Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-یک کارشناس صنعت هوانوردی گفت: اگرچه تا کنون هواپیمای سوخوی مسافری در ایران نداشته ایم، اما به طور کلی این هواپیما از سوی کارشناسان صنعت هوانوردی مورد تأیید قرار گرفته است.

علی عابدزاده معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان هواپیمایی کشوری اخیرا از موافقت این سازمان با خرید هواپیماهای مسافری سوخو سوپرجت ۱۰۰ خبر داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته عابدزاده این هواپیما امکان تطابق با آب و هوای و جغرافیای ایران را دارد.

هنوز مسئولان سازمان هواپیمایی کشوری درباره جزئیات و دستورالعمل احتمالی سازمان هواپیمایی کشوری برای خرید سوخو اظهار نظر نکرده اند.

کارشناس صنعت هوانوردی: بلوک شرق؛ مشتری اصلی سوخو

در همین خصوص یک کارشناس فنی هواپیمای سوخو در بخش هوانوردی نظامی که نخواست نامش فاش شود، در گفت وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه تا کنون هواپیمای سوخوی مسافری و سیویل در ایران نداشته ایم، افزود: اگرچه اساس و پایه هوانوردی نظامی در ایران، هواپیماهای آمریکایی است، اما در دوره پس از انقلاب به دلیل تحریم ها از هواپیماهای نظامی سوخو هم استفاده کرده ایم. اما این نوع هواپیما تاکنون در بخش غیر نظامی استفاده نشده است.

وی که بدلیل شغل خود درخواست کرد نامش در مصاحبه ذکر نشود، افزود: اینکه گفته می شود این هواپیما با آب و هوای ایران سازگاری ندارد، چندان صحیح نیست. برای تأیید خرید سوخوی مسافری از روسیه، یک تیم تحقیقاتی از کارشناسان ایرانی مسلط به این نوع هواپیما، امکان پرواز آن در آسمان و جغرافیای ایران را بررسی و تأیید کرده اند. ممکن است نیاز به برخی اصلاحات داشته باشد اما به طور کلی مورد تأیید است.

به گفته این کارشناس صنعت هوانوردی، بیش از ۹۰ درصد فروش سوخو اعم از نظامی و سیویل در کشورهای بلوک شرق سابق شامل اروپای شرقی مانند اوکراین و آسیای میانه به خصوص تاجیکستان و قزاقستان بوده است. با این حال می تواند در شرایط آب و هوایی ایران هم مورد استفاده قرار گیرد.

دبیر انجمن ایرلاین ها: در خرید نوع هواپیمای سوخو دقت شود

گفتنی است پیش از این نیز مقصود اسعدی سامانی دبیر انجمن صنفی شرکت های هواپیمایی در گفت وگو با خبرنگار مهر درباره خرید هواپیماهای مسافری سوخو از روسیه اظهار داشت: این شرکت روسی دو نوع هواپیمای مسافری تولید می کند؛ یک مدل از هواپیماها به صورت ۱۰۰ درصد روسی هستند که کارشناسان صنعت هوانوردی ایران نتوانسته اند مورد تأیید بودن آن را بپذیرند. یک مدل دیگر از هواپیماهای سوپرجت سوخو ۱۰۰ محصولاتی هستند که به صورت مشترک میان روسیه، آمریکا و اروپا تولید شده اند که البته بخش اعظم قطعات آن روسی است؛ اما در چند بخش حیاتی هواپیما از قطعات تولید غرب استفاده شده است. هواپیمای مدل دوم مورد تأیید کارشناسان این صنعت است اما به نظر می رسد خرید این نوع هواپیماها نیازمند اخذ مجوز اوفک (اداره کنترل دارایی های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا) باشد که به دلیل اعمال مجدد تحریم های ایران، این امکان وجود ندارد.

بازاریابی هواپیمای سوخو پیش از لغو برجام

به گزارش خبرنگار مهر، سال گذشته و پیش از لغو یک طرفه برجام از سوی آمریکا، شرکت هواپیماسازی سوخو برای بازاریابی از میان شرکت های هواپیمایی ایران نمایشگاهی از محصولات این شرکت را در تهران برگزار کرد و در این نمایشگاه تعدادی از هواپیماهای این شرکت که در مسیر بازگشت از کشور دیگری به روسیه بودند، چند ساعتی در تهران به نمایش گذاشته شدند.

وزارت راه و شهرسازی در آن دوره زمانی در حال دریافت تعدادی از هواپیماهای غربی بود که در پسابرجام با شرکت های ایرباس، بوئینگ و ای تی آر به امضا رسانده بود.

منبع: مهر

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۲۸۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری صادر شد

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور در بخشنامه‌ای موضوع مجاز بودن وزارت صنعت، معدن و تجارت نسبت به ثبت سفارش ۲۰۰۰ دستگاه اتوبوس برون شهری با عمر کمتر از (۵) سال و با تخفیف ۵۰ درصدی در سود بازرگانی، به منظور توسعه حمل و نقل عمومی مسافر، تنظیم بازار و ارائه خدمات بهینه به مسافران اربعین حسینی را ابلاغ کرد.

در این ابلاغیه خطاب به وزارت کشور، وزارت امور اقتصادی و دارایی و بانک مرکزی آمده است: هیأت وزیران در جلسه ۱۴۰۳/۲/۹ به پیشنهاد مشترک وزارتخانه‌های راه و شهرسازی صنعت معدن و تجارت و کشور و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی و در اجرای بند (ث) تبصره (۱۰) قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور تصویب کرد:

۱- به منظور توسعه حمل و نقل عمومی مسافر، تنظیم بازار و ارائه خدمات بهینه به زائرین و مسافرین اربعین حسینی ثبت سفارش واردات (۲۰۰۰) دستگاه اتوبوس برون شهری با عمر کمتر از (۵) سال با تأیید وزارت راه و شهرسازی و تأیید تأمین قطعات و وجود شبکه خدمات پس از فروش توسط وزارت صنعت معدن و تجارت و تطابق با استاندارد کارخانه سازنده در زمان ساخت خودرو مجاز است.

۲- سود بازرگانی هرگونه واردات اتوبوس که با تأیید وزارت کشور جهت جا به جایی مسافرین اربعین حسینی استفاده می‌شود مشمول پنجاه درصد (۵۰) تخفیف است. دستورالعمل نحوه اجرای این بند توسط وزارت کشور و با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت تهیه و ابلاغ می‌شود.

کد خبر 6098075 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • صدور مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری دست دوم
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری صادر شد
  • چرا چشم مردم به دیدن ۵۰ فروند هواپیمایی که دولت می‌گوید وارد کشور کرده، روشن نمی‌شود؟
  • سالانه ۱۸۰ هزارتن پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کل کشور است
  • حضور ۱۱۰ شرکت در نمایشگاه بین‌المللی صنعت پخش ایران
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • سوخو 35 های ایران کجا مستقر می‌شود؟
  • کیفیت خودروهای برقی چینی تأیید و تضمین می شود؟
  • آغاز فروش هواپیمای برقی عمود پرواز ارزان تر از هلی کوپتر
  • هفتمین سفر فضایی «ویرجین گلکتیک» ماه آینده انجام می‌شود