Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بیمارستان بوعلی همدان گفت: علی‌رغم تاکید پرستاران بیمارستان بوعلی به حساسیت بیمار به داروهای آنتی بیوتیکی، اما باز هم پزشک دستور تزریق را داده است. ۲۲ آذر ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۸ استانها همدان نظرات - اخبار استانها -

دکتر علیرضا یاوری کیا در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم در همدان‌ اظهار داشت: مادر متوفی به تعدادی از آنتی‌بیوتیک‌ها حساسیت داشته که توسط خودش ذکر شده و در پرونده پزشکی او نیز ثبت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: این مادر باردار که برای زایمان وارد بیمارستان شده است، با موفقیت عمل سزارین بر روی او انجام می‌شود. پس از زایمان، در بخش توسط پزشک معالج دارویی برای او نوشته می‌شود که جزو همان دارویی بوده که به آن حساسیت داشته است.

رئیس بیمارستان بوعلی همدان گفت: پس از اینکه پرسنل ما متوجه می‌شوند که داروی تجویز شده جزو موارد حساست این بیمار است این موضوع را با پزشک معالج در میان می‌گذارند.

خطای پزشکی غمبار در بیمارستان «ص»آیا «تشخیص اشتباه» بیماری خطای پزشکی است؟توضیح دانشگاه علوم پزشکی اصفهان درباره یک خبر/ خارج کردن "کلیه" به جای "کیست" از بدن بیمار خطای پزشکی نبوده است

یاوری‌کیا افزود: حتی پرستاران ما دو بار با این پزشک معالج تماس می‌گیرند و موضوع را اعلام می‌کنند اما پزشک می‌گوید که این آنتی‌بیوتیک حساسیت مهمی را در پی نخواهد داشت.

وی گفت: وقتی مقدار بسیار کمی از دارو تزریق به مادر تزریق می‌شود، بلافاصله علائمی شبیه به حساسیت دارویی در فرد ظاهر می‌شود و در کوتاه‌ترین زمان ممکن متخصص بیهوشی بر بالین بیمار آمده و با انجام عملیات احیا، بیمار احیا می‌شود.

رئیس بیمارستان بوعلی همدان ابراز کرد: پس از احیا به بخش آی سی یو منتقل شده اما متاسفانه پس از چند ساعت تلاش برای درمان، بیمار فوت می‌کند.

یاوری‌کیا با بیان اینکه علائم بیمار بسیار شبیه به علائم حساسیت دارویی بوده است، تصریح کرد: اما عوامل دیگری هم ممکن است موجب مرگ بیمار شده باشد.

وی افزود: آمبولی مایع آمونیاک هم ممکن است موجب مرگ ماردار باردار شود، اما رویداد این اتفاق همزمان با تزریق داروی آنتی‌بیوتیک بسیار نادر است.

رئیس بیمارستان بوعلی همدان با تاکید بر اینکه حتی اگر تزریق این دارو هم نقشی در فوت بیمار نداشته باشد، دستور مستقیم پزشک در تجویز دارویی که بیمار به آن حساسیت داشته ‌موضوعی بسیار مهمی است که باید مورد بررسی قرار ‌گیرد.

یاوری کیا گفت: پزشک معالج بیمار از نیروهای استخدامی بیمارستان نبوده و ایشان طرف قرارداد و همکار حرفه‌ای ما بوده‌اند.

وی با تاکید بر اینکه مرگ مادر باردار موضوعی بسیار مهم و مورد توجه وزارت بهداشت است، ابراز کرد: امیدمان این است که خطای واضح پزشکی در کار نباشد چون بار وجدانی بزرگی را برای پزشک به همراه دارد.

انتهای پیام/ش

R41405/P1377/S6,75/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۳۹۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قم کمبود پزشک متخصص و عمومی دارد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: در قم در حوزه پزشکان عمومی و متخصص( در تمام تخصص‌ها)کمبود وجود دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، مجید محبی در نشست خبری که در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی قم، همزمان با هفته سلامت برگزار شد، اظهار داشت:  یک هزار و 520  تخت در بیمارستان‌های دولتی قم وجود دارد و بر اساس سرانه یک هزار  تخت درمانی در بیمارستان‌های دولتی قم کمبود وجود دارد.
 
