Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@04:57:07 GMT

مجوز 2 بخش جدید برای شهرستان اراک صادر شد

تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۲۸۵۷۹

مجوز 2 بخش جدید برای شهرستان اراک صادر شد

اراک - ایرنا - نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی گفت: مجوز 2 بخش جدید «داود آباد» و «قره کهریز » با تصویب هیات وزیران برای شهرستان اراک صادر شد.

به گزارش ایرنا، «علی اکبر کریمی» روز چهارشنبه در نشست با نماینده تقسیمات کشوری وزارت کشور در اراک، افزود: بخش مرکزی شهرستان اراک از نظر جغرافیایی، جمعیت و تعداد روستاها گستردگی دارد و به منظور تسهیل در ارایه خدمات دستگاه های اجرایی به مردم این منطقه مراحل ایجاد 2 بخش جدید داود آباد با مرکزیت شهر داود آباد و بخش قره کهریز با مرکزیت روستای گوار به استانداری مرکزی تقدیم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: پیشنهاد تفکیک این مناطق به عنوان بخش مجزا با نظر مساعد استاندار مرکزی به وزارت کشور ارایه شد که با تصویب هیات وزیران تعداد بخش های شهرستان اراک از سه بخش به پنج بخش افزایش یافت.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی گفت: با تشکیل بخش داود آباد 24 روستا و 13 هزار نفر از جمعیت مردم شهرستان اراک تحت پوشش این بخش قرار می گیرند.
کریمی ادامه داد: با توجه به وجود ظرفیت های اقتصادی، صنعتی، گردشگری و فرهنگی در این منطقه، ایجاد بخش داود آباد آینده روشنی را برای مردم این بخش به همراه دارد.
رئیس گروه تقسیمات وزارت کشور نیز در این نشست گفت: بازدیدها بیانگر آن است که بخش های داوود آباد و قره کهریز از نظر زیرساخت ها، جمعیت و وسعت جغرافیایی قابلیت تفکیک مجزا با عنوان بخش را دارند.
«زهرا احمدی» افزود: ایجاد این بخش ها در صورت موافقت گروه تقسیمات کشوری وزارت کشور به هیات وزیران ارایه و با موافقت هیات وزیران تعداد بخش های شهرستان اراک از 2 بخش به پنج بخش افزایش می یابد.
فرماندار شهرستان اراک نیز در این نشست گفت: پیگیری ایجاد 2 بخش جدید داود آباد و قره کهریز در این شهرستان با هدف ارایه خدمات بهتر دستگاه های اجرایی به مردم از2 سال گذشته توسط نمایندگان مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی و این فرمانداری آغاز شده است.
«حسین بختیاری» افزود: با تصویب هیات وزیران ایجاد این بخش ها در شهرستان اراک افزایش رضایتمندی و تسهیل در ارایه خدمت به مردم بخش مرکزی این شهرستان را به همراه دارد.
وی ادامه داد: با پیگیری نمایندگان مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی و تاکید وزارت کشور امید می رود که تا پیش از انتخابات سال آینده روند استقرار تشکیلات اداری آن تکمیل شود.
شهرستان اراک با 640 هزار جمعیت مرکز استان مرکزی است.
1955/6013/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي مجلس شوراي اسلامي نماينده مردم اراك ايجاد بخش جديد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۲۸۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رد ۱۶۰۰ درخواست مجوز صیادی بدون اعلام دلیل

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد کلان خبرگزاری صداوسیما، خرداد پارسال بود که نخستین مجوز صیادی برای صیادان استان هرمزگان از درگاه ملی مجوز‌ها صادر شد. چند دهه بود که صیادان بدون مجوز به فعالیت صید و صیادی می‌پرداختند و از بروکراسی‌های اداری سازمان شیلات گلایه‌مند بودند.

با راه اندازی درگاه ملی مجوز‌ها و لزوم اتصال همه دستگاه‌ها به این درگاه، مجوز صیادی هم در نوبت صدور الکترونیکی قرار گرفت. تا اینکه در نهایت نخستین مجوز صیادی خرداد پارسال صادر شد.

