Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان؛ عابدی با اشاره به اهمیت اجرای آئین نامه ها  و دستورالعمل های ابلاغی از سوی وزارت بهداشت گفت: هر آئین نامه و دستورالعملی که مسیر خود را طی می کند، با بازبینی هایی که در فواصل مشخص و با برنامه برروی آنها انجام خواهیم داد؛ قطعا اصلاحات لازم بر روی آنها صورت خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: گام بعدی تایید بازنگری تشکیلات در هیئت امنای دانشگاهها خواهد بود؛ لذا باید از این ظرفیت خوب استفاده کنیم. و با انعطافی که می توانیم در کنار آئین نامه ها داشته باشیم از ظرفیت آئین نامه ها نیز در حل مشکلات استفاده نماییم.

معاون مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری تصریح کرد: هرگز خودمان را در پشت تبصره و یا ماده پنهان نکنیم و نگوییم این مشکل حل شدنی نیست. بدون شک مشکلات قابل حل هستند.

تشکیلات مراکز خدمات جامع سلامت بازنگری شد

فرحناز محمدی مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در نشست دو روزه بازنگری تشکیلات مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی و خانه های بهداشت استان که با برگزاری دوره آموزشی در خصوص طبقه بندی مشاغل از سوی مدرسین وزارت بهداشت نیز همراه بود گفت: با توجه به اقداماتی که از سال 1395 تا کنون در خصوص بازنگری تشکیلات مراکز خدمات جامع سلامت انجام شده است؛ پس از طرح در هیئت امنای دانشگاه این ساختار مورد تایید قرار گرفته و در نهایت با بازنگری و تایید توسط کارشناسان حوزه تحول اداری وزارت بهداشت، اجرایی خواهد شد.

محمدی افزود: با حضور علی اکبر عابدی معاون مرکزتوسعه مدیریت و تحول اداری، سحر حیدری کارشناس مسئول مهندسی سازمان وزارت بهداشت، آرش فرامرزی کارشناس مهندسی سازمان وزارت بهداشت و همچنین دکتر دیندارلو معاون بهداشتی و تیم فنی و اجرایی مرکز بهداشت استان تشکیلات مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی و خانه های بهداشت استان مورد بازنگری قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه آئین نامه مهندسی مشاغل از تاریخ 26 اسفند 1396در هیئت امنا مصوب شد و تاریخ اجرای این آئین نامه ابتدای سال 97 بود؛ تصریح کرد: با توجه به اینکه صدور احکام باید بصورت صحیح انجام شود؛ پس از نیاز سنجی مقرر شد؛ با برگزاری کارگاه آموزشی و استفاده از تجربیات کارشناسان و مدرس کشوری اعزامی از وزارت بهداشت نسبت به توانمند سازی کارشناسان شاغل در حوزه توسعه مدیریت و تحول اداری دانشگاه اقدام شود.

مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان خاطر نشان کرد: این کارگاه با هدف تشریح آئین نامه های مصوب هیئت امنای دانشگاه و رفع اشکالات موجود در خصوص صدور احکام در حوزه کارگزینی برگزار شد؛ و مقرر شد پس از پایان این دوره آموزشی و تایید آئین نامه های ابلاغی از سوی وزارت بهداشت احکام با تاریخ یک فروردین 97 صادر شود.

 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی سلامت معاون وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۳۸۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۰۰ هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود

وزیر آموزش و پرورش از ساخت یک هزار هنرستان جدید در کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی آموزش و پرورش، رضا مراد صحرایی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پس از ۱۲ سال از تصویب سند تحول بنیادین، نخستین آئین نامه برای اجرای این سند یعنی بخش مهارت آموزی دانش آموزان تصویب شد، این آئین نامه در ۱۰ ماده به تصویب هیئت دولت رسید و بر این اساس تا پنج سال آینده، یک هزار هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود و تعداد دانش آموزان در رشته‌های مهارتی در هنرستان به نیمی از دانش آموزان کل کشور می‌رسد؛ این عدد الان ۳۹ درصد است.

وی افزود: موضوع تغییر تقویم آموزشی که مصوبه دولت است در قالب یک طرح تصویب شده و در حال بررسی است و هنوز قطعی نشده است؛ ۸۰۰ هنرستان نیز از طریق تغییر فضای آموزشی موجود ایجاد می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش گفت: بر اساس این آئین نامه، ۲۵۰۰ هنرستان به واحدهای تولیدی و کارآفرین تبدیل خواهد شد، معادل دو درصد اعتبارات حساب‌های ملی و استانی پیشرفت و عدالت به عنوان مشوق در اختیار شرکت‌های و صنایعی قرار می‌گیرد که هنرستان تأسیس می‌کنند.

صحرایی ادامه داد: تأسیس هنرستان وابسته به دستگاه‌ها و غیردولتی و تیزهوشان در این آئین نامه دیده شده است و وزارت صمت مکلف به ایجاد هنرستان در جوار شهرک‌های صنعتی شده است و وزارت تعاون، نفت صمت، کشاورزی، فرهنگ، گردشگری، راه، بهداشت، کشور و ورزش حداقل پنج هنرستان وابسته مبتنی بر طرفیت‌های خود برای تقویت مهارت آموزی ایجاد کنند.

وی خاطرنشان کرد: ۲۰ درصد ظرفیت آموزشی مراکز فنی و حرفه‌ای به آموزش مهارت به سایر دانش آموزان غیر فنی و حرفه‌ای اختصاص می‌یابد، وزارت آموزش و پرورش مکلف شده به دانش آموزان به دوره دوم غیر فنی و حرفه‌ای، ۳۰۰ ساعت آموزش مهارتی بدهد، تغییر کاربری هنرستان‌ها و تصاحب زمین‌های ممنوع است، اگر هنرستانی قابل استفاده نباشد، با اجازه وزارت آموزش و پرورش امکان تغییر بهره برداری از آنها ممکن است؛ آئین نامه توسعه سواد خواندن کشور و برنامه ملی اوقات فراغت به زودی به دولت خواهد آمد.

کد خبر 747528

دیگر خبرها

  • در قم مطرح شد: ضرورت توجه به عوامل کاهش‌دهنده جمعیت
  • مشارکت مردم توسعه سیستان و بلوچستان را شتاب می‌بخشد
  • افزایش مراکز رایگان سلامت روان در کشور
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • امضای تفاهم نامه همکاری علمی بین المللی مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت و موسسه بهداشت عمومی ادواردو سنتیای هند
  • ۱۰۰۰ هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود
  • جذب پرستاران در مراکز درمانی اولویت وزارت بهداشت
  • آئین نامه مدرسه تراز سند تحول نهایی شد
  • ضرورت توسعه نان فیبردار با هدف کاهش ابتلا به سرطان