Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش و پرورش گفت: من از همکاران عزیزم می خواهم هرگونه پیشداوری را در این زمینه فعلا متوقف کنند. شرایط اقتصادی کشور ما به گونه‌ای است که ورود به این مباحث دولت و اینکه دولت این اهمیت را برای فرهنگیان قایل شده که رتبه بندی را به اجرا درآورد، به نظرم یک آغاز مبارک است، پس همکاران سعی کنند که این پیشداوری ها را کنار بگذارند تا این طرح ما به تصویب برسد و بودجه اش مشخص شود، اگر که مورد قبول نبود ما حاضریم که

محمد بطحایی ظهر امروز (چهارشنبه - ۲۱ آذر) در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به این پرسش که طرح توزیع شیر در مدارس به کجا رسیده است، گفت: مهمترین مانع برای اجرای برنامه شیر مدارس نبود اعتبارات لازم برای این کار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اعتبارات هنوز تخصیص پیدا نکرده است وگرنه از جهت توافق با شرکت‌ها و کارخانه‌های تولیدکننده‌ و اجرای برنامه، با مانع دیگری مواجه نیستیم.

وزیر آموزش و پرورش در واکنش به انتقادات فرهنگیان برای طرح رتبه بندی آنان، گفت: من از همکاران می خواهم هرگونه پیشداوری را در این زمینه فعلا متوقف کنند و اینکه دولت این اهمیت را برای فرهنگیان قایل شده که رتبه بندی را به اجرا درآورد، به نظرم یک آغاز مبارک است.

به گزارش ایسنا، محمد بطحایی ظهر امروز (چهارشنبه - ۲۱ آذر) در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به این پرسش که طرح توزیع شیر در مدارس به کجا رسیده است، گفت: مهمترین مانع برای اجرای برنامه شیر مدارس نبود اعتبارات لازم برای این کار است. این اعتبارات هنوز تخصیص پیدا نکرده است وگرنه از جهت توافق با شرکت‌ها و کارخانه‌های تولیدکننده‌ و اجرای برنامه، با مانع دیگری مواجه نیستیم.

وی افزود: متاسفانه به دلیل مشکلات درآمدی دولت و خزانه، امکان تخصیص تاکنون پیدا نشده و امیدوارم که این امکان به زودی فراهم شود و ما بتوانیم حتی با نوبت ها و دفعات کمتر برنامه توزیع شیر در مدارس را اجرا کنیم.

وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که طرح توسعه ورزش فرهنگیان با اولویت زنان در چه مرحله‌ای است، اظهار کرد: با مصوبه هیئت وزیران، تربیت بدنی و ورزش کارکنان در اولویت قرار گرفته و در آموزش و پرورش این موضوع از اهمیت بالایی برخوردار است و این موضوع برای بانوان اهمیت بیشتری هم دارد که ما در آموزش و پرورش این برنامه را ابتدا با اولویت بانوان که محیط مناسب کمتری به نسبت آقایان برای ورزش دارند، آغاز کردیم.

بطحایی تاکید کرد: براساس برنامه‌ریزی که صورت خواهد گرفت، سالنهایی که در اختیار داریم دو ساعت در هفته در اختیار بانوان قرار می‌گیرد تا به تدریج ما بتوانیم به این سمت برویم که بانوان با تربیت بدنی، ورزیدگی و سلامت لازم را برای انجام کار به دست آورند.

وی در پاسخ به پرسشی درباره رایگان شدن برق مدارس و افزایش سه برابری مصرف در آنها اظهار کرد: داده های مطمئنی در این زمینه در اختیار من نیست اما تقریباً یقین دارم که چنین اتفاقی نخواهد افتاد چرا که در قانون، معافیت مشروط به رعایت آن جدول مشخص، شده است یعنی اگر مدارس در حد مشخص آن جدول، مصرف داشته باشند معاف می‌شوند، پس مدارسی که بیش از الگوی مصرف، مصرف کرده باشند هزینه اش را باید بپردازند و به نظر می‌رسد که این قید قانونی موضوع را کنترل کند اما در نهایت ما سعی می کنیم که این موضوع را در دولت هم دنبال کنیم که چنین چیزی اتفاق نیفتد.

وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به پرسشی دیگر درباره تبلیغات فراوان برای کلاسهای کنکور در صداوسیما گفت: این حجم از تبلیغات برای کلاس های کنکور و کتابهای کمک درسی، سم مهلکی برای آموزش و پرورش است. ما با اقای علی عسگری هم مذاکره داشتیم و هم دو مکاتبه و امیدوارم که همکارانمان در صداوسیما با توجهی که به این موضوع دارند،  این مسئله را در نظر بگیرند. همچنین ما به دنبال این هستیم که از طریق قانونی هم این موضوع را دنبال کنیم و این محدودیت را در رسانه‌های مختلف اعمال کنیم.

وی در واکنش به انتقادات فرهنگیان برای طرح رتبه بندی آنان، گفت: من از همکاران عزیزم می خواهم هرگونه پیشداوری را در این زمینه فعلا متوقف کنند. شرایط اقتصادی کشور ما به گونه‌ای است که ورود به این مباحث دولت و اینکه دولت این اهمیت را برای فرهنگیان قایل شده که رتبه بندی را به اجرا درآورد، به نظرم یک آغاز مبارک است، پس همکاران سعی کنند که این پیشداوری ها را کنار بگذارند تا این طرح ما به تصویب برسد و بودجه اش مشخص شود، اگر که مورد قبول نبود ما حاضریم که انتقاداتشان را بشنویم.

بطحایی تاکید کرد: آیین نامه اجرایی در این زمینه را حتما به سمع و نظر همکاران خود خواهم رساند و از آنان نظرخواهی می کنم./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۲۹۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای برنامه‌های ارتقای سلامت دانش‌آموزان در مدارس همدان

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان همدان گفت: طرح‌ها و برنامه‌های متنوع بهداشتی با هدف ارتقای سلامت دانش‌آموزان در مدارس استان در حال اجرا است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان، شهرام بخشی امروز _شنبه یکم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران با تبریک هفته سلامت به دانش‌آموزان و فرهنگیان به ویژه مراقبان سلامت مدارس، اظهار کرد: سال جاری که از طرف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با شعار «سلامت خانواده با مردمی سازی سلامت» نام‌گذاری شده است، جایگاه قابل تأمل سلامت در جامعه و به ویژه دانش آموزان و مدارس را نشان می‌دهد.

وی افزود: در برنامه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، ساحت زیستی و بدنی که یکی از ساحت‌های شش گانه سند مذکور است گنجانده شده است.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان همدان خاطرنشان کرد: از مهم‌ترین برنامه‌های حوزه سلامت در مدارس برنامه سفیران سلامت دانش‌آموزی است که با هدف آموزش همسالان از طریق دانش‌آموزان آموزش دیده توسط مراقبان سلامت مدارس و در راستای انتقال مفاهیم سلامت به سایر همسالان، خانواده‌ها و جامعه صورت می‌گیرد.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان همدان تصریح کرد: در این طرح از ظرفیت بیش از ۲۰ درصد دانش‌آموزان استان با فراگیری مهارت‌ها و آموزش‌های بهداشت فردی و اجتماعی از جمله تغذیه سالم، سلامت محیط، پیشگیری از بیماری‌های واگیر و غیرواگیر به منظور ارتقای سطح آگاهی، نگرش و عملکرد دانش‌آموزان و تثبیت رفتارهای سالم از توانمندی‌های بالقوه دانش‌آموزان در زمینه مشارکت‌های عملی و مسئولیت‌پذیری آن‌ها استفاده می‌شود.

