Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اهواز - ايرنا - رييس اتاق بازرگاني اهواز از رفع مشکل و تمديد کارت بازرگاني گروه صنعتي فولاد ايران براي از سرگيري صادرات محصولات اين گروه فولادي به خارج از کشور در روزهاي آينده خبر داد.

شهلا عموري روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا بيان کرد: در نشست بررسي مشکلات اين گروه صنعتي که امروز در محل معاونت اقتصادي استانداري خوزستان برگزار شد در خصوص مراحل تمديد کارت بازرگاني اين گروه فولادي بحث شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کارت بازرگاني ،مجوزي است که به دارنده آن اعم از شخص حقيقي يا حقوقي به موجب ماده 2 قانون صادرات و واردات مصوب سال 1370 مجلس شوراي اسلامي اجازه داده مي شود به امر تجارت خارجي بپردازد.
وي افزود: مفاصا حساب مالياتي و نيز بيمه تامين اجتماعي از جمله مجوزهايي است که منجر به تمديد کارت بازرگاني خواهد شد.
عموري يادآور شد: بر اساس مصوبه ستاد تسهيل و رفع موانع توليد در صورت صدور مفاصا حساب ها ، اتاق بازرگاني اهواز صدور کارت بازرگاني گروه ملي صنعتي فولاد ايران را سرعت مي دهد و اين شرکت مي تواند محصولات خود را به خارج از کشور صادر کند.
گفتني است، از خطوط پنج گانه گروه ملي صنعتي فولاد ايران سه خط در حال توليد محصول است و چشم انداز اين توليدات صادرات به خارج از کشور است.
گروه ملي صنعتي فولاد ايران در سال 1342 به عنوان نخستين کارخانه نورد فولاد کشور در اهواز تاسيس شد و در سال 1388 با هدف خصوصي سازي به يکي از شرکت هاي زير مجموعه امير منصور آريا واگذار شد ولي با کشف اختلاس 30 هزار ميليارد ريالي و ارتباط آن با 2 بانک بزرگ کشور در سال 1390 مديريت آن به طور موقت در اختيار دادگستري قرار گرفت و درنهايت در اسفند 1395 به بانک ملي واگذار شد.
مشخص نبودن وضعيت اين شرکت سبب به بار آمدن زيان انباشته در اين مجتمع فولادي شد و اين شرکت که زماني در صنعت فولاد کشور پيشرو بود، اکنون فقط با بخشي از ظرفيت خود کار مي کند.
9931/ 6037
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۳۲۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتصال سرویس کارت‌های اعتباری ایران و روسیه/ مسکو از تجربه دهه‌ها مقاومت ایران در برابر تحریم بهره می گیرد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا، راشاتودی نوشت: روزنامه ایزوستیا به نقل از سفارت تهران در مسکو گفت که ایران می‌تواند ظرف چند ماه آینده کارت‌های اعتباری و نقدی میر روسیه را بپذیرد.

به گفته محسن رحیمی، هم اکنون کار برای آماده سازی زیرساخت‌های فنی لازم در حال انجام است، البته اجرای این سامانه زمان بر است. رحیمی تاکید کرد که این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که روسیه و ایران به ایجاد روابط اقتصادی قوی‌تر ادامه می‌دهند.

مسکو و تهران روابط خود را در مواجهه با تحریم‌های غرب تقویت کرده اند. به گفته میخائیل خاچاتوریان، دانشیار دانشگاه مالی در مسکو، گردش تجاری بین دو کشور در سال گذشته بالغ بر ۴ میلیارد دلار بوده است و پتانسیل رشد بیشتر، به ویژه در بخش تولید، مهندسی مکانیک و حمل و نقل را دارد.

به گفته وی، آزمایش سیستم میر، جایگزین روسی ویزا و مسترکارت، ممکن است از اواخر تابستان یا اوایل پاییز سال جاری در ایران آغاز شود. مسکو در سال ۲۰۲۲ در واکنش به عملیات نظامی خود در اوکراین، از جمله قطع دسترسی بسیاری از بانک‌های روسی از سوئیفت، ویزا و مسترکارت، تحت تاثیر موجی از تحریم‌ها قرار گرفت. در پاسخ، دولت روسیه شروع به ترویج سیستم میر داخلی به عنوان یک جایگزین قابل اعتماد کرد.

کارشناسان خاطرنشان کردند که اقتصاد ایران علیرغم اینکه دهه‌ها تحت تحریم‌های گسترده بین‌المللی قرار داشت، سازگار شده است و روسیه می‌تواند از تجربه تهران در مقاومت در برابر فشار خارجی استفاده کند.

تاتیانا موناگان، دبیرکل اتاق بازرگانی بین‌المللی (ICC) گفت: اقدام برای راه‌اندازی میر در ایران گامی منطقی به جلو در توسعه همکاری‌های دوجانبه پس از پیوستن تهران به گروه اقتصادی بریکس در سال جاری است.

به گفته کارشناسان، تصمیم برای استفاده از میر در ایران از زمانی که تعدادی از کشور‌های به اصطلاح «دوست» از جمله ارمنستان، قرقیزستان و قزاقستان به دلیل ترس از هدف قرار گرفتن توسط تحریم‌های ثانویه، محدودیت‌هایی را بر این سیستم اعمال کردند، اهمیت بیشتری پیدا کرد.

کارت‌های میر در حال حاضر به صورت آزاد در آبخازیا، اوستیا و بلاروس پذیرفته می‌شوند و با محدودیت‌های خاصی در ارمنستان، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان، کوبا، ونزوئلا و ویتنام قابل استفاده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • زارعی: دغدغه ما برای مالکیت استقلال و پرسپولیس برطرف شد
  • امروز؛ آخرین مهلت دریافت کارت ورود به جلسه نوبت اول کنکور سراسری
  • مدیرعامل استقلال ملاثانی:آماده بازی بودیم ولی به ورزشگاه راهمان ندادند،آیا گناه کردیم؟/ بودجه کل تیم ما به اندازه یک بازیکن فولاد است
  • اتصال سرویس کارت‌های اعتباری ایران و روسیه/ مسکو از تجربه دهه‌ها مقاومت ایران در برابر تحریم بهره می گیرد
  • بررسی مشکلات صنایع شهرستان ساوه در سه سطح
  • عباس‌زاده: تعمیق و توسعه روابط ایران و پاکستان ضریب امنیت را بالا می‌برد/ سوءتفاهمات بین دو کشور باید برطرف شوند+ فیلم
  • بیش از ۷۲۰ هزار داوطلب کارت ورود به جلسه دریافت کردند
  • فروش ایران خودرو آغاز شد + شرایط
  • آغاز دومین طرح فروش فوق‌العاده ایران خودرو | نوع خودرو، قیمت و زمان تحویل
  • طولانی شدن زمان تخصیص ارز مشکل عمده پرونده‌های میز گمرک است