Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ مصطفی ترابی هادی سیاسی طرح های صالحین و رزمنده سرافراز دفاع مقدس در گفتگوی اختصاصی با خبرگزاری بسیج گفت: کسانی که به دنبال ترویج نسخه سازش و مذاکره با آمریکایی ها هستند خودشان بیشتر از بدعهدی های آمریکا اطلاع دارند و بهتر است به جای اینکه هر چند وقت یک بار این طرح خائنانه را مطرح کنند دشمنی های آمریکا و انگلیس را برای مردم بیشتر تبیین کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تجربه های مذاکرات با آمریکایی ها باید در موزه های انقلاب اسلامی نگه داری شود تا مورد عبرت سایرین به خصوص نسل جدید باشد.

این کارشناسی سیاسی ادامه داد: اگر جوانان نسل انقلاب که اکنون در مسئولیت های مختلف کشور مشغول به فعالیت هستند دشمنی های آمریکا و انگلیس را برای نسل های چهارم و پنجم بازخوانی نکنند خیانتی بزرگ به این کشور و مردم خواهند کرد.

وی با اشاره به وظایف مردم در چهل سالگی انقلاب تأکید کرد: هرکس به توان و جایگاهی که دارد باید دشمنی ها و بدعهدی های آمریکایی را برای نسل جوان بازگو کند.

ترابی با بازخوانی تاریخ مذاکرات بی اثر با آمریکائی ها گفت: مذاکره با آمریکا درباره گروگان‌های مزدورش در لانه جاسوسی که به‌جای وعده رفع تحریم‌ها از ایران باعث تصویب قانون ظالمانه ثبات قدم (operation state) در سنا و دائمی شدن تحریم‌ها شد از حافظه تاریخی ملت ایران هیچ گاه فراموش نخواهد شد.

وی افزود: مذاکره ای پنهانی که با وجود نظر خلاف امام در ماجرای مک فارلین که نتیجه عملی آن فشار بر گروه‌های جهادی لبنان و فلسطین برای آزادی جاسوس‌های خرابکار آمریکایی در دست این گروه‌ها بود از یاد ملت نمی رود.

ترابی با برشماری مذاکرات پنهانی که از طرف جریان غرب زده انجام شده بیان داشت: مذاکره ای که باعث از دست دادن بسیاری از منابع مالی استراتزیک در بحبوحه جنگ شد که به الجزایر معروف بود و باعث اسقاط یک‌طرفه برخی حقوق ایران و پابرجاشدن تکالیفش در مقابل آمریکا شد فراموش نمی شود.

این فعال اجتماعی افزود: مذاکرات با آمریکا در موضوع جنگ افغانستان و جنگ عراق که خواسته های ایران هیچ‌گاه بعد از مذاکرات محقق نشد و حتی اقدامات آمریکایی ها در خارج کردن سازمان منحوس مجاهدین و منافقین از لیست تروریستی اروپا از یاد نخواهد رفت.

وی تصریح کرد: تفکر غرب زده دولت اصلاحات و خود شیرینی های رئیس دولت هفتم و هشتم برای انگلیس و آمریکا و نامه ای که به استناد خود مقامات آمریکایی برای قطع حمایت همه جانبه از کشورهای محور مقاومت هیچ گاه از حافظه تاریخی ملت از بین نخواهد رفت.

ترابی در پایان خاطر نشان کرد: امروز رئیس دولت تدبیر و امید با عبرت از گذشته باید حل مشکلات کشور را تنها با نسخه داخلی و ظرفیت های دورنی بداند و نسخه قراردادهای استعماری را نسخه ارزانی برای مردم نداند و همانند وعده های انجام نشده برجام بر قول های خود اضافه نکند.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۳۶۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت نیویورک‌تایمز از مذاکرات محرمانه ایران و امریکا

به گفته مقامات ایرانی و امریکایی، تهران و واشنگتن در ماه ژانویه در عمان گفتگو‌های غیرمستقیم و محرمانه‌ای را در مورد تهدید روزافزون حوثی‌ها در یمن برای کشتیرانی در دریای سرخ و همچنین حملات شبه نظامیان مورد حمایت ایران در عراق به پایگاه‌های آمریکایی انجام دادند.

