Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت ارتباطات، سجاد بنابی از تحقق برنامه وزیر ارتباطات در حمایت از کسب وکارهای نوپا و به نتیجه رسیدن تفاهمنامه های به امضا رسیده در راستای سفر جهرمی به استان بوشهر خبر داد و گفت: با استقرار شتابدهنده، ارتباط کسب وکارهای نوپای حوزه ICT استان بوشهر با سرمایه‌گذاران برقرار شد تا این استان پایلوتی برای توانمندسازی کسب وکارهای نوپای ICT در کشور باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه استان بوشهر از نظر شاخص های ICT جزو استان های برخوردار کشور محسوب می شود و دسترسی هایی بالایی در این استان وجود دارد، گفت: از قبل اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر درخواست کمک برای استقرار شتابدهی و سرمایه گذاری در حوزه کسب وکارهای نوپای حوزه ICT را در این استان داشت که در پی آن مذاکراتی را با شتابدهنده ای از مجموعه های دانشگاه تهران داشتیم که شعبه هایی در شهرهای شیراز، اصفهان و تبریز راه اندازی کرده بودند. 

بنابی با بیان اینکه مذاکرات با این شتابدهنده به نتیجه رسید و آنها پذیرفتند که در استان بوشهر مستقر شوند، افزود: در همین حال با مجموعه دیگری نیز که دارای شبکه ای متشکل از ۱۴۰ سرمایه گذار هستند مذاکراتی در این مورد صورت گرفت، افزود: در حاشیه سفر مردادماه وزیر ارتباطات به استان بوشهر، جلسه ای با کسب وکارهای استان بوشهر برگزار کردیم که منتج به امضای تفاهمنامه ای میان اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر با پارک علم و فناوری و ۲ شتابدهنده موردنظر برای استقرار شتابدهنده و نیز ایجاد شبکه سرمایه گذاری برای کسب وکارهای استان بوشهر شد.

عضو هیات مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت با اشاره به حضور حدود ۳۰ تیم بعد از انتشار فراخوان حضور استارت‌آپ های استان بوشهر، گفت: بعد از ارزیابی تیم ها، شتابدهنده بوشهر پنج تیم را پذیرفت و با یک برنامه یک ساله شروع به کار کرد. درهمین حال شتاب دهنده دیگر، استارت آپ هایی که فعال بودند را شناسایی و برنامه تجارت آنها را ارزیابی کرد که درنهایت تعدادی از آنها به سرمایه گذاران معرفی شدند.

این مقام مسئول با اشاره به وجود حباب در حوزه کسب و کارهای تهران، تصریح کرد: در استان های کشور اینطور نیست و خیلی از کسب و کارها خودشان را کمتر از آن چیزی که هستند، ارزیابی می کنند و این فرصت خوبی برای سرمایه گذاران است تا با پول کمتر، سهم بیشتری را بگیرند و تعداد بیشتری از کسب و کارها تحت پوشش و سرمایه گذاری قرار گیرند.

وی درباره برنامه های انجام شده برای رشد و ارتقای کسب وکارهای استان سیستان و بلوچستان افزود: چنین برنامه ای نیز در استان سیستان و بلوچستان انجام دادیم چراکه در این استان کسب وکارهای خانگی در زمینه های حصیربافی و بوم گردی وجود داشت.

بنابی گفت: این استارت آپها مشکل ابزار و ارتباط داشتند. به همین دلیل با پیگیری های انجام شده، اینترنت آنها در پنج نقطه کلپورگان، نیک شهر، زابل و زاهدان که دارای بیشترین تمرکز هستند به نسل چهارم ارتقا یافت و در این مناطق دفاتر پست روستایی راه اندازی شد. 

عضو هیات مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت با اشاره به درآمد ماهانه ۱۰ میلیون تومانی این کسب و کارها که از فروش کنار جاده ای ۱۵ تا ۲۰ نفر به دست می آمد، گفت: اکثر خریداران نیز دلال پاکستانی و عمانی بودند و مثلا حصیر را از آنها ۱۰ هزار تومان می خریدند و ۱۵۰هزار تومان می فروختند که بعد از اقدامات انجام شده، فروش آنها به ماهی ۱۵ میلیون تومان رسید.

وی افزایش پنج میلیون تومانی کسب وکارهای فعال در استان سیستان و بلوچستان را بعد از ارتقای اینترنت و تاسیس دفاتر پست روستایی ناچیز دانست و افزود: متوجه شدیم که هیچ کدام از این کسب وکارها تبلیغات انجام نمی دهند. به همین دلیل با پیگیری یکی از فعالان حوزه مارکتینگ در تهران به عنوان مسئولیت اجتماعی سه کارگاه مارکتینگ و بازاریابی در آنجا برگزار شد.

