Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، نخستین رویداد از مجموعه رویدادهای «هم‌آوردی نو» که به همت مرکز فن بازار ملی معاونت علمی و با همکاری با اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان تهران برگزار می‌شود، در زمینه «صنعت پلاستیک و پلمیر» برگزار شد.

در ابتدای این برنامه، علی اکبریان دبیر شبکه مرکز فن‌بازار ملی معاونت علمی گفت: رویداد هم‌آوردی نو، هر بار در یک حوزه تخصصی برگزار می‌شود، شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان توانمند در آن حوزه تخصصی، پس از چند مرحله ارزیابی در این برنامه حضور خواهند داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی بیان کرد: شرکت‌های منتخب، توانمندی خود را به سرمایه‌گذاران و صنعت گران ارائه کرده و زمینه برای برگزاری جلسات منجر به مشارکت سرمایه‌گذاری و توسعه بازار فراهم می‌شود. شاخص‌های ارزیابی شرکت‌ها همچون توانمندی تولید، توانمندی رقابتی، نیاز و حجم بازار و شاخص‌هایی ازاین‌دست است و داشتن تولید و سابقه فروش توسط شرکت، پیش‌نیاز حداقلی برای حضور در این رویداد است.

در ادامه این رویداد فاطمه مقیمی عضو هیات رییسه اتاق بازرگانی تهران و رییس کانون ملی زنان بازرگان کشور درخصوص تأثیر این برنامه در حوزه اشتغال گفت: در این برنامه متخصصان، ماهی یک بار دورهم جمع می‌شوند و قصد داریم از این طریق، اشتغال را برای جوانان، صنایع و آینده سمت‌وسو بدهیم.

وی افزود: دنیای امروز به دنبال تولید مواد اولیه که منتج به تولید کالا به صورت فیزیکی می‌شود نیست؛ بلکه با آگاهی دادن، هدایت کردن، بررسی کردن، دسته‌بندی کردن اختراعات شناسنامه‌دار، باعث رونق کسب‌وکاری که در نهایت منجر به تولید شغل در جامعه شود، می‌پردازد.

امید هاشمی مدیریت کسب‌وکارهای نوین اتاق بازرگانی نیز درباره این برنامه گفت: بخشی از این برنامه مربوط به توسعه فناوری می‌شود و بخش دیگر مربوط به بحث توسعه بازار است.

وی در ادامه با توجه به فعالیت مفید و تأثیرگذاری پارک‌های فناوری درخصوص توسعه نوآوری‌ها در کشور اظهار داشت: در این دو دهه که پارک‌های فناوری شکل‌گرفته‌اند، ما شاهد توسعه بخش فناوری بوده‌ایم و در حوزه قانون‌گذاری تسهیلاتی برای آن‌ها به وجود آمده است، هم‌اکنون نیز شاهد حضور شرکت‌های زیادی در حوزه فناوری و های‌تک هستیم؛ اما در منظر دوم که توسعه بازار است هنوز ضعف‌هایی را مشاهده می‌کنیم.

وی افزود: در زمینه توسعه بازار تنها توانسته‌ایم یک دهم از خدمات لازم را ارائه بدهیم، هم‌اکنون شرکت های فعالی داریم که در حوزه فناوری کارآمد هستند؛ ولی در حوزه بازار ضعف دارند و فن بازار به عنوان واسط حرفه‌ای به مشتریان های‌تک خدماتی را ارائه می‌دهد.

هاشمی توضیح داد: مأموریت اصلی ما، کمک به شرکت‌های فناور درخصوص ارائه محصول به بازار هست، موضوع دوم، تبادل فناوری است که بیش از 80 درصد از شرکت‌های ما کوچک‌اند یا در لبه‌های فنّاوری کار می‌کنند و تعامل خوبی بین آن‌ها شکل نگرفته است. مأموریت فن بازار این است که تعادل را بین شرکت‌ها برقرار کند.

وی ادامه داد: موضوع سوم، سرمایه‌گذاری است. مثلاً مخترعی وجود دارد که به دنبال سرمایه است و فن‌بازار به آن پرداخته و برنامه‌هایی را در این راستا دارد، این رویداد که اولین برنامه در این حوزه است، بستری را برای مواجه سرمایه پذیران و سرمایه‌گذاران فراهم می‌کند.

در رویدادهای «هم آوردی نو» که هر بار در یک حوزه تخصصی برگزار می‌شود شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان توانمند در آن حوزه تخصصی، فراخوان و پس از چند مرحله ارزیابی شرکت‌های منتخب در روز رویداد توانمندی خود را به سرمایه‌گذاران و صنعتگران ارائه کرده و زمینه برای برگزاری جلسات منجر به مشارکت سرمایه‌گذاری و توسعه بازار فراهم شد.

در این برنامه درباره سوپر جاذب بهداشتی و آکریلیک اسید، تولید نانوذرات آلی و معدنی، تولید به لک خام و نمره دار عدسی عینک، تولید عصاره حاوی تانن از پوست پسته، گرافن اکساید، درب شیشه‌های پنی سیلین و درب لوله‌های خون‌گیری و محصولات طبیعی نگهداری از چرم ایده‌ها ارائه شد. در انتهای این برنامه جلسات B2Bبرای آشنایی دو طرف برگزار و تفاهم‌نامه هایی نیز به امضا رسید.

انتهای پیام/

279 / 279 هم آوردی نو پلاستیک پلمیر معاونت علمی بازار

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: پلاستیک معاونت علمی بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۳۳۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردمی سازی اقتصاد در استان بوشهر عملیاتی شده است

به گزارش خبرنگار مهر، احمد محمدی‌زاده صبح پنجشنبه در نشست برنامه‌ریزی و توسعه استان بوشهر اظهار کرد: توسعه سرمایه‌گذاری در استان حمایت می‌شود و امروز برخی از طرح‌ها مورد بررسی قرار گرفت.

وی با بیان اینکه بخشی از این طرح‌ها در حوزه پرورش آبزیان و تکثیر لارو و تولید بچه ماهی مطرح شد گفت: طرح‌های پرورش آبزیان جز سیاست‌های اصلی استان بوشهر است و در این راستا از سرمایه‌گذاران در طرح‌های پرورش ماهی در قفس، به‌ویژه تولید بچه ماهی در استان حمایت می‌شود.

استاندار بوشهر بخشی دیگر طرح‌ها را در حوزه مجتمع خدمات رفاهی بین راهی در جاده‌های استان دانست و تصریح کرد: توسعه مجتمع‌های خدماتی بین راهی مورد نظر ما است چراکه هرچه تعداد این مجتمع‌ها افزایش یابد امکان خدمات به حوزه حمل و نقل جاده‌ای و ایمنی راه‌ها و مسافران بیشتر فراهم می‌شود.

محمدی‌زاده از تصویب ساخت کارخانه سیمان سفید در شهرستان دیر خبر داد و بیان کرد: ساخت کارخانه سیمان سفید در آبدان دیر که فرایند آن طی شده بود در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان بوشهر تصویب شد.

وی با بیان اینکه در مجموع ۲ طرح مطرح شده در این شورا رأی مثبت لازم کسب نکرد گفت: مابقی طرح‌های مطرح شده در این جلسه برای اجرا رأی آورد و ان‌شاءالله طرح‌ها و موضوعات جدید سرمایه‌گذاری در جلسات بعد و هفته آینده مطرح می‌شود و مورد بررسی قرار می‌گیرد.

استاندار بوشهر افزایش مشارکت مردم در طرح‌های سرمایه‌گذاری را یکی از اولویت‌های استان دانست و تأکید کرد: آنچه تدبیر مقام معظم رهبری در راستای جهش تولید با مشارکت مردم و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی است در استان بوشهر مورد توجه قرار گرفته و عملیاتی شده است.

محمدی‌زاده بیان کرد: سرمایه‌گذاری مردم راهکار اساسی برای حل اشتغال، تولید و پیشرفت جامعه و استان بوشهر است و ما از بخش خصوصی، سرمایه‌گذاران و کارآفرینان به جد حمایت می‌کنیم و کارها در این حوزه تسریع می‌شود.

طرح‌های مختلفی از سوی مردم و بخش خصوصی در این جلسه توسط اعضا و مدیران دستگاه‌های اجرایی مرتبط که فرایند آن در کارگروه تخصصی طی شده است برای تصویب در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان بوشهر مورد بررسی قرار گرفت.

کد خبر 6088482

دیگر خبرها

  • اداره سرمایه انباشته وقف باید علمی باشد/ تحقق شعار سال در حوزه کشت و صنعت
  • مردمی سازی اقتصاد در استان بوشهر عملیاتی شده است
  • توسعه میادین نفت و گاز به سرمایه‌گذاری خارجی نیاز دارد
  • مخاطرات عدم سرمایه‌گذاری متوازن در زیست‌بوم هوش مصنوعی
  • فرصت طلایی «مشارکت مردم» در توسعه طلای سیاه
  • حضور قدرتمند شرکت پتروشیمی امیرکبیر در ۲۰۲۴ CHINAPLAS
  • نشست کارگروه راهبری به‌کارگیری هوش مصنوعی در صنعت نفت برگزار شد
  • نخستین نشست کارگروه راهبری به‌کارگیری هوش مصنوعی در صنعت نفت برگزار شد
  • تحقق رویای چین؛ خیابان ها در سیطره خودروسازان اژدهای سرخ!
  • فولاد خوزستان چرا هدف تحریم‌ها قرار گرفت؟