Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، علی مویدی درباره نتایج جلسه امروز که با حضور وزیر کشور، رییس سازمان استاندارد و نمایندگان نیروی انتظامی برگزار شد،‌ گفت: در جلسه امروز در رابطه با قاچاق و معضلاتی که کشور با آن مواجه است، تصمیم‌‌‌گیری شد و مصوبات خوبی داشتیم. امیدواریم تا نشست بعدی این مصوبات عملیاتی و اجرایی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این نشست تاکید شد که همه ناوگان حمل و نقل سوخت به طرح پیمایش بپیوندند و دستگاه‌های متولی با جدیت این موضوع را دنبال کنند. حوزه های نظارتی هم جهت تکمیل اجرای یاد شده نظارت کافی را به عمل آورند.

رییس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ادامه داد: همچنین قرار شد خودروهایی که تحت عنوان ترانزیت وارد کشور می‌‌‌شوند و در گاهی اوقات، مبادرت به قاچاق سوخت نیز می‌‌‌کنند، در مبادی ورودی تجهیزات و زیرساختی فراهم شود که از خروج غیرقانونی سوخت جلوگیری شود.

مویدی همچنین درباره قاچاق مشتقات نفتی اظهار داشت: وزارت نفت و سازمان استاندارد از قبل موظف به بررسی موضوع قاچاق مشتقات نفت که منجر به قاچاق سوخت نیز می‌‌‌شود، بوده‌‌‌اند. در حال حاضر، جهت تعیین تکلیف دو هزار پرونده در این زمینه کارگروه ویژه‌‌‌‌ای با نظارت ستاد قاچاق مبارزه با قاچاق کالا و ارز تشکیل شده که تا پایان سال تعیین و تکلیف خواهد شد.

وی اضافه کرد: بخشی از قاچاق سوخت ناشی از قاچاق مشتقات نفتی است که باید وزارت نفت و سازمان استاندارد در اجرای مصوبات برای جلوگیری از این امر تلاش مضاعفی داشته باشند.

رییس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با تاکید بر اینکه دولت از یکی، دو سال گذشته به منظور رفاه و توسعه زیرساخت‌‌‌های مرزی تمهیداتی به عمل آورده که در مرزها مبادرت به تبادل سوخت با نرخ تعادلی داشته باشند، تصریح کرد: وزارت نفت در این زمینه اقدامات خوبی داشته و قرار شد در تمامی مرزها با نظارت استانداران این اقدام صورت گیرد.

مویدی به دیگر مورد مطرح شده در جلسه امروز برای کاهش قاچاق سوخت اشاره و خاطرنشان کرد: قرار شد نیروی انتظامی برای هر خودرویی پلاک صادر می‌‌‌کند، کارت سوخت نیز به همراه داشته باشد. همچنین خودروهایی که اسقاطی و از چرخه فعالیت خارج می‌‌شوند، باید از سوی نیروی انتظامی به مبادی مربوطه اعلام شود تا کارت‌‌‌هایشان مورد سوءاستفاده قرار نگیرد.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار ایلنا درباره حذف قاچاق سوخت ابراز داشت: با توجه به پیشگیری و تمهیدات وزارت نفت، استانداری، فرمانداری و نیروی انتظامی شیب تندی که تا دو، سه ماه گذشته وجود داشت، فروکش کرده و با اجرای مصوبات و استمرار جلسات شاهد کاهش بیشتر قاچاق خواهیم بود.

رییس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ادامه داد: تا دو، سه ماه گذشته حدود ۱۰ تا ۱۵ میلیون لیتر در روز قاچاق سوخت انجام می‌شد که با روش‌‌‌های پیشگیرانه‌‌ای که به کار بسته‌‌ایم، حدود دو تا سه میلیون لیتر در روز کاهش داشته است. ما فقط در یک استان، ۲۰۰ هزار کارت غیرمجاز را امحاء کردیم که قطعا در روند کاهش قاچاق سوخت تاثیرگذار بوده است.

مویدی در پاسخ به دیگر سوال دیگر خبرنگار ایلنا درباره افزایش قاچاق معکوس و خروج کالا از مرزها با توجه به افزایش نرخ ارز بیان کرد: سیاست‌‌های ارزی باعث شد ورود کالای قاچاق کاهش یابد اما قاچاق کالا به صورت معکوس را شاهد بودیم که تلاش خوبی در مرزها توسط استانداران و فرمانداران جهت عدم خروج کالاهای اساسی به عمل آمده اما کافی نیست و متاسفانه شاهد خروج دام و سوخت و برخی اقلام اساسی هستیم. باید تلاش کنیم که این روند کاهش باشد.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۳۲۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح پرونده‌های قاچاق دختران و خانه‌های فساد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،  سردار سعید منتظرالمهدی؛ سخنگوی فراجا با تشریح گوشه‌ای از دستاورد‌های پلیس در مبارزه با انواع جرایم سازمان‌یافته و شبکه‌ای اظهار کرد: پلیس به‌عنوان آخرین و مهمترین حلقه در لبه برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی، از آخرین وضعیتِ زیر پوستِ شهر مطلع است و مطابق آن اقدام و عمل می‌کند.
وی با تأکید بر این که اقدامات و مأموریت‌های پلیس به‌ویژه پلیس امنیت عمومی فراجا در راستای حفظ سلامت جامعه و ارتقاء امنیت و آرامش در دو بخش جرایم آشکار و پنهان پیگیری می‌شود؛ افزود: در یکی از این جرایم بینِ‌بخشی (نیمه‌آشکار و نیمه‌پنهان) به پروژه "سرویس اسکورت" و انهدام شاخه خارجی باند فساد و فحشاء که اقدام به شناسایی، جذب و انتقال دختران برای خدمات جنسی و قاچاق آنها به خارج از کشور می‌نمودند اشاره کنم که از نقاط درخشان کارنامه کاری همکارانم در پلیس امنیت عمومی فراجا است.
به‌گفته منتظرالمهدی، در فاز اول این پرونده ۲۴ نفر، در فاز دوم ۵۷ نفر دستگیر و در فاز سوم نیز تعداد زیادی شناسایی شده‌اند که پرونده آنها در دست اقدام و پیگیری است.
معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا در ادامه به «پروژه کینگ» که شبکه‌ای سازمان‌یافته برای قاچاق زنان به کشور‌های ترکیه و گرجستان بود، اشاره کرد و گفت: ارتباطات آنها با باند‌های تجارت مستهجن و غیراخلاقیِ خارج از کشور مشخص شد و در نهایت پلیس اعضای اصلی را در تهران، البرز، پایانه فرودگاهی و گذرگاه مرزی بازرگان دستگیر کرد و تحویل مراجع قضائی داد.
سخنگوی پلیس با اشاره به پرونده «چَتِر بِیت» که اقدام به تهیه فیلم‌های مستهجن و مروّج فساد به‌صورت برنامه زنده برای شبکه‌ها و سایت‌های منتشرکننده محتوای غیراخلاقی می‌کرد، گفت: متأسفانه برخی از دختران کم‌سن‌وسال و جوان (۱۵ تا ۲۶ سال) در دام سرکرده شبکه «چَتِر بِیت» که در قالب کارآفرینی برای جوانان در رشته‌های کامپیوتر، زبان انگلیسی، طراحی سایت و شبکه و... تبلیغ می‌کرد گرفتار آمده بودند و آن شبکه پس از شناسایی، ساماندهی و آموزش، اقدام به تولید فیلم‌های جنسی زنده برای مردان با ملّیت‌های مختلف آلمانی، فرانسوی، آمریکایی، اوکراینی، روسی، انگلیسی و... می‌کردند.
معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا در ادامه با اشاره به پرونده بزرگ و چندوجهی «رافائل» که با هدف تغییر ذائقه فرهنگی مردم به‌سوی ابتذال و حیازدایی از جامعه عفیف دختران و زنان ایرانی دست به کار شده بودند، گفت: پلیس توانست با انواع اقدامات فنی ۲ سرشبکه اصلی، ۵ پل ارتباط داخل و خارج، ۸ عکاس و فیلمبردار فیلم‌های مستهجن و ۵۰ مدل را شناسایی و دستگیر و سکو‌های تبلیغاتی آنان را مسدود کند.
وی خاطرنشان کرد: البته کار به‌روی این پرونده به اتمام نرسیده است؛ رافائل از سرشاخه‌های اصلی خارج از کشور است که تبعه یکی از کشور‌های آمریکای جنوبی و ساکن کشور‌های همسایه است و تعاملات وسیعی با انواع باند‌های فساد، فحشا و سایت‌های شرط‌بندی با گردش مالی بالا در خارج کشور دارد و در این سو نیز ارتباط گسترده‌ای با تولیدکنندگان محتوا‌های مبتذل ایرانی و سطحِ یک این پرونده که به خارج کشور تردد داشتند، دارد؛ پلیس در این پرونده و به‌طور خاص از مسیر سازمان جهانی اینترپل و سایر راه‌های قانونی و بین‌المللی در حال پیگیری است.
سخنگوی پلیس در ادامه سراغ پرونده «لِوِل آپ دنس» که به‌بهانه اجرای مسابقه رقص در کشور‌های همسایه اقدام به شناسایی دختران برای اهداف غیراخلاقی، فیلم‌های مستهجن، قاچاق انسان و تشکیل شبکه‌های فحشا و... می‌کردند، رفت و گفت: پشت‌پرده برخی از تبلیغات به‌ظاهر مفرّح و کم‌خطر، اقدامات غیرقانونی و غیراخلاقی گسترده‌ای است که مستقیماً خانواده‌ها را تهدید می‌کند.
وی تصریح کرد: پلیس امنیت عمومی به پرونده «سایه» همان خانه فساد یکی از مناطق مرفه تهران که زیرشاخه‌های متعددی داشت، ورود کرد که پس از رصد و پایش اطلاعاتی دقیق صورت‌گرفته در فاز یک این پرونده ۸ زن و ۲ مرد از سرشبکه‌های اصلی و دایرکنندگان فحشا شناسایی، دستگیر و به دستگاه قضا تحویل داده شدند و در فاز دوم که گستردگی جغرافیایی یافته، اما تمرکز و عمده فعالیت‌هایش در تهران بود، نیز ۵ زن و یک مرد در تور اطلاعاتی گرفتار و دستگیر شدند.

دیگر خبرها

  • متلاشی شدن باند قاچاق دختران
  • جزئیاتی از پرونده‌های قاچاق دختران و خانه‌های فساد
  • تشدید گشت های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • حدود ۳٫۵ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • گام اساسی دولت سیزدهم برای اجرای طرح‌های کیفی‌سازی سوخت در پالایشگاه‌ها
  • تصویب مبلغ منابع ارزی دارو و کالا‌های اساسی
  • تشریح پرونده‌های قاچاق دختران و خانه‌های فساد
  • مجموع تامین ارز برای کالا‌های اساسی به ۳ میلیارد و ۴۶۵ میلیون دلار رسید
  • همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی
  • جزئیات پرونده قاچاق دختران؛ ۸تصویربردار بازداشت شدند