Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیراز – ایرنا- معاون امور اقتصادی وزارت امور اقتصادی و دارایی گفت: سامانه پیشخوان مجوزهای کشور (دادور) پنجره واحد ارائه خدمات به سرمایه گذاران است که موجب از بین رفتن مراجعات افراد به دستگاه های مختلف می شود.

حسین میرشجاعیان چهارشنبه در آیین رونمایی از سامانه پیشخوان مجوزهای کشور در استان فارس افزود: این سامانه به آدرس www.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

g4b.ir نه تنها مرجعی برای صدور مجوز است بلکه پاسخگوی سوالات است و همچنین نسبت به ارائه مشاوره به فعالان اقتصادی اقدام خواهد کرد.
وی اضافه کرد: فضایی ایجاد شده که فعالان اقتصادی برای کسب و کار تنها به یک مکان مراجعه کنند و تمام استعلام هایی که باید گرفته شود از این مرجع دریافت شود البته تمام درخواست ها از یک مرجع به سایر دستگاه ها ارسال خواهد شد به گونه ای که این فضا پنجره ای واحد برای ارائه خدمت به سرمایه گذاران خرد و کلان است.
او همچنین بیان کرد: اگر فردی دچار مشکل در روند دریافت مجوز شود می تواند با مراجعه به قسمت شکایت نسبت به ثبت مشکل اقدام کند و بر اساس قانون این شکایت ها به بالاترین مقام اجرایی در هر استان که استانداران هستند همچنین بالاترین مقام دستگاه صادرکننده مجوز و همچنین شورای رقابت ملی ارجاع داده خواهد شد.
میرشجاعیان اظهارداشت: استفاده از سیاست های پولی و مالی از روش هایی است که دولت ها برای تعادل بخشی به اقتصاد در دستور کار خود قرار داده بودند اما با شروع تحریم ها یکی از راهکارهایی که موجب بهبود شرایط اقتصادی در کشور شد استفاده از سیاست بهبود فضای کسب و کار است.
وی درباره الکترونیکی کردن دولت نیز گفت: بخش خصوصی یکی از اصلی ترین بخش هایی است که توانسته خدمات مورد نیاز مردمی را در کوتاه ترین زمان به مردم ارائه و با استفاده از فضای تبادل اطلاعات نسبت به پیاده سازی خدمات در این فضا اقدام کند این در حالی است که در حوزه الکترونیک سازی دولت تنها 10 درصد پیشرفت صورت گرفته است.
معاون امور اقتصادی وزارت امور اقتصادی و دارایی درمورد حجم دریافت استعلام ها در کشور نیز بیان کرد: قوه قضاییه ، وزارت اقتصاد و دارایی، نیروی انتظامی ، اتاق اصناف و وزارت کشور بیش از 68 درصد استعلام های کشور را صادر و اتاق اصناف، وزارت جهاد کشاورزی ، وزارت اقتصاد و دارایی، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ،معدن و تجارت نیز 75 درصد استعلام های کشور را دریافت می کنند و این سامانه کمک خواهد کرد علاوه بر حذف کاغذ روند دریافت استعلام ها تسریع شود.
ع.پ / 1876

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد سرمايه گذار سامانه دادور كسب و كار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۲۸۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ خرید برق از نیروگاههای مقیاس کوچک افزایش یافت

مدیرعامل توانیر از ابلاغ مصوبه نرخ خرید برق از مولدهای تولید پراکنده در سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: براساس این ابلاغیه ،قیمت خرید برق از نیروگاههای مقیاس کوچک متصل به شبکه در ساعات اوج مصرف به ۹۰۸ تومان به ازای هر کیلووات ساعت افزایش یافت. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل شرکت توانیر اظهار داشت: مصوبه نرخ خرید برق از مولدهای تولید پراکنده در سال 1403 را وزیر نیرو با استناد به مواد 7، 9، 10 و 12 قانون سازمان برق ، بند و بند (ه) ماده یک قانون تاسیس وزارت نیرو ابلاغ کرده است .

