Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالله پرتابیان در گفتگو با خبرنگار مهر بیان داشت: طی بازدید و ملاقات چهره به چهره ای که هفته پیش با مردم روستای سیریک قدیم که با حضور رئیس اداره بنیاد مسکن انقلاب اسلامی سیریک داشتیم توانستیم با همکاری بنیاد مسکن و بخشی هم از طرف خیرین ،برای توسعه زیر ساختها وآبادانی این روستا نیز اعتبارجذب کنیم.

پرتابیان افزود: با واگذاری این اعتبارات بیش از ۸ هزار متر مربع از کوچه و معابر روستا که بخش عظیمی از معابر و کوچه های این روستا بهسازی و آسفالت می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهارداشت: راه مواصلاتی و دسترسی مردم روستای سیریک قدیم به طول ۲ کیلومتر که با مشارکت دهیاری و خیرین روستا زیرسازی شده با مشارکت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و راه و شهرسازی تا سه ماه آینده آسفالت خواهد شد.

فرماندار شهرستان سیریک ابراز کرد: به منظور رفع مشکل افت فشار و جبران کمبود آب شرب مردم روستای سیریک قدیم مقدار ۴۰۰ متر لوله شماره ۷۰ نیز در جهت برطرف کردن مشکل آب شرب مردم روستا واگذار می شود.

پرتابیان یادآور شد: هدف از حضور مسئولان و مدیران ادارات شهرستان ضمن ملاقات چهره به چهره با مردم روستا ، بررسی مسائل و مشکلات مردم و تصمیم گیری برای رفع مشکلات، ایجاد امید، رضایتمندی و اعتماد مردم نسبت به نظام و دولت است.

پرتابیان خاطرنشان کرد: بسیاری از مشکلات مردم به دلیل عدم دسترسی به مسئولان مربوطه حل نشده و یا مورد بی توجهی قرار گرفته که با این نوع بازدیدها این مشکلات از نزدیک به سمع و نظر مسئولان می رسد و مسئولان ضمن آشنایی با آنها در راستای رفع و حل آنها اقدام خواهند کرد.

وی با بیان اینکه حل سریع مشکلات و مسائل مردم از مهمترین وظایف دولتمردان است اظهار کرد: یکی از اهداف مهم حضورفرماندار و بخشداران و روسای ادارات در روستاها و بازدید میدانی و ارتباط چهره به چهره با مردم بزرگوار با هدف شناسایی و رفع مشکلات مردم انجام می گیرد.

فرماندار سیریک جمعیت روستای سیریک قدیم ۳۴۳ نفر عنوان و در ادامه خاطرنشان کرد: همزمان با انجام امور عمرانی، خدماتی و پیگیری نیازها و مسائل روستاها باید برای بهبود امور اجتماعی، آموزشی، فرهنگی، اخلاقی، ورزشی و آسیب های اجتماعی نیز تلاش کرد.

پرتابیان در ادامه به نقش و حضور بانوان در عرصه های مختلف جامعه تأکید کرد و افزود: مشارکت بانوان در امور روستا را مهم و تاثیر گذار برشمرد.

وی با تأکید بر مسئولان نبست به رفع موانع و مشکلات روستاییان اضافه کرد: جهت رفع مسائل و مشکلات مردم و روستای سیریک قدیم شامل رفع نوسات برق ، بهبود وضعیت آب شرب، آسفالت کردن راه دسترسی،راه اندازی خانه ورزش ،کمک به خانوادهای بی بضاعت با مشارکت کمیته امداد، تامین روشنایی آرامستان ، تعریض راه روستا و کمک مالی و عاطفی به دانش آموزان باز مانده از تحصیل و بی بضاعت از برنامه‌های است که و جهت اجرا به مدیران و نهادهای متولی ابلاغ شده است.

