Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-26@15:01:32 GMT

تبیین اسلام ناب؛ رویکرد اصلی سازمان تبلیغات

تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۳۱۰۱۴

تبیین اسلام ناب؛ رویکرد اصلی سازمان تبلیغات


به گزارش ایکنا از قم، به نقل از روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی استان قم حجت‌الاسلام والمسلیمن محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی امروز 21 آذر ماه در نشست مدیران کل سازمان تبلیغات اسلامی با موضوع «معارفه مدیران و انتصابات جدید و همچنین تبیین برنامه‌ها و رویکردهای سازمان» که در مجموعه فرهنگی نور استان قم برگزار شد، از اهمیت جایگاه سازمان تبلیغات اسلامی در دین اسلام خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان جایگاه مهم سازمان تبلیغات در دیدگاه امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری و اشاره به حکم ایشان بیان کرد: طبق فرموده امام خمینی(ره) سازمان تبلیغات یکی از مهم ترین رویش های انقلاب اسلامی است.

رییس سازمان تبلیغات اظهار کرد: در کلام امام خمینی(ره) آمده‌است که اسلام، دین افراد مجاهدی است که به دنبال حق و عدالت هستند و هم‌چنین دین کسانی است که در راه استقلال و آزادی مجاهدت می کنند لذا در فرمایش ایشان داریم که همان‌طور که مردم انسان های غریب را نمی شناسند، اسلام را هم نمی شناسند.

حجت‌الاسلام قمی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب اسلامی تبیین و عرضه اسلام ناب به مردم را از وظایف اصلی سازمان می دانند لذا وظیفه سازمان تبلیغات اسلامی معرفی و تبیین همین اسلام است.


رئیس سازمان تبلیغات با اشاره به اینکه اساس برنامه راهبردی دین تبیین است، بیان کرد: امام خمینی(ره) فرمودند اگر ما غفلت و کوتاهی کنیم سیلی خواهیم خورد؛ اولین دغدغه امام اسلام ناب، اسلام ظلم ستیز، اسلام عدل و قسط و اسلام دفاع از حقوق مظلومان و مستضعفان است.

وی ادامه داد: در مقابل این اسلام، اسلام آمریکایی قرار دارد؛ یعنی اسلام تشریفاتی، اسلامی که با همه ظلم ها می سازد لذا وظیفه سازمان تبلیغات تبیین این اسلام ناب است و باید برای تبیین اسلام ناب تلاش کنیم و هم‌چنین تفاوت اسلام انقلابی و اسلام غیرانقلابی را تبیین کنیم.

رییس سازمان تبلیغات با اشاره به سخن مقام معظم رهبری که فرمودند«نمی گویم اهمیت سازمان تبلیغات بیشتر شده، بلکه چندین برابر شده»، گفت: ما کاری به جز تبیین اسلام ناب نداریم و باید در این امر تفاوت و ارتقا ایجاد شود. اما چه ارتقا و تفاوتی؟

وی افزود:  ما در جایگاه طلبگی وظیفه مان هدایت انسان و پیشبرد اهداف انقلاب است لذا ما اینجا باید چه کارهایی را اولویت قرار داده و انجام دهیم؟ جای طرح و پاسخ دادن به این سوال ها همین جلسات است.

حجت‌‎الاسلام قمی با بیان این جمله از رهبر انقلاب اسلامی که در شرایطی از انقلاب قرار گرفته ایم که مردم باید تصمیم بگیرند که بایستند، گفت: طبق فرموده امام خمینی(ره)« مردم ما مردم خوبی هستند و اگر اسلام ناب به درستی عرضه شود، مردم می ایستند» و با تبیین درست اسلام ناب مردم باید به این نتیجه برسند، تصمیم بگیرند که بایستند.

وی ضمن بیان این‌که امام خمینی‎(ره) عمیقا به مردم سالاری دینی معتقد است، گفت: مدل حرکت سازمان تبلیغات باید بر مدار مردم سالاری دینی با تبیین اسلام ناب باشد و نتیجه اش باید این باشد که اراده های مردم نیرومند تر شود تا مردم مقاومت کنند و بایستند و به نظر من ارزیابی عملکرد مدیران سازمان نباید بر اساس تعداد کلاس ها و منبرهایی که تشکیل داده اند بررسی شود، بلکه ارزیابی به نتیجه و ثمره است.