وی افزود: براساس این ابلاغیه ،قیمت خرید برق از نیروگاههای مقیاس کوچک متصل به شبکه در ساعات اوج مصرف به 908 تومان به ازای هر کیلووات ساعت افزایش یافت.

رجبی مشهدی با بیان اینکه "افزایش سرمایه گذاری و توسعه مولدهای مقیاس کوچک و استفاده از ظرفیت و مزیتهای آنها به ویژه در ایام گرم سال 1403 از دیگر اهداف این ابلاغیه بوده است"، گفت: براساس این مصوبه، نرخ خرید برق از مولدهای مقیاس کوچک متصل به شبکه در ایام گرم سال (از ابتدای اردیبهشت تا پایان مهر 1403) در ساعات کم باری شبکه 2271 ریال، در ساعات میان باری 4543 و در ساعات پربار (اوج مصرف) 9086 ریال به ازای هر کیلووات ساعت تعیین شده است.

وی ادامه داد: این نرخ ها برای خرید برق از نیروگاههای صنایع و نیروگاههای کمتر از 100 مگاوات با ضریب 8 دهم محاسبه می شود.

مدیرعامل شرکت توانیر همچنین از اختصاص سه هزار میلیارد تومان اسناد خزانه بابت مطالبات نیروگاههای مقیاس کوچک خبر داد.

تخصیص ظرفیت 300 مگاواتی صادرات برق به سرمایه گذاران نیروگاه تجدیدپذیر

رجبی مشهدی با اشاره به معرفی ظرفیت‌های صادراتی برای سرمایه‌گذاران حوزه انرژی‌های تجدید‌پذیر مطابق دستورالعمل ابلاغی وزیر نیرو افزود: حدود 300 مگاوات میزان ظرفیت پیش‌بینی شده برای صادرات برق تجدیدپذیر توسط سرمایه‌گذاران این بخش است که با استفاده از خطوط انتقال موجود از طریق کشورهای پاکستان و افغانستان و عراق و ترکیه تعیین شده است.

وی خاطرنشان کرد : به عبارت دیگر این میزان ظرفیت از طریق رقابت در اختیار سرمایه گذاران حوزه تجدیدپذیرها برای صادرات برق به کشورهای هدف قرار گرفته که برنامه ریزی و به زودی عملیاتی می شود.

به گفته مدیرعامل توانیر، همچنین برای این گروه سرمایه گذاران پیش‌بینی شده است که ٨ ماه سال بتوانند برق تولیدی را صادر کنند و برای ٤ ماه که تامین نیاز داخل کشور در اولویت قرار دارد، بر اساس مقررات داخلی، بتوانند برق را از طریق تابلوی برق سبز  یا سایر روش‌ها به مشترکان در داخل کشور عرضه کنند و با توجه به این که قیمت برق که طی دوره ٤ ماه گرم سال در تابلو برق سبز معامله می شود، عدد قابل ملاحظه ای است این فعالیت یقینا برای آنها سودآور خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استقرار مدیرسرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد ماکو در مرکز خدمات سرمایه گذاری آذربایجان غربی
  • واگذاری واحد‌های شهرک صنعتی چاراویماق به سرمایه گذاران
  • دسترسی آسان سرمایه‌گذاران خارجی به خدمات فراجایی در قم
  • شناسه دار شدن بیش از ۳ هزار هنرمند زرندی در سامانه وزارت میراث فرهنگی
  • شناسه دار شدنبیش از ۳ هزار هنرمند زرندی در سامانه وزارت میراث فرهنگی
  • شهرداری‌ها با تشویق سرمایه‌گذاران بخش خصوصی را جذب کنند
  • تاثیر دامیننس بیت کوین بر بازار تتر
  • تلاش برای رسیدن خدمات هوشمند دولت به ۳۰ درصد
  • نرخ خرید برق از نیروگاههای مقیاس کوچک افزایش یافت
  • ۶۴۵۲ پروانه صنفی الکترونیکی در چهارمحال و بختیاری ثبت شد