Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، بسیج دانشجویی و جامعه اسلامی بیش از 50 دانشگاه کشور در نامه ای به محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه از سکوتش در برابرکشتار یمن انتقاد کردند که متن کامل نامه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم


وَمَا لَکُمْ لاَ تُقَاتِلُونَ فِی سَبِیلِ اللّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِینَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاء وَالْوِلْدَانِ الَّذِینَ یَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَـذِهِ الْقَرْیَةْ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَل لَّنَا مِن لَّدُنکَ وَلِیًّا وَاجْعَل لَّنَا مِن لَّدُنکَ نَصِیرًا

جناب آقای ظریف؛ وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران


سلام علیکم


حدود چهارسال از جنایات وحشتناک ائتلاف آمریکایی- سعودی علیه ملت مظلوم و بی‌پناه یمن می‌گذرد و هر روز بیش از پیش بر عمق این فاجعه انسانی افزوده می‌شود ومع‌الاسف در طول این مدت شاهد بودیم که دستگاه دیپلماسی، خاصه شخص جنابعالی به عنوان سکان‌دار وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی، به طرز عجیبی در برابر این نسل‌کشی وحشیانه سکوت اختیار کرده، در حالیکه ظلم ستیزی و دفاع از مظلومان عالم و عدالتخواهی بین‌المللی از اصلی‌ترین آرمان‌های انقلاب اسلامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


جناب آقای ظریف! مگر نه این است که هدف انقلاب ما ایجاد حکومت جهانی اسلام است و انقلاب‌اسلامی نقطۀ شروع این حرکت به پرچمداری حضرت حجت ـ. ارواحنافداه ـ. است؟ گویا فراموش کرده‌اید که جنگ ما جنگ عقیده است و جغرافیا و مرز نمی‌شناسد.


جناب آقای وزیر! احیانا از میزان کودک‌کشی گسترده در یمن کدی به شما نرسیده است؟ از سعودی‌هایی که بنای حیات‌شان از تار عنکبوت نیز سست‌تر است ترس دارید یا از عمال اجیر کرده‌شان؟ شاید هم از آمریکایی می‌ترسید که بنابر فرموده رهبری رو به افول است و به همین جهت چشمان‌تان را روی آمار‌های دلخراش تعداد شهدای یمن می‌بندید و مظلومیت و گرسنگی‌شان را در دنیا فریاد نمی‌کشید.


جناب آقای ظریف! در جنگ حق و باطل نه تنها سکوت جایز نیست بلکه به نشانه تایید ستمگران است. به مذاکرات و حل بحران یمن از طریق نشست و برخواست‌های یمنی-سعوی دل نبندید؛ آن که مذاکره بین آمریکای به قول شما مودب بود وشمایی که پشت‌تان هم به توان هسته‌ای تخریب‌نشده گرم بود، نتیجه نداد، این که دیگر مذاکره بین سعودی‌های وحشی و یمنی‌های بی‌پشتوانه است.


چرا در زمانی که سعودی‌ها به خاطر قتل فجیع خبرنگار عربستانی در جهان بی آبرو شده اند از اینچنین موقعیتی برای مخابره اخبار جنگ یمن و مظلومیت مردمش و ایجاد اجماعی جهانی بر علیه سفاکان سعودی استفاده نمی‌کنید تا این جنگ طاقت فرسا را از طریق فشار‌های بین‌المللی به پایان برسانید؟ قدری از هوش و درایت دیپلماتیک خود را هم برای موضوعات انسانی و احقاق حق مظلومان جهان خرج کنید! به اندازه نتانیاهوی ملعون که دیگر تعامل و هم‌افزایی خارجی می‌فهمید؟ او برای مقاصد شوم و به کرسی نشاندن ادعا‌های دروغش درباره ما، تک به تک به کشور‌های منطقه سفر می‌کند و شما هم‌چنان منفعلانه در جای خود نشسته‌اید؟


شما موظف اید و از شما مطالبه داریم شخصا به کشور‌های منطقه و سایر نقاط جهان سفر کنید و پیام مظلومیت یمن را به گوش جهانیان برسانید. هم‌چنین موظف اید از ظرفیت سفرای ایران در کشور‌های مختلف و البته از نماینده دائمی کشور در سازمان ملل در این مسیر استفاده کنید تا به وظیفه خود در زمینه ایجاد اجماع جهانی علیه خون‌خواران و منفوران سعودی عمل کرده باشید؛ قطعنامه ۲۲۱۶ که از ارسال کمک‌ها به یمن جلوگیری می‌کند باید لغو شود و شما موظف اید این موضوع را در سازمان ملل مطرح و مجدانه پیگیری کنید.