گفتنی است؛ براساس ماده ۷ مکرر قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴، همه دستگاه‌ها می‌بایست تا فروردین ۱۴۰۲ به درگاه ملی مجوز‌ها می‌پیوستند. اما سازمان شیلات به قانون تمکین نکرد و مجوز‌های صیادی هنوز در انتظار صدور الکترونیکی بودند تا در نهایت، خرداد ۱۴۰۲، درگاه ملی براساس تکلیف قانونی، اقدام به صدور الکترونیکی مجوز‌های صیادی به جای سازمان شیلات کرد.

اما سازمان شیلات همچنان این مجوز‌های صادر شده را قبول نداشت. در این زمان، صیادان از طرفی به دلیل گرفتن مجوز‌ها پس از سال‌ها فعالیت، خوشحال بودند، اما از طرف دیگر از عدم همراهی سازمان شیلات گلایه داشتند.

در نهایت، با پیگیری‌های چندین باره رسانه ملی و اعزام خبرنگار اختصاصی به بندرعباس برای پیگیری موضوع، سازمان شیلات از قانون تمکین کرد و مجوز‌های صادره از درگاه را به رسمیت شناخت و برای ۹ هزار صیاد مجوز صیادی صادر شد. بنابراین، امکان صید قانونی از ساحل بندرعباس برای صیادان فراهم شد. همچنین این صیادان از بیمه و سوخت هم بهره‌مند شدند.

در جنوب کشور، چهار استان ساحلی داریم که پیشه اکثر مردمان این استان ها، صیادی است. اما با پیگیری‌های چند ماهه، تنها صیادان استان هرمزگان توانستند از درگاه ملی مجوز صید دریافت کنند و صیادان سه استان دیگر یعنی سیستان و بلوچستان، چابهار و خوزستان هنوز در انتظار صید قانونی و رسمی هستند.

مرداد پارسال، آقای حسین حسینی رئیس سازمان شیلات در برنامه میز اقتصاد شبکه خبر، قول داده بود که تا یک ماه دیگر امکان صدور مجوز صیادی برای استان سیستان و بلوچستان هم فراهم شود. این موضوع را از مرکز بهبود فضای کسب و کار جویا شدیم.

حاجی جعفری معاون مرکز بهبود فضای کسب و کار وزارت اقتصاد در گفتگو با خبرگزاری صداوسیما گفت: از بین ۳ هزار درخواست پیش نیاز فنی در استان سیستان و بلوچستان، حدود ۸۰۰ مجوز صادر شده و ۱۶۰۰ درخواست رد شده و دلیل رد این درخواست‌ها هنوز مشخص نشده است.

حاجی جعفری افزود: شکایت‌هایی در این راستا به درگاه ملی مجوز‌ها واصل شده مبنی بر اینکه دلیل رد این درخواست‌ها چه بوده است. براساس قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴، این موضوع یعنی علت رد درخواست‌ها باید کاملا مشخص و از طریق درگاه ملی مجوز‌ها اعلام شود، اما تا کنون این اتفاق نیافتاده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • مجوز استفاده از نیروهای وظیفه در پایگاه‌های آتش‌نشانی روستایی صادر شد
  • صادرات محصولات کشاورزی مراغه به ۲۰ کشور جهان
  • رد ۱۶۰۰ درخواست مجوز صیادی بدون اعلام دلیل
  • اخذ مجوز ماده ۲۳ برای اجرای باند دوم دهق به گلپایگان
  • تقدیر وزیر اقتصاد از لرستان به دلیل پیشتازی در حذف مجوز‌های کاغذی
  • مجتبی حسینی 100 میلیون جریمه شد
  • سند ۴۲ میلیون مترمربع از زمین‌های شهر جدید امیرکبیر اراک صادر شد
  • آیت‌الله رئیسی عازم لاهور، قلب فرهنگی پاکستان شد
  • بیش از ۱۵ هزار شناسه‌یکتا برای پروانه‌کسب کاغذی در آذریجان‌غربی صادر شد
  • صدور کالا‌های صادر کنندگان گلستانی با مجوز داخلی به ۱۱۰ کشور جهان