Web Analytics Made Easy - Statcounter

مناظره بین دو تن از چهره‌های اصولگرا و اصلاح‌طلب در دانشگاه رازی کرمانشاه به محفلی برای ادعاهای موهن و آسمان و ریسمان بافی نماینده اصلاح‌طلب‌ها برای انکار اقتدار وطن تبدیل شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از   مرصاد، مناظره بین محمدحسن قدیری ابیانه تحلیلگر اصولگرا و صادق زیباکلام فعال سیاسی اصلاح‌طلب عصر روز چهارشنبه با موضوع تقابل 40‌ ساله ایران و آمریکا در دانشگاه رازی کرمانشاه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مراسم با بیش از یک ساعت تاخیر در ساعت ۴:۴۰ دقیقه آغاز شد که دانشگاه رازی از ورود خبرنگاران با این بهانه که جلسه خبری نیست ممانعت کرد!

در این مناظره پنج سوال مطرح شد که هر کدام از آنها ۶ دقیقه برای پاسخ به سوال مطرح شده فرصت داشتند.

سوال اول: تقابل با آمریکا؛ چرا و از چه زمان؟

زیباکلام به این سوال اینگونه پاسخ داد که در این خصوص دو دیگاه داریم؛ اول اینکه بخشی از آرمان انقلاب مبارزه با سلطه است و دوم دشمنی بین ایران و آمریکا به خاطر از دست رفتن پایگاه غرب در منطقه است.

هدف اصلی آمریکا این است که نظام را ساقط و یا تسلیم کند و از ۲۲ بهمن این روند دشمنی شروع شده است؛ به بهانه های مختلف ما را تحریم می‌کنند.

قدیری‌ابیانه صحبتش را با جمله « بنام خداوند قویتر از کدخدا» آغاز کرد و گفت: بازرگان هم مثل زیباکلام فکر می‌کرد، او هم فکر می‌کرد می‌توانیم با آمریکا رابطه داشته باشیم برای همین بعد از انقلاب سفارت آمریکا تعطیل نشد؛ ولی بعد از تسخیر سفارت، اسنادی کشف شد که نشان از کودتا و دشمنی آمریکا داشت.

مصدق هم همین اشتباه را داشت، آمریکا هیچگاه دست از دشمنی برنمی‌دارد؛ آمریکا به اندازه ۱۴۰۰سال درآمد نفت ایران بدهکاری دارد، ما اجازه نمی‌دهیم آمریکا برای ایران تصمیم بگیرد.

سوال دوم: نقاط سیاه و سفید تقابل و یا ارتباط با آمریکا چیست ؟

زیباکلام ترجیح داد جواب این سوال را به صحبت‌های عبرت آمیز شاه مخلوع ایران ربط دهد که محمدرضا شاه گفته است که آمریکا باعث سقوط حکومت او شده است، چون قیمت نفت را افزایش داد و ایران در حال پیشرفت بود و آمریکا از این قضیه ناراضی بود .

ما چرا انقلاب کردیم ؟ چون خواسته های دموکراتیک داشتیم؛ ما انقلاب کردیم برای آزادی .

زیباکلام مدعی شد که امروز ادبیات مارکسیست بر انقلاب سوار و مارکسیسم رویه انقلاب شده است .

قدیری ابیانه اما معتقد بود که اصولا ضرر رابطه با آمریکا بیشتر از منافع ارتباط با آن است، چون آنها به دنبال سلطه بر منطقه هستند .

رابطه با کشوری به معنا دوستی با این کشور نیست از جمله عراق صدام، انگلیس و ...

ظریف و روحانی هم می‌خواستند با مذاکره با آمریکا به منافع برسند ولی به هیچ نرسیدند.

رضاخان و محمدرضا خان هر دو دست نشانده بودند.
 

 

سوال سوم : تنظیم ارتباط با آمریکا امری حکومتی است ؟

زیبا کلام  باز هم ادعای واهی خود را تکرار کرد که ادبیات مارکسیست در ایران اجرا می‌شود و چیزی از انقلاب باقی نمانده است؛ فکر اشغال سفارت توهم مارکسیست ها بود.

سال ۵۸ آزادی کامل بود؛ انقلاب اسلامی نتیجه بین زد و بند مارکسیست ها، دانشجویان مسلمان و آمریکا بود . 

زیباکلام در ادامه ادعاهای موهن به انقلاب به عالی‌ترین مقام کشور هم حمله کرد و گفت که استکبارستیزی تنها برای رهبری موهبت داشته است؛  بزگترین موهبت این است که همه مشکلات کنار گذاشته می‌شود و فقط مبارزه با آمریکا مطرح هست.