وی در پایان با اشاره به اینکه در جریان تبلیغی کشور باید تفاوت و پیشرفت ایجاد شود، تصریح کرد: تا سال گذشته ما در صنعت نانو در جهان پنجم بودیم و الان در مقام چهارم هستیم اما در بحث تبلیغ به چه میزانی پیشرفت داشته ایم؟ برداشت بنده حقیر این است که این تفاوت باید ایجاد شود.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: سازمان تبلیغات اسلامی مردم سالاری اسلام ناب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۳۱۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 هنگامه بیداری فرهیختگان در غرب

بیش از ۲۰۰ روز از آغاز جنگ در غزه و کشتار مردم بی‌دفاع می‌گذرد و آمار‌ها از این حکایت دارد که تاکنون حدود ۳۵ هزار نفر به شهادت رسیده و بیش از ۷۷ هزار نفر نیز مجروح شده‌اند. در چنین شرایطی شاهد هستیم که اساتید و دانشجویان بسیاری از دانشگاه‌های غرب به صحنه آمده و نسبت به ادامه این جنایت‌ها اعتراض می‌کنند. در این بین البته برخی معتقدند که فرهیختگان جهان غرب باید زودتر به کشتار مردم مظلوم غزه واکنش نشان می‌دادند.

درباره زمان واکنش نخبگان در غرب باید نکاتی را مورد توجه قرار داد، زیرا آن‌ها با موانعی رو به رو بوده‌اند و اکنون که این موانع کنار رفته است، این احتمال وجود دارد که اعتراضات به جنایت‌های رژیم صهیونیستی در جوامع دیگر نیز تکرار شود. نباید فراموش کرد که دستگاه رسانه‌ای جهان همواره تلاش می‌کند که واقعیت آنچه در غزه می‌گذرد به گوش جامعه نخبگان نرسد. اما به دلیل حجم بالای جنایت در غزه رسانه‌های آمریکایی نتوانستند، فضا را بسته نگه دارند. 

افزون بر این تلاش زیادی می‌شود که رژیم صهیونیستی را از جنایت در غزه مبرا کنند. این در حالی است که در کنار این رویکرد سعی می‌شود که حماس را نیز تروریست نشان دهند. به عبارت دیگر تلاش غرب این است که فضا و آنچه را که در غزه می‌گذرد، وارونه جلوه دهد. اما به صحنه آمدن دانشجویان و اساتید در دانشگاه‌های مطرح غرب نشان می‌دهد که قشر فرهیخته به واقعیت پی برده‌اند؛ بنابراین این احتمال وجود دارد که این رویکرد نخبگان در غرب به دیگر مسائل نیز تسری پیدا کند و بی‌اعتمادی نسبت به رسانه‌های رسمی و مقامات آمریکایی افزایش یابد.

این در حالی است که این روز‌ها اتهامات زیادی به نخبگانی که به واقعیت پی برده‌اند، زده می‌شود. برای نمونه آن‌ها را به یهود ستیزی متهم می‌کنند یا ادعا می‌شود که این فرهیختگان تحت تاثیر جمهوری اسلامی ایران چنین رویکردی را در پیش گرفته‌اند. لازم به یادآوری است که این بار اولی نیست که غربی‌ها جمهوری اسلامی ایران را به چنین مسائلی متهم می‌کنند. با این حال نکته قابل توجهی در این اتهام زنی وجود دارد و آن این است که ایران در مسیر خردمندانه‌ای حرکت می‌کند که این روز‌ها جامعه فرهیخته و دانشگاهی آمریکا نیز به آن پی‌برده و با آن همراه شده به عبارت دیگر این واقعیت افتخار آمیزی برای جمهوری اسلامی ایران است.

لازم به یادآوری است که اساتید و دانشجویانی که نسبت به شرایط مردم مظلوم غزه اعتراض می‌کنند خطر دستگیری را به جان می‌خرند و این اقدام آن‌ها نشان می‌دهد که این فرهیختگان به دلیل جمهوری اسلامی ایران چنین رویکردی را دنبال نکرده‌اند در واقع آن‌ها آگاه شده اند و وظیفه انسانی خود می‌دانند که از مردم مظلوم غزه دفاع کنند و این رویکرد نشانه دیگری از شکست اسرائیل است.

دیگر خبرها

  • اربعین به برکت انقلاب اسلامی جهانی شده است
  •  هنگامه بیداری فرهیختگان در غرب
  • نهادینه کردن عدالت آموزشی از اهداف مجموعه مدارس «صدرا» است
  • آمادگی مجموعه مدارس صدرا در اجرای کامل سند تحول آموزش و پرورش
  • ماموستا فخری در تبیین حقایق انقلاب از علمای پیشتاز بود
  • تبیین دستاوردهای نظام مقدس اسلامی؛ماموریت‌ مهم شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور
  • کار شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، جریان‌سازی فرهنگی است
  • طرح مسطورا زمینه تربیت کنشگر عرصه جهاد تبیین است
  • بیش از ۴۰ راهپیمایی حمایت از مردم غزه در کرمان برگزار شد
  • مرتضی اشراقی: اندیشه‌های امام به‌طور هدفمند تحریف می‌شود/ شاخص و ملاک حقیقت اندیشه حضرت امام، رهبر معظم انقلاب هستند/ یکی از وظایف مهم مورخ، جهاد تببین است/ امروز مردم غزه تاریخ ساز یک حماسه عظیم هستند