Web Analytics Made Easy - Statcounter

جانشین فرمانده ناجا بر ضرورت استفاده از تکنولوژی‌ و دانش روز در کاهش تصادفات و تخلفات رانندگی تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، سردار ایوب سلیمانی در حاشیه طرح ترافیکی زمستانی ۹۷ که صبح امروز در پیست اسکی آبعلی برگزار شد، درباره تاثیر استفاده از تکنولوژی روز و دوربین‌ها در کنترل و ثبت تخلفات رانندگی گفت: اگر بتوانیم پایش تصویری در جاده‌ها را سرعت دهیم و در عین حال از ردیاب‌های الکترونیکی برای خودروها استفاده کرده و سامانه سپهتن را نیز گسترش دهیم،  قطعا می‌توانیم نقشی تعیین کننده درکاهش تلفات داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره تاثیر سیستم‌های کنترلی هوشمند در کاهش تخلفات و حوادث گفت: تجربه نشان داده در جاده‌هایی که این تجهیزات بکار گرفته شده، آمار تخلفات و حوادث کاهش یافته است.

سلیمانی ادامه داد: در دو سال اخیر با اقدامات وزارت راه،  افزایش تعداد دوربین‌های ثبت تخلف را به حدود ۲۰۰۰ هزار عدد رسانده است که این امر در کاهش تصادفات و تلفات حوادث رانندگی بسیار موثر بوده است.

جانشین فرمانده ناجا درباره اقدامات انجام شده برای کاهش تلفات مصدومین حوادث رانندگی در حین انتقال به بیمارستان و پس از آن نیز گفت: در این خصوص جلسات متعددی با رئیس سازمان اورژانس کشور داشتیم و در آستانه امضای یک تفاهم نامه بین نیروی انتظامی و اورژانس و وزارت راه و شهرسازی هستیم.

وی گفت: در طول سال‌های اخیر فعالیت‌های اورژانس توانسته است نقش موثری در کاهش تلفات جاده‌ای داشته باشد، ولی قطعا تلفات ما در ۳ نقطه یک صحنه تصادف و البته بسته به شدت تصادف،  مسیر تصادف تا بیمارستان و در بیمارستان اتفاق می‌افتد.

سردارسلیمانی ادامه داد: وزارت بهداشت، اورژانس کشور و نیروی انتظامی با همکاری یکدیگر در آینده خواهیم توانست تلفات را از صحنه تصادف تا بیمارستان به حداقل برسانیم.

وی اظهار کرد: ما بیش از ۳ هزار نقطه حادثه‌خیز در کشور داریم و جاده‌های کوهستانی و جاده‌های پرتردد، جاده‌هایی که نقاط حادثه خیز در آن‌ها بیشتر است، بیشترین تصادفات را دارند.

جانشین فرمانده ناجا تصریح کرد: ما اطلس کل کشور را داریم و می‌دانیم نقاط حادثه خیز کجا هستند و در چه بخش‌هایی از جاده‌ها این حادثه‌ها رخ می‌دهند؛ به همین خاطر به فرماندهان استان‌ها ابلاغ کردیم که عمده ظرفیت‌های راه را در آن جاده و گلوگاه‌هایی که بیشترین تلفات را دارند، متمرکز کنند واین یکی از آن راه‌کارهای موثری است که می‌تواند در کاهش تلفات موثر باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پليس راهور تصادفات جاده ای نیروی انتظامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۴۰۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرهنگ‌سازی و آموزش، راهبرد موثر در کاهش حوادث رانندگی

ایسنا/قم روشن با بیان این‌که ایمنی جاده‌ها، کیفیت خودروها و عدم رعایت قوانین توسط رانندگان از علل تصادفات است، عنوان کرد: ۶۰ تا ۷۵ درصد علت تصادفات مربوط به عوامل انسانی است؛ لذا باید بر این مهم کار شود تا با فرهنگ‌سازی نقش عامل انسانی در بروز تصادفات کاهش پیدا کند.