بیش از این سکوت و انفعال را از جانب شما تاب نخواهیم آورد؛ به وظیفه انقلابی خود عمل کنید و ثابت کنید در این نظام اسلامی نامحرم نیستید وگرنه ما به وظیفه انقلابی خود در قبال شما عمل خواهیم کرد.


والسلام علی من اتبع الهدی

جامعه اسلامی دانشجویان کشور


اتحادیه انجمن اسلامی دانشجویان (تحکیم وحدت)


بسیج دانشجویی دانشگاه تهران


بسیج دانشجویی دانشگاه شریف


بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر


بسیج دانشجویی دانشگاه علم وصنعت ایران


بسیج دانشجویی دانشگاه سیستان و بلوچستان

بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع)


بسیج دانشجویی دانشگاه مازندران

بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی


بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی


بسیج دانشجویی دانشگاه اراک


بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس


بسیج دانشجویی دانشگاه سمنان


بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی سهند تبریز


بسیج دانشجویی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین


بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران

بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله


بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان تهران


بسیج دانشجویی دانشگاه خوارزمی


بسیج دانشجویی دانشگاه ارومیه

بسیج دانشجویی دانشگاه بجنورد


بسیج دانشجویی دانشگاه زابل


بسیج دانشجویی دانشگاه ایلام


بسیج دانشجویی دانشگاه زنجان


بسیج دانشجویی دانشگاه بیرجند


بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی ارومیه


بسیج دانشجویی دانشگاه شهرکرد


بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل


بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی مالک اشتر


بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی


بسیج دانشجویی دانشگاه مذاهب اسلامی


بسیج دانشجویی دانشگاه جامع امام حسین (ع)


بسیج دانشجویی دانشگاه علوم قضایی


بسیج دانشجویی دانشگاه علوم و فنون قرآن تهران


بسیج دانشجویی مدرسه عالی شهید مطهری


بسیج دانشجویی دانشکده نقشه برداری وزارت دفاع


بسیج دانشجویی دانشکده نفت تهران


بسیج دانشجویی دانشگاه علم و فرهنگ تهران


بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی سما


بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی پرند


بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی ارومیه


بسیج دانشجویی دانشگاه ازاد اسلامی زاهدان


بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد


بسیج دانشجویی دانشگاه ازاد اسلامی بیرجند


بسیج دانشجویی دانشگاه ازاد اسلامی کرمان


بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی سنندج


بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی خرم اباد


بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی ایلام


بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اهواز


بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه


بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل


بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی بندر عباس


بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر


بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی بجنورد


بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اسلامشهر


بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی رودهن


بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی زنجان


بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی کرج


بسیج دانشجویی دانشگاه ازاد اسلامی مشهد


بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی رشت


بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی علوم و تحقیقات


بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تهران شمال


بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تهران غرب


بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی سمنان

انتهای پیام/

28 / 31 دانشگاه آزاد اسلامی ظریف بسیج

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی ظریف بسیج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۴۰۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا صدای جنبش‌های دانشجویی عربی در حمایت از فلسطین بلند نمی‌شود؟

قدس؛ با گذشت ۷ ماه از آغاز جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه، صدها هزار تظاهرکننده همچنان در خیابان‌های لندن، پاریس، نیویورک و سایر کشورها تجمع می‌کنند. آنچه در سرتاسر جهان شاهد آن هستیم چیزی جز نبرد خیر در مقابل شر، و عدالت در برابر بی عدالتی نیست، زیرا دانشجویان، کارگران، وکلا، معلمان و کارمندان دولت، شیوه مشارکت سیاسی را برای خودشان دوباره ترجمه کرده اند. پس از چندین دهه که در آن دانشجویان به طور معمول به بی‌تفاوتی و غیرسیاسی بودن متهم می‌شدند، جنبش دانشجویی جهانی در حمایت از فلسطین کاری کرده است که عمیقاً به این نسل به عنوان رهبران فردای جامعه افتخار کنیم، زیرا آنها برای دفاع از حقوق و انسانیت کسانی که با نسل کشی، ظلم و بی عدالتی روبرو هستند، در خطر دستگیری، قرار گرفتن در لیست سیاه و اخراج از دانشگاه قرار دارند.

