Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرم آباد- ایرنا- فرماندار سلسله گفت: دستگاه های فرهنگی باید مشکلات حوزه خود را آسیب شناسی کنند تا شاهد مشکلات موجود نباشیم.

به گزارش خبرنگار ایرنا، شریف خسروی روز چهارشنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی در دفتر امام جمعه، با بیان اینکه ما ضمانت اجرای مصوبات هستیم، اظهار داشت: مدیرانی که به هر دلیلی مصوبات جلسه را اجرایی نکنند در هر سطح و جایگاهی که باشند با آنان برخورد جدی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به آسیب های فضای مجازی و با تاکید بر اینکه اولین راه مبارزه با بیماری دیدن بیماری است، افزود: هر تکنولوژی وقتی که می آید تا افراد جامعه با آن سازگار شوند قطعا مشکلاتی ایجاد می کند.
وی با اشاره به اینکه هرگاه سرعت رشد تجهیزات از سرعت رشد فکری ما بیشتر باشد دچار عقب ماندگی می شویم، خاطرنشان کرد: باید ورود به مسائل آگاهانه باشد، تبیین مسائل اجتماعی کار جامعه شناسان است.
خسروی همچنین گفت: اداره ارشاد وظیفه فرهنگ سازی را دارد، با وجود اینکه چندین سال از ساخت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان می گذرد اما سالن همایش آن هنوز به بهره برداری نرسیده و تجهیزاتی برای جوانان علاقمند به فعالیت های فرهنگی و هنری در شهرستان سلسله ایجاد نشده است.
فرماندار سلسله با اشاره به وضعیت نامناسب آموزش و پرورش شهرستان، افزود: آموزش و پرورشی که وظیفه تعلیم و تربیت نسل آینده را برعهده دارد به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده است.
وی با اشاره به اینکه شناخت لایه های زیرین اجتماعی کار ما نیست، خاطرنشان کرد: پیشنهاد می شود در وهله اول دستگاه های فرهنگی جلسه اختصاصی با هم داشته باشند و آسیب شناسی کنند چون اگر آسیب شناسی نکنیم بازنده هستیم.
خسروی تصریح کرد: اگر جامعه ای برای درمان بیماری های اجتماعی به زور متوسل شود، دردشناس و نسخه نویس خوبی نبوده است.
7265/6060

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي شوراي فرهنگ عمومي دستگاه هاي فرهنگي آسيب شناسي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۳۱۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در نمایشگاه علوم آزمایشگاهی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، غلامرضا حمزه‌لو در حاشیه برگزاری پانزدهمین کنگره بین المللی و بیست و یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران، گفت: نمایشگاهی که امسال در کنگره برپا شده مانند سنوات گذشته مورد استقبال وسیع شرکت‌های داخلی و خارجی قرار گرفته است به نحوی که بیش از ۲۱۰ شرکت در این نمایشگاه حضور داشتند.

وی افزود: در حوزه آزمایشگاه‌های پزشکی این نمایشگاه شناخته شده است و همکاران از سراسر کشور برای حضور در کنگره و نمایشگاه شرکت داشتند، که شرکت‌های دانش بنیان از داخل کشور نیز در نمایشگاه حضور داشتند و محصولات خوبی را ارائه کردند.

حمزه‌لو با اشاره به رونمایی که در نمایشگاه امسال انجام شد، اضافه کرد: در این کنگره از دستگاهی که تحول عمده‌ای را در حوزه آزمایشگاه و میکروب شناسی ایجاد کرد رونمایی شد، این دستگاه بر اساس طیف سنجی کار می‌کند و در زمان بسیار کوتاه بدون آماده سازی اولیه و مواد مصرفی، عوامل میکروبی و باکتریایی را شناسایی و در روند درمان و بستری شدن کمک قابل توجهی می‌کند.

دبیر اجرایی پانزدهمین کنگره بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران درباره اینکه راهکار برون رفت مهاجرت آزمایشگاهیان، بیان کرد: در سنوات اخیر موج مهاجرت در تمام رشته‌های پزشکی زیاد شده است و افراد مستعد که امکانات و پتانسیل کار کردن را دارند به دلیل مشکلات عدیده، مهاجرت می‌کنند.

حمزه‌لو افزود: اگر اتفاقاتی در حوزه آموزش این افراد بیافتد و مسیر تحصیل در علوم آزمایشگاهی کوتاه شود انگیزه این افراد برای ماندن بیشتر خواهد شد.

وی توصیه کرد: باید به حوزه آزمایشگاه‌ها توجه ویژه شود چرا که یکی از بخش‌های مهم در نظام سلامت هستند و بسیاری از تشخیص‌ها بدون آزمایشگاه امکان پذیر نیست.

دبیر اجرایی پانزدهمین کنگره بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران گفت: باید در تمام حوزه‌ها مانند تربیت نیروی انسانی، تأمین کیت، مواد و تجهیزات توجه شود تا بتوان از مهاجرت آزمایشگاهیان جلوگیری کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری نخستین نشست کارگروه آسیب شناسی فرهنگی ورزشگاهها
  • واکنش فدراسیون فوتبال به دستور وزیر ورزش؛نشست کارگروه آسیب‌شناسی فرهنگی ورزشگاه‌ها برگزار می‌شود
  • واکنش فدراسیون فوتبال به درخواست وزیر ورزش؛ برگزاری نخستین نشست کارگروه آسیب‌شناسی فرهنگی ورزشگاه‌ها
  • واکنش وزیر ورزش و رییس فدراسیون به اتفاقات آزادی
  • پیگیری حواشی پرسپولیس-سپاهان؛ وزیر ورزش خطاب به تاج: گزارش آسیب‌شناسی را ظرف یک هفته ارائه کنید
  • رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در ایران
  • رونمایی از دستگاه میکروب شناسی در ایران
  • رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در نمایشگاه علوم آزمایشگاهی
  • مشکلات جامعه ایثارگران و خانواده شهدا مورد اهتمام قرار بگیرد
  • مجلس دوازدهم به وضعیت معیشتی و مشکلات اقتصادی رسیدگی کند