قدیری  ابیانه در پاسخ به این اظهارات  گفت که مقام معظم رهبری بارها گفتند که تحریم ها ۱۵ درصد مشکلات ما هستند ، تحریف نکنید آقای زیباکلام!

ما جزو مسرف ترین کشورهای دنیا هستیم و این دلیل عقب افتادگی ماست؛ مردم و مسئولان وظایف خود را انجام دهند مشکلات حل می‌شود.

سوال چهارم : نفس مذاکره با آمریکا صحیح است یا خیر؟ و مذاکرات چه دستاوردی داشته است؟

زیباکلام در پاسخ به این سوال گفت که این موضوع اظهر من الشمس است ؛در طی این ۴۰ سال آنقدر بعضی حرفها تکرار شده فکر می‌کنند واقعیت است؛ شاه سرطان غدد لنفاوی داشت برای این در سال۵۸ رفت آمریکا ، شاه تمام مدت بستری بوده است .

ارتشی در بهمن ۵۸ وجود نداشت که کودتا نکند؛ یعنی آمریکایی‌ها عقلشان نمی‌رسید که کودتا نکنند؟

شما یک مورد بیاورید دشمنی با آمریکا منفعت برای ما داشته است، من ده‌ها دلیل می‌آورم که ضرر داشته است.

قدیری ابیانه اما گفت: همین که کشور ما تجزیه نشده و استقلال داریم از همین دستاوردهاست؛ در خاطرات آقای برژینسکی آمده است که آمریکایی‌ها خواسته‌اند کودتا کنند.

آنها در هیات مذاکره ما جاسوس داشتند ؛ مگه ما زمان جنگ دنبال هسته ای بودیم.

سوال پنج : ضرر برجام به خاطر ترامپ بود یا سازشکاران داخلی ؟

زیباکلام به این سوال اینگونه پاسخ داد که اگر آمریکاستیزی را از چند نفر بگیرید دچار بحران هویت می‌شوند ؛ تندروها از قبل مذاکرات مخالفت خود را اعلام و تبلیغات منفی بسیاری علیه آنها کردند. بعد از برجام چه ها کردند که از بین برود؛ سپاه دو موشک شلیک کرد و همان جریان اکنون به دنبال از بین بردن FATF و...است. کلا با تنش زدایی مخالفند!

قدیری ابیانه هم گفت: ما همه غنی سازی را برای تولید برق و نه موشک می‌خواستیم؛ چه کسی گفته پرتاب موشک نقض برجام است، خود آمریکایی ها هم نمی‌گویند!

کجاست گل و بلبل برجام؟

آیا میدانید مسئول FATF مسئول تحریم ایران است؟

اگر راست می‌گویند خاوری را  پس بدهند.

 

دانشجویان: توهم رابطه با آمریکا چه دستاوردی داشت؟

از حواشی این برنامه هم می‌توان به سوالات جالب دانشجوایان اصولگرا از زیباکلام اشاره کرد.

یکی از دانشجون که پشت تریبون رفت، اظهار داشت: آقای زیباکلام! آن جناحی که از قِبَل مذاکره و ترساندن مردم از توهم سایه جنگ به قدرت رسید شما و دوستانتان بودید نه رهبر، به مردم دروغ نگویید.

موضع ما در قبال آمریکا استقلال‌طلبی است نه آمریکاستیزی؛ پاسخگو باشید که مصدق و کودتای 28 مرداد هم به دنبال آمریکاستیزی بودند؟ عراق و ویتنام هم به دنبال آمریکاستیزی بودند؟

حضرتعالی و دوستانتان که 5 سال تمام ظرفیت‌های مملکت را صرف توهم رابطه با آمریکا کردید، امروز پاسخگو باشید که با بتن ریزی در دستاوردهای نخبگان این مملکت چه به دست آوردید؟

چرا شما و دوستانتان در وزارت امور خارجه حاضر به مناظره در مورد ننگ‌نامه‌ای به نام برجام نیستید؟

مرد باشید و حقایق را بگویید ما با استقلال طلبی از واردات آفتابه و دسته بیل به اوج قله های علم و دانش رسیدیم تفکر شما و دوستانتان این است که ایرانی قادر به تولید آبگوشت بزباش هم نیست!

