Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-06@22:19:59 GMT

کاهش 10 درصدی سزارین در مازندران

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۳۷۵۲۴

به گزارش خبرنگار ایلنا از ساری،اقدس عبادی  در سمینار آمادگی برای زایمان طبیعی که در سالن اجتماعات بهزیستی برگزار شد با بیان اینکه یکی از بسته های هفتگانه طرح تحول سلامت فرهنگ سازی و بسترسازی برای زایمان ایمن است، اظهار داشت: در کشورهای توسعه یافته زایمان سزارین به درخواست مادر درصد کمی را تشکیل می دهد و بیشتر زایمان ها به صورت طبیعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کشورهای توسعه یافته برای ترویج زایمان طبیعی فرهنگ سازی در دستور کار خود قرار داده اند و مادر از مزایای زایمان طبیعی برای خود و فرزندش آگاهی دارد بنابراین در این کشورها درصد بالایی از زایمان ها طبیعی است.

رئیس اداره مامایی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: سزارین دوم و سوم می تواند مادر را تهدید و هزینه های زیادی را به اقتصاد کشور وارد کند و این امر موجب شده تا کشورهای توسعه یافته به سمت ترویج زایمان طبیعی حرکت کنند.

این متخصص زایمان با بیان اینکه ترویج زایمان طبیعی یکی از اولویت های وزارت بهداشت است، خاطرنشان کرد: در این راستا جلسات بازآموزی و آموزش همگانی برای مادران باردار و بانوان سنین بارداری در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی مازندران قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه در این سمینار یک روزه زایمان طبیعی،بانوان شاغل در ادارات شهرستان ساری شرکت کردند، گفت: هدف ما کاهش سزارین به 40 درصد می باشد که در این راستا کلاس های آموزشی برای مادران باردار برگزار می شود.

عبادی از کاهش آمار سزارین در استان مازندران در طی چندسال اخیر خبرداد و افزود: در سال 93 آمار سزارین بیش از 70 درصد بود که این رقم حدود 10 درصد کاهش پیدا کرده است.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: استان مازندران اقتصاد کشور دانشگاه علوم پزشکی سزارین معاونت درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۳۷۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت بیش از ۱۱ هزار زایمان طبیعی در البرز

ایسنا/البرز رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: سال گذشته بیش از ۱۱ هزار زایمان طبیعی در استان انجام شده است و زایمان طبیعی در مادران ایرانی فرزند اول با رشد ۲.۳ درصدی همراه بوده است.

دکتر شهرام صیادی امروز (شنبه، ۱۵ اردیبهشت ماه) به‌مناسبت روز ماما با  قدردانی از خدمات جامعه مامایی در ارتقای سلامت مادر و نوزاد، بیان کرد: در استان البرز بیش از ۱۲۰۰ ماما در بخش‌های درمان، بهداشت و آموزش فعالیت می‌کنند.

وی ادامه داد: هفته ملی ماما با شعار «هر ماما یک سفیر جوانی جمعیت» از ۱۵ اردیبهشت ماه آغاز می‌شود و جامعه مامایی در ارتقای شاخص‌های رشد جمعیت و زایمان طبیعی در استان تلاش‌های زیادی انجام داده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز افزود: استان البرز در شاخص‌های بی‌دردی زایمان طبیعی رتبه دوم کشوری را دارد و سال گذشته این شاخص رشد داشته است.

او با بیان اینکه طبق استاندارد جهانی به ازای هر دو مادر باید یک ماما وجود داشته باشد، گفت: این شاخص در تمام بیمارستان‌های استان که زایشگاه دارند، رعایت شده است و فقط یک بیمارستان با این استاندارد کمی فاصله دارد و یکی از اولویت‌های دانشگاه در ارتقای جامعه مامایی افزایش تعداد ماما شاغل در آن بیمارستان است که به شاخص جهانی استاندارد برسیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است
  • ریزش ۷۹ درصدی تورم تولید/کاهش تورم مصرف‌کننده ادامه دارد؟
  • نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی
  • انجام بیش از ۹۰ درصد زایمان‌ها توسط ماماها
  • خشکسالی در ۲۲ استان کشور؛ کاهش ۸.۹ درصدی بارش‌ها!
  • ثبت بیش از ۱۱ هزار زایمان طبیعی در البرز
  • بارش ها در ۲۲ استان همچنان منفی است | این ۳ استان بیشترین رشد بارش را تجربه کردند | کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور
  • کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور
  • تولید بیماری‌های احتمالی برای نسل آینده؛ حاصل بی‌توجهی به مامایی
  • ضرورت افزایش ظرفیت استخدام ماما در بخش بهداشت و درمان