Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-24@22:21:43 GMT

دور شدن از مردم باعث آسیب انقلاب می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۴۰۵۷۱

دور شدن از مردم باعث آسیب انقلاب می‌شود

سیدپرویز فتاح با اشاره به اینکه ناکارآمد نشان دادن انقلاب دسیسه دشمن است، گفت: باید تلاش کنیم به جای پاشیدن نمک به زخم مردم، مرحم زخم‌های آنان باشیم.

به گزارش گروه اجتماعی قدس آنلاین، سیدپرویز فتاح در سفر به استان فارس که به منظور بررسی نحوه خدمات‌رسانی به مددجویان این نهاد و دیدار با خانواده‌های تحت پوشش انجام شد، در شورای اداری شهرستان کازرون حضور یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در این جلسه با اشاره به وقوع برخی ناآرامی‌ها و حوادث ماه‌های گذشته در شهرستان کازرون، خواستار توجه بیشتر مسئولان به مردم شد و گفت: مسئولان ما از تبار انقلاب هستند، اما متاسفانه برخی اصل انقلابی خود را فراموش می‌کنند.

رئیس کمیته امداد با گرامیداشت یاد و خاطره ۱۳۰۰ شهید شهرستان کازرون گفت: وجود ۱۵ هزار شهید در استان فارس دارای پیام مهمی است، به ویژه در این موقعیت حساس از انقلاب که در آستانه چهل سالگی قرار دارد.

فتاح با بیان اینکه دشمن، انقلاب اسلامی ایران را به ناکارآمدی متهم می‌کند و از ابتدای شکل‌گیری انقلاب در این شیپور دمیده است، اضافه کرد: این درست نیست که ما به خودمان مشغول شویم و از دسیسه‌های دشمن غافل شویم. نظام اسلامی درختی بارور است و باید به این توجه کنیم که اصل درخت انقلاب ثابت و تنومند شده است.

فتاح با تاکید بر اهمیت حفظ وحدت در جامعه، خاطرنشان کرد: مسئولان و مردم نباید بر سر مسایل جزئی با هم دچار اختلاف شوند. ما مسلمان و مومن و از تبار این شهدا و از جنس امام و انقلابیم و ولایتی بر سر ما سایه افکنده که بر وحدت تاکید دارد؛ به ویژه اینکه آموزه امام، عقلانیت، بصیرت و تفکر است؛ آن هم در زمانی که دشمن از تمام ابزارها استفاده می‌کند که به نظام ما زخم بزند.

وی با تاکید بر اینکه کازرون یکی از افتخارات ایران اسلامی است، به پیشینه تاریخی این شهرستان در سال‌های پیروزی انقلاب و نقش آن در دوران دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: انصافا باید بگوییم این شهرستان، ایرانی کوچک و مایه فخر و سربلندی است.

رئیس کمیته امداد گفت: مبارزه با فقر شوخی‌بردار نیست؛ اما هر جا نظام اسلامی بر موضوعی متمرکز شده و کار کرده بر مشکلات چیره شده‌ایم. تجربه نشان داده که مشکلات با اراده قابل برطرف کردن است.

فتاح در ادامه وحدت و همراهی کمیته امداد، دولت و مجلس را مثال‌زدنی توصیف کرد و افزود: هر کس با هر ذهنیتی برای محرومان کاری انجام دهد دست او را می‌بوسم. دولت با شناختی که از ماموریت کمیته امداد دارد به این نهاد کمک می‌کند. نمایندگان مجلس هم با وظایف این نهاد آشنا هستند و در بودجه امسال به کمیته امداد توجه ویژه‌ای داشتند.

فتاح با بیان اینکه سال گذشته ۲۱۰۰ میلیارد تومان وام اشتغال به مددجویان کشور تخصیص یافت، عنوان کرد: تمام درخواست‌های وام نیازمندان پاسخ داده شده و این تخصیص به استان فارس ۱۰۴ درصد بوده است.

وی همچنین با اشاره به هجمه دشمنان علیه نظام و انقلاب اسلامی و از سوی دیگر فشارهای اقتصادی به مردم گفت: زندگی مردم نسبت به گذشته سخت‌تر شده است لذا باید تلاش کنیم به جای پاشیدن نمک به زخم مردم، مرحم زخم‌های آنان باشیم.

فتاح با قدردانی از اقدامات انجام شده از سوی کمیته امداد در شهرستان کازرون، اظهار کرد: در این شهرستان برای دریافت وام ضروری کسی در نوبت نمی‌ماند و وام‌های اشتغال هم در کازرون صف ندارد زیرا به این شهرستان عنایت ویژه شده است.

وی گفت: در حال حاضر تعدادی مسکن مهر نیمه‌تمام در شهرستان کازرون وجود دارد که کمیته امداد آمادگی تحویل و تکمیل آنها در جهت خانه‌دار کردن مددجویان را دارد.

رئیس کمیته امداد اضافه کرد: دولت برای تامین زمین با ما همراهی می‌کند تا هیچ‌یک از مددجویان در کازرون به خاطر مسکن معطل نمانند.

فتاح در ادامه تصریح کرد: تمام نیازهای کازرون را ما نمی‌توانیم برطرف کنیم اما امیدوارم در زمینه کمک به محرومان و نیازمندان ضربتی عمل کنیم.

وی با بیان اینکه مدیر انقلابی باید ساده و جهادی باشد، تاکید کرد: از مردم دور نشویم زیرا انقلاب از اینجا آسیب می‌بیند و اگر می‌خواهیم موفق باشیم باید مردمی باشیم زیرا با مردمی بودن می‌توان عشق و محبت مردم را بازگرداند.

فتاح افزود: من آنچه به عنوان ره‌آورد این سفر به مرکز خواهم برد، وحدت رویه در کازرون است؛ براساس آنچه به ما اعلام کردند در این شهرستان همه به کمیته امداد کمک می‌کنند. در حالی که رشد کمک‌های مردمی در ۸ ماهه امسال در کل کشور ۳۶ درصد بوده اما در کازرون بالاتر از این رقم است و هر یتیم در کازرون حداقل ۵ حامی دارد.

منبع: فارس

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: پرویز فتاح رئیس کمیته امداد امام خمینی ره مبارزه با فقر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۴۰۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با ۲۰ نفر سپاه این شهرستان شکل گرفت

قدرت‌الله صمدنژاد از نیرو‌های اولیه سپاه در شهرستان تکاب تعریف می‌کند: من بازاری بودم که اوایل تأسیس سپاه وارد این نهاد مقدس شدم. آن زمان حقوق ماهانه ما یک هزار تومان بود و، چون با کمبود سلاح مواجه بودیم، به هر ۳ پاسدار یک تفنگ دادند.

به گزارش فارس، قدرت‌الله صمدنژاد از نیرو‌های اولیه سپاه در شهرستان تکاب، به بیان خاطره‌ای از زمان تاسیس سپاه پاسداران پرداخته است.

او روایت می‌کند: مهر ماه ۱۳۵۷ جمعی از بازاری و هیئتی‌ها در مسجد جامع تکاب جمع شدند و یک کمیته عملیاتی علیه رژیم پهلوی تشکیل دادند. در این کمیته با نیرو‌های ژاندارمری این رژیم مبارزه می‌کردیم تا اینکه انقلاب اسلامی به پیروزی رسید. پس از پیروزی انقلاب اسلامی حدود ۲۰ نفر عضو این کمیته بودیم که در خیابان‌ها و کوچه‌ها نگهبانی می‌دادیم.

بعد از فرمان امام خمینی (ره) برای تأسیس سپاه، عابدین سقا از نیرو‌های پاسدار بود که با لباس سبز از تهران به تکاب آمد و به نیرو‌های متعهد اعلام کرد که بیایند عضو سپاه شوند؛ تعدادی از دانش‌آموزان دبیرستان هم آمدند برای گزینش. گزینش‌ها را عابدین سقا انجام داد که با ۲۰ نفر سپاه شهرستان تکاب شکل گرفت. نیرو‌های پاسدار از جوانان نمونه بودند که می‌خواستند خودشان را فدای انقلاب اسلامی کنند.

ساختمان اولیه سپاه در یک درمانگاه کوچک ۲ طبقه بود که بعد به قلعه‌ای نقل مکان کردیم. آن زمان با کمبود اسلحه مواجه بودیم که به هر ۳ پاسدار یک تفنگ دادند. من بازاری بودم که عضو سپاه شدم. آن زمان کار‌های فرهنگی در سپاه انجام می‌دادیم و در خیابان‌های اصلی نگهبانی می‌کردیم.

حقوق ماهانه ما یک هزار تومان بود. تا اینکه غائله کردستان شروع شد و نیرو‌های سپاه مستقیم وارد مبارزه شدند. اولین شهید پاسدار تکاب، شهید حاجیان‌پور بود که در عملیات دیواندره به شهادت رسید. بعد از مدتی درگیری در احمدآباد که اطراف تکاب بود، صورت گرفت که تعدادی از نیرو‌های پاسدار شهید و اسیر ضدانقلاب شدند. این فعالیت‌ها ادامه داشت و هیچ وقت ضدانقلاب جرأت نکرد وارد تکاب شود.

ما نیروی پاسداری داشتیم به نام حاج‌حسن بحری که فروردین سال ۹۷ بر اثر عوارض جانبازی به شهادت رسید. این پاسدار در شب عروسی‌اش، وقتی متوجه درگیری شد، مراسم را رها کرد و خودش را به نیرو‌های پاسدار رساند. بعد از مقاومت در حالی که پایش گلوله خورده بود، به منزلش بازگشت. ما در سپاه تکاب، شهید عباس الطافی را داشتیم که شجاعتش مثال‌زدنی است. حتی نیرو‌های بسیج مردمی از جمله شهید باقر محمدیاری دوشادوش نیرو‌های پاسدار در عملیات‌ها شرکت می‌کردند. