Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در حالی از ورود فولاد غیراستاندارد به بازار ساختمان گلایه کرد که به گفته وی، «یکی از وظایف مهم وزارت راه و شهرسازی و این مرکز، کنترل کیفیت مصالح ساختمانی است».

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، «محمد شکرچی‌زاده» شامگاه چهارشنبه در نهمین کنفرانس ملی و سومین کنفرانس بین المللی «سازه و فولاد» گفت: با توجه به افزایش قیمت ها و هزینه های ساخت و ساز در کشور نباید اجازه داد که فولاد و محصولات غیر استاندارد وارد بازار صنعت ساختمانی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی کنترل کیفیت مصالح ساختمانی در این بخش را یکی از وظایف مهم وزارت راه و شهرسازی و مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی عنوان و اضافه کرد: با وجود ضرورت استفاده مطلوب از فولاد و بتن در بتن و اسکلت در حوزه های راهسازی، تاکنون دستورالعمل یا مقررات مناسبی برای استفاده از سرباره های فولادی در کشور وجود نداشته است.
شکرچی‌زاده افزود: نقش فولاد در سبد محصولات مقاوم ساختمانی بسیار بی بدیل است و باید نسبت به رعایت مسائل زیست محیطی از سوی تولیدکنندگان و بهره برداران در استفاده از این نوع سازه ها توجه شود.
به گفته وی، در تولید فولاد 20درصد این آلیاژ به سرباره تبدیل می شود که تکلیف آن برخلاف بسیاری از کشورهای جهان، مشخص نیست.
به گزارش ایرنا، سرباره های فولادی محصول جانبی است که هنگام جداسازی آهن در کوره های ذوب از ناخالصی‌های موجود در سنگ به وجود می آید.
شکرچی زاده گفت: با توجه به زلزله خیز بودن کشور و افزایش قابل توجه تعداد زمین لرزه ها در فلات ایران می توان با استفاده از سازه های فولادی، مقاوم سازی ساختمان ها در کشور را بیش از پیش تقویت کرد.
به گفته وی، مهندسی کشور در زلزله استان کرمانشاه سربلند بیرون نیامد و باید در حوزه ساخت و ساز رفتار سازه های فولادی مورد توجه جدی قرار گیرد.

**سازه فولادی بیمارستان غرب تهران طرح برتر شد
دبیر اجرایی نهمین کنفرانس ملی و سومین کنفرانس بین المللی سازه و فولاد، هدف از برگزاری این رویداد تخصصی را افزایش سطح دانش در بخش های مختلف سازه های فولادی در کشور و آسان سازی روند صادرات در این بخش به بازارهای منطقه عنوان کرد.
«علیرضا رضاییان» اعلام کرد: امسال 11 طرح برای انتخاب سازه فولادی برتر در کشور به دبیرخانه رسید که پروژه بیمارستان غرب تهران به عنوان طرح برتر فولادی سال 1397 کشور معرفی شد.
به گزارش ایرنا، نهمین کنفرانس ملی و سومین کنفرانس بین المللی سازه و فولاد بیستم و بیست و یکم آذرماه با حضور کارشناسان و مهندسان حوزه های ساختمانی و سازه های فولادی در هتل المپیک تهران برگزار شد.

اقتصام*1108*6984*1961*

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد مسكن فولاد واردات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۳۳۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش واردات محصولات دارای تولید داخل خبر خوبی نیست

ما باید به سمت واردات هدفمند گام برداریم. اینکه ظرفیت تولید ورق سرد، گالوانیزه و رنگی در داخل کشور وجود دارد اما ما به سمت واردات حرکت می‌کنیم، اتفاق و خبر خوبی نیست. - اخبار بازار -

رضا حیدری، معاون فروش و بازاریابی فولاد مبارکه در حاشیه نمایشگاه ایران اکسپو 2024 گفت: شرکت فولاد مبارکه در سال گذشته 8 میلیون و 800 هزار تن محصول به مشتریان تحویل داده که از این میزان یک میلیون و 400 هزار تن روانه بازارهای صادراتی شده و رضایتمندی مشتریان داخلی و خارجی را  در پی داشته است؛ اما نکته  این است که این اتفاق در زمینه صادرات می‌توانست برای سایر شرکت‌های فولادی نیز رقم بخورد، ولی  ازآنجاکه برخی شرکت‌های فولادی نتوانستند در مقابل سهام‌داران خود در بخش سود و زیان از صادرات محصولات خود دفاع کنند، انگیزه تولید بیشتر و صادرات را از دست دادند.

وی در گفت‌وگو با خبرنگار ایراسین گفت: یکی دیگر از موضوعات حائز اهمیت این است که در سال 1402 حجم واردات ورق فولادی افزایش چشمگیری داشت. ما در بخش واردات ورق‌های سرد، گالوانیزه و رنگی در شرایطی شاهد افزایش واردات بودیم که محدودیت‌های ارزی نیز داشتیم. این اتفاق در شرایطی رقم خورد که ظرفیت‌های تولید و ضریب بهره‌برداری تولید برای ورق سرد در کشور ما 71 درصد، برای ورق گالوانیزه 42 درصد و برای ورق رنگی 28 درصد است. این امر نشان می‌دهد ما در داخل کشور امکان تولید این‌گونه محصولات را داریم؛ اما باید برای تولیدکنندگان شرایطی ایجاد کنیم که رغبت پیدا کنند تولیدات خود را روانه بازارهای داخلی و صادراتی کنند. قطعاً این حجم واردات مانعی جدی برای تسهیل امر تولید است.

وی عنوان کرد: ما باید به سمت واردات هدفمند گام برداریم. اینکه ظرفیت تولید ورق سرد، گالوانیزه و رنگی در داخل کشور وجود دارد، اما ما به سمت واردات حرکت می‌کنیم، اتفاق و خبر خوبی نیست. از سوی دیگر نیز باید محصولاتی را وارد کنیم که بدانیم نیاز بازار است. در حال حاضر ظرفیت‌های خوبی در پروژه‌های انتقال آب شکل گرفته و تسریع شده که این پروژه‌ها نیازمند ورق گرم است.

حیدری در پایان یادآور شد: به نظر می‌رسد بهترین مسیر برای واردات این است که ما ارزی را که قرار است از بانک مرکزی صرف واردات محصولات فولادی کنیم، صرف واردات ورق گرمی بشود که قرار است در پروژه‌های انتقال آب مصرف شود. در این صورت قطعاً ظرفیت‌های فولاد مبارکه برای اینکه محصولات خود را به سایر مشتریان عرضه بکند بیشتر خواهد شد.

دیگر خبرها

  • غرفه ذوب آهن اصفهان پربازدید ترین در بین صنایع فولادی
  • فولاد مبارکه؛ دارنده کامل‌ترین زنجیره تولید ورق‌های فولادی
  • افزایش واردات محصولات دارای تولید داخل خبر خوبی نیست
  • شهری عجیب با شهروندانی در یک ساختمان! (+عکس)
  • بارگیری غیراستاندارد محموله افغانستان توسط کنسرسیوم ریلی+عکس
  • باران بهاری آذربایجان شرقی را فراگرفت
  • باران بهاری آذربایجان شرقی را فرا گرفت
  • پیش‌بینی جدید مشاوران املاک از قیمت مسکن در ماه‌های آینده/ الان خانه بخریم یا نخریم؟
  • تشدید سامانه بارشی در آذربایجان شرقی از عصر فردا
  • پیش‌بینی بورس در هفته سوم اردیبهشت ۱۴۰۳/ پیشتازی فولادی‌ها و پالایشی‌ها در این هفته