Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اصفهان - ايرنا - مدير جهاد کشاورزي گلپايگان گفت: اجراي طرح هاي آبياري کم فشار و نوين با صرفه جويي در مصرف آب به حفظ سطح زير کشت موجود در اين شهرستان کمک مي کند.

حيدر علي گل محمدي روز پنجشنبه در گفت و گو با ايرنا با اشاره به طرح هايي که امروز توسط وزير جهاد کشاورزي در گلپايگان افتتاح يا عمليات اجرايي آن آغاز شد، افزود: امروز عمليات اجرايي طرح آبياري کم فشار روستاي رباط سرخ به مساحت 105 هکتار و هزينه حدود 9 ميليارد و 800 ميليون ريال آغاز شد که اميد است تا ابتداي سال آتي بهره برداري شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با بيان اينکه 85 درصد اعتبار اين طرح از محل کمک بلاعوض دولت و 15 درصد به عنوان خود ياري کشاورزان تامين شده است، اظهار داشت: با اجراي اين طرح، کشاورزان استفاده مفيد تري از آب دارند.
گل محمدي همچنين به افتتاح طرح آبياري باراني و کم فشار به مساحت 600 هکتار و اعتبار حدود 56 ميليارد و 500 ميليون ريال در گلپايگان با حضور وزير جهاد کشاورزي اشاره کرد و گفت : اجراي اين طرح ها باعث مي شود تا با وجود کمبود منابع آبي، بتوان با افزايش بهره روي، سطح زير کشت موجود در شهرستان را حفظ کرد.
وي به بازديد وزير جهاد کشاورزي از مزرعه گل محمدي گلپايگان نيز اشاره و اضافه کرد: مساحت زير کشت اين مزرعه در زمان حاضر 20 هکتار و مقرر است 30 هکتار ديگر به آن اضافه شود.
به گفته وي، اين مزرعه براي استفاده از زمين هايي که به دليل خشکسالي و کمبود منابع آبي زير کشت نرفته بود، ايجاد شده است.
مدير جهاد کشاورزي گلپايگان گفت: در سفر امروز وزيرجهاد کشاورزي به شهرستان، مشکلات موجود در بخش کشاورزي به وي گزارش شد.
وي از جمله مشکلات و درخواست هاي کشاورزان گلپايگان را تخصيص آب حوضه آبريز اين شهرستان، تسهيلات بانکي، سرمايه در گردش براي واحدهاي دام و طيور بويژه دام هاي سبک و ساماندهي اراضي بويژه زمين هاي کشاورزي که در حريم شهر قرار گرفته اند، عنوان کرد.
محمود حجتي وزير جهاد کشاورزي روز پنجشنبه براي افتتاح و آغاز عمليات اجرايي طرح هاي آبياري به شهرستان گلپايگان سفر کرد.
در شهرستان گلپايگان 30 هزار هکتار زمين کشاورزي وجود دارد که به دليل خشکسالي و کم آبي حدود 20 هزار هکتار آن زير کشت محصولات کشاورزي و باغي قرار دارد.
اين شهرستان با 90 هزار نفر جمعيت در 180 کيلومتري شمال غرب اصفهان واقع است.
7138/3011
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۴۰۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۷۰۰ هکتار به سطح زیر کشت گیاهان دارویی لرستان اضافه شده است

ایسنا/لرستان رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: ۱۷۰۰ هکتار به سطح زیر کشت گیاهان دارویی استان اضافه شده است.

سید عماد شاهرخی امروز نهم فروردین‌ماه در جلسه شورای معاونین و مدیران سازمان جهاد کشاورزی لرستان که در سالن جلسات برگزار شد با اشاره به رشد ۴ برابری تولید گندم در لرستان، اظهار کرد: در حالی که تولید و خرید گندم در کشور ۲ و نیم برابر افزایش پیدا کرد در لرستان با رشد بیش از ۴ برابری مواجه بودیم.

وی به پیشرفت مناسب طرح جهش تولید در دیمزارها هم اشاره کرد و گفت: سال اول اجرای جهش تولید در دیمزارها تعداد ادوات خریداری شده ۸۵ دستگاه بودند، در حالی که سال ۱۴۰۱ به ۲۷۵ دستگاه افزایش پیدا کرد، سال ۱۴۰۲ هم به ۵۲۷ دستگاه افزایش پیدا کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به افزایش سطح زیر کشت دانه‌های روغنی، خاطرنشان کرد: سطح زیر کشت گیاهان دارویی از ۲۲۰۰ هکتار به ۶۸۰۰ هکتار افزایش پیدا کرد یعنی با رشد سه برابری مواجه بودیم.

شاهرخی با اشاره به افزایش محصولات باغی عنوان کرد: تولید سیب از ۶۵ هزار تن به ۷۵ هزار تن در دوسال دولت سیزدهم افزایش پیدا کرد، تولید زردآلو هم از ۲۵۰۰ تن به ۲۷۰۹ تم افزایش پیدا کرد.

