Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم‌و‌فناوری ایسکانیوز، در راستای بند 2 سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی، تفاهم‌نامه راه‌اندازی و راهبری «نخستین مرکز شتابدهی و نوآوری حوزه بلاکچین» در کشور در معاونت علمی و فناوری با همکاری میان معاونت علمی به نمایندگی علیرضا دلیری معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی و شرکت راهکار سرزمین هوشمند به نمایندگی عذرا عروجی و سید محمد مدنی از پارک علم و فناوری دانشگاه تهران به امضا رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



طبق این تفاهم‌نامه معاونت نسبت به حمایت در ارائه تسهیلات و حمایت های قانونی، فنی، معنوی از طراحی و راه‌اندازی موضوعات این تفاهم‌نامه اقدام می‌کند. این معاونت همچنین نسبت به تأمین فضای کاری موردنیاز برای استقرار مرکز شتابدهی؛ معرفی شرکت راهکار سرزمین هوشمند به کلیه فعالان و مراکز قانونی مرتبط با موضوع تفاهم‌نامه برای استقرار در مرکز شتابدهی؛ اطلاع‌رسانی و ترغیب فعالان مرتبط با موضوع تفاهم‌نامه برای استفاده از ظرفیت‌های ایجاد شده؛ معرفی استارت آپ هایی که در حوزه فناوری‌های مرتبط با موضوع این تفاهم‌نامه هستند به شرکت راهکار سرزمین هوشمند؛ برقراری تعاملات برای تسهیلگری اجرای موضوعات تفاهم‌نامه با نهادهای بالادستی و سیاست‌گذار کشور اقدام خواهد کرد.

معاونت علمی بنا بر این تفاهم‌نامه برای آشنایی و فعالیت سرمایه‌گذاران بخش دولتی و خصوصی، طرح‌ها و ایده‌های که دارای قابلیت تجاری‌سازی هستند از طریق سازوکارهای اجرایی معاونت ، اطلاع رسانی خواهد کرد. همچنین نسبت به تسهیل شرایط و تسریع فرآیند اخذ تأییدیه دانش‌بنیان محصولات و همچنین شرکت‌های خلاق تجاری شرکت اقدام می‌کند.

طبق این تفاهم‌نامه شرکت راهکار سرزمین هوشمند نیز نسبت به جذب سرمایه و حمایت مالی و معنوی از طراحی و راه‌اندازی موضوعات این تفاهم‌نامه اقدام می‌کند. این شرکت همچنین نسبت به اقدام به تأمین امکانات موردنیاز مرکز شتابدهی و نوآوری؛ ارائه بسته خدماتی به استارت آپها شامل ارزیابی طرح‌ها و هدایت و راهبری استارت آپها برای انتخاب و فعالیت در مراکز شتابدهی مطابق با تجارب موفق داخلی و خارجی؛ تخصیص تسهیلات ارائه شده از معاونت و مجموعه‌های سرمایه‌گذاری معرفی شده از طرف معاونت به استارت آپ ها مورد قبول در مرکز شتاب‌دهی و تسهیلات لازم متعهد خواهد شد.

این شرکت همچنین نسبت به سرمایه‌گذاری در شرکت‌های استارت آپ که از مرکز شتابدهی و نوآوری خارج می‌شوند، شرکت نسبت به تهیه برنامه اجرایی موضوعات این تفاهم‌نامه؛ تهیه و تدوین راهکارهای اجرایی جهت پیاده‌سازی طرح‌هایی در حوزه‌های اولویت‌دار کشور و نیز در سطح بین‌الملل با استفاده از فناوری بلاکچین متعهد می‌شود. لازم به ذکر است گزارش های پیشرفت کار شامل عملکرد مرکز شتابدهی، در بازه زمانی معین بر عهده شرکت است.

پس از انعقاد تفاهم‌نامه شورای راهبردی متشکل از نمایندگان طرفین به ریاست معاون محترم توسعه مدیریت و جذب سرمایه ایجاد می‌شود. دبیرخانه شورای راهبردی در دفتر تأمین مالی و سرمایه‌گذاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است.

انتهای پیام/

279 / 279 بلاکچین اقتصاد مقاومتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت راهکار سرزمین هوشمند

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: بلاکچین اقتصاد مقاومتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۳۴۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از طرح مرکز رشد و نوآوری اتاق بازرگانی سنندج

طرح راه اندازی مرکز رشد و نوآوری اتاق بازرگانی سنندج با حضور معاون نوآوری و فن‌آوری وزیر ارتباطات و جمعی از مسئولان استانی، اعضای اتاق بازرگانی و اصحاب رسانه رونمایی شد.

مرکز رشد و نوآوری اتاق بازرگانی سنندج کنسرسیومی علمی، آموزشی، تحقیقاتی، خدماتی و صادراتی است که برای زنجیره ذینفعان کارآفرینی، بازرگانی، صنایع، معادن، کشاورزی و گردشگری کردستان برنامه‌ریزی و ایجاد ریل گذاری هوشمند و کاربردی را ممکن خواهد کرد.

این مرکز به عنوان یکی از بازو‌های بنیاد توسعه و پیشرفت کردستان به منظور ارتقای کیفیت زندگی مردم و تولید ثروت راه‌اندازی می‌شود و در نظر دارد طی هزار و ۸۳۵ روز برای سه هزار نفر فارغ‌التحصیل دانشگاهی استان فرصت شغلی فراهم کند.

هزینه کردن برای تاسیس «مرکز رشد و نوآوری تاک» در واقع عملی کردن این گزاره «مهم‌ترین راه پیش‌بینی آینده، ساختن آینده است» که سرلوحه فعالیت سازمان‌های آینده‌ساز جهان است.

برنامه ریزی برای ایجاد «ساختار یکپارچه تولید دانش و تسهیل گری خدمات برای مجموعه‌های نوپا، نوآور و فناور» در قالب یک مرکز رشد و نوآوری امری ضروری برای اقتصاد استان تلقی می‌شود.

 راه‌اندازی مرکز رشد و نوآوری تاک که با همکاری دستگاه‌های دولتی و شرکت‌های بخش خصوصی در فرایند افتتاح قرار می‌گیرد مجموعه‌ای برای جذب، آموزش، سازماندهی و بکارگیری جوانان خلاق و نوآور استان کردستان است.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • رونمایی از طرح مرکز رشد و نوآوری اتاق بازرگانی سنندج
  • ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند
  • طرح مرکز رشد و نوآوری توسعه اکوسیستم کارآفرینی کردستان (تاک) افتتاح شد
  • امضای تفاهم نامه همکاری میان معاونت قرآن و عترت و نهضت سواد آموزی
  • تفاهم نامه میان معاونت قرآن و عترت و نهضت سواد آموزی منعقد شد
  • امضای تفاهم‌نامه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد و دادگستری شاهرود
  • ۸۰ دانش‌آموز در حوزه فناوری‌ نو گواهی بین‌المللی دریافت کردند
  • نخستین نشست کارگروه راهبری به‌کارگیری هوش مصنوعی در صنعت نفت برگزار شد
  • راهیابی ۱۰ ایده و طرح صنایع پایین‌دستی مس سرچشمه به مرحله سرمایه‌گذاری
  • گردهمایی مدیران مراکز نوآوری در کارخانه نوآوری امیدینو