Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج از کردستان،  حضرت آیت‌الله سیدمحمد حسینی‌شاهرودی در جلسه آموزش و ترویج مشارکت‌های مردمی منابع طبیعی با موضوع توسعه کاشت درخت سنجد با حضور مسئولین وکارشناسان منابع طبیعی و جهادکشاورزی اظهار داشت: آن چیزی که خداوند ما را به قدردانی آن تشویق می‌کند وفور نعمت‌هایی است که به شکل‌ها و شیوه ها‌ی گونا گون بر ما ارزانی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نماینده، ولی فقیه دراستان کردستان تصریح کرد: انسان‌ها به برخی از نعمت‌هایی که خداوند به وی عطا کرده غافل است و هنگامی قدر و ارزش این نعمت‌ها برای انسان نمایان می‌شود که خواص آن را به وضوح می‌بیند.
وی استان کردستان را از لحاظ ظرفیت‌های موجود کشاورزی منشاء برکات دانست و افزود: کردستان منشاء برکات، و دارای سرزمین‌های بسیار حاصلخیزی برای کشت انواع گونه‌های درختان نا شناخته‌ای که می‌تواند نقش ایفا کنند می‌باشد.
آیت الله حسینی شاهرودی خاطر نشان کرد: کردستان ظرفیت‌های ارزشمندی دربخش‌های مختلف، کشاورزی، دامداری، معدن وصنایع دارد؛ و اگر با علم روز آمیخته شود می‌تواند حلال، بسیاری از مشکلات و بیکاری امروز جوانان باشد.
نماینده، ولی فقیه باتوجه به شرایط اقلیم آب وهوایی و خاک مناسب استان، به نقش ارزشمند گونه‌های مختلف درختان سنجد و سماق در توسعه طرح‌های منابع طبیعی و کشاورزی پرداخت و اظهار داشت: کاشت درخت سنجد، نه تنها می‌توان در توسعه جنگل ها‌ی منابع طبیعی موثر باشد. بلکه دارای بخش اقتصادی و اشتغالزایی به صرفه‌ای نیز می‌باشد.
وی یکی از ویژگی‌های میوه سنجد را فواید و خاصیت دارویی آن برشمرد وتصریح کرد: ازمیوه سنجد وحتی برگ و ریشه آن می‌توان در درمان بسیار‌ی از امراض استفاده کرد. تا آنجا که امروزه از آن در صنایع مختلف غذایی، بهداشتی، دارویی، عطرسازی و صنایع چوب استفاده می‌شود.

نماینده، ولی فقیه با تاکید برفرهنگ سازی وآموزش کشاورزان گفت: آموزش و هدایت مردم درجهت بهره وری و بهره برداری بیشتر از محصولات کشاورزی باید مورد توجه سازمان ذیربط قرارگیرد؛ و کشاورزان درجهت کاشت درخت‌هایی مثمرثمر آموزش و راهنمایی شوند؛ و به سمت کشت گونه‌هایی بروند که برای آن‌ها صرفه اقتصادی داشته باشد.

وی گفت:: با توجه به ظرفیت‌های بالایی که دراستان کردستان موجود است. نگاه براین باشد که کشت محصولات از حالت سنتی ودستی به سمت و سوی علمی و صنعتی شدن سوق داده شود تا درصد بهره برداری بیشتری داشته باشد؛ و این تلاش و همت می‌تواند توسط جهاد کشاورزی و منابع طبیعی به سرانجام برسد.
ایشان استفاده بهینه و درست ازمنابع خدادادی را تاکید کرد و اظهارداشت: اگر گیاهان و میوه‌هایی که خواص غذایی و دارویی دارند به بهترین شکل مورد بهره برداری قرارگیرند. قطعا کشاورزان به کشت آن اهمیت بیشری خواهند داد.

نماینده، ولی فقیه در استان کردستان همچنین خواستار توسعه صنایع فرآوری محصولات کشاورزی در استان شد و خاطر نشان کرد: فرآوری محصولات همچون (سنجد و توت فرهنگی) باعث ایجاد ارزش افزوده و رونق اقتصادی در استان می‌شود.

