Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، سید حسن هاشمی، در پنل همکاری های بین بخشی برای تامین سلامت مادر، نوزاد و کودک در اجلاس بین المللی سلامت مادر، کودک و تغذیه در هند، اظهار داشت: از مهم ترین تجربیات ایران در این زمینه می توان به تقویت و رشد مناسب کودکان، کاهش مرگ مادران از ۲۵ در هر صد هزار تولد زنده در سال ۲۰۰۸ به ۱۹ در هر صد هزار تولد زنده در سال ۲۰۱۷، کاهش مرگ نوزادان، دسترسی مناطق محروم به خدمات بهداشتی و درمانی به ویژه خدمات مورد نیاز مادران، نوزادان، کودکان و ایمن سازی آنها در مقابل بیماری ها، ایجاد پایگاه های سلامت در مناطق شهری و حاشیه شهرها، پوشش بیمه ای ۹۲ درصد ایرانی ها، تامین نیروهای انسانی مورد نیاز برای ارائه خدمات به مادران و نوزادان و پیگیری خدمات تا سطوح بعدی خدمات در بیمارستان ها اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در ایران به مهاجرین افغان که به صورت قانونی یا غیرقانونی به ایران مهاجرت کرده اند خدمات سلامت مادر و نوزاد ارائه می شود و ایران آمادگی لازم برای کمک به مادران و نوزادان کشورهای مختلف به ویژه یمن، سوریه، عراق و افغانستان که با جنگ های داخلی و خارجی روبرو هستند را دارد تا دسترسی این اقشار آسیب پذیر به خدمات بهداشتی و درمانی فراهم شود.

هاشمی تاکید کرد: جنگ در هر منطقه ای از دنیا، مشکلات قومی و داخلی و تحریم های ظالمانه علیه کشورهای جهان را محکوم می کنیم چراکه دسترسی مردم به خدمات بهداشتی و درمانی به نحو شایسته دچار اختلال می شود و از سازمان های بین المللی می خواهیم که با نابرابری و ناعدالتی در دسترسی مردم به ویژه اقشار آسیب پذیر مانند مادران و نوزادان به خدمات سلامت مقابله کنند.

وی ضمن تاکید بر اهمیت تقویت همکاری های بین بخشی در حوزه سلامت، گفت: جمهوری اسلامی ایران همگام با سایر کشورها متعهد به پوشش همگانی سلامت برای مردم ایران در مناطق مختلف کشور است تا دسترسی آنها به خدمات فراهم و سلامت آنها تامین شود و دسترسی به اهداف جهانی، بدون همکاری های بین بخشی میسّر نخواهد بود.

هاشمی با اشاره به تدوین سند ملی کنترل و پیشگیری از بیماری های غیرواگیر در ایران، خاطرنشان کرد: این بیماری ها عامل مرگ ۷۶ درصد از مردم ایران است و برای مقابله با آن سند ملی کنترل و پیشگیری از بیماری های غیرواگیر با توجه به اهداف جهانی سلامت در دستور کار قرار گرفت و همکاری های بخش غیردولتی با وزارت بهداشت نیز تقویت شد.

وزیر بهداشت یادآور شد: تامین منابع مالی برای کاهش عوامل خطر بیماری های غیرواگیر به ویژه بیماری های قلبی و عروقی مورد توجه وزارت بهداشت قرار گرفته است البته در حوزه سلامت نیز به تقویت همکاری های بین بخشی نیاز داریم و وزارت بهداشت اقدام به تشکیل معاونت اجتماعی کرد چراکه با ایجاد این معاونت، مشارکت های مردمی و سازمان های غیر دولتی در جهت تامین سلامت عمومی ساماندهی و گسترش می یابد. خوشبختانه در حال حاضر ۱۲۵۰ خانه سلامت محله در ۴۵۰ شهر ایران وجود دارد که در سه سال آینده به ۷ هزار خانه سلامت افزایش می یابد.

هاشمی خاطرنشان کرد: در ایران به راهکارهای همکاری های بین بخشی ماندگار در حوزه سلامت دست پیدا کرده ایم اما ادامه این همکاری ها بسیار مهم است و از سازمانهای بین المللی می خواهیم که همکاری های کشورها در تامین سلامت مردم به ویژه اقشار آسیب پذیر مانند مادران و نوزادان را مورد توجه قرار دهند.

کد خبر 4483415 حبیب احسنی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: سید حسن هاشمی شهر دهلی نو وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۲۸۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با ۵ میلیارد تومان کجای تهران خانه بخریم؟ (+ جدول)

 اگر حداکثر سرمایه‌ای که دارید پنج میلیارد تومان است، می‌توانید در برخی از مناطق تهران صاحب‌خانه شوید. به طوری که بودجه‌ای بالغ‌بر چهار میلیارد و 200 میلیون تومان می‌توانید یک واحد ۶۵متری ۲خواب را در قصرالدشت بخرید.

به گزارش اقتصادآنلاین،  با بودجه‌ای بیشتر از این می‌توانید در محله جیحون نیز صاحب‌خانه شوید. یک واحد آپارتمان 71 متری در این محله با دو اتاق خواب، در حالی که 20 سال از ساخت آن می‌گذرد چهار میلیارد و 350 میلیون تومان به فروش می‌رسد.

