Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-25@00:02:16 GMT

نحوه برداشت بدون کارت از «مسکن‌کارت»

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۳۵۸۱۷

نحوه برداشت بدون کارت از «مسکن‌کارت»

خبرگزاري آريا - مشتريان بانک مسکن مي‌توانند به دو طريق حضوري و اينترنتي از امکان «برداشت بدون کارت» بانک مسکن تا سقف روزانه 200 هزار تومان بهره‌مند شوند.
مشتريان بانک مسکن مي‌توانند به دو طريق حضوري و اينترنتي از امکان «برداشت بدون کارت» بانک مسکن تا سقف روزانه 200 هزار تومان بهره‌مند شوند.
به گزارش شارا به نقل از روابط عمومي بانک مسکن، به دنبال پيشرفت‌هاي صورت گرفته در حوزه ارايه خدمات بانکي در مجموعه شبکه بانکي کشور، بانک مسکن نيز با طراحي ابزارهاي متنوع به ويژه در حوزه پرداخت و دريافت وجوه در اين زمينه گام‌هاي موثري برداشته و بر ارايه سرويس‌هاي جديد متمرکز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

يکي از اين سرويس‌ها «برداشت بدون کارت» است که بانک مسکن براي اولين بار در سطح کشور آن را راه‌اندازي کرد. با استفاده از سرويس برداشت بدون کارت مي‌توان بدون همراه داشتن مسکن‌کارت از حدود 1900 دستگاه‌ خودپرداز فعال بانک مسکن در سراسر کشور برداشت وجه کرد.
براي دريافت خدمت از طريق اين سرويس، مشتري داراي مسکن‌کارت با مراجعه به دستگاه خودپرداز بانک مسکن و با انتخاب سرويس «ايجاد برداشت بدون کارت» با وارد کردن مبلغ، رمز 5 تا 12 رقمي و شماره تلفن همراه شخص گيرنده وجه، يک شماره قبض برداشت بدون کارت (Ticket) 10 رقمي ايجاد کرده که توسط پيامک براي شخص مورد نظر ارسال مي‌شود.
شخص گيرنده وجه با مراجعه به دستگاه‌هاي خودپرداز بانک مسکن بدون نياز به استفاده از کارت با انتخاب سرويس «برداشت بدون کارت» با وارد کردن شماره Ticket دريافت شده توسط پيامک و نيز رمز اين Ticket که بايد از شخص دارنده مسکن‌کارت (ايجاد کننده Ticket( بخواهد، مبلغ مورد نظر را در يک يا چند مرحله برداشت کند.
هر مشتري دارنده مسکن‌کارت در طول يک شبانه‌روز مي‌تواند حداکثر تا سه مرتبه و تا سقف 200 هزار تومان قبض برداشت بدون کارت ايجاد کند. دارنده Ticket و رمز مرتبط با آن نيز مي‌تواند با استفاده از اين سرويس در طول يک روز تا سه مرتبه و تا حداکثر 200 هزارتومان وجه نقد از دستگاه‌هاي خودپرداز بانک مسکن دريافت کند.
در شبکه پذيرندگان بانک مسکن )دارندگان دستگاه‌هاي پوز بانک مسکن) اين سرويس تنها براي پذيرندگاني که مسکن‌کارت آنها داراي قابليت انتقال وجه باشد، فعال است.
امکان درخواست صدور قبض برداشت بدون کارت از طريق اينترنت نيز فراهم است که پس از استفاده از اين سرويس، شماره قبض مربوطه به شماره تلفن همراهي که اعلام شده، ارسال مي‌شود.
در صورت نياز، مشتريان بانک مسکن که از صدور مجوز برداشت بدون کارت براي شخص ديگر منصرف شده باشند، مي‌توانند از طريق اين سرويس، قبض برداشت بدون کارت خود را با وارد کردن کد پيگيري که در زمان صدور قبض از طريق سيستم اعلام شده و شماره تلفن همراه و مبلغ قبض، باطل کنند. اين امکان تا پيش از اولين برداشت شخص استفاده کننده از قبض هم از طريق خودپرداز يا کيوسک بانک و هم از طريق درگاه اينترنتي ممکن است.
در عين حال قبض‌هاي برداشت بدون کارت داراي تاريخ انقضا بوده که روي رسيد چاپي درج مي‌شود و با گذشت اين زمان، مبلغ باقي‌مانده به شکل خودکار به حساب کارت اصلي بازمي‌گردد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۳۵۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتصال اروپا به خلیج فارس از طریق ترکیه و عراق | مسیر ترانزیت جدید بدون ایران

تین نیوز

4 کشور منطقه (ترکیه، عراق، امارات و قطر) برای ساخت مسیر جدید ترانزیتی اتصال اروپا به خاورمیانه توافق کردند.

به گزارش تین نیوز به نقل از عصرایران، مقامات عراق، ترکیه، قطر و امارات، یادداشت توافق برای ساخت مسیر ترانزیتی "راه توسعه" امضا کردند. این مسیر، اروپا را از طریق خاک ترکیه و عراق، به خلیج فارس متصل می کند. این مسیر از ایران عبور نمی کند.

امضای این یادداشت توافق روز دوشنبه توسط وزیران 4 کشور ترکیه، عراق، امارات و قطر در حضور سران ترکیه (اردوغان) و عراق (السودانی) در بغداد انجام شد.

رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه در سفر رسمی دیروز دوشنبه به بغداد و اربیل سفر کرد. این اولین سفر رئیس جمهوری ترکیه به عراق بعد از 13 سال بود.

این یادداشت توافق از طرف عراق توسط وزیر حمل و نقل (رزاق محیبس)، از طرف ترکیه توسط وزیر حمل و نقل و زیرساخت ( عبدالقادر اورال اوغلو)، از طرف قطر توسط وزیر حمل و نقل ( جاسم بن سیف السلیتی ) و از طرف امارات توسط وزیر انرژی و زیرساخت (سهیل محمد المزروعی) امضا شد.

دفتر نخست وزیر عراق اعلام کرد این پروژه به دستیابی به یکپارچگی اقتصادی و تلاش برای اقتصاد پایدار بین شرق و غرب، به تحریک رشد اقتصادی و تقویت روابط همکاری های منطقه ای و بین المللی کمک خواهد کرد. همچنین این طرح در مسیر افزایش تجارت بین المللی، تسهیل تحرک و فعالیت های اقتصادی، تجارت و ایجاد یک مسیر جدید حمل و نقل رقابتی و افزایش رونق اقتصادی بازرگانی کمک می کند.

امضای یادداشت توافق میان وزیران 4 کشور برای طرح راه توسعه - قصر جمهوری - بغداد

نخست وزیر عراق هم گفت: راه توسعه تنها کوتاه کردن فاصله نیست، بلکه به پل ارتباطی میان مردم و فرهنگ‌های منطقه تبدیل می‌شود و از امنیت و ثبات در منطقه حمایت می‌کند. وی افزود: این یادداشت تفاهم شامل اقدام کشورهای امضا کننده برای تعیین چارچوب های لازم برای اجرای طرح راه توسعه است.

راه توسعه

"راه توسعه" شامل دو مسیر زمینی خودرویی و راه آهن است که جنوب ترکیه را از نقطه مرزی فیشخاپور کردستان عراق به جنوب این کشور (بصره - بندر فاو) به خلیج فارس متصل می کند. این نزدیک ترین و سریع ترین مسیر اتصال اروپا به خلیج فارس است که از خاک ترکیه و عراق می گذرد.

فیشخاپور مرز کردستان عراق و جنوب ترکیه و در نزدیکی مرز سوریه است.

وزیر حمل و نقل و زیرساخت های ترکیه ( عبدالقادر اورالوغلو) روز یکشنبه گفت: با تکمیل پروژه "راه توسعه" که از ترکیه و عراق می گذرد، روند حمل و نقل کالا را 25 روز کاهش می یابد.
وی توضیح داد: حرکت کشتی‌های عبوری از کانال سوئز 35 روز و از جنوب افریقا بیش از 45 روز طول می‌کشد اما اگر راه توسعه تکمیل شود، این زمان به 25 روز کاهش می‌یابد.

عراق سال گذشته هزینه این طرح را  17 میلیارد دلار اعلام کرد.

امضای یادداشت توافق میان وزیران 4 کشور برای طرح راه توسعه - قصر جمهوری - بغداد

این مسیر ترانزیتی برای انتقال کالا میان ترکیه و کشورهای جنوب خلیج فارس است اما می تواند بخشی از مسیر اتصال شرق - غرب جهان نیز باشد. این مسیر همچنین می تواند به عنوان جایگزینی برای مسیر کنونی کانال سوئز و دریای سرخ مطرح شود.

با درگیری های ارتش امریکا و حوثی های یمن (انصارالله) در دریای سرخ و تنگه باب المندب، راه توسعه، از اهمیت بیشتری برخوردار می شود.

این مسیر از طریق جاده زمینی و راه آهن، جنوب ترکیه را به جنوب عراق و خلیج فارس متصل می کند.
 طول جاده زمینی و راه آهن در داخل عراق 1200 کیلومتر است.
 هزینه پروژه حدود 17 میلیارد دلار است. 10.5 میلیارد دلار برای ساخت راه آهن برقی و 6.5 میلیارد دلار برای جاده زمینی است.
این پروژه در 3 مرحله تکمیل می شود که مرحله اول در سال 2028، مرحله دوم در سال 2033 و مرحله سوم در سال 2050 به پایان می رسد.
این پروژه در مرحله اول 100 هزار فرصت شغلی و پس از اتمام، یک میلیون شغل ایجاد می کند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • اتصال اروپا به خلیج فارس از طریق ترکیه و عراق | مسیر ترانزیت جدید بدون ایران
  • مدیریت پرسپولیس به شهرداری تهران رسید
  • اتصال سرویس کارت‌های اعتباری ایران و روسیه/ مسکو از تجربه دهه‌ها مقاومت ایران در برابر تحریم بهره می گیرد
  • هشدار پلیس فتا در رابطه با پیامک‌های طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی و ابلاغ دولتی
  • خبر مهم درباره کارت به کارت و خرید با کارت بانکی
  • سه وام قرض الحسنه از ۱۵۰ تا ۳۰۰ میلیون تومن بدون نیاز به سپرده و ضامن!
  • شرایط و نحوه دریافت وام ۳۰۰ میلیونی بانک ملی طرح مهربانی
  • نحوه دریافت وام ۵۰۰ میلیونی بانک ملت اعلام شد +مبلغ اقساط
  • نحوه پرینت و رفع نقص کارت کنکور ۱۴۰۳ | داوطلبان این توصیه‌های مهم را جدی بگیرند
  • نحوه پرینت و رفع نقص کارت شرکت در کنکور ۱۴۰۳