کد خبر 4483503

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۳۰۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسکان مردم روستای سیل زده نوده در روستای آبیز / تکلیف داوطلبین کنکور روستای نوده چه می‌شود؟

آخوندی مدیرکل مدیریت بحران خراسان جنوبی در برنامه میز خبر صدا و سیمای استان گفت: در اوایل وقت دیشب با توجه به گزارش‌های واصله، استاندار دستور تخلیه روستای نوده شهرستان زیرکوه را داد، زیرا پیش بینی خطر داشتیم و بلافاصله این روستا تخلیه و اهالی روستا به مجتمع دانش‌آموزی روستای آبیز منتقل شدند.

او افزود: دانش آموزان کنکوری ساکن این روستا که می‌بایست صبح امروز آزمون نوبت اول کنکور داشتند به دلیل سیلاب نتوانستند به آزمون برسند و حتی از ماشین آلات خاص ارتش استفاده کردیم، اما رفت و آمد به دلیل امکان بروز خطر سخت بود و نمی‌توانستیم روی سلامتی افراد ریسک کنیم.

آخوندی بیان کرد: بند خاکی این روستا قدیمی بود و تخریب آن باعث شد روستا زیر آب برود؛ برای ۶۰ خانوار این روستا از نظر سلامتی مشکلی به وجود نیامد، اما خسارت‌های مالی زیادی به دام‌های آنها خورد که تاکنون حداقل ۳۰۰ رأس دام تلف شدند.

او ادامه داد: شدت سیلاب تقریباً فروکش کرده، اما در حالت آرام است و گروه‌های سپاه، ارتش، آب منطقه‌ای، هلال احمر راهداری، پلیس راه و سایر دستگاه‌ها با امکانات و ماشین آلات خود در این مناطق سیل زده حضور دارند و آب منازل کشیده شده و همچنین ۱۶ تیم هلال احمر با تمام تجهیزات خود و کمک از سمت ما، حضور کامل دارند.

لامعی رئیس دانشگاه بیرجند گفت: رایزنی‌های ما با سازمان از سنجش از ساعات ابتدایی صبح شروع شد و اعلام کردند که داوطلبین کنکور در این روستا را از طریق بالگرد منتقل کنیم، اما به دلیل شرایط جوی امکان جابجایی آنها با بالگرد نبود.

او افزود: داوطلبین کنکور ساکن روستای نوده و سایر مناطق سیل زده استان نگران نباشند، زیرا تمام هماهنگی‌ها و درخواست‌ها از سمت استان و دانشگاه با سازمان سنجش صورت گرفته است و به طور جد پیگیر این موضوع از سازمان سنجش هستیم و مقدمات حضور این داوطلبین با رعایت حال آنها در آزمون نوبت دوم فراهم خواهد شد.

دیشب، شیشه ۳۶ در استان بارید

نخعی سرپرست اداره کل هواشناسی خراسان جنوبی گفت: در استان از ۶ تا ۱۲ اسفند بارش خوبی داشتیم و از ابتدای امسال هم شیشه ها که اصطلاحی مرسوم برای باران‌های ابتدایی سال در بین مردم است جواب داد و دیشب شیشه ۳۶ در استان بارید.

او افزود: برای آخر هفته آینده نیز انتظار بارش داریم که البته زمان آن ممکن است جابجا شود و این روند شرایط بارانی خوبی را برای فروردین و اردیبهشت در استان رقم زد؛ البته که بارش‌ها سیل آسا و رگباری بود و باعث خسارت به برخی روستا‌ها و مناطق شد.

بیشتر بخوانید

آماده باش ۴۸ تیم راهداری خراسان جنوبی برای سیلاب

نخعی بیان کرد: هشدار‌ها در استان بر اساس الگو‌ها و نقشه‌ها هست و امکانات و نیروی انسانی تأثیر زیادی در دقت پیش بینی‌ها دارد که البته در استان با کمبود تجهیزات و نیروی انسانی مواجه ایم.

