Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-25@01:56:09 GMT

اسم این را چه بگذاریم؟

تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۳۲۰۷۸

اسم این را چه بگذاریم؟

پایگاه خبری جماران: امروز دو تن از اعضای سیاسی مجمع تشخیص مصلحت نظام به طور تلویحی اعلام کردند که نه تنها ای اف تی اف در این مجمع تصویب می شود بلکه تصویب نکردن آن به بحران های اجتماعی خواهد انجامید. 

سید محمد صدر از جناح اصلاح طلب گفته است:

«من گمان می کنم که لوایح مربوط به FATF به احتمال قوی در مجمع تشخیص مصلحت نظام تصویب خواهد شد، اما اگر این لوایح را تصویب نکنیم، دیگر نمی توانیم با اروپا، چین و روسیه ارتباط داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کشورها به ما گفتند که اگر ایران این لوایح را تصویب نکند و همچنان جزو دول غیر همکار FATF قرار گیرد دیگر ما نمی توانیم با ایران رابطه تجاری، مالی و اقتصادی داشته باشیم یعنی یک بحران اقتصادی بسیار شدید برای ایران و به دنبال آن بحران اجتماعی که غیر قابل پیش بینی است.»

وی هم چنین ادامه داده«روزی که ایران لوایح مربوط به FATF یعنی مبارزه با منابع مالی تروریسم، پولشویی و کنوانسیون های مربوطه را رد کند، من مطمئنم آن روز، روز شادی ترامپ و نتانیاهو و محمد بن سلمان است چون همان مشکلات و ضررهایی که اشاره کردم در صورت قطع برجام برای کشور به وجود می آید، با رد لوایح FATF قطعاً ایران دچار این مشکلات و ضررهایی خواهد شد.»

و در نهایت نتیجه گرفته است که«برخی مخالفان داخلی برجام ممکن است نفوذی باشند»

از سوی دیگر احمد توکلی از جناح اصولگرا هم همین نکات را بیان کرده و گفته«عدم الحاق به اف.ای.تی.اف یا گروه بین المللی ویژه اقدام مالی، هزینه های کشور را زیاد می کند...اگر به اف.ای.تی.اف ملحق نشویم ضربه های بیشتری به کشور وارد می شود و با چند تهدید و تلفن آمریکا نسبت به شرکتهای خارجی، آنها را از ادامه کار با ایران منع می کنند. »

چندی پیش باهنر هم که از سران اصولگرایان است هم گفته بود«برخی دلایل نباید منتج به خروج ایران از مجامع بین المللی شود، باید به مقررات بین المللی احترام بگذاریم که FATF نیز از این قاعده مستثنی نیست.»

این را اضافه کنید به نظر بزرگانی دیگر که الحاق به این قرارداد را مصلحت می دانند. 

حال از این فضا خارج شوید و به سخنان مخالفین گوش دهید. الفاظ خیانت، ترکمانچای، جنایت، وادادگی ، ترس و... در این جملات به وفور شنیده می شود که از ذکر آنها در می گذرم. 

برای من تنها جای این سؤال باقی است که دشنام دهندگان و منتقدین، فردا که این لایحه تصویب شود، چه خواهند گفت. آیا می گویند جمهوری اسلامی به قراردادی ننگین همانند ترکمانچای تن داد؟ در چهل سالگی انقلاب و در دوره زعامت آیت الله خامنه ای و در ادامه انقلاب امام خمینی، خیانتی بزرگ به مردم و تاریخ ایران روا داشته شد؟

دو هفته قبل گروهی می خواستند، دکتر ظریف را استیضاح کنند. استدلال آنها آن بود که «سخن ظریف درباره پولشویی درست است ولی نباید آن را به زبان می آورد چون این سخنان باعث سوء استفاده دسمنان می شود»

حال باید از ایشان پرسید آیا این سخنان که در رد fatf گفته شد، در طول تاریخ مستندی نمی شود که به دروغ جمهوری اسلامی، معادل قاجار به امضای قراردادی ننگین متهم شود؟

از آنها که از مسیر داستان بی اطلاع بودند، بگذریم، آیا بزرگان ایشان نمی دانستند که قرار است این لایحه تصویب شود و خواهد شد؟ در این صورت این حجم از نفرت پراکنی که دست آخر دامن نظام اسلامی را خواهد گرفت، عاقلانه است؟

فاجعه بار تر آنکه همین امروز هم برخی از بزرگان روحانیت همان سخنان را بر زبان می آورند. 

