Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-04-16@13:47:17 GMT

ضرورت نظارت بر رفع عوامل زیان آور کارگاه ها

تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۳۰۱۷۹

ضرورت نظارت بر رفع عوامل زیان آور کارگاه ها

چهارمین جلسه رسیدگی و حل مشکلات و ساماندهی نحوه اجرای قانون مشاغل سخت و زیان آور در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی برگزار شد.  جلسه رسیدگی و حل مشکلات و ساماندهی نحوه اجرای قانون مشاغل سخت و زیان آور و بازنشستگی پیش از موعد کارکنان شاغل در شرکت های پیمانکاری و نیروهای تابع قانون کار منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه، مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، بر نقش و اهمیت وحدت رویه در اجرای این طرح توسط شرکت ها تاکید کرد و گفت: هرچند مسئول اصلی اجرای این قانون کارفرمای اصلی است، اما به دلیل این که اساسا کارفرمای اصلی و پیمانکاران طرف قرارداد شرکت های پتروشیمی، در رفع عوامل زیان آور شرایط کارگاه دخالتی ندارند، لذا لازم است شرکت های پتروشیمی در پیاده سازی منطقی قانون مذکور مساعدت را به عمل آورند.

سید امید شهیدی نیا ادامه داد: شرکتهای پتروشیمی همچنین بایستی با نگاه به این قانون به عنوان یک فرصت در جهت ساماندهی و چابک سازی نیروی انسانی و جایگزینی نیروهای جوان به جای نیروهای فرسوده و از کار افتاده با تشکیل کمیته های داخلی اقدام نمایند.

وی خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه نظر قانون گذار از ارائه این طرح، سالم سازی محیط های کاری بوده است، از الزامات و پیش نیازهای اجرای این طرح، بحث آلاینده سنجی محیط کار و احصا مشاغل می باشد که می بایست به صورت جدی در دستور کار شرکت‌ها قرار گیرد و موضوع آن از طریق مرکز تحقیقات و تعلیمات حفاظت فنی و مرکز بهداشت حرفه ای استان به اداره کار بندر امام خمینی (ره) ارائه گردد.

شهیدی نیا در پایان سخنان خود گفت: از متولیان امر می خواهیم که در قراردادهای جدید نیز بخشی از پیمان هایی که در حوزه سخت و زیان آور هستند را جز شرایط پیمان لحاظ کنند.

در آغاز این جلسه، رئیس اداره کار و خدمات اشتغال منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، بر لزوم پیگیری مصوبات گذشته توسط کارفرمایان و همکاری واحدهای نظارتی از جمله بازرسان کار شهر بندر امام خمینی (ره) و استان در عمل به تعهدات قانونی و بررسی و بازدید از محیط کارگاه ها در حداقل مدت زمان جهت شناسایی مشاغل سخت و زیان آور کارگاه ها تاکید کرد.

محمدرضا مطیری نتیجه این کار و انجام تمهیدات لازم ایمنی در این خصوص را ساماندهی مشاغل کارگاه دانست و گزارشی از اقدامات صورت گرفته توسط اداره کار منطقه ارائه کرد و برخی مشکلات کارگران و کارفرمایان در زمینه اجرای این قانون را برشمرد.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۳۰۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام ۳۳۴۱ مورد بازرسی هوشمند از کارگاه‌های پرخطر خراسان جنوبی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، مدیرکل تعاون کارو رفاه اجتماعی استان گفت: برای اعمال نظارت‌های قانونی، ارتقای سطح ایمنی کار و پیشگیری از بروزحوادث و با اولویت بازرسی درکارگاه‌های پرخطر در سال گذشته سه هزار و ۳۴۱ کارگاه پرخطر استان درحوزه معدن– ساختمان، صنعت و تولید توسط بازرسان کار استان مورد بازرسی قرار گرفت که دارای افزایش ۱۲۰ درصدی نسبت به تعهد ابلاغی در سطح استان بوده است.

اشرفی افزود: با توجه به اهمیت حفظ و صیانت از نیروی انسانی و پیشگیری از بروز حوادث و بیماری‌ها
به دلیل وجود مخاطرات متعدد در بخش ساختمان و معدن و تولید، حدود ۴۶ درصد از کل بازرسی‌های
انجام شده در این بخش‌ها متمرکز و انجام شده است.

به گفته وی برای ارتقای ایمنی در سطح استان، توانمندسازی کمیته‌های حفاظت فنی و بهداشت کار و استقرار مسئولین ایمنی در کارگاه‌های مشمول از برنامه‌های مهمی است که توانسته در تامین حفظ و صیانت شاغلان اثرگذار و نتایج حاصله و نظارت‌های انجام شده منجر به کاهش حوادث و افزایش ضریب ایمنی در کارگاه‌ها شده است.

دیگر خبرها

  • تاکید رئیس‌جمهور بر اجرای دقیق قانون ساماندهی تجارت مرزی برای جلوگیری از قاچاق
  • ضرورت اجرای دقیق قانون تازه تصویب ساماندهی تجارت مرزی
  • تاکید رئیسی بر اجرای دقیق قانون ساماندهی و نظارت بر کولبران
  • ضرورت اجرای دقیق قانون ساماندهی تجارت مرزی
  • روایت توانمندی بانوی مددجوی کرمانی با راه‌اندازی کارگاه خیاطی
  • بازنشسته شدن پیش از موعد یک هزار و ۷۴۷ کارگر مشاغل سخت در لرستان
  • مقرری‌بگیران بیکاری در خراسان رضوی ۱۹ درصد کاهش یافت
  • بیش از ۱۷۰۰ کارگر لرستانی در مشاغل سخت و زیان‌آور بازنشسته شدند
  • اجرای طرح نور در مراغه
  • انجام ۳۳۴۱ مورد بازرسی هوشمند از کارگاه‌های پرخطر خراسان جنوبی