Web Analytics Made Easy - Statcounter

تفاهم‌نامه همکاری برای راه‌اندازی و راهبری «نخستین مرکز شتابدهی و نوآوری حوزه بلاکچین» میان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و شرکت راهکار سرزمین هوشمند به امضا رسید.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در راستای بند ۲ سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی، تفاهم‌نامه راه‌اندازی و راهبری «نخستین مرکز شتابدهی و نوآوری حوزه بلاکچین» در کشور در معاونت علمی و فناوری با همکاری میان معاونت علمی به نمایندگی علیرضا دلیری معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی و شرکت راهکار سرزمین هوشمند به نمایندگی عذرا عروجی و سید محمد مدنی از پارک علم و فناوری دانشگاه تهران به امضا رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


طبق این تفاهم‌نامه معاونت نسبت به حمایت در ارائه تسهیلات و حمایت‌های قانونی، فنی، معنوی از طراحی و راه‌اندازی موضوعات این تفاهم‌نامه اقدام می‌کند. این معاونت همچنین نسبت به تأمین فضای کاری موردنیاز برای استقرار مرکز شتابدهی؛ معرفی شرکت راهکار سرزمین هوشمند به کلیه فعالان و مراکز قانونی مرتبط با موضوع تفاهم‌نامه برای استقرار در مرکز شتابدهی؛ اطلاع‌رسانی و ترغیب فعالان مرتبط با موضوع تفاهم‌نامه برای استفاده از ظرفیت‌های ایجاد شده؛ معرفی استارت آپ‌هایی که در حوزه فناوری‌های مرتبط با موضوع این تفاهم‌نامه هستند به شرکت راهکار سرزمین هوشمند؛ برقراری تعاملات برای تسهیلگری اجرای موضوعات تفاهم‌نامه با نهاد‌های بالادستی و سیاست‌گذار کشور اقدام خواهد کرد.

معاونت علمی بنا بر این تفاهم‌نامه برای آشنایی و فعالیت سرمایه‌گذاران بخش دولتی و خصوصی، طرح‌ها و ایده‌های که دارای قابلیت تجاری‌سازی هستند از طریق سازوکار‌های اجرایی معاونت، اطلاع رسانی خواهد کرد. همچنین نسبت به تسهیل شرایط و تسریع فرآیند اخذ تأییدیه دانش‌بنیان محصولات و همچنین شرکت‌های خلاق تجاری شرکت اقدام می‌کند.

طبق این تفاهم‌نامه شرکت راهکار سرزمین هوشمند نیز نسبت به جذب سرمایه و حمایت مالی و معنوی از طراحی و راه‌اندازی موضوعات این تفاهم‌نامه اقدام می‌کند. این شرکت همچنین نسبت به اقدام به تأمین امکانات موردنیاز مرکز شتابدهی و نوآوری؛ ارائه بسته خدماتی به استارت آپ‌ها شامل ارزیابی طرح‌ها و هدایت و راهبری استارت آپ‌ها برای انتخاب و فعالیت در مراکز شتابدهی مطابق با تجارب موفق داخلی و خارجی؛ تخصیص تسهیلات ارائه شده از معاونت و مجموعه‌های سرمایه‌گذاری معرفی شده از طرف معاونت به استارت آپ‌ها مورد قبول در مرکز شتاب دهی و تسهیلات لازم متعهد خواهد شد.

این شرکت همچنین نسبت به سرمایه‌گذاری در شرکت‌های استارت آپ که از مرکز شتابدهی و نوآوری خارج می‌شوند، شرکت نسبت به تهیه برنامه اجرایی موضوعات این تفاهم‌نامه؛ تهیه و تدوین راهکار‌های اجرایی جهت پیاده‌سازی طرح‌هایی در حوزه‌های اولویت‌دار کشور و نیز در سطح بین‌الملل با استفاده از فناوری بلاکچین متعهد می‌شود. لازم به ذکر است گزارش‌های پیشرفت کار شامل عملکرد مرکز شتابدهی، در بازه زمانی معین بر عهده شرکت است.

پس از انعقاد تفاهم‌نامه شورای راهبردی متشکل از نمایندگان طرفین به ریاست معاون محترم توسعه مدیریت و جذب سرمایه ایجاد می‌شود. دبیرخانه شورای راهبردی در دفتر تأمین مالی و سرمایه‌گذاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مرکز شتابدهی و نوآوری حمایت قانونی معاونت علمی فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۲۹۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد تفاهم‌نامه هشت میلیون دلاری در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام (ره)

ابوطالب گرایلو مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان روز چهارشنبه با اشاره به مزیت‌های منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره) گفت: این منطقه مزیت‌های فراوانی به لحاظ زیرساخت‌ها و روساخت‌های مهیا برای فعالیت‌های بازرگانی، کوتاهی مسافت با مرز‌های ترانزیتی در غرب و شمال غرب کشور، استقبال روزافزون بازرگانان از مزیت‌های آن و استفاده کم‌نظیر سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی جهت سرمایه‌گذاری در این منطقه ویژه بندری در چارچوب مقررات مربوطه دارد.

وی ادامه داد: به دنبال رونق و رشد فعالیت‌های ترانزیتی طی چند سال اخیر، یک فقره تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری با یک شرکت فعال در این حوزه به ارزش هشت میلیون دلار برای احداث و بهره‌برداری از مخازن نگهداری فرآورده‌های سبک و سنگین نفتی به امضا رسید.

مدیرکل بنادر و دریانوردی خوزستان گفت: براساس این تفاهم‌نامه سرمایه‌گذار خارجی مخازن نگهداری فرآورده‌های نفتی سبک و سنگین به ظرفیت ۴۰ هزار مترمکعب با هدف فعالیت‌های ترانزیتی احداث می‌کند.

وی اظهار امیدواری کرد انعقاد این تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری با شرکت بازرگانی خارجی بتواند سرآغازی برای تقویت فرآیند فعالیت‌های تزانزیتی و حضور پررنگ‌تر سرمایه گذاران در زمینه توسعه فعالیت‌های لجستیکی و ایجاد زیرساخت‌های بندری در اراضی توسعه‌ای این بندر بزرگ تجاری شود.

وی افزود: با اتخاذ تمهیدات مناسبت به منظور بهره‌گیری از مزیت‌های ترانزیتی در این مجتمع بزرگ بندری، ترانزیت کالا در سال گذشته به بیش از سه میلیون و ۷۲۷ هزار تن رسید که ۲۸۷ درصد رشد را نسبت به مدت مشابه در سال گذشته نشان می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • رونمایی از طرح مرکز رشد و نوآوری اتاق بازرگانی سنندج
  • تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری خارجی ۸ میلیون دلاری در بندر امام امضا شد
  • ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند
  • امضای تفاهم نامه همکاری میان معاونت قرآن و عترت و نهضت سواد آموزی
  • انعقاد تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری خارجی ۸ میلیون دلاری در بندر امام خمینی
  • تفاهم نامه میان معاونت قرآن و عترت و نهضت سواد آموزی منعقد شد
  • سرمایه‌گذاری هشت میلیون دلاری در بندر امام خمینی(ره)
  • انعقاد تفاهم‌نامه هشت میلیون دلاری در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام (ره)
  • راه اندازی مرکز نوآوری فرآورده های زنبور عسل درآذربایجان غربی
  • راهیابی ۱۰ ایده و طرح صنایع پایین‌دستی مس سرچشمه به مرحله سرمایه‌گذاری