Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساری-ایرنا- تعدادی از باغداران مازنی مدعی هستند که اتحادیه باغداران مازندران بدهی سال گذشته باغداران را که پرتقال شب عید تامین کردند، نمی دهد.

کشاورزی مازندران مسائل متعدد دارد و باغداران هر ساله با موضوع جدیدی مواجه هستند. یک سال طوفان به درختان می زند و مرکبات را از بین می برد، سال بعد برف می بارد و مرکبات یخ می زند، آن سال هم که بلای طبیعی، گریبان باغداران را نگیرد، بلای زمینی نازل می شود و هر بار به نوعی، باغداران متضرر می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما ضرر این بار باغداران از نوعی دیگر است.
تعدادی از باغداران که مرکبات شب عید را برای تنظیم بازار تامین کرده اند، مدعی هستند با وجود اینکه سازمان تعاون روستایی، اعتبار لازم برای خرید مرکبات را به اتحادیه باغداران اختصاص داده اما اتحادیه باغداران از پرداخت طلب آنها اجتناب می کند.
مهرداد سیفی یکی از باغدارانی است سال قبل، 300 تن پرتقال را برای تنظیم بازار شب عید، به سازمان تعاون روستایی و اتحادیه باغداران تحویل داده است.
وی در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه قرار بود 29 فروردین ماه امسال، اتحادیه باغداران با ما تسویه حساب کند، اظهار کرد: اما فقط 30 درصد طلب باغداران را پرداختند.
سیفی با اشاره به اینکه در خرداد و تیر ماه هم 10 درصد دیگر از طلب ما توسط اتحادیه باغداران پرداخت شد، افزود: در مردادماه امسال اتحادیه تعاونی روستایی با باغداران تسویه حساب کرد اما اتحادیه باغداران همچنان به ما بدهکار است.
وی با بیان اینکه حدود 15 نفر از باغداران 15تا 30 درصد از محل فروش پرتقال به اتحادیه باغداران به مبلغ 400 میلیون تومان طلبکار هستند، گفت: با وجود مراجعات مکرر به اتحادیه باغداران مازندران اما هنوز نتوانستیم طلب خود را دریافت کنیم این در حالی است که در فصل برداشت جدید مرکبات قرار داریم و طلب سال گذشته هنوز باقی مانده است.
این باغدار با اشاره به اینکه سازمان تعاون روستایی اعتبار لازم برای خرید مرکبات را به اتحادیه باغداران پرداخته است، تصریح کرد: مسئول اتحادیه باغداران مازندران پاسخگو نبوده و به تلفن همراه خود هم پاسخ نمی دهد.
وی با بیان اینکه با مسئولان مختلفی در استان مکاتبه کردیم تا بتوانیم طلب خود را از اتحادیه باغداران بگیریم، ادامه داد: هیچ یک از این مکاتبات با مسئولان سازمان جهاد کشاورزی مازندران هنوز به نتیجه نرسیده است.
سیفی گفت: 57 میلیون تومان از اتحادیه باغداران مازندران طلبکار هستم.
یکی دیگر از باغداران در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: از سال 85 تاکنون با اتحادیه باغداران مازندران کار می کنم و ندادن طلب باغداران، در گذشته هم توسط این اتحادیه اتفاق افتاده است.
حبیب نوروزی با اشاره به اینکه در سال 93 هم بابت طلب 40 میلیون تومانی، مجبور شدم از اتحادیه باغداران مازندران، سم دریافت کنم، افزود: سال گذشته در تامین پرتقال شب عید مشارکت کردیم و 560 میلیون تومان از اتحادیه طلبکار بودم که تاکنون تکه تکه بخشی از بدهی را پرداختند و هنوز 70 میلیون تومان طلب دارم.
وی با بیان اینکه باغداران در حالی هنوز طلب سال گذشته خود را دریافت نکرده اند که این پول به حساب اتحادیه باغداران واریز شده اما مسئول اتحادیه پول ما را نمی دهد، گفت: خسته شده ایم و نمی دانیم به چه کسی باید مراجعه کنیم تا بتوانیم پول محصولی که فروخته ایم را از اتحادیه باغداران مازندران بگیریم.
برای پیگیری ادعای باغداران، با مدیر سازمان تعاون روستایی مازندران تماس گرفتیم، محمدرضا کریمی در این زمینه اظهار کرد: اتحادیه باغداران از نظر تشکیلاتی، زیر نظر ما نیست و فقط برای تامین پرتقال، با این اتحادیه قرارداد داشتیم که پول قرارداد را به شکل کامل پرداختیم و بدهی به اتحادیه باغداران نداریم.
وی با بیان اینکه سازمان تعاون روستایی هم بخشی از پرتقال شب عید را تامین کرد که این بخش را هم تسویه حساب کردیم، افزود: با اتحادیه باغداران حدود سه هزار تن قرارداد برای تامین پرتقال داشتیم و 2ماه قبل، همه بدهی را پرداختیم و نمی دانیم اتحادیه باغداران چرا پول باغداران را نمی دهد.
کریمی با اشاره به اینکه سال گذشته پرتقال را کیلویی 2هزار تومان از اتحادیه باغداران خریدیم و برای اتحادیه هم کارمزد 100 تومانی برای هر کیلو پرتقال درنظر گرفتیم، خاطرنشان کرد: از این محل، 30 میلیون تومان به اتحادیه باغداران بدهکار هستیم که ربطی به اصل طلب باغداران ندارد.
برای ارائه توضیحات با شعبانی مسئول اتحادیه باغداران مازندران تماس گرفتیم و همان طور که باغداران از پاسخگو نبودن وی گلایه داشتند، شعبانی پاسخ تلفن های مکرر ما را هم نداد و ارسال پیامک و بیان موضوع مصاحبه هم راه به جایی نبرد.
9927/1899