اگر رابطه با آمریکا حلال همه مشکلات است، چرا یونان و آرژانتین دهه 80 و مصر و کشورهای دیگر که غرق در آغوش آمریکا هستند در مشکلات غوطه ور شده‌اند؟

چرا با توجه به متن قانون اساسی و حدود اختیارات رییس جمهور نسبت به عملکرد 30 ساله جناح خود صحبتی نمی کنید؟

یکی دیگر از دانشجوها هم به کمک‌های جمع‌آوری شده برای کمک به زلزله‌زده‌ها از سوی زیباکلام اشاره کرد و گفت: میلیاردها تومان به بهانه زلزله از مردم چاپیدید و معلوم نشد کجا رفت؛ با چه رویی دوباره به کرمانشاه آمدید؟

علوم سیاسی رشته نظریه است، اما شما حتی یک نظریه هم ندارید کتاب «ما چگونه ما شدیم» همان کپی کتاب «انقلاب ایران» بازرگان است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۳۹۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهقانی: زیست‌بوم دانش‌بنیان حامی سپاه درمسیر پیشرفت و اقتدار

معاون علمی رئیس‌جمهور گفت: زیست‌بوم دانش‌بنیان کشور، حمایت همه جانبه خود را از آن نهاد انقلابی اعلام کرده و از هیچ تلاشی برای برای دستیابی به ابزارهای فناورانه جهت ارتقای توان دفاعی کشور دریغ نمی‌کند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، روح الله دهقانی فیروزآبادی؛ معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در بیانیه‌ای که برای خبرگزاری تسنیم ارسال کرده است سالگرد تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را تبریک گفت.

سپاه از بدو تأسیس تاکنون در حال مجاهدت در راه حق است

در این بیانیه آمده است:

"سخن بنیان‌گذار انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) با این عنوان که «اگر سپاه نبود، کشور هم نبود» همچون مدالی ابدی بر سینه پاسداران انقلاب می‌درخشد و نشانگر عمق ارادت امت مسلمان و عاشقان میهن اسلامی به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است. طلیعه نام قدسی پاسدار از جان فشانی‌های سپاه عاشوراست و پاسداران، تا تحویل پرچم به منجی عالم بشریت، بر عهد خویش ثابت قدم خواهند ماند.

این روزها که مبارزه در همه جبهه‌های سخت و نرم بی‌وقفه جریان دارد و جبهه استکبار با همه توان به جنگ لشگر حق آمده است، ثمره تلاش فرزندان برومند انقلاب همچون شهید تهرانی مقدم در «وعده صادق» امید را در دل مظلومین عالم روشن ساخته است؛ هر چند در این مسیر، بزرگانی همچون حاج قاسم به مقام رفیع شهادت نائل شدند ولی هر بار که سروی بر خاک افکنده شد، سرو دیگری راست قامت در مسیر آزادگی و دفاع از آرمان‌های اسلام و کیان مقدس ایران اسلامی قد برافراشته است.

دستیابی به فناوری‌های روز دنیا در عرصه نظامی جز با همت جوانان انقلابی و حمایت های اثربخش سپاه پاسداران انقلاب اسلامی امکان پذیر نبود. امروز، دنیا به توان دفاعی ما احترام می گذارد و دیپلماسی عزت‌مند، نتیجه توان میدانی ماست.

هیچ سدی نمی‌تواند مسیر پیشرفت و بومی‌سازی فناوری‌های روز دنیا را با تکیه بر اندیشه و ایمان پاسداران ما مسدود کند. اکنون که در سالروز تاسیس این نهاد انقلابی و ارزشمند هستیم، به نمایندگی از فناوران، نخبگان و پژوهشگران زیست بوم دانش بنیان کشور، این مناسبت بزرگ را به برادر ارزشمندم سردار حسین سلامی و تمامی پاسداران عزیز تبریک عرض نموده و از خداوند متعال برای شما توفیق و سربلندی روزافزون را آرزومندم.

زیست‌بوم دانش‌بنیان کشور، حمایت همه جانبه خود را از آن نهاد انقلابی اعلام نموده و از هیچ تلاشی برای برای دستیابی به ابزارهای فناورانه جهت ارتقای توان دفاعی کشور دریغ نمی‌کند."

روح الله دهقانی؛ معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس جمهور

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جانشین فرمانده سپاه: دشمن با اقتدار تنبیه شد
  • سردار فدوی: دشمن با اقتدار تنبیه شد
  • دشمن با اقتدار تنبیه شد
  • طعنه سردار سلیمانی به کشورهای منطقه /هیچ پرنده خارجی نمی‌تواند از آسمان ایران عبور کند
  • شکاف بین دولتمردان صهیونیست‌زده با افکار عمومی در غرب غیرقابل‌انکار است
  • ۲ راهبرد ایران برای افزایش اقتدار و حرکت به سوی قله
  • (ویدیو) زیباکلام: ۷ اکتبر نشان داد که فلسطین هنوز زنده است!
  • جشن ایران قوی، اقتدار ملی در مدارس همدان
  • دهقانی: زیست‌بوم دانش‌بنیان حامی سپاه درمسیر پیشرفت و اقتدار
  • برپایی ایستگاه شکرانه اقتدار در گچساران