واقعا نمی دانم فردا  در توجیه تصویب این لایحه چه خواهند گفت؟ همانطور که نمی دانم اسم این رفتار را چه باید گذاشت؟

ظاهرا داستان از «غضنفر» فراتر رفته است.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف مجمع تشخیص مصلحت نظام احمد توكلی لوایح مبارزه با پولشویی سيد محمد صدر منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۳۲۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل یک استان جدید در کمیسیون سیاسی دولت تصویب شد

به گزارش صدای ایران،باشگاه خبرنگاران نوشت: سید محمدتقی شاهچراغی در جلسه شورای اداری ورامین با اشاره به لزوم پیگیری مطالبات مردم اظهار داشت: تشکیل استان شرقی و استان شدن ورامین فرایندی دارد که آغاز شده و در مسیر اجراست.

وی با بیان اینکه بخشی از کار‌های استان تهران شرقی پیش رفته است افزود: این تقسیمات فرآیندی دارد که در حال پیگیری است و تاکنون در کمیسیون سیاسی دولت مصوب شده و بر اساس قانون باید در دولت و مجلس بررسی شود.

معاون وزیر کشور تصریح کرد: مطالبات مردم و مشکلات احصا شده، لذا باید ثبت و توسط فرمانداران و معاونان استاندار تهران رسیدگی شود.

شاهچراغی ابراز داشت: ارتباط با مردم نیاز به برنامه ریزی مستمر دارد و فرمانداران و بخشداران باید به این نکته توجه کنند که دیدار با اقشار مختلف جامعه از جمله دانشجویان، کشاورزان، عشایر و ... منوط به دوره خاصی نباشد و مشکلات احصا شده به‌صورت مستمر پیگیری شود.

وی با اشاره به برگزاری انتخابات افزود: انتخابات در استان تهران کم‌نظیر و حتی بی‌نظیر بود که با همکاری تمام استانداران و فرمانداران پیگیری شد و در احقاق ۴ راهبرد فرموده مقام معظم رهبری گام‌های ارزشمندی را شاهد بودیم.

معاون وزیر کشور در پایان خاطرنشان کرد: دشمنان ما از برگزاری انتخابات پرشور در ایران هراس داشتند و پیام‌های رسمی صادر کرده بودند که اختلال و ضربه‌ای به انتخابات وارد می‌کنند، اما انتخابات در تمام کشور و حتی در مرز‌ها به‌خوبی انجام شد و برای اولین بار بیش از ۹۹ درصد آرای مردم به‌صورت آنلاین اتخاذ شد.

دیگر خبرها

  • تشکیل یک استان جدید در کمیسیون سیاسی دولت تصویب شد
  • دولت آماده تعامل با مجلس جدید است/ امیدواریم برخی لوایح در همین مجلس تصویب شوند
  • معاون پارلمانی رئیس‌جمهور: دولت آماده تعامل با مجلس جدید است/ امیدواریم برخی لوایح در همین مجلس تصویب شوند
  • فیلم| کارشناسان عرب‌زبان: حب و بغض را در مورد ایران کنار بگذاریم،راهبرد منطقه‌ای ایران باید در دانشگاه‌ها تدریس شود
  • دولت سیزدهم اماده تعامل با مجلس جدید است/ امیدواریم برخی لوایح در همین مجلس تصویب شوند
  • برای بردن سیتی باید از جان مایه بگذاریم
  • برای بردن سیتی باید از جام مایه بگذاریم
  • اظهارات معاون رئیسی درباره تعطیلات آخر هفته، بودجه ۱۴۰۳ و لوایح بررسی نشده در مجلس یازدهم
  • مسعود یوسف: در آخر قهرمانی آسیا را می‌خواهیم
  • اسحاق جهانگیری: صدای شکسته شدن استخوان مردم به گوش می‌رسد /می خواستیم وزیر زن بگذاریم، نگذاشتند /باید مسیرها را باز کنیم