Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون بهبود محیط کسب و کار اتاق بازرگانی خراسان‌رضوی گفت: دولتمردان از مدت‌ها پیش با تأکید رهبری باید خود را از اقتصاد تک‌محصولی رها کرده و به توسعه صادرات غیرنفتی می‌پرداختند، اما متأسفانه در این راستا عملکرد بسیار قابل توجهی نداشتیم.

به گزارش ایسنا، «رضا حمیدی» در نخستین روز از ششمین همایش ملی توسعه پایدار با رویکرد بهبود محیط کسب و کار در اتاق بازرگانی استان، اظهار کرد: کسب و کار به‌معنای یک سازمان بوده که برای فراهم کردن کالا به‌دنبال کسب سود و درآمد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: فضای کسب و کار مجموعه‌ای از عوامل پیرامون آن بوده که در سرنوشت کسب و کار اثرگذار و خارج از اراده است.

رئیس کمیسیون بهبود محیط کسب و کار اتاق بازرگانی خراسان‌رضوی افزود: مهم چگونگی افزایش قدرت و دقت پیش‌بینی‌ها در محیطی بوده که عناصر آن دائماً در حال تغییر است.

حمیدی خاطرنشان کرد: در سالی که گذشت شاهد تلاطم در نرخ ارز بودیم که شرایط را برای تولیدکننده دشوار کرد و به تعطیلی بسیاری از واحدهای تولیدی منجر شد.

وی با بیان این‌که دولتمردان از مدت‌ها پیش با تأکید رهبری باید خود را از اقتصاد تک‌محصولی رها کرده و به توسعه صادرات غیرنفتی می‌پرداختند، گفت: متأسفانه در این راستا عملکرد بسیار قابل توجهی نداشتیم.

رئیس کمیسیون بهبود محیط کسب و کار اتاق بازرگانی خراسان‌رضوی خاطرنشان کرد: اگر به دولت بدهکار باشیم، آن را فوراً اخذ می‌کنند، اما اگر دولت به شما بدهکار باشد، آن را فراموش می‌کند.

حمیدی تصریح کرد: مبارزه جدی با قاچاق که مقام معظم رهبری نیز به آن تأکید داشتند، امر مهمی است، اما به چه کسی دستور داده‌اند که با آن مبارزه کند، معلوم نیست.

وی گفت: کنترل ملی‌‎گرایان، واردات و بررسی کالاهایی که مشابه داخلی دارند و وارد می‌شوند هم‌چنین مبارزه با تولیدات زیرپله و غیراستاندارد از عوامل مهم است که باید به آن بپردازیم.

رئیس کمیسیون بهبود محیط کسب و کار اتاق بازرگانی خراسان‌رضوی با اشاره به این‌که کشور با افزایش نیروی کار روبه‌رو است، تصریح کرد: هم‌چنین بازار با کمبود نیروهای ورزیده روبه‌رو شده که کاهش هزینه‌ها و ایجاد تسهیلات بیشتر برای آغاز کسب و کار ضروری است.

حمیدی با بیان این‌که گسترش کسب و کار موجب افزایش درآمد دولت و کاهش مالیات می‌شود، گفت: ایجاد تسهیلات مناسب برای سرمایه‌گذاری خارجی موجب صادرات بیشتر و اشتغال‌زایی می‌شود. علاوه‌بر این موارد توجه به اخذ مالیات از افراد مالیات‌گریز که در مشهد نیز حضور دارند، امری مهم است.

وی یادآور شد: بررسی علل و راهکارهای کاهش مهاجرت، فرار مغزها، نخبگان و صاحبان سرمایه نیز امری مهم است که به آن کم‌توجهی شده است. 48 درصد فرزندان ما که در بهترین دانشگاه‌ها تحصیل کرده‌اند، از ایران فرار می‌کنند و این‌که چه عاملی سبب فرار این افراد می‌شود، پرسش مهمی است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اقتصاد منطقه خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۳۹۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصفهان میزبان اجلاس اتاق‌های بازرگانی کشور‌های آسیایی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حجت اله کشانی، رئیس اتاق بازرگانی اصفهان، در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار گروه تجارت خارجی گفت: دومین اجلاس اتاق بازرگانی کشور‌های آسیایی ۱۰ و ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ در اصفهان برگزار میشود. در این اجلاس ۲۰ نماینده از اتاق‌های بازرگانی کشور‌های آسیایی حضور خواهند داشت.

وی در ادامه افزود: در دومین اجلاس اتاق بازرگانی کشور‌های آسیایی به جز مباحث تعاملات بازرگانی و تجاری بین کشور‌های آسیایی، موضوعاتی در ۵ بخش اصلی شامل سرمایه گذاری، فناوری و انتقال تکنولوژی، گردشگری، اقتصاد پایدار، کشاورزی و امنیت غذایی جلساتی برگزار خواهد شد.

مجمع همکاری‌های آسیایی (ACD) یک سازمان دولتی بین‌المللی پایه‌گذاری شده در ۱۸ ژوئن ۲۰۰۲ است. از اهداف اصلی این سازمان توسعه همکاری‌های بین‌المللی در قاره آسیا است. ایده اصلی تأسیس یک اتحادیه آسیایی را نخست وزیر تایلند مطرح کرد. اعضا اصلی این سازمان اتاق‌های بازرگانی کشور‌های کویت، پاکستان، هند، بحرین، سریلانکا، ترکیه، اندونزی، تایلند، چین و ژاپن هستند.

هم اکنون ریاست مجمع گفتگوی همکاری آسیا (ACD) با ایران است.

دیگر خبرها

  • رونمایی از طرح مرکز رشد و نوآوری اتاق بازرگانی سنندج
  • دولتمردان باید میزان تصدی‌گری خود در عرصه اقتصاد را کاهش دهند
  • اصفهان دهم اردیبهشت میزبان اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا (ACD)
  • نشست خبری اتاق بازرگانی اصفهان
  • تلاش برای تحقق شعار سال و شکوفایی اقتصاد خوزستان
  • اصفهان میزبان « دومین اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD» است
  • اعلام آمادگی چین برای ساخت بندر خشک ریلی در قرقیزستان
  • کارآفرینان با همکاری اتاق بازرگانی مشارکت فعالانه مردم در اقتصاد را زمینه‌سازی کنند
  • خبر جدید درمورد تعطیلی پنجشنبه ها ؛ پنجشنبه یا شنبه ؟
  • اصفهان میزبان اجلاس اتاق‌های بازرگانی کشور‌های آسیایی