صدای اعتراضاتی که قتل‌عام‌ و نسل‌کشی را که اسرائیل بیش از ۲۰۰ روز است در غزه مرتکب می‌شود، محکوم می‌کند، هر روز در دانشگاه‌های سراسر جهان افزایش می‌یابد و به سمت تشکیل یک بلوک جهانی از دانشگاه‌ها حرکت می‌کند که نویدبخش تشکیل بزرگ‌ترین جنبش دانشجویی در جهان است؛ جنبشی جهانی که  در دهه ۱۹۶۰ و ۱۹۷۰ که منجر به توقف جنگ در الجزایر و ویتنام شد.

۱۷ آوریل آغاز اعتراضات دانشجویی در آمریکا

آغاز این جنبش جدید دانشجویی در دانشگاه کلمبیا در ایالات متحده و توسط جنبش دانشجویان برای عدالت در فلسطین در حالی سازماندهی شد که اعضای آن در ۱۷ آوریل خیمه‌های خود را در حیاط دانشگاه برپا کردند. این امر منجر به اختلال در کلاس‌ها در تمام بخش‌های دانشگاه شد و رئیس دانشگاه را بر آن داشت تا با پلیس تماس بگیرد تا تظاهرکنندگان را دستگیر کند و باعث شد تا سایر دانشجویان و اعضای هیئت علمی به اردوگاه معترضان بپیوندند؛ شرایط به گونه‌ای رقم خورد که محوطه دانشگاه به یک «هاید پارک» آمریکایی تبدیل شد که در آن سخنرانی برگزار می شد و سخنرانان به نوبت برای دانشجویان سخنرانی می‌کردند و فعالیت‌های نظیر خواندن سرود و آوازهای فلسطینی گرمابخش این تجمعات بود و دانش‌آموزان و دانشجویان معترض آمریکایی اعلام کردند تا زمانی که خواسته‌هایشان برآورده نشود، در آنجا خواهند ماند.

جنبش دانشجوی حمایت از فلسطین چه می‌خواهد؟

شتاب فزاینده این جنبش، پس از آن که در ابتدا با حضور تعدادی اندک از دانشجویان آغاز شد، دانشجویان دیگر دانشگاه‌های آمریکا را بر آن داشت تا در همبستگی با آنها به پا خیزند و همزمان سقف مطالبات جنبش دانشجویی بالا رفت و مطالبات آنها از درخواست آتش بس فوری در غزه و بازگشت همکاران بازداشتی خود فراتر رفت و به مطالبات پایان یافتن تمام قراردادهای بین دانشگاه‌ها و شرکت‌های نظامی که اسلحه‌های اسرائیل را تامین می‌کنند رسید؛ آنها از مدیران دانشگاه‌ها خواستند که با توجه به ارزش‌های اصلی این نهادهای علمی و دانشگاهی، یعنی عدالت، صلح و حقوق بشر، در تمام توافق‌های انجام شده با صنایع نظامی و موسسات تحقیقاتی اسرائیل تجدیدنظر کنند.

سرایت اعتراضات دانشجویی به سایر دانشگاه‌های آمریکا و جهان

 این اعتراض دانشجویی در مقابل تداوم جنگ، سکوت و تبانی بین المللی با جنایتکاران، به سایر دانشگاه‌های داخل آمریکا و جهان سرایت کرد؛ بسیاری از دانشجویان در سرتاسر جهان به "حصر همبستگی با غزه" در دانشگاه کلمبیا در واشنگتن به عنوان یک اقدام قهرمانانه نگاه کرده‌اند و آنها به دنبال الگوبرداری از آن هستند تا روی دانشگاه‌های خود فشار بیاورند، و از این طریق، دولت‌های خود را وادار سازنند تا برای متوقف کردن جنایات در غزه اقدامی عاجل کنند.