به گفته وی ، نخستین آمارهای تخمینی بعد از برگزاری کارگاه های مارکتینگ نشان می دهد که درآمد ماهانه این کسب وکارها به ۵۰ میلیون تومان رسیده و این افزایش چند برابری درآمد درحالی توسط بخشی از استارت‌آپ های استان سیستان و بلوچستان صورت گرفته که هیچ هزینه ای برای دولت به همراه نداشته و تنها با صرف انرژی و هماهنگی و ارتباط چند مجموعه بدست آمده است.

دستیار وزیر ارتباطات تاکید کرد: باید مجموعه هایی که در حوزه شتابدهی و سرمایه گذاری فعال هستند را قانع کنیم که به استان ها و شهرستان ها بروند و از آنجائیکه سرمایه گذاران دنبال کسب درآمد هستند، اگر بدانند که با هزینه کمی این کار ممکن است حتما حضور پیدا کرده و در  کسب وکارهای نوپای استان های کشور حاضر به سرمایه گذاری خواهند بود.

کد خبر 4483357 معصومه بخشی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: استارت آپ بوشهر کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۲۹۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۸ میلیارد به شرکت‌های دانش‌بنیان کردستان

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان گفت: از ۳۲ میلیارد تومان تسهیلات مصوب شده ۱۸ میلیارد به شرکت‌های دانش‌بنیان کردستان پرداخت شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، آرام حیدری ظهر امروز در نشست‌ هم‌اندیشی فعالان ICT کردستان که با حضور معاون وزیر ارتباطات برگزار شد، اظهار داشت: یکی از شاخص‌های حوزه فناوری اطلاعات در سطح کشور، شاخص توسعه فاوا (TDT) است که استان کردستان در این حوزه جایگاه بیست‌وپنجم کشور را دارد.

وی با بیان اینکه شاخص توسعه فاوا (TDT) دارای سه زیر شاخص است، گفت: در زیر شاخص دسترسی به زیرساخت‌ها، دارای رتبه 14 هستیم و توانسته‌ایم نسبت به میانگین تأمین زیرساخت‌های کشوری در سطح بالاتری قرار بگیریم. 

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان با بیان اینکه کردستان به واسطه پایین بودن مصرف دیتا در استان، در زیرشاخص استفاده رتبه 29 کشوری را به خود اختصاص داده‌ است، گفت: پهنای باند ورودی استان 570 گیگابایت بر ثانیه است که مصرف روزانه استان 210 گیگ بوده است. در زیر شاخص مهارت که در استفاده از مهارت‌های دیجیتال ارزیابی شده است، استان کردستان در جایگاه 28 کشوری قرار دارد.

حیدری از اجرای طرح آموزش ایران دیجیتال در کردستان خبر داد و بیان کرد: این طرح یک طرح ملی است که در استان نیز اجرا می‌شود و برای ارتقاء این پارامتر تلاش خواهیم کرد. یک‌هزار و 260 کسب و کار فعال کردستان دارای نماد الکترونیک است و 113 استارت آپ فعال در استان وجود دارد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان یکی از مزیت‌های رقابتی استان را وجود شرکت‌های متعدد خواند و اذعان کرد: تعداد شرکت‌های عضو نظام صنفی رایانه‌ای استان نیز 104 مورد است که از این تعداد 56 مورد فعال است.

حیدری با اشاره به اینکه از 62 شرکت دانش بنیان استان 16 شرکت در حوزه فاوا مجوز فعالیت دارند، گفت: پارک علم و فناوری از 32 میلیارد تومان تسهیلات مصوب شده 18 میلیارد به شرکت‌های کردستان پرداخت کرده است.

به گزارش تسنیم، در این جلسه فعالان حوزه lCT نیز به بیان مشکلات و موانع پیش‌رو پرداختند و خواستار رفع این مشکلات شدند.

انتهای پیام/486/

دیگر خبرها

  • جزییات بودجه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • گام بلند شهرداری اصفهان در بودجه‌ریزی حوزه فناوری اطلاعات
  • آخرین وضعیت رفع فیلتر گوگل پلی
  • مقابله فناورانه با چالش‌های استارت‌آپی/ کسب‌وکارهای نو در رشته‌های روانشناسی و مامایی ایجاد شد
  • منطقه پیام، از اولویت‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • اجرای طرح ایران دیجیتال در کردستان
  • پرداخت ۱۸ میلیارد به شرکت‌های دانش‌بنیان کردستان
  • توسعه ICT سبب نجات کردستان از عقب‌ماندگی می‌شود
  • ۱۶ شرکت دانش بنیان کردستان در حوزه فناوری اطلاعات فعال است
  • برقراری اینترنت پرسرعت همراه در مسجد شکر طبس