کرد و می توان پیش بینی کرد که این وضعیت هشدار تا زمان برگزاری و همچنین در طول بازی های المپیک تابستانی که از 26 ژوئیه در پایتخت فرانسه آغاز می شود حفظ خواهد شد.

بازی های المپیک همانطور که در مونیخ در سال 1972 و آتلانتا در سال 1996 نشان داده شد با حضور هزاران ورزشکار، جمعیت عظیم و تماشاگران در سراسر جهان به یک هدف ایده آل برای تروریست ها تبدیل شده است.

در طول المپیک، بر اساس تصمیمات اتخاذ شده حدود 45000 پلیس و ژاندارم، 18000 سرباز و 20000 نیروی امنیتی خصوصی، با تقریباً هشت افسر مجری قانون برای هر یک از 12000 ورزشکار وجود خواهند داشت.

به این ترتیب فرانسه در حالی که خود به شدت تدابیر امنیتی برای مقابله با تروریسم را افزایش داده از کشورهای دوست خود نیز خواسته است برای تامین امنیت بازی های المپیک تابستانی هزاران نیروی پلیس را به پایتخت این کشور اعزام کنند.

رئیس پلیس پاریس اخیرا اعلام کرده است: برای ورود به مراسم افتتاحیه المپیک پاریس، افراد باید گواهی دیجیتال ارائه دهند که با پرداخت هزینه صادر می‌شود. این به عنوان مبنایی برای تحقیقات اداری احتمالی خواهد بود. این رویداد در حداکثر سطح با یک سیستم امنیتی بزرگ تحت نظارت بسیار دقیق خواهد بود: هشت روز قبل از مراسم افتتاحیه، کنترل بسیار شدیدی بر روی محیط قلمرو برقرار خواهد شد و بازدیدکنندگان در هنگام ورود به طور کامل مورد بازرسی قرار می‌گیرند.

بازی‌های المپیک 2024 پاریس از 26 جولای تا 11 آگوست (5 تا 21 مرداد) برگزار می‌شود.

سایه ترس از ترور و اعتصاب بر المپیک 2024 پاریس

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • احتمال خروج FIA از فرانسه پس از صد سال
  • غیبت شمشیربازان روسی در المپیک پاریس
  • پنج شنبه سیاه فرودگاه‌های فرانسه
  • اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی برای احیای مقبرةالشعرای تبریز
  • سراب هنام الشتر؛ چشمه‌ای در دل یک خانه تاریخی
  • تدابیر امنیتی جدید فرودگاه پاریس برای بازی‌های المپیک ۲۰۲۴
  • عامل حمله به کنسولی ایران در پاریس به حبس محکوم شد
  • راهکار فرانسه برای کمبود پلیس در المپیک پاریس
  • افزایش ۳۰ درصدی سفر گردشگران خارجی به گیلان
  • توسعه زیرساخت‌های گردشگری در مسیر رشد ۲۵ درصدی جذب گردشگران