یهودستیزی؛ کلیدواژه سرکوب اعتراضات دانشجویی

 جنگ نسل کشی ارتش اشغالگر اسرائیل علیه فلسطینیان بی دفاع و بی گناه در غزه و کرانه باختری در حالی ادامه دارد که مقامات امنیتی ایالات متحده برای درهم شکستن و منحرف کردن جنبش دانشجویی، سلاح سنتی «یهود ستیزی» را مطرح کردند تا هر صدایی که از اسرائیل و اقدامات جنایتکارانه آن انتقاد می‌کند خاموش کنند، اما با توجه به آگاهی دانشجویان، به نظر می‌رسد این سلاح دیگر کارایی ندارد، چراکه دانشجویان تاکید کردند که تا شنیده شدن صدایشان به اعتراض خود ادامه خواهند داد؛ دانشجویان اعلام کردند که جنبش آنها صلح آمیز است و دنباله روی جنبش‌های حقوق مدنی و ضد جنگ است که در طول تاریخ، آمریکا شاهد آن بوده است.

از دهه ۱۹۵۰، جنبش‌های دانشجویی در کشورهای مختلف، از آمریکا گرفته تا اروپا تا شرق آسیا و در منطقه عربی در طول بهار عربی، درواقع موتور محرکه انقلاب‌ها به سوی آزادی و دموکراسی تلقی شدند. امروز اما جنبش دانشجویی به دلیل نیروی جوانی و استقلال سیاسی خود از احزاب و گروه‌های ذینفع و به دلیل جوان‌گرایی فراوان، تبدیل به یکی از جنبش‌هایی شده است که می‌تواند در جوامع خود تغییر ایجاد کند؛ ویژگی که می‌تواند جنبش‌های دانشجویی را به خالق بلامنازع آینده تبدیل کند.

جای خالی صدای جنبش‌های دانشجویی عرب در حمایت از فلسطین

باوجود شکلگیری جنبش‌ جهانی دانشجویی در حمایت از فلسطین، در کشورهای عربی اما به سختی می‌توانیم صدای دانشجویان یا دانشگاه‌ها را بشنویم، یا دست‌کم صدای آنها به دلایل نامعلومی در خارج از کشورشان طنین انداز نشده است. در بسیاری از کشورهای عربی فضای ترس و ظلم بر دانشگاه‌ها حاکم است و اساتید و کارکنان دانشگاه می‌ترسند صدای خود را با صدای بلند در محوطه دانشگاه برای حمایت از آرمان فلسطین بلند کنند. از سوی دیگر، سرکوب سیستماتیک علیه جنبش‌های دانشجویی مجالی به دانشگاهیان نمی‌دهد تا صدای خود را در محکومیت جنگ جنایتکارانه علیه غزه بلند کنند.

سایه ترس و سرکوب بر دانشگاه‌های عربی

به عنوان نمونه ماه گذشته، عبدالمالک اسعدی رییس یکی از دانشگاه‌های مراکش نیروهای امنیتی را احضار کرد تا محوطه دانشگاه را محاصره کنند و آن را به روی دانشجویان ببندند تا از برگزاری ششمین گردهمایی در مورد بیت المقدس که اتحادیه ملی دانشجویان مراکش در این دانشگاه برگزار می‌کرد، جلوگیری کند؛ این گردهمایی قرار بود با شعار "طوفان الاقصی: عزت و سربلندی ملت، نماد پیروزی و رهایی آن" برگزار شود، اما رئیس دانشگاه تصمیم گرفت کلاس‌ها را به حالت تعلیق درآورد و کلیه امکانات را به مدت ۳ روز به حالت تعلیق درآورد.  وضعیت در سایر دانشگاه‌ها نیز به همین منوال است؛ در بیش از ۳۰ دانشگاه دیگر مراکش نیز، بدون احتساب کالج‌ها و مؤسسات آموزش عالی، چه در میان رده‌های دانشجویی و چه در میان اساتید و معلمان سکوتی آکنده از ترس حاکم است.

 یکی از اساتید برجسته دانشگاه که در بسیاری از دانشگاه‌های کشورهای عربی به تدریس مشغول است و به درپیش گرفتن مواضع مترقی در حمایت از اهداف عادلانه، به ویژه مسئله فلسطین معروف است، گفته است که ترس چیزی است که مانع از اقدام دانشگاه‌های کشورهای عربی برای دفاع از آرمان فلسطین و حمایت از فلسطینی ها می‌شود.

