Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید دهبیدی پور رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، اظهار کرد: دانشگاه ها باید در بحث کارآفرینی به برنامه ها و شاخص های متعددی توجه کنند؛ از سیاست گذاری ها و روش های مدیریتی گرفته تا حمایت هایی که باید در مسیر اجرا مورد بررسی قرار بگیرد.

وی ادامه داد: سابقه دانشگاه صنعتی شریف در بحث کارآفرینی به سال 79 با افتتاح مرکز کارآفرینی در این دانشگاه برمی گردد و دستاوردهای مهمی نیز در این حوزه به دست آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موضوعی که ما سعی کردیم در اولویت اهداف خود قرار دهیم، اما در این راستا باید به ظرفیت دانشگاه و دانشجویان توجه کنیم.

دهبیدی پور افزود: موضوع و دغدغه مهم دیگر این است که اگر ما می خواهیم سیستم کارآفرینی خوب ایجاد کنیم ، باید به مدل انتفاع دانشگاه توجه کنیم و این که خود ما باید به سمت بنگاه داری برویم یا اینکه از مشارکت بخش خصوصی در این زمینه استفاده کنیم.

وی تصریح کرد: ما سعی کرده ایم در زمینه کارآفرینی و توسعه کسب و کارهای دانش بنیان فضایی را فراهم کنیم که دانشجویان و فارغ التحصیلان ما اولا در حین تحصیل مهارت نرم که مربوط به حوزه کارآفرینی است را فرا گیرند ثانیا امکاناتی در اختیار آن ها قرار دهیم تا بتوانند شرکت های دانش بنیان و کسب و کاری خود را ایجاد و در نهایت توسعه دهند. همچنین ما تلاش می کنیم که این شرکت ها پس از شروع کار به مرور بتوانند دانشگاه را به انتفاع برسانند و دانشگاه های مختلف کشور می توانند از آن الگو برداری کنند و بهره مند شوند.

دهبیدی پور در ادامه گفت: همچنین تعاملات و همکاری های خوبی با برخی از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی به ویژه دانشگاه آزاد واحد قزوین در ارتباط با ایجاد مرکز رشد و شتاب دهنده داشته ایم. ما آمادگی خود را در راستای گسترش تعاملات و تبادلات تجربیات و تخصص ها با تمامی واحدهای دانشگاه آزاد اعلام می کنیم و امیدواریم بتوانیم با این روش گام بزرگی در توسعه فرهنگ کارآفرینی و کسب و کار کشور برداریم.

وی در پایان تاکید کرد: بودجه های اختصاص یافته به بخش کارآفرینی نسبت به گذشته بسیار بهبود یافته است، در واقع وقتی به گذشته نگاه می کنیم حمایت های مالی بسیار بهتر شده است اما وقتی به ظرفیت های قشر دانشگاهی خود نگاه می کنیم، در می یابیم هنوز راه زیادی تا رسیدن به اهداف کلان خود در زمینه کارآفرینی و کسب و کار داریم که امیدواریم مسئولین مربوطه با برنامه ریزی ها و سیاست گذاری های مناسبی که خواهند داشت می توانیم به پیشرفت های چشم گیری در این حوزه دست پیدا کنیم.

انتهای پیام/

283 / 167 کارآفرینی کسب و کار دانش بنیان دانشگاه صنعتی شریف دانشگاه آزاد اسلامی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کارآفرینی کسب و کار دانش بنیان دانشگاه صنعتی شریف دانشگاه آزاد اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۲۸۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران (ایمینو) با هدف حمایت‌ از تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان و فناور و رفع نیازهای صنایع مرتبط با معدن، رویدادهای به‌هم‌رسانی نیازهای فناورانه و نوآورانه معدنی را  برگزار می‌کند.

در این رویداد، شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور از فرصت لازم برای ارائه دستاوردها و توانمندی‌هایشان به بهره‌برداران معادن و صنایع معدنی و همچنین صاحبان سایر صنایع مرتبط با بخش معدن و صنایع معدنی بهره‌مند می‌شوند.

در قالب این رویداد، شرکت‌های بخش‌های خصوصی و دولتی، ضمن بیان نیازها و اقلام اولویت‌دار، با ظرفیت‌ها و محصولات ارائه شده توسط شرکت‌های دانش‌بنیان شرکت‌کننده در رویداد، آشنا می‌شوند.

یکی از لازمه‌های اصلی برای ارائه دستاوردهای دانش‌بنیان، برخورداری از سطح فناوری بالاتر از میانگین و راهبردی بودن آن است. این محصول یا خدمت می‌بایست یکی از نیازهای حیاتی و اساسی صنعت را تامین کند به طوری که در کاهش وابستگی به واردات و توانمندسازی اقتصاد کشور تاثیرگذار باشد.

همچنین در این رویداد ضمن تشریح و تبیین نیاز، معضل یا کمبودی که عامل ایجاد نیاز به خلق محصول دانش‌بنیان بوده است، کاربردهای محصول یا محصولات دانش‌بنیان در معادن و صنایع معدنی و افزایش آگاهی نسبت به قابلیت‌ها و افزایش مصرف آن‌ها بیان می‌شود.

محصولات دانش‌بنیانی که این رویداد ارائه می‌شوند می‌بایست در تولید پایدار، ارتقای ارزش افزوده، افزایش بهره‌وری شامل افزایش کیفیت و کمیت محصول، بهینه‌سازی عملیات و فرآیندها کمک به بهینه‌سازی مصرف آب و انرژی‌ها کمک کنند.

این فناوری‌ها در تولید انرژی‌های پاک، کاهش تولید گازهای گلخانه‌ای، کاهش استهلاک دستگاه‌ها و تجهیزات، بهبود تعمیر و نگهداری، ارتقای افزایش عمر تجهیزات، دستگاه‌ها و ماشین‌آلات نقش خود را به اثبات برسانند.

بهره‌مندی از فناوری‌های نوین و پیشرفته نظیر فناوری‌های اطلاعات، ارتباطات و هوشمندسازی، استفاده از هوش مصنوعی، تحول دیجیتال، فناوری‌های بهینه‌سازی انرژی و حفاظت از محیط‌زیست از اولویت‌های رویداد هم‌رسانی نیازهای فناورانه است.

در صورتی‌ که محصولی بومی‌سازی شده باشد، باید ضمن برخورداری از مزیت‌های تجاری و رقابتی از توانمندی رقابت‌پذیری آن‌ها با محصولات مشابه و قابلیت جایگزین‌شدن با محصولات خارجی از بعد فنی و مالی برخوردار باشد. ‌شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور می‌توانند با شرکت در این رویداد از فرصت برابر و مشابه با سایر شرکت‌ها برای ارائه و معرفی دستاوردهای دانش‌بنیان و نوآورانه خود به صنایع بهره مند شوند و در مسیر تجاری‌سازی محصولات و خدمات خود قرار بگیرند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طهرانچی: معماران دانشگاه آزاداسلامی پروژه مسکن دانشگاه را طراحی می‌کنند
  • ایران رتبه چهارم علم گیاهان دارویی و طب سنتی دنیا
  • ایران در رتبه چهارم تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • حمل‌ و‌ نقل در ناوگان فناوری
  • رتبه چهارم ایران در تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • اعظمی: ریل‌گذاری مجلس شرکت‌های دانش‌بنیان را در بخش کشاورزی فعال کرده است
  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • رقابت ۲ هزار و ۱۵۰ دانش‌آموز برای تکنولوژی‌های آینده
  • حضور دانش‌بنیان‌ها در حوزه حمل‌ونقل شهرها پررنگ شده است