سرپرست اداره کل هواشناسی خراسان جنوبی ادامه داد: پایش جوی روزانه در ۴ مرحله می‌بایست صورت بگیرد که در استان به دلیل کمبود منابع مالی روزی یک مرتبه و در ساعت ۱۵ اتفاق می‌افتد در حالی که پایش‌های جو در طول روز باید تداوم داشته باشد، اما کمبود اعتبار این اجازه را به ما نمی‌دهد.

او عنوان کرد: افزایش ارزش افزوده خدمات هواشناسی با محوریت مدیریت خطر جزو اهداف ماست، زیرا هشدار‌ها و پیش‌بینی‌های دقیق تر، تأثیر زیادی در برنامه‌ریزی‌های مردم برای جلوگیری از خسارت به اموالشان دارد و همچنین کمکی به دستگاه‌های دولتی خدمات رسان برای جلوگیری و کاهش خطر و خسارت است.

اختصاص ۱۷ میلیارد تومان به توسعه ورزش استان

چهکندی رئیس گروه توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای اداره کل ورزش و جوانان خراسان جنوبی نیز در این برنامه گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته، امسال ۱۷ میلیارد تومان برای توسعه ورزش استان اختصاص داده شد که این اعتبار به صورت مرحله‌ای تزریق می‌شود.

او افزود: در استان ۳۹ هزار ورزشکار سازمان یافته داریم که بیش از ۲۲ هزار نفر از آنها ورزشکار آقا و بیش از ۱۶ هزار نفر ورزشکار خانم هستند.

چهکندی بیان کرد: هم اکنون طرح استعدادیابی در حوزه قهرمان یابی در استان در حال اجرا است و رویکرد آن توسعه ورزش قهرمانی برای تغییر جایگاه ورزش قهرمانی استان در کشور است.

رئیس گروه توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای اداره کل ورزش و جوانان خراسان جنوبی ادامه داد: ۱۵ ورزشکار عضو تیم ملی، ۴۲ ورزشکار دعوت شده به اردوی تیم ملی، کسب مدال جهانی و دو مدال آسیایی، کسب ۱۰ مدال بین المللی در مسابقات جهانی و دیگر افتخارات کسب شده به همت ورزشکاران استان نشان دهنده قهرمان پرور بودن استان است که می‌بایست در استعدادیابی و پرورش قهرمانان بیشتر از پیش عمل کنیم.

او عنوان کرد: مدارس رکن اصلی شناسایی استعداد‌ها هستند بنابراین هیئت‌های دانش‌آموزی و هیئت آموزش جسمانی نیز تشکیل شده که استعدادیابی کودکان و نوجوانان در ۳ تا ۱۰ رشته ورزشی را انجام می‌دهند و در ادامه برای پرورش آن‌ها اقدامات لازم انجام می‌شود.

چهکندی تصریح کرد: پیگیر اعتبار ویژه برای تجهیز پایگاه قهرمانی استان بودیم که این اتفاق رقم خورده و با پیش بردن این پایگاه به صورت حرفه‌ای می‌توانیم استعداد پروری خوبی در زمینه ورزش قهرمانی استان داشته باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • آغاز طرح اضطراری برای برقراری آب در ۲۸ روستای سیل‌زده سیستان و بلوچستان
  • اسکان مردم روستای سیل زده نوده در روستای آبیز / تکلیف داوطلبین کنکور روستای نوده چه می‌شود؟
  • مشکلات مردم شهرستان عسلویه بررسی و پیگری شد
  • پیگیری ،مشکلات تردد اهالی روستای رباط قره بیل
  • گلایه اهالی روستای حمزه آباد مهاباد از وضعیت اینترنت
  • مدیریت ارشد استان بوشهر برای رفع مشکلات مردم پای کار است
  • مشکلات مردم استان بوشهر در دیدارهای چهره به چهره احصا می‌شود
  • تخصیص ۶.۶ میلیارد ریال وام به نیازمندان شهرستان جم
  • اختصاص ۸۰۰۰ مترمربع پارکینگ به روستای ابیانه
  • اختصاص ۲ هکتار زمین به طرح جوانی جمعیت در گلبهار