Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-24@13:40:27 GMT

22 حلقه چاه کشاورزی در خنداب مهر و موم شد

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۳۷۵۸۳

22 حلقه چاه کشاورزی در خنداب مهر و موم شد

اراک - ایرنا - مدیر اداره منابع آب شهرستان خنداب گفت: 22 حلقه چاه کشاورزی پروانه دار به علت اضافه برداشت آب در این شهرستان مهر و موم شد.

«محمدرضا صفی خانی» روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: هشت میلیون و 600 هزار مترمکعب آب با مهر و موم این چاه ها صرفه جویی صورت گرفته است.
وی اظهار داشت: بازرسان در بازدید میدانی از روستاهای مست سفلی، استوه، ایجان و حصار چاه هایی را که اضافه برداشت بیش از 2 برابر داشتند را شناسایی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر اداره منابع آب شهرستان خنداب گفت: بر اساس قانون توزیع عادلانه آب و مصوبه شورای حفاظت از منابع آب خنداب و با هماهنگی و اخذ دستور دادستان این چاه ها مهر و موم شدند.
صفی خانی افزود: میزان آبدهی اضافی چاه های مذکور حدود 685 لیتر در ثانیه بود که سالیانه بیش از 8 میلیون و 600 هزار متر مکعب منابع سفره های آب زیرزمینی دشت شراءرا تخلیه می کرد و با تقلیل منصوبات و نصب کنتور هوشمند بر روی این چاه های سالیانه بیش از هشت میلیون مترمکعب آب صرفه جویی می شود.
وی اظهار داشت: مالکان 65 حلقه چاه آب کشاورزی با اضافه برداشت که با وجود ابلاغ اخطاریه تاکنون نسبت به تقلیل برداشت و نصب کنتور هوشمند اقدام نکرده اند برای جبران خسارت به آبخوان منطقه معرفی می شوند.
مدیر اداره منابع آب شهرستان خنداب گفت: سطح متوسط تراز آب زیرزمینی در دشت شراء سال گذشته به مقدار یک متر و 65 سانتیمتر افت داشته که علت آن کاهش بارندگی و برداشت های اضافی آب عنوان شده است.
شهرستان خنداب از توابع استان مرکزی است و در این شهر 72 هزار نفر جمعیت زندگی می کند.
6991/6013/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد منابع آب چاه كشاورزي استان مركزي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۳۷۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت گندم و جو در گناوه/ وضعیت محصول در دیم‌زارها مطلوب نیست

عباس تخم افشان در گفت و گو با خبرنگار مهر از آغاز برداشت گندم و جو در این شهرستان خبر داد و اظهار داشت: در سال زراعی جاری حدود ۳۸ هزار هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان گناوه به کشت گندم و جو اختصاص یافت.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گناوه با اشاره به اینکه در فروردین ماه، ستاد برداشت محصولات زراعی برگزار شد گفت: به دلیل خشکسالی، کاهش نزولات آسمانی، پراکنش نامناسب بارندگی‌ها و همچنین تنش‌های محیطی در پاییز و زمستان سال گذشته، متأسفانه هم اکنون برداشت مزارع دیم از وضعیت نامطلوبی برخوردار است ولی تلاش می‌شود برداشت محصول از همه مزارع آبی و دیم به بهترین نحو ممکن انجام شود.

وی افزود: از مهمترین تصمیمات اتخاذ شده در ستاد برداشت، برنامه ریزی جهت تأمین سوخت کمباین‌ها بود و در حال حاضر با حمایت فرماندار محترم شهرستان گناوه، هیچ‌گونه کمبودی برای تأمین سوخت وجود ندارد.

تخم افشان اضافه کرد: کمباین داران باید با مراجعه به دهیار روستا و یا بخشدار، معرفی نامه دریافت و پس از ثبت نام، جهت تأیید سوخت به این مدیریت مراجع. کنند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گناوه بیان کرد: از آنجا که تحویل گندم به سیلو مستلزم ثبت اطلاعات در سامانه جامع پهنه بندی است لذا چنانچه کشاورزان تاکنون اطلاعات خود را در سامانه مذکور ثبت نکرده باشند باید هر چه سریع‌تر در بخش مرکزی به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان گناوه و در بخش ریگ به مرکز جهاد کشاورزی ریگ مراجعه و اطلاعات خود را ثبت کنند.

وی با اشاره به آمادگی مراکز خرید تضمینی گندم جهت دریافت محصول گفت: از مهمترین مراکز تحویل گندم، انبار مال قاید در شهرستان گناوه، مجتمع انبارهای چغادک در شهرستان بوشهر، سیلوی برازجان و کارخانه آرد الزهرا است و کشاورزان می‌توانند محصول خود را به مراکز مذکور تحویل دهند.

کد خبر 6084917

دیگر خبرها

  • ۵۶ هزار هکتار از اراضی پلدختر زیر کشت محصولات کشاورزی رفت
  • ۳۵۹ دشت کشور در چالش بحران فرونشست | حفر ۱۱۷هزار حلقه چاه در دشت‌های با نرخ فرونشست
  • بحران فرونشست در ۳۵۹ دشت کشور
  • برداشت کلزا از مزارع شهرستان کرخه
  • برداشت نوبرانه گوجه سبز در سرپل ذهاب
  • خسارت سیل به بیش از ۶۰۰ حلقه چاه کشاورزی در زرآباد
  • پیش‌بینی برداشت دانه‌های روغنی در کنگاور بیش از چهار هزار تن است
  • رفع تصرف اراضی مستحدث ساحلی در شهرستان نور
  • برداشت گندم و جو در گناوه/ وضعیت محصول در دیم‌زارها مطلوب نیست
  • برخورد قاطع با کشت و زرع و برداشت آب غیرمجاز در بند بهرام سد ملاصدرا