وی گفت‌وگوی بین خود و رئیس یکی از دانشگاه‌ها در عربستان را که دانشگاهی معتبر محسوب می‌شود، دلیلی بر این امر ذکر کرد؛ وی اذعان کرد وقتی که ایده برگزاری یک رویداد آموزشی با موضوع جنگ غزه را مطرح کرده است، رئیس دانشگاه ترس خود را به گونه‌ای توجیه کرد و از برگزاری این رویداد جلوگیری کرده است.  درواقع سازماندهی چنین رویدادی به ویژه با توجه به عادی سازی رسمی و غیر رسمی روابط بین برخی دولت‌های عربی و رژیم صهیونیستی، کار دشواری به نظر می‌رسد.

 دانشگاه‌ها چراغ راه دانش و رهبران آینده جامعه

جنبش‌های دانشجویی در جهان عرب از نظر تاریخی در تمام نقاط عطف تاریخ حضور داشته‌اند، حتی در سیاه‌ترین سال‌ها، دانشجویان و اساتید دانشگاه در خط مقدم رهبری امور اجتماعی و اجتماعی بودند و رهبری جنبش های سیاسی که از آزادی، دموکراسی و عدالت اجتماعی دفاع می‌کردند را برعهده داشتند؛ با این حال، در طول دو دهه اخیر، روسای دانشگاه‌های بزرگ عربی به کارکنانی تبدیل شده‌اند که بیش از آنکه  به دنبال شهرت و جایگاه علمی خود در جامعه باشند به فکر موقعیت و مزایای خود هستند! آنها منتظر سیگنال‌هایی از طرف مقامات دولتی و امنیتی هستند تا بتوانند با پیروی از دستورات آنها، تمام صداهای مزاحمی را که ممکن است باعث عصبانیت و نارضایتی مقامات شود سرکوب کنند.

جنبش‌های دانشجویی عربی همواره در خط مقدم مبارزات مردمی بوده و جنبش مدنی کشورهایشان را رهبری و احزاب سیاسی را هدایت کرده‌اند و در طول تاریخ، مواضع قهرمانانه و فداکاری‌های بزرگی را برای هدایت جامعه به سمت تغییر، پیشرفت و توسعه ارائه کرده اند. در طول دوره‌های جنبش مردمی از جمله بهار عربی که جهان عرب تجربه کرد، جوانان دانشگاهی کسانی بودند که تظاهرات‌هایی را رهبری و چارچوب‌بندی کردند که هزاران جوان را از همه گرایش‌ها و از همه گروه‌های آموزشی جذب کرد. آنچه امروز جنبش دانشجویی جهان عرب را از بیان بلند صدای خود باز می دارد، موج سرکوب سیستماتیکی است که ماشین سرکوب دولتی موفق به اجرای آن در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی شده است تا صداهای اعتراضی را در نطفه خفه کند.

در حالی که جهان منتظر بیدار شدن وجدان دانشگاه‌های کشورهای عربی و مسلمان منطقه است، جنگ جنایتکارانه غزه باعث شده است که بسیاری، حتی آنهایی که از منطقه و موضوع دور هستند، دچار بحران اخلاقی عمیقی شوند صدای خود را در حمایت از مردم مظلوم فلسطین و در واکنش به اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی بلند کنند. جنبش دانشجویی در کشورهای عربی باید فورا به صداهایی که خواهان پایان دادن به این تراژدی وحشتناک در غزه  بلند شده است، پاسخ دهد، چرا که این بحران عواقب اخلاقی وحشتناک و پیامدهای انسانی ویرانگری برای آینده همزیستی انسانی بر اساس ارزش‌هایی خواهد داشت که امروز در حالی شاهد شکسته شدن آن در مقابل چشمان خود هستیم که هیچ کس اقدامی برای پایان دادن به آن نمی‌کند.

انتهای پیام/

سیداحمد موسوی

دیگر خبرها

  • استادان مفاهیم روز جهان را به دانشجویان آموزش دهند
  • فعالیت ۲۰۰ تشکل دانشجویی و ۱۰۰ تشکل فعال استادی در دانشگاه آزاد
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • اثرگذاری فرهنگی اساتید در دانشگاه آزاد بیشتر می‌شود
  • تجمع دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سلماس
  • برگزاری آیین معارفه مسوول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی همدان
  • برگزاری آیین معارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی همدان
  • حمایت دانشگاه‌های جهان از فلسطین یادآور رسالت معلمی در دفاع از مظلومان است
  • چرا صدای جنبش‌های دانشجویی عربی در حمایت از فلسطین بلند نمی‌شود؟
  • اجرای طرح تدریس با جهت‌گیری الهی برای هدایت دانشجویان