Web Analytics Made Easy - Statcounter

​​​​​​​سرپرست استانداری یزد با تاکید بر اهمیت اجرای برنامه‌های فرهنگی با داشتن یک ساختار حقوقی گفت: برنامه‌ها و پویش‌های فرهنگی از جذابیت مناسب بهره‌مند نیستند. ۲۱ آذر ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۴ استانها یزد نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، محمدعلی طالبی ظهر امروز در شورای فرهنگ عمومی استان یزد اظهار داشت: یکی از مشکلاتی که در حوزه طرح‌های فرهنگی به ویژه با رویکرد دینی داریم این است که بیشتر طرح‌هایی که تقریبا معمول، روتین و تکراری مورد توجه قرار گرفته و کمتر طرح‌های جدید و جذاب ارائه می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست استانداری یزد خاطرنشان کرد: الان زمینه همکاری خوبی به وجود آمده و با توجه به طرحی که در شورای فرهنگ عمومی ارائه شد، می‌توان الگو برداری مناسبی انجام شود و طرح‌های جذاب دینی و فرهنگی برای اجرا ارائه شود.

زاهدان| فرهنگ عمومی و سبک زندگی هیچ وقت از هم جدا نمی‌شوندیزد | حفظ و احیای فرهنگ دینی و اجتماعی روستاها در اولویت سازمان تبلیغات باشدسند چشم‌انداز فرهنگ عمومی استان ایلام تهیه شود

وی با اشاره به اینکه پویش‌های مختلفی با همکاری دستگاه‌های مختلف در سطح استان یزد اجرا شده گفت: رفع مشکلات موجود در ارتباط با پویش‌ها به وجود آمدن یک ساختار حقوقی برای این فعالیت‌ها است.

طالبی ادامه داد: بهترین راهکار برای این منظور ایجاد یک سازمان مردم نهاد است که بتوان به وسیله این سازمان هم به صورت ضابطه‌مند عمل کرد و هم زمینه‌ای فراهم کرد که مشارکت مردمی در این فعالیت‌ها افزایش پیدا کند.

سرپرست استانداری یزد با اشاره به اینکه یکی از مشکلات برنامه‌های دینی و فرهنگی فعلی این است که برای مخاطبان فعلی تلاش می‌کند و برنامه زیادی برای جذب مخاطبان جدید ندارند عنوان کرد: باید زمینه‌ای فراهم شود که در فعالیت‌های فرهنگی و دینی به سمت طرح‌های اثرگذار و جذاب برود تا بتوانیم مشکلات برطرف شود.

وی تصریح کرد: جامعه پذیرای برنامه‌های فرهنگی و دینی است در صورتی که این برنامه‌ها از جذابیت مناسب بهره‌مند بوده و بر اساس شرایط و نیازهای نسل جوان طراحی و برنامه‌ریزی شده باشد.

انتهای پیام/ش

R41376/P1377/S6,76/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۲۹۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی نخستین بازارچه صنایع دستی دربنای تاریخی ملک زاهدان بزودی

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، زهرا ابراهیمی در بازدید از مراحل ترمیم و بازسازی این بنای تاریخی زاهدان با بیان اینکه در طراحی این بازارچه در بنای تاریخی ملک زاهدان تمامی ابعاد و جوانب فرهنگی آن را در نظر گرفته شده است گفت: امیدواریم با راه اندازی این بازارچه در چند ماه آینده شاهد محلی مناسب برای تجمع، عرضه و معرفی و گردهمایی‌های صنعتگران و فعالان حوزه صنایع دستی استان باشیم.

مدیرکل دفتر امور بانوان وخانواده استانداری سیستان و بلوچستان گفت: این استان به لحاظ تنوع تولیدات صنایع دستی از جایگاه مهمی در سطح ملی و بین المللی دارد که ایجاد بازارچه‌های صنایع دستی علاوه بر رونق محصولات تولیدی هنرمندان و افزایش اشتغالزایی، یکی از راهکار‌های مناسب برای توسعه پایدار صنعت گردشکری در این منطقه است.
وی تاکید کرد: از آنجایی که امروز صنایع دستی کارکرد‌های جدید و متنوعی پیدا کرده است و نماد فرهنگی و تاریخی یک جغرافیا یا استان است و برخی از تولیدات صنایع دستی ارزش افزوده فوق‌العاده‌ای دارند با همکاری میراث فرهنگی و گردشگری استان علاوه بر آموزش و پرداخت تسهیلات بانکی، ایجاد فضای مناسب برای عرضه آثار بانوان سخت کوش و فعالان این حوزه استان در دستور کار دفتر بانوان و خانواده استانداری قرار دارد.
مدیرکل دفتر امور بانوان وخانواده استانداری سیستان و بلوچستان افزود: نمایش هنر‌های دستی برآمده از تاریخ هزاران ساله به دست زنان هنرمند و خلاق این استان گواه ظرفیت بکر و کمتردیده شده این خطه است که معرفی ابعاد مختلف این گنجینه، مسیری کوتاه برای رونق اشتغال‌آفرینی به خصوص میان زنان خواهد بود.

دیگر خبرها

  • تقویت معرفت و باور دینی کلید حل مشکلات فرهنگی
  • پاسداران بیانات رهبری را برای خود حجت شرعی می‌دانند
  • عضویت ۱۰۶ هزار نوجوان در کانون‌های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی
  • ریل پیشرفت استان سمنان از مسیر تدوین پیوست فرهنگی می‌گذرد
  • جشن عبادت وبندگی ۲۲۰ دانش آموز بادرودی
  • راه اندازی نخستین بازارچه صنایع دستی دربنای تاریخی ملک زاهدان بزودی
  • بنای تاریخی ملک زاهدان در اختیار صنعتگران صنایع دستی قرار می گیرد
  • فرهنگ‌سازی در حوزه حجاب همراه با برخورد قهری نتیجه عکس می‌دهد
  • تاکیدفرماندار اشنویه برافزایش بهره وری منابع آب
  • «عیدیHD»؛ سفری به سرزمین طنز و خلاقیت