Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-25@10:09:26 GMT

مجلس محل قانونگذاري و حل مشکلات کشور است

تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۲۸۱۹۰

مجلس محل قانونگذاري و حل مشکلات کشور است

خبرگزاري آريا - تهران - ايرنا - دبير شوراي نگهبان بر توجه نمايندگان به شأن و جايگاه خود و همچنين رسالتي که بر عهده آنها است، تأکيد کرد و گفت: شايسته نماينده مردم نيست در مجلس که محل قانونگذاري و برنامه‌ريزي براي حل مشکلات کشور است به امور ديگر بپردازد.

به گزارش ايرنا از روابط عمومي شوراي نگهبان ، آيت‌الله «احمد جنتي» در جلسه امروز - چهارشنبه - اين شورا ضمن برشمردن برخي شرارت‌هاي استکبار به‌ويژه آمريکا، اسرائيل و آل‌سعود افزود: علت نابساماني اوضاع کشور بايد بررسي شود تا صلاح بر فساد در همه زمينه‌ها غلبه پيدا کند که در حال حاضر وضعيت مطلوب نيست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با قدرداني از تلاش‌هاي نيروهاي انقلابي در همه دستگاه‌ها اضافه کرد: اگر با اين همه مشکلات و مسائل گوناگون غم‌انگيز در کشور، نظام هنوز پابرجا و استوار است مرهون خون پاک شهدا و تلاش اين عزيزان انقلابي است.
**باقي ماندن نظام، مرهون خون شهداست
دبير شوراي نگهبان با انتقاد از نابساماني‌هاي مختلف داخلي و خارجي تصريح کرد: اگر اين نظام با همه کارشکني دشمنان پابرجا مانده است، به برکت خون شهدا و جانفشاني نيروهاي انقلابي و حزب‌الله است.
آيت الله جنتي با بيان اين که موانع زيادي در زمينه توليد وجود دارد، از نابساماني‌هاي مختلف داخلي و خارجي انتقاد کرد و گفت: علت نابساماني اوضاع کشور بايد بررسي شود.
وي با تأکيد بر افزايش توليد در کشور خاطرنشان کرد: با وجود اين که همه اذعان دارند براي گذر از شرايط کنوني بايد توليد را رونق داد، اما آيا دولت توانسته شرايط را به گونه‌اي فراهم کند که سرمايه‌گذار بتواند با اطمينان امور توليد خود را به انجام برساند.
دبير شوراي نگهبان ادامه داد: با توجه به اخبار رسيده، موانع زيادي در زمينه توليد وجود دارد که دولت بايد جداً و مؤکداً براي رفع آنها همت کند.
سيام*3061*1336
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۲۸۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در تدوین قوانین به بحران‌ها توجه شود/ آمارها واقعی نیست

اصغر جهانگیراظهار داشت: بحران و مدیریت بحران مقوله‌ای جهانی است و برای مقابله با آنها وقتی ساختار شکل گرفت باید با ترتیبات قانونی برای آن تصمیم گرفت.

وی ادامه داد: قوانین در کشور ما حدود ۱۱۵ سال قبل تصویب شده است و تاکنون بیش از ۱۳ هزار قانون در کشور توسط نهاد قانونگذاری وضع شده و این در حالی است که برخی از این قوانین دچار نقص، نقض، نسخ صریح یا ضمنی شدند و از سال ۱۳۸۹ برای رفع این نقیصه بازنگری قوانین در دستور کار قرار گرفت.

جهانگیر تصریح کرد: ایران در درون و برون خود با بحران های طبیعی و تحمیلی روبروست و نخستین موضوع مورد توجه ساماندهی قوانین و مقررات است.

معاون قوه قضاییه اظهار داشت: واقعیت این است که نگاه قانونگذار در سال‌های گذشته به فرایند قانونگذاری، نظام مسائل بحرانی نبوده و با این نگاه به حوزه قانونگذاری نپرداخته است؛ از این رو قوانینی که مصوب شده است در دل خود ممکن است بحران‌هایی نیز به همراه داشته باشد به عنوان نمونه اگر قانونی برای آبرسانی به یک حوزه تصمیم‌گیری شده باشد اما ممکن است اجرای آن که تلاش برای آبادانی یک نقطه است اما باعث تحمیل هزینه شود.

جهانگیر افزود: با این نگاه به نظام مسائل وقتی قوانینی در حال تدوین است باید پیوست‌های نظام مسائل بحرانی داشته باشد.

معاون امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه بر لزوم گردآوری داده‌های مبتنی بر واقعیت تاکید کرد و افزود: نیاز داریم داده‌های واقعی آماری داشته باشیم تا با جمع‌آوری داده‌های بحرانی امکان سیاستگذاری واحد را فراهم کنیم و از سوی دیگر نگاه مشترک تقنینی، اجرایی و قضایی ایجاد کنیم زیرا اینگونه مسائل، به واقع نظام مسائل ملی است اما اکنون در کشور بسیاری از داده‌ها غیرواقعی است.

وی اضافه کرد: به عنوان نمونه اکنون ۱۵ سال است که هدفمندی یارانه‌ها در حال اجراست اما همچنان دهک‌بندی‌ها به درستی صورت نگرفته است در حالی که توزیع منابع نیز در این حوزه در حال انجام است.

جهانگیر تصریح کرد: واقعیت این است که مشکلات انباشته شده‌ای داریم که تبدیل به معضلات شده است و برخی به مرحله بحران رسیده؛ بنابراین ابتدا باید مدل‌های بحران را بشناسیم و اولویت‌ها را تعیین کنیم زیرا منابع و زمان محدود است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • آیت‌الله مدرسی یزدی: شورای نگهبان در بررسی مصوبات، به نظرات مشورتی پژوهشکده توجه می‌کند
  • تمام تلاش‌مان را می‌کنیم تا مشکلات دارویی برطرف شود
  • واکاوی اصل ۲۲ قانون اساسی در سلسله جلسات شرح مبسوط قانون اساسی
  • طرح ساماندهی اجاره بهای املاک اصلاح شد
  • ایرادات شورای نگهبان به طرح مالیات بر سوداگری رفع شد
  • قالیباف: کمتر از نیم درصد مردم مشمول قانون مالیات بر سوداگری می‌شوند
  • رفع ایرادات شورای نگهبان به طرح ساماندهی اجاره بهای املاک
  • اصلاح طرح کنترل و سامان‌دهی اجاره بهای املاک مسکونی در مجلس
  • طرح کنترل و ساماندهی اجاره بهای املاک مسکونی اصلاح شد/ آغاز جلسه علنی مجلس شورای اسلامی
  • در تدوین قوانین به بحران‌ها توجه شود/ آمارها واقعی نیست