وی به کسب رتبه برتر کردستان در تولید بعضی محصولات از جمله توت فرنگ وگندم اشاره کرد وگفت: باید با همت مردم ودولت، روی تکثیر کاشت و داشت و برداشت محصولات اندیشیده شود و صنایع مرتبط با آن نیز تاسیس شود.
نماینده، ولی فقیه به تنوع و تولید گوشت سفید دراستان تاکید کرد و اظهارداشت: با توجه به اینکه این استان قابلیت تولید گوشت تا مرز ۱۲۰ هزار تن را دارد می‌توان آنرا تنوع بخشید وانواع پرندگان و آبزیان پرورش داده شود و گوشت آنرا تولید و روانه بازار کرد.   انتهای پیام/7727

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۳۷۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۳۲۰ فرصت شغلی با راه‌اندازی کارخانه فرآوری مس در خوسف

فرماندار شهرستان خوسف با بیان اینکه این شهرستان بهشت سرمایه‌گذاری استان است گفت: ظرف دو سال آینده کارخانه فرآوری معدن مس کیهان راه‌اندازی می‌شود و ۳۲۰ نفر در فاز اول مشغول به کار می‌شوند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، سیدعلی حسینی در جلسه شورای اداری شهرستان خوسف که با حضور نماینده مردم بیرجند، خوسف و درمیان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد اظهار داشت: در یک سال گذشته میزان سرمایه گذاری در تاریخ شهرستان خوسف بی نظیر است. 

وی با اشاره به آغاز عملیات اجرایی معدن مس کیهان در روز کار و کارگر و تجهیز کارگاه آن و اکتشاف 4 ماده معدنی ارزشمند طلا، مس، روی و سرب در محدود 28 کیلومتر مربع گفت: در کل خراسان جنوبی چنین محدوده معدنی وجود ندارد. ظرف 2 سال آینده کارخانه فرآوری مس این کارخانه راه اندازی خواهد شد و حدود 320 نفر در فاز اول آن مشغول به کار خواهند شد. 

فرماندار شهرستان خوسف با بیان اینکه بزرگترین مجموعه‌های اقتصادی در حال ورود به سرمایه گذاری در شهرستان هستند اظهار داشت: در آینده شاهد بزرگترین مجموعه و کارخانه‌های استان در شهرستان خوسف خواهیم بود، این در حالی است که این مجموعه‌ها زیرساخت را نیز با خود به همراه خواهند آورد. 

وی در این جلسه کلنگ‌زنی پست 132 برق در شهرک صنعتی شهید رحمانی در دهه فجر سال گذشته و ابلاغ اعتبار خط انتقال 60 مگاواتی از پست 132 کیلو ولت در بخش ماژان برای بخش معدنی و صنعتی در یک سال اخیر، برنامه‌ریزی برای انتقال پساب فاضلاب بیرجند در آینده، نزدیکی به مرکز استان، دسترسی هوایی و ... را مکمل پتانسیل و معادن ویژه موجود در شهرستان در راستای افزایش سرمایه‌گذاری در شهرستان برشمرد.

فرماندار شهرستان خوسف با اشاره به سیلاب اخیر و بی سابقه بودن میزان بارندگی در منطقه، به برگزاری جلسات و اطلاع رسانی قبل از بارندگی، جلسات و بازدیدها در حین بحران با حضور مدیرکل بحران استان، جلسات پس از بحران با حضور معاون عمرانی استاندار افزود: همدلی و هماهنگی مدیران دستگاه های اجرایی در استان و شهرستان منجر به مدیریت این بحران شد. فرصت‌ها برای خدمت‌رسانی مدیران فراهم شده و مدیران باید از فرصت‌های زودگذر بخوبی استفاده کنند.

انتهای پیام/254

دیگر خبرها

  • کردستان دارای ظرفیت‌های مهم و ارزشمند اقتصادی است
  • افزایش ۶۰ درصدی درآمدهای مالیاتی استان سمنان
  • اختصاص ۱۷ هزار تن قیر رایگان به شهرداری‌های استان زنجان
  • مردم در زمینه خودکفایی محصولات کشاورزی تلاش کنند
  • ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری
  • تمدید مهلت تکمیل و ارسال اظهار نامه مالیاتی ارزش افزوده
  • مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟
  • ایجاد ۳۲۰ فرصت شغلی با راه‌اندازی کارخانه فرآوری مس در خوسف
  • صادرات ۲۷۰ هزار تن محصولات کشاورزی از کردستان
  • مخالفت با مالیات ارزش افزوده تاکسی‌های اینترنتی