علی روشن در گفت‌وگو با ایسنا ضمن گرامیداشت ۷ اردیبهشت روز ایمنی و حمل‌ونقل بیان کرد: با توجه به فعالیت‌های مختلف دستگاه‌های اجرایی در حوزه ایمنی و حمل‌ونقل باید به این روز به‌عنوان یک رویداد نگاه کنیم.

رئیس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای قم، ادامه داد: هدف از ایجاد این رویداد جلب توجه همه افراد اعم از حقیقی و حقوقی به حوزه حمل‌ونقل و لزوم رعایت قوانین و مقررات با هدف افزایش ایمنی و کاهش خطرات جانی و مالی برای شهروندان است.

روشن با بیان این‌که ایمنی جاده‌ها، کیفیت خودروها و عدم رعایت قوانین توسط رانندگان از علل تصادفات است، عنوان کرد: ۶۰ تا ۷۵ درصد علت تصادفات مربوط به عوامل انسانی است؛ لذا باید بر این مهم کار شود تا با فرهنگ‌سازی نقش عامل انسانی در بروز تصادفات کاهش پیدا کند.

وی با تاکید بر اهمیت فرهنگ‌سازی و آموزش به عنوان راهکاری موثر در افزایش ایمنی راه‌ها، اظهار کرد: آموزش به دانش آموزان مدارس روستایی، موتور سواران، رانندگان حمل و نقل عمومی اعم از باری و مسافربری، کادر اجرایی و فنی اداره راهداری، برگزاری حدود ۸ دروه آموزشی برای کارکنان دستگاه اجرایی، آموزش بین دستگاهی، تهیه پوستر، تهیه کیف، جامدادی، دفتر با موضوع ایمنی برای دانش‌آموزان از جمله اقدامات ما در راستای فرهنگ سازی و تشویق به قانون مداری است.

رئیس اداره ایمنی و ترافیک راهداری استان قم، ادامه داد: همکاری با پلیس راه برای کنترل نامحسوس جاده‌ای به ویژه در اعیاد و مناسبت‌های خاص، کنترل تجهیزات ایمنی اتوبوس‌ها و کامیون‌های عبوری از جمله عاج لاستیک، جعبه کمک‌های اولیه از اقدامات راهداری در حوزه کنترل و نظارت است.

روشن تهیه و نصب دوربین‌های ثبت تخلفات در محورهای مختلف را مورد توجه قرار داد و گفت: در حوزه نصب دوربین‌های ثبت تخلفات وضعیت مطلوبی داریم؛ در حال توسعه نصب دوربین ثبت تخلفات هستیم و محورهای اندکی که فاقد دوربین هستند را پوشش خواهیم داد.

وی یادآور شد: تهیه تجهیزات ایمنی برای پلیس راه همچون چراغ پلیس مجازی، برگزاری کمیسیون ایمنی با حضور دستگاه‌های اجرایی به منظور بررسی مشکلات ایمنی و ارائه راهکار از دیگر اقدامات اداره راهداری است.

رئیس اداره ایمنی و ترافیک راهداری استان قم با اشاره به لزوم همکاری مردم و دستگاه‌های اجرایی در خصوص افزایش ایمنی، گفت: رعایت قوانین و مقررات در سطح جامعه باید پر رنگ شود،لذا همه شهروندان در برابر رعایت نکات ایمنی وظیفه‌مند هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چرا کسی پاسخگوی عدم پرداخت حقوق کارگران شهرداری نیست
  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی نیازمند اقدامات فرهنگی است
  • کاهش حدود ۱۰ درصدی جانباختگان تصادفات در نوروز امسال
  • کاهش ۱۴ درصدی جانباختگان حوادث رانندگی در نوروز
  • فرهنگ‌سازی و آموزش، راهبرد موثر در کاهش حوادث رانندگی
  • کاهش ۱۴ درصدی جانباختگان حوادث رانندگی در سفرهای نوروزی
  • کاهش ۱۴ درصدی جانباختگان حوادث رانندگی در سفر‌های نوروزی
  • اهتمام علوم پزشکی تبریز در کاهش حوادث ترافیکی از مسیرهای علمی
  • کاهش شمار قربانیان حوادث رانندگی در نوروز امسال
  • کاهش ۹.۵ درصدی مرگ در تصادفات نوروز ۱۴۰۳