واحد دیگری با زیربنای 50 متر در محله آذربایجان به قیمت چهار میلیارد تومان معامله می‌شود. این واحد 23 سال سن دارد.

با سرمایه پنج میلیارد تومان می‌توانید در خیابان زنجان تهران یک خانه 64 متری دو خوابه که 7 سال سن دارد خریداری کنید.

منیریه نیز یکی دیگر از محله‌های خوب تهران است که برای سکونت می‌توانید انتخاب کنید. قیمت یک واحد 57 متری در این محله با یک اتاق خواب، در حالی که 10 سال از ساخت آن می‌گذرد، 4 میلیارد و 600 میلیون تومان است.

با بودجه‌ای کمتر از 5 میلیارد تومان می‌توانید در محله چیتگر تهران صاحب یک واحد آپارتمان 90 متری شوید. سال ساخت این واحد سال 1400 است.

یک آپارتمان نوساز در محله افسریه در شرق تهران با زیربنای 70 متر و دو اتاق خواب، چهار میلیارد و 350 میلیون تومان قیمت‌گذاری شده است.

برای اطلاع از قیمت آپارتمان‌های دیگر جدول زیر را بخوانید؛

مشخصات آپارتمان‌هایی با سقف پنج میلیارد تومان در تهران (فروردین ۱۴۰۳)
محله متراژ مشخصات مبلغ کل (تومان) قیمت هر متر (تومان)
شمس‌آباد ۴۸ متر سال ساخت ۱۳۸۶ - ۱ خوابه ۴٬۳۰۰٬۰۰۰٬۰۰۰ ۸۹٬۵۸۳٬۰۰۰
شهران جنوبی ۷۵ متر سال ساخت ۱۳۸۴ - ۲ خوابه ۵٬۰۰۰٬۰۰۰٬۰۰۰ ۶۶٬۶۶۶٬۰۰۰
اسکندری ۶۰ متر سال ساخت ۱۳۸۸ - ۲ خوابه ۴٬۳۵۰٬۰۰۰٬۰۰۰ ۷۲٬۵۰۰٬۰۰۰
سلسبیل ۶۵ متر سال ساخت ۱۳۸۴ - ۲ خوابه ۴٬۰۵۰٬۰۰۰٬۰۰۰ ۶۲٬۳۰۷٬۰۰۰
سبلان ۶۴ متر سال ساخت ۱۳۹۵ - ۲ خوابه ۴٬۶۰۰٬۰۰۰٬۰۰۰ ۷۱٬۸۷۵٬۰۰۰
جیحون ۸۵ متر سال ساخت ۱۴۰۰ - ۲ خوابه ۴٬۴۰۰٬۰۰۰٬۰۰۰ ۵۱٬۷۶۴٬۰۰۰
زنجان ۶۰ متر سال ساخت ۱۳۹۹ - ۱ خوابه ۴٬۹۵۰٬۰۰۰٬۰۰۰ ۸۲٬۵۰۰٬۰۰۰
شهید بروجردی ۱۰۸ متر سال ساخت ۱۳۸۰ - ۲ خوابه ۴٬۱۰۰٬۰۰۰٬۰۰۰ ۳۷٬۹۶۲٬۰۰۰
تهرانپارس غربی ۶۳ متر سال ساخت ۱۳۸۳ - ۱ خوابه ۴٬۹۰۰٬۰۰۰٬۰۰۰ ۷۷٬۷۷۷٬۰۰۰
استاد معین ۶۵ متر سال ساخت ۱۴۰۲ - ۱ خوابه ۴٬۲۵۰٬۰۰۰٬۰۰۰ ۶۵٬۳۸۴٬۰۰۰

توجه داشته‌باشید این ارقام براساس واحدهایی است که در تهران به فروش گذاشته شده و قطعا به طور دقیق قیمت مسکن در محله‌های یاد شده را تبیین نمی‌کند. قیمت مسکن در هرمنطقه مطابق با سن بنا، امکانات واحد، کوچه و خیابان، شرایط مالک و فروشنده و... متفاوت خواهد بود. 

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • با ۵ میلیارد تومان کجای تهران خانه بخریم؟ (+ جدول)
  • رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس: برخی خانواده‌ ها، به دلیل نداشتن درآمد کافی برای دریافت خدمات سلامت مراجعه نمی‌کنند
  • رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس: برخی خانواده‌ها، به دلیل نداشتن درآمد کافی برای دریافت خدمات سلامت مراجعه نمی‌کنند
  • مواجهه خانواده‌های ایرانی با هزینه‌های کمرشکن سلامت
  • راهکارهای کاهش هزینه‌های سلامت در ایران
  • مواجهه ۲.۴۲ درصدی خانواده‌های ایرانی با هزینه‌های سلامت/ راهکار‌های کاهش هزینه‌های کمرشکن سلامت در ایران
  • سهم بالای خانوار از هزینه‌های سلامت، مانع تحقق سیاست‌گذاری‌ها
  • ۳۰ فروردین مهلت آخر ثبت‌نام بیمه رایگان ویژه آینده زنان خانه‌دار
  • تکمیل تصفیه خانه فاضلاب شهر مرزی مهران با اعتباری بالغ بر ۱۵۰۰ میلیارد ریال
  • آمادگی ایران برای تداوم همکاری‌های منطقه‌ای با سازمان جهانی بهداشت