Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر برنامه های محیط زیست و توسعه اقتصادی- اجتماعی در برنامه عمران سازمان ملل متحد در ایران، گفت: دستاورد اصلی در طرح های ستاد احیای دریاچه ارومیه مدل سازی و ارایه یک الگوی مناسب برای مشارکت جوامع محلی در احیای این دریاچه است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اروم نیوز، محسن سلیمانی روزبهانی امروز در گفت و گو با خبرنگاران در میاندوآب با اشاره به مشارکت جوامع محلی در احیای دریاچه ارومیه، اظهار کرد: دستاورد اصلی در طرح های ستاد احیای دریاچه ارومیه مدل سازی و ارایه یک الگوی مناسب برای مشارکت جوامع محلی در احیای این دریاچه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، با بیان اینکه هیچگاه روش درست و دقیقی از نحوه مشارکت مردم در احیای دریاچه ارومیه فراهم نشده بود، افزود: با توجه به اینکه عنوان می شود مردم بهتر می توانند در احیای دریاچه ارومیه نقش ایفا کنند اما هیچگاه روش های درست و دقیقی از نحوه مشارکت مردم در احیای دریاچه اورمیه فراهم نشده بود.

مدیر برنامه های محیط زیست و توسعه اقتصادی- اجتماعی در برنامه عمران سازمان ملل متحد در ایران، گفت: پروژه مشترک احیای دریاچه ارومیه که با همکاری و حمایت مالی دولت ژاپن، دفتر عمران سازمان ملل متحد  و جمهوری اسلامی ایران اجرا می شود، توانسته مدل ها و روش های مناسبی به کشاورز ارایه دهد.

وی، تصریح کرد: به واسطه این پروژه کشاورز می داند باید چه اقدامی انجام دهد که آسیبی به درآمدش نرسد و از طرفی هم با صرفه جویی آب در مزرعه خود به احیای دریاچه اورمیه کمک کند.

سلیمانی،افزود: در کنار فعالیت های کشاورزی، طرح های معیشتی جایگزین و سازگار با منابع آب در پروژه همکاری در احیای دریاچه ارومیه اجرا و روستاییان و کشاورزان می دانند که با کاشت محصولات جایگزین با نیاز آبی کم و درآمد زا و سازگار با الگوهای زیست محیطی می توان به احیای دریاچه کمک کرد.

وی، اظهار کرد: مشارکت مردم در کمک به احیای دریاچه ارومیه از سال ۲۰۱۴ میلادی با کمک دولت ژاپن با الگوسازی برای مشارکت مردم در احیای این دریاچه از طریق استقرار کشاورزی پایدار آغاز شده است.

مدیر برنامه های محیط زیست و توسعه اقتصادی- اجتماعی در برنامه عمران سازمان ملل متحد در ایران، گفت: امیدوارم با حمایت های مالی بیشتر دولت ژاپن حداقل این پروژه یکسال دیگر تداوم یابد تا مطمئن شویم که رویکرد همگانی که زمینه را برای مشارکت مردم فراهم کرده بعد از پایان همکاری کشور ژاپن، در آینده در سطح حوزه آبریز دریاچه ارومیه اجرا شود.

وی، با بیان اینکه دریاچه ارومیه بخشی از فرهنگ و هویت تاریخی ایران و به ویژه منطقه آذربایجان است، تصریح کرد: همه باید در کنار هم برای احیای دریاچه کمک کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۳۹۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش مشارکت مردم در ساخت مسکن با تکیه بر عرضه زمین و پرداخت تسهیلات به آن‌ها

محسن زنگنه، سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه در گفت و گو با خبرنگار قدس اظهار کرد: در دو قانون بالادستی کشور یعنی قانون برنامه هفتم توسعه پنج ساله کشور و هم قانون جهش تولید مسکن شرایط عرضه زمین به مردم توسط دولت را فراهم کردیم تا دولت، زمین را یک عامل اصلی در قیمت مسکن است بطور رایگان در اختیار مردم قرار دهیم و در کنار آن بانکها مکلف به پرداخت تسهیلات هستند.

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه تصریح کرد: هر میزان دولت در زمینه عرضه زمین به مردم و پرداخت تسهیلات ساخت مسکن به مردم جلو برود؛ مشارکت مردم در ساخت مسکن افزایش خواهد یافت.

دولت مکلف شد 300 هزار هکتار به زمینهای قابل سکونت در شهرها اضافه کند

زنگنه افزود: در مورد در اختیار زمین و تسهیلات به مردم برای ساخت مسکن، گفت: ما در قانون برنامه هفتم دولت را مکلف کردیم که بالغ بر 300 هزار هکتار به زمین های قابل سکونت در شهرهای با تراکم زیر 70 هزار نفر و روستاها اضافه کند که باعث افزایش افقی زیست بوم شهری و روستایی می شود و این بند از برنامه هفتم توسعه عملا در راستای هدف قانون جهش تولید مسکن هست که زمین را در اختیار مردم قرار می دهیم.

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه تصریح کرد: برخی بانک ها امسال به وظایف خود عمل کردند و بعضی از بانکها نیز تخطی های جدی از قانون داشتند. ما می توانیم به منابع مالی دیگر هم فکر کنیم که در قانون تامین مالی که اخیرا شورای نگهبان هم تصویب کرد و ابلاغ می شود مقداری مباحث را گذاشتیم و همچنین صندوق مسکن می تواند موثر باشد.

دولت باید افزایش سرمایه بانکهای همسو با سیاست تسهیلاتی مسکن را تقویت کند

عضو کمیسیون برنامه،‌ بودجه و محاسبات تاکید کرد: قطعا افرادی که قدرت دریافت تسهیلات 400 میلیونی یا یک میلیاردی را ندارد با بالا رفتن قیمت مسکن دچار مشکل می شوند. اما این افراد می توانند در صندوق های سرمایه گذاری مسکن به میزان سرمایه ای که دارند در ساخت مسکن و متراژ سهیم شوند که این برای آنها ارزش افزوده دارد.

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه گفت: دولت باید افزایش سرمایه بانکهای همسو با سیاست تسهیلات ساخت مسکن را تقویت کند که آنها توان وام دهی شان افزایش پیدا کند و هم منابع تامین مالی را برایشان فراهم کند.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • ضرورت گفتمان سازی و تبیین راهبرد جامع برای تحقق شعار سال
  • به برنامه تحولی در شهر و روستاها نیاز داریم
  • تقویت بنیه تولید داخلی کشور لازمه توسعه اقتصادی است
  • از امروز به فکر تابستان دریاچه ارومیه باشیم
  • افزایش مشارکت مردم در حکمرانی و مردمی‌سازی جهش تولید اولویت است
  • لزوم راه‌اندازی خط راه‌آهن جدید ایران و ترکیه از طریق تبریز
  • از افزایش تراز آب دریاچه ارومیه تا آغاز تولید بنزین از متانول
  • افزایش مشارکت مردم در ساخت مسکن با تکیه بر عرضه زمین و پرداخت تسهیلات به آن‌ها
  • چهار دستورکار ضروری دولت برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید
  • کارگران در خنثی‌سازی تحریم‌ها مشارکت داشته‌اند