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد اتحاديه باغداران مازندران تنظيم بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۳۷۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندارد پرورش حلزون هنوز تدوین نشده

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی،مشاور وزیر جهاد کشاورزی گفت:متاسفانه دستورالعمل و استاندارد پرورش حلزون هنوز در اتحادیه اروپا تدوین نشده است.
 مریم طهماسبی در حاشیه بازدید از طرح پرورش حلزون آچاتینا در دانشکده کشاورزی شهرستان نیشابور گفت: طبق ضوابط سازمان دامپزشکی باید تمام دستورالعمل‌هایی که در ایران به‌کار گرفته می‌شود، معادل آن در اتحادیه اروپا نیز تدوین شود، اما متاسفانه دستورالعمل و استاندارد پرورش حلزون هنوز در این اتحادیه تدوین نشده است.

وی افزود: کسانی‌که وارد اینگونه مشاغل می‌شوند لازم است این نکته را در نظر بگیرند که اگر زمانی این شغل را ترک کردند، این موجودات را به حال خود در طبیعت رها نکنند.

احمد همت آبادی، رئیس انجمن ملی بیولوژیک کشور نیز گفت: در کشور حدود ۵۰ واحد انسکتاریوم مشغول فعالیت و تولید حشرات مفید هستند و این مجموعه نیز در قالب شرکت فن‌آور از سال ۹۷ مشغول به کار روی این نوع حلزون است.

وی افزود: در صورت اخذ مجوز‌های لازم و به ثبت رساندن کلاژن این صنعت، حداقل ۲۰۰ نفر از زنان روستایی این شهرستان در بستر مشاغل خرد مشغول به کار می‌شوند و چرخه اقتصادی سالمی نیز ایجاد خواهد شد.

 

 

 

 

دیگر خبرها

  • استاندارد پرورش حلزون هنوز تدوین نشده
  • مشکلات اتحادیه عطاران و سقط فروشان بررسی شد
  • (ویدیو) کشف گور‌های جمعی در بیمارستان ناصر در غزه
  • بازدید جمعی از مسولان از مناطق سیل زده دنا
  • ببینید | دفاع جانانه برخی از نمایندگان اتحادیه اروپا از ایران
  • درخواست اتحادیه اروپا برای تحقیقات مستقل درباره گورهای جمعی خان‌یونس
  • اعتصاب‌های جدید در ایالت هسن آلمان
  • قیمت پیاز با مدیریت صادرات متعادل می‌شود
  • جمعی از کارگران با رهبر انقلاب دیدار کردند
  • هشدار سرمازدگی به باغداران همدانی