بخشی از همکاری تنگاتنگ و اثربخش دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان در اجرای مطلوب برنامه‌های آموزش ارتقای سلامت دهان و دندان و مکمل یاری با قرص آهن و ویتامین D میان دانش‌آموزان خبر داد و اضافه کرد: از مهمترین طرح‌های اجرا شده در حوزه سلامت دانش‌آموزی طرح وارنیش فلوراید تراپی با همکاری واحد آموزش ارتقای سلامت دهان و دندان دانشگاه علوم پزشکی است که به منظور کاهش شاخص پوسیدگی دندان دانش آموزان می‌باشد که با توجه به هزینه‌های درمانی بالای ترمیم دندان، طرح مذکور در کمک به رشد اقتصادی خانواده می‌تواند مؤثر باشد.

وی اضافه کرد: با توجه به کمبود بیش از ۸۰ درصدی نیروی مراقب سلامت در مدارس استان، معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و مراکز بهداشت شهرستان‌ها با استفاده از ظرفیت بهورزان نسبت به برگزاری کارگاه‌های آموزشی و معاینات غربالگری دانش آموزان در مدارس همواره پیش‌قدم بوده‌اند که این امر بر ارتقای سلامت دانش‌آموزان و افزایش آگاهی خانواده‌ها در خصوص موضوعات بهداشتی بسیار اثربخش خواهد بود.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان همدان از اجرای طرح دادرس در مدارس متوسطه اول و طرح ماهر در مدارس دوره دوم ابتدایی با همکاری معاونت جوانان جمعیت هلال‌احمر استان و با هدف افزایش خطرپذیری و کاهش آسیب‌های احتمالی حوادث و سوانح میان دانش‌آموزان خبر داد و تاکید کرد: طرح دادرس در مدارس متوسطه اول و با تشکیل تیم‌های دادرس آموزشگاه با پوشش بیش از ۳۰۰۰ دانش‌آموز و شرکت در المپیاد آماده در سه مرحله منطقه‌ای، شهرستانی و استانی اجرا می‌شود که تیم‌های دختران و پسران استان در المپیاد کشوری در سال‌های گذشته موفق به کسب رتبه‌های برتر کشوری نیز شده‌اند.

بخشی با اشاره به طرح‌های حوزه محیط زیست از اجرای طرح «هر مدرسه یک نهالستان» در راستای اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت و پویش «ایران سرسبز-ایران قوی» با همکاری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان خبر داد و افزود: آموزش مفاهیم منابع طبیعی به دانش‌آموزان و کارکنان و کاشت نهال در مدارس از طرح‌های موفق در حوزه حفظ محیط زیست است.

وی نظارت بر توزیع مواد غذایی سالم در بوفه‌های مدارس و کمک به ایجاد و راه‌اندازی پایگاه‌های تغذیه سالم را از دیگر طرح‌های حوزه سلامت دانش‌آموزی عنوان کرد و گفت: تأمین نیازهای غذایی و میان وعده‌ای دانش‌آموزان در مدارس با توجه به اهمیت موضوع تغذیه سالم در سنین رشد، از طریق وجود مکانی استاندارد و مورد تأیید در مدارس به عنوان پایگاه تغذیه سالم می‌تواند بخش مهمی از نیازهای تغذیه‌ای در طول ساعات حضور دانش‌آموزان در مدارس را تأمین کند.

کد خبر 746182

دیگر خبرها

  • واکنش وزیر علوم به انتقادات دانشجویان به عدم حضور در دانشگاه‌ها
  • برنامه‌های هفته معلم در کردستان مدرسه‌محور می‌شود
  • وزیر سابق آموزش و پرورش استاندار مازندران شد
  • ۲۸ هزار نفر نیروی جدید در مدارس ابتدایی بکارگیری می شود
  • مدارس و دانش‌بنیان‌ها پلی به سوی شکوفایی استعداد
  • نامه به «صحرایی» درباره وضعیت معیشتی نیروهای خدماتی مدارس
  • افزایش حقوق معلمان مدارس غیردولتی به کجا رسید؟
  • نامه به «صحرایی» درباره وضعیت معیشتی نیروهای خدماتی مدارس
  • راه اندازی اتاق بهداشت در مدارس خوزستان
  • اجرای برنامه‌های ارتقای سلامت دانش‌آموزان در مدارس همدان