Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جهان نيوز، پرویز سروری عضو شورای مرکزی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی به انتقاد از سخنان روحانی در نشست مدیران وزارت راه و شهرسازی پرداخت و گفت: اینکه رئیس جمهور در تریبون یک طرفه منتقدان را متهم به بی سوادی و عدم اطلاع از اسلام می‌کند درست نیست، بخصوص آنکه یکی از علما نیز اعلام کرد ممکن است با FATF به آرمان های اسلام لطمه وارد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی تصریح کرد: آیا فقط آقای رئیس جمهور از اسلام مطلع و دیگران نامطلع هستند!؟، این نوع ادبیات با جایگاه ریاست جمهوری انطباق ندارد.

عضو شورای مرکزی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی افزود: فردی که در جایگاه ریاست جمهوری قرار می گیرد باید انتقاد پذیر و سعه صدر داشته باشد چرا که بعد از رهبر انقلاب دومین مقام کشور شناخته می شود پس باید با استدال اقناع پذیری را در کشور ایجاد کند، با اتهام زنی اقناع بوجود نمی آید.

سروری گفت: متاسفانه این رویه‌ای برای رئیس جمهور شده که هراز چندگاهی دست مرحمتی بر سر منتقدان خود با الفاظ غیرقابل قبول می‌کشد.

وی با بیان اینکه باید فضایی فراهم شود تا هم منتقدان و هم طرفداران دولت دلایل و دیدگاه‌های خود را صریح بیان کنند، اظهارداشت: اما متاسفانه این اتفاق نمی افتد و همیشه منتقدان با فشار مواجه می شوند، بنده خودم تقریباهر چند روز یکبار باید به دادسرای رسانه بروم و به شکایت های رئیس جمهور پاسخ دهم.

عضو سابق شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: رئیس جمهوری که روزی می گفت با «برجام» همه مشکلات حل می شود و امروزهیچ کدام از آنها حل نشده با FATF و CFTموضوع را مدیریت می کند.در آن موقع هم تمام منتقدان برجام زیر تهمت ها و القاب مختلف رئیس جمهور قرار گرفته بودند و از مرحمت او بهره مند شدند، اکنون نیز در FATF همین فضا بوجود آمده است.

سروری با بیان اینکه دولت نباید با موضوع FATF فضای جامعه را دو قطبی کند، گفت: در فضای دو قطبی هدف آنها این است که بگویند اگر مشکل داریم بخاطر مخالفان FATF است، آنها نگذاشتند کارها به درستی انجام شود.

وی اضافه کرد: وقتی مردم، رئیس جمهوری را انتخاب می کنند با این انتخاب، قدرت و سرمایه های کشور را به او واگذار می کنند؛ کشور قبرستان نیست که منتقد نداشته باشد بالاخره هر دولت در هر کشوری منتقد و طرفدار دارد.

عضو شورای مرکزی جمعیت رهپویان خطاب به دولتمردان، گفت: مردم شما را روی کار آوده اند، از این رو وظایفی برعهده دارید. مردم که قدرت و پول کشور را به منتقدان نداده اند، این شما هستید که در مسئولیت قرار دارید.

سروی تاکید کرد: مردم از بصیرت برخوردار هستند بنابراین باید نظرات در فضای باز و سالم مطرح شود، اگر درست بود آقایان اجرا کنند و اگر درست نبود اجرا نکنند.

وی گفت: دولت معتقد است هیچ منتقدی نقد نکند و فضای قبرستان در کشور حاکم شود و منتقدین اموات و دولت احیاء شود.

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۳۸۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود رئیس جمهور به اسلام آباد

به گزارش حوزه سیاست و اقتصاد خبرگزاری تقریب،حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور صبح امروز دوشنبه (۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) در رأس یک هیأت عالی رتبه سیاسی - اقتصادی وارد پایتخت پاکستان شد و در بدو ورود به فرودگاه اسلام‌آباد از سوی وزیر مسکن کشور میزبان مورد استقبال قرار گرفت.

حجت الاسلام رئیسی و اعضای هیأت همراه در پایگاه هوایی نورخان که فرودگاه ویژه مهمانان بلندپایه خارجی به شمار می‌رود، از سوی ریاض حسین پیرزاده وزیر فدرال مسکن دولت پاکستان، رضا امیری مقدم سفیر جمهوری اسلامی ایران در پاکستان و جمعی از مسئولان ارشد سیاسی و نظامی کشور میزبان مورد استقبال قرار گرفتند.

مراسم ورود هیأت بلندپایه جمهوری اسلامی ایران و استقبال از حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی به صورت مستقیم از تلویزیون ملی پاکستان پخش شد.

قرار است تا ساعتی دیگر محمد شهباز شریف نخست وزیر پاکستان نیز در محل کاخ نخست وزیری به طور رسمی از حجت السلام رئیسی استقبال کند.

در این سفر دو روزه که با محوریت توسعه و تقویت روابط اقتصادی و تجاری، گفت‌وگوهای دو جانبه و رایزنی‌های منطقه‌ای با عالی‌ترین مقامات پاکستان انجام می‌شود، وزیر امور خارجه، وزیر کشور، وزیر دفاع، وزیر مسکن، وزیر صنعت، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزیر بهداشت حجت السلام رئیسی را همراهی می‌کنند.

قرار است در جریان سفررییس دولت سیزدهم به پاکستان، تعدادی سند همکاری میان دو کشور در زمینه‌های تجاری، بهداشت، اقتصادی، امنیتی، قضائی و کشاورزی از سوی وزیران مربوطه و در حضور سران دو کشور امضا شود.

رئیس جمهور در این سفر همچنین با «آصف علی زرداری» همتای پاکستانی خود ملاقات خواهد داشت و علاوه بر آن قرار است با علما، نخبگان، تجار و فعالان اقتصادی این کشور نیز دیدار و گفت‌وگو می‌کند.

سفر به شهر لاهور قلب فرهنگی پاکستان و شهر کراچی به عنوان قلب اقتصادی این کشور از دیگر برنامه‌های رئیسی در ادامه سفر خود به پاکستان خواهد بود.

همزمان با سفر رسمی حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی به پاکستان و به نشانه دوستی و همسایگی دو کشور، یک خیابان در شهر اسلام‌آباد به نام «ایران» نامگذاری می‌شود.

در عین شهر زیبا و سرسبز اسلام‌آباد از چند روز قبل از این سفر تاریخی، به پرچم جمهوری اسلامی ایران، پلاکاردها و تصاویر بزرگی از حجت السلام رئیسی و نخست وزیر ورییس جمهور پاکستان مزین شده است.

بر اساس آمار و ارقام، برای اولین بار حجم مبادلات تجاری ایران و پاکستان در سال گذشته رکورد زد و از رقم ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار عبور کرد.

این ارقام در سال‌های گذشته و به دلیل ادامه تحریم‌های ظالمانه غرب، با سیر نزولی با شیب کم همراه بود. سران دو کشور بر افزایش دو برابری حجم فعلی مبادلات تجاری و رساندن آن به ۵ میلیارد دلار و بیشتر تاکید دارند و با توجه به شرایط جدید تجاری و اقتصادی ایران و وجود ظرفیت‌های فراوان در دو کشور، دستیابی به این رقم در آینده نسبتاً نزدیک را دور از دسترس نمی‌دانند.

انرژی ایران، مهمترین زمینه برای ارتقای همکاری‌های اقتصادی و مبادلات تجاری دو کشور است و در شرایط کنونی، خط لوله گاز ایران-پاکستان مهمترین پروژه همکاری میان دو کشور دوست محسوب می‌شود. گشایش بازارچه‌های رسمی میان دو کشور در سال گذشته و افزایش صادرات برق ایران به پاکستان نیز زمینه لازم برای توسعه این مراودات را فراهم ساخته است.

پاکستان نیز از ظرفیت بالایی برای صادرات محصولاتی نظیر منسوجات، برخی میوه‌ها، غلات، گوشت، لبنیات، برخی وسایل ورزشی و لوازم جراحی به ایران دارد و ایران هم برای صادرات گاز، نفت خام، محصولات پتروشیمی و افزایش صادارات برق به پاکستان آمادگی دارد.

انتهای پیام/ 

دیگر خبرها

  • ابعاد مهم سفر رئیس‌جمهور به اسلام آباد
  • « ایران » نام اتوبان پاکستان می‌شود
  • پاکستان یکی از اتوبان‌هایش را «ایران» می‌نامد
  • استقبال گرم پاکستانی ها از سید ابراهیم رئیسی+ فیلم/
  • اتوبان‌ یازدهم اسلام‌آباد «ایران» نام گرفت + جزئیات
  • ورود رئیس جمهور به اسلام آباد
  • رئیس جمهور وارد اسلام‌آباد شد
  • رئیسی وارد اسلام‌آباد شد+ فیلم
  • رئیسی وارد اسلام‌آباد شد
  • آمادگی شهر‌های پاکستان برای استقبال از رئیس جمهور ایران