وی افزود:  سرانه پرستار در قم یک و یک‌دهم پرستار به‌ازای هر تخت است، اما ایدئال یک و  چهار‌ دهم پرستار به ازای هر تخت نیاز  است که بر اساس این حدود  450 پرستار نسبت به هر تخت در استان قم کمبود وجود دارد.
 
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تصریح کرد: در قم در حوزه پزشکان عمومی و متخصص در تمام تخصص‌ها کمبود وجود دارد و حدود 200 متخصص و بیش از 300 پزشک عمومی کمبود در قم وجود دارد.
 
 محبی عنوان کرد: در خصوص وضعیت پرداخت‌ها به پزشکان و پرستاران باید گفت اگر مطالبات ما وصول شود همه مطالبات کادر درمان پرداخت خواهد شد 250 میلیارد تومان بدهی به پزشکان و پرستاران وجود دارد؛ اما بیش 400 میلیارد تومان از سازمان‌های بیمه‌گر مطالبات داریم.
 
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان قم تصریح کرد: پیگیری زیادی برای وصول مطالبات انجام شده است و اولین پولی که به علوم پزشکی استان قم واریز شود مطالبات پزشکان و پرستاران را پرداخت خواهیم کرد، با این شرایط اداره‌کردن بیمارستان‌ها سخت است بیشترین مطالبه دانشگاه علوم پزشکی از تأمین اجتماعی است که آنها هم می‌گویند دولت مطالبات آنها را نداده است.
 
وی با اشاره به اینکه کمبود پزشک متخصص در بیمارستان‌های قم وجود دارد، بیان کرد: پیگیری‌های زیادی  از وزارت بهداشت و درمان انجام دادیم؛ اما چون قم نزدیک تهران است، اعلام می‌کنند استان قم در اولویت تخصیص و سهمیه پزشک متخصص نیست و پزشکان متخصص به مناطق محروم اعزام می‌شوند.
 
 محبی خاطرنشان کرد: بیشترین متخصصان بانوان هستند در سال گذشته 27 متخصص به قم اختصاص داده شد که 19 متخصص خانم بودند که نصف این متخصصان خانم بنا به دلایلی از جمله زایمان نتوانستند در چرخه درمان قم باقی بمانند.
 
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان قم با اشاره به اینکه در بحث برخورد با زیرمیزی‌ها، علوم پزشکی تنها مرجع رسیدگی نیست، گفت: برخورد با زیرمیزی پزشکان روند پیچیده‌ای دارند در گذشته تعدادی پزشک که در گرفتن زیرمیزی حرفه‌ای بودند به مقام قضایی معرفی شد که هر 6 نفر تبرئه شدند؛ چون شاکی خصوصی نداشتند. همچنین 6 پزشک که گرفتن زیرمیزی آنها برای دانشگاه علوم پزشکی محرز شده بود از بیمارستان‌های دولتی قم اخراج شدند.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • داروهای غیر آنتی‌بیوتیک باکتری‌ها را از بین می‌برند؟
  • داروهای غیر آنتی‌بیوتیک باکتری‌ها را از بین می‌برند
  • حضور بیش از ۶۰ پزشک در بیمارستان صحرایی شهرستان دلفان
  • کشفی تازه و متفاوت از تصور پیشین درباره مرز میان مرگ و زندگی
  • کمک فوری/ حال این دو مادر بیمار خوب نیست
  • کاشت الکترود در مغز یک زن برای درمان سندروم لی + فیلم
  • هشدار درباره انتقال بیمار از مراکز دولتی به بیمارستان‌های خصوصی!/ باید چرخه پرگلایه «بیمه» اصلاح شود/ متاسفانه از اولویت نخست یعنی بهداشت غفلت شده است
  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان ۴ را نفر را نجات داد
  • قم کمبود پزشک متخصص و عمومی دارد
  • نقش عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران