Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، فرحناز مینایی‌پور در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه فقر اقتصادی و فرهنگی یکی از عواملی است که باعث ازدواج زود هنگام دختران می‌شود، افزود: این مسئله باید زنگ خطری برای همگان باشد، هدف این نیست که سن ازدواج را افزایش دهیم بلکه هدف توانمند سازی دختران قبل از ازدواج است.

وی افزود: دخترانی که تحصیل مناسب و توانمندی ازدواج را نداشته باشند نمی توانند فرزندان مناسبی نیز تربیت کنند و این مسئله آسیب های اجتماعی زیادی را به دنبال خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مینایی‌پور اظهار کرد: ۴۲ دانش‌آموز خراسان شمالی در دوره ابتدایی ازدواج کردند و این امر موجب شده تا از ادامه تحصیل باز بمانند.

به گفته وی تکلیفی برای آموزش و پرورش در این زمینه مشخص نشده است اما برای ما تبدیل به دغدغه شده است و می خواهیم در این زمینه ورود کنیم.

مینایی پور اظهار کرد: تا قبل از انقلاب اسلامی ۴۲ درصد از بانوان سواد داشتند اما در حال حاضر ۹۸ درصد دختران و بانوان ما سواد ابتدایی را دارند و این از ثمره انقلاب اسلامی است.

وی با انتقاد به این مسئله که تمام دستگاه ها از آموزش و پرورش انتظار دارند و گلایه می کنند، ادامه داد: کار کردن در آموزش و پرورش به تنهایی امکان پذیر نیست و باید تمام نهاد ها و افراد به آموزش و پرورش در این راه همراه آموزش و پرورش باشند.

مدیرکل امور زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: اگر همه افراد که از آموزش و پرورش در دوره تحصیل خدمت گرفته و اکنون صاحب توان و مهارتی شده اند دین خود را به آموزش و پرورش ادا کنند، بسیاری از مشکلات این نهاد حل می‌شود.

وی گفت: اکنون ۱۴ میلیون دانش آموز در سطح کشور مشغول به تحصیل هستند که هفت میلیون از آنان را دختران تشکیل می دهند.

مینایی‌پور عنوان کرد: در کل کشور چهار میلیون کارمند در حال فعالیت هستند که یک میلیون از آنان بانوان هستند اما به دنبال افزایش این تعداد هستیم تا در بخش های مدیریتی بیشتر از بانوان استفاده شود و هنوز به جایگاه مطلوب در این زمینه نرسیدیم.

وی افزود: در کشور شاهد ظلم تاریخی به زنان هستیم و این قشر بعضا عقب نگاه داشته شده اند اما اکنون تلاش داریم تا رشد و بالندگی زنان در عرصه های مختلف توسعه یابد.

مدیرکل امور زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش اجرای طرح غربالگری بیماری ویژه زنان، توسعه فعالیت های ورزشی، کادرسازی و پرورش مدیران زن آینده را از جمله طرح های این مدیریت عنوان کرد و گفت: تلاش داریم تا در قالب طرح های کادرسازی، زنان بیش از پیش وارد عرصه تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی شوند.

وی با اشاره به اینکه مهارت گفت‌وگو باید در میان دانش آموزان و خانواده ها افزایش یابد، تصریح کرد: زمانی که برای گفت و گو باید انجام شود هزار و ۵۰۰ کلمه است که اکنون به ۵۰۰ کلمه رسیده است و این خوشایند نمی باشد از همین جهت طرح گفت وگو را پیگیری می کنیم تا انجام شود.

وی اظهار کرد: یکی از علت های کاهش میزان گفت و گو و ارتباط کلامی در خانواده ها، سرگرم شدن اعضای خانواده با گوشی های موبایل و فضای مجازی، مشغله های زیاد والدین و تک فرزندی خانواده ها است.

مدیرکل امور زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش بیان کرد:در سطح کشور ۱۴ میلیون دانش آموز مشغول به تحصیل هستند که هفت میلیون نفر از آنان را دختران تشکیل می‌دهند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۳۷۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اداره کل آموزش و پرورش گیلان برای تبیین افکار عمومی پاسخ داد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ محمد حسین رمضانی گفت: در پی انتشار خبری در یکی از پایگاه‌های خبری گیلان در تاریخ ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳، با عنوان «تنبیه فیزیکی دانش آموز در یکی از مدارس سنگر» و رو تیتر «با معلم خاطی برخورد می‌شود؟»، اذعان می‌شود که این موضوع مربوط به سال گذشته است و با فرد خاطی هم برخورد شد.

وی افزود: پس از شکایت خانواده یک دانش آموز اهل سنگر از تنبیه بدنی فرزندشان در مدرسه، آبان سال گذشته، پس از بررسی‌های انجام شده و معرفی این معلم به هیئت تخلفات اداری، تخلف معلم مدرسه مشخص شده و رای محکومیت وی صادر شد.

مدیرکل آموزش و پرورش گیلان گفت: بر اساس مواد ۸۱ و ۸۲ آیین نامه اجرایی مدارس، هرگونه تنبیه بدنی دانش‌آموز و بدرفتاری ممنوع است.

دیگر خبرها

  • واکنش آموزش و پرورش گیلان در پی انتشار یک گزارش
  • نتایج آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش
  • اداره کل آموزش و پرورش گیلان برای تبیین افکار عمومی پاسخ داد
  • نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش به‌زودی اعلام می‌شود
  • اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش به‌زودی
  • ۲۸ هزار نفر نیروی جدید در مدارس ابتدایی بکارگیری می شود
  • استخدام ۴۱۷۰ مراقب سلامت و بهداشت
  • مهارت آموزی ورزشی ۱۸ هزار دانش آموز مقطع ابتدایی در قم
  • ۱۳۰۰ دانش آموز شهرستان دشتی در کنکور سراسری شرکت می‌کنند
  • زنگ سلامت در مدارس خراسان شمالی نواخته شد