به گزارش انتخاب، در ادامه این مطلب آمده است: مذاکرات محرمانه در دهم ژانویه در پایتخت عمان انجام شد. مقامات عمانی پیام‌ها را بین هیئت‌های ایرانی و آمریکایی که در اتاق‌های جداگانه نشسته بودند، منتقل می‌کردند. سرپرستی این هیئت‌ها بر عهده علی باقری کنی، معاون وزیر امور خارجه و مذاکره کننده ارشد هسته‌ای ایران و برت مک گورک، هماهنگ کننده رئیس جمهور بایدن در امور خاورمیانه بود.

این دیدار که برای اولین بار توسط فایننشال تایمز در این هفته گزارش شد، اولین باری بود که مقامات ایرانی و آمریکایی مذاکرات حضوری - هرچند غیرمستقیم - را پس از حدود هشت ماه انجام دادند. مقامات آمریکایی گفتند که ایران در ژانویه درخواست این دیدار را کرده بود و عمانی‌ها قویاً توصیه کردند که ایالات متحده بپذیرد.

از آغاز جنگ غزه، ایالات متحده و ایران به یکدیگر اطمینان داده اند که هیچ یک به دنبال رویارویی مستقیم نبوده اند، موضعی که در پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها ارسال می‌شود، منتقل می‌شود.

اما در عمان، به گفته ایالات متحده، هر یک از طرفین درخواست روشنی از طرف دیگر داشتند.

واشنگتن از ایران می‌خواست که نیرو‌های نیابتی خود را مهار کند و حملات حوثی‌ها به کشتی‌ها در دریای سرخ و هدف قرار دادن پایگاه‌های آمریکایی در عراق و سوریه متوقف شود. تهران نیز به نوبه خود از دولت بایدن خواست تا آتش بس در غزه برقرار شود.

با این حال، هیچ توافقی حاصل نشد و ظرف چند ساعت پس از آنکه مک گورک جلسه با ایرانی‌ها را ترک کرد، ایالات متحده حملات نظامی را در یازده ژانویه با تهاجم به چندین موضع حوثی‌ها در یمن کلید زد.

در اوایل فوریه نیز ایالات متحده حملاتی را به پایگاه‌های نظامی مرتبط با ایران در عراق و سوریه در تلافی قتل سه نظامی آمریکایی در حمله شبه‌نظامیان عراقی نزدیک به ایران انجام داد.

از آن زمان، حملات به پایگاه‌های ایالات متحده در عراق به پایان رسیده و تنها گزارش‌هایی مبنی بر تعداد کمی از این حملات در سوریه گزارش شده است.

یک مقام ارشد آمریکایی گفت که ایالات متحده در گفتگو‌ها شرکت کرد تا نشان دهد که حتی با افزایش تنش ها، واشنگتن همچنان برای پیگیری دیپلماسی با ایران آماده است -، اما اگر این گفتگو به نتیجه نرسد، ایالات متحده از زور استفاده خواهد کرد.

دو مقام ایرانی گفتند که ایران در مذاکرات تاکید کرده است که فعالیت شبه‌نظامیان، به‌ویژه حوثی‌ها را کنترل نمی‌کند، اما می‌تواند از نفوذ خود بر آن‌ها استفاده کند تا اطمینان حاصل شود که همه حملات متوقف شود، البته در صورتی که آتش بس در غزه حاصل شود -، اما نه قبل از آن.

مقامات آمریکایی و ایرانی گفتند که ایران و ایالات متحده از زمان دیدار در ژانویه، به طور مرتب به تبادل پیام درباره شبه نظامیان نیابتی و آتش‌بس ادامه داده‌اند.