وی ادامه داد: تولید انار هم از ۵۵ هزار تن به ۷۰ هزار تن افزایش پیدا کرده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان به افزایش تولید نخود در دولت سیزدهم هم اشاره کرد و گفت: تولید نخود از ۱۶ هزار و ۵۲۷ تن به ۴۳ هزار و ۵۴۳ تن افزایش پیدا کرد یعنی رشد سه برابری داشته است.

شاهرخی تصریح کرد: قبل از دولت سیزدهم تولید حبوبات ۶۳ هزار تن بود، در حالی که در دولت سیزدهم این رقم به ۸۷ هزار و ۴۰۰ تن افزایش پیدا کرد.

وی با اشاره به افزایش سطح گلخانه‌های لرستان‌ بیان کرد: قبل از دولت سیزدهم ۷۴ هکتار گلخانه داشتیم، در حالی که ظرف این دو سال ۴۵ هکتار به سطح گلخانه‌های استان اضافه شد.

 رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم ۱۷۰۰ هکتار به سطح زیر کشت گیاهان دارویی استان اضافه شده است، بیان کرد: ظرف این دو سال همچنین ۲ هزار هکتار در اراضی شیب دار استان کاشت شده است.

شاهرخی به افزایش ۱۰ درصدی محصولات زراعی استان اشاره کرد و گفت: در ماه‌های پایانی سال گذشته در حالی که ۷۷ تن گوشت منجمد برای استان مشخص شده بود، اما با مشارکت تشکل‌ها، اتحادیه دامداران و تعاون روستایی ۴۰۰ تن گوشت ارزان قیمت توزیع کردیم.

وی با اشاره به رفع تداخلات ارضی استان هم توضیح داد: از آغاز اجرای رفع تداخلات ارضی یعنی سال ۹۴ تا ۱۴۰۰ تنها ۷۶ پلاک رفع تداخل شده بود، در حالی که در دولت سیزدهم ۹۴۰ پلاک رفع تداخل شده است، به دنبال این هستیم که شهریور سال جاری پروژه رفع تداخلات بسته شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به صدور سند بعد از رفع تداخلات، اظهار کرد: تاکنون ۶۵ درصد سند تک برگ بعد از رفع تداخلات ارضی برای کشاورزان صادر شده است.

شاهرخی اضافه کرد: در دوسال گذشته همچنین ۱۷۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان یکپارچه سازی شده در حالی که قبل از دولت سیزدهم ۱۰۰۰ هکتار از اراضی استان یکپارچه سازی شده بود.

وی با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم تولید تخم مرغ به ۱۲ هزار تن رسیده است، بیان کرد: با راه‌اندازی دو واحد تولید مرغ ظرف ماه‌های آینده ۵ هزار تن به ظرفیت تولید تخم مرغ در استان اضافه می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان احیا و مرمت ۸۰ رشته قنات، تکمیل سه ایستگاه پمپاژ را از دیگر اقدامات سازمان جهاد کشاورزی لرستان عنوان کرد و افزود: با راه‌اندازی ۴ مجتمع پرورش ماهیان خاویاری از جمله مجتمع سپپددشت، درب گنبد و رنگین به قطب پرورش ماهیان خاویاری تبدیل می‌شویم.

شاهرخی به راه‌اندازی ۱۲ واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی در دولت سیزدهم اشاره کرد و افزود: در دولت سیزدهم ۳۸۸ پروژه در بخش کشاورزی به بهره‌برداری رسیده است، همچنین ۲۳۹ واحد راکد و تعطیل به چرخه تولید بازگشتند.

وی با اشاره به کسب رتبه اول جذب تسهیلات تبصره ۱۸ در استان و کشور بیان کرد: در حال حاضر هم ۱۵۰ میلیارد تومان طرح در بانک کشاورزی آماده داریم که منتظر ابلاغ اعتباری هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۱۷۰۰ هکتار به سطح زیر کشت گیاهان دارویی لرستان اضافه شده است
  • کشت گندم در ۵۹ هزار هکتار اراضی چهارمحال و بختیاری
  • چهارمحال و بختیاری پیشرو در تجهیز اراضی به سامانه نوین آبیاری
  • شتاب دراجرای طرح‌های آب و‌خاک آذربایجان غربی با اختصاص اعتبار ویژه
  • شخم ۴۵ درصد از شالیزارهای گیلان
  • اختصاص اعتبار ویژه برای اجرای طرح‌های آب و خاک در آذربایجان غربی
  • تجهیز بیش از ۷۰ هزار هکتار از اراضی به سامانه‌های نوین آبیاری
  • بیش از ۲۰۰۰ هکتار از اراضی استان چهارمحال و بختیاری به سامانه‌های نوین آبیاری تجهیز شدند
  • دو درصد پروتئین کشور در قم تولید می‌شود
  • سرمایه گذاری ۱۲ هزار و ۸۴ میلیارد ریالی بخش کشاورزی در استان همدان