علی واعظ، مدیر پروژه ایران گروه بحران گفت: وجود کانال‌های ارتباطی، حتی اگر غیرمستقیم باشد، قطعاً می‌تواند برای کاهش احتمال اشتباه محاسباتی و سوء تفاهم مفید باشد. اما همانطور که از آن زمان تا کنون دیده‌ایم، به‌ویژه در مورد حملات حوثی‌ها در دریای سرخ، تنش‌ها بین دو طرف همچنان قابل توجه است.»

ایالات متحده و ایران هر دو تصمیماتی برای جلوگیری از یک جنگ مستقیم در فوریه گرفتند. نیرو‌های آمریکایی در پاسخ نظامی خود از حمله مستقیم به ایران اجتناب کردند و ایران شبه نظامیان در عراق را متقاعد کرد که حملات به ایالات متحده را متوقف کنند و شبه نظامیان در سوریه، شدت حملات را کاهش دهند تا از مرگ آمریکایی‌ها جلوگیری شود.

اما حوثی‌ها از ۱۹ نوامبر تاکنون ۱۰۲ حمله علیه کشتی‌ها در دریای سرخ و خلیج عدن انجام داده اند. به گفته پنتاگون. تا ۱۴ مارس، ایالات متحده ۴۴ حمله به مواضع حوثی‌ها انجام داده است، اما این حملات حوثی‌ها را که تهدید به استفاده از تسلیحات پیشرفته‌تر کرده اند، منصرف نکرده است.

یک مقام امریکایی گفت که حوثی‌ها یک موشک میان برد جدید را آزمایش کرده اند.

این مقام گفت که گزارش‌های رسانه‌های خبری روسیه در این هفته در مورد دسترسی حوثی‌ها به موشک‌های مافوق صوت به احتمال زیاد دقیق نیستند.

عبدالملک الحوثی، رهبر حوثی‌ها روز پنجشنبه گفت که حوثی‌ها محدوده هدف‌گیری خود را گسترش خواهند داد تا از عبور کشتی‌های مرتبط با اسرائیل از اقیانوس هند و دماغه امید نیک در امتداد سواحل جنوبی آفریقا جلوگیری کنند.

تحلیلگران می‌گویند حوثی‌ها برگ برنده‌ای برای ایران در درگیری‌های کنونی شده‌اند، زیرا به کشتی‌رانی بین‌المللی آسیب رسانده و خطرات جنگ در غزه را فراتر از منطقه افزایش داده‌اند. به گفته تحلیلگران، این اهرمی است که ایران به راحتی از آن دست نخواهد کشید.

دیگر خبرها

  • «رویای آمریکایی» و چند کتاب دیگر
  • رهامی: جبهه پایداری تفکرات «انجمن حجتیه» را دنبال می کند /رئیسی در مقابل جریان هیاهوسالار و افراطی، وا داده و مقهور شده است
  • چین بدون روسیه، مذاکرات صلح اوکراین را تحریم می‌کند
  • طعنه تلخ ربیعی به مخالفان برجام : چندسال از خدا و دین وکربلا برای زمین زدن آن استفاده کردید و حالا دارید با آمریکایی ها در باره رفع تحریم مذاکره می کنید؟
  • طعنه تلخ ربیعی به مخالفان برجام/چندسال از خدا و دین وکربلا برای زمین زدن آن استفاده کردید و حالا دارید با امریکایی ها در باره رفع تحریم مذاکره می کنید
  • اکثر جریان‌های سیاسی در عراق خواهان بیرون کردن آمریکایی‌ها هستند
  • محور مذاکرات محرمانه ایران و آمریکا
  • روایت نیویورک‌تایمز از مذاکرات محرمانه ایران و امریکا
  • افشای پشت پرده مذاکرات خروج نظامیان آمریکا از عراق
  • توافق غیررسمی ایران و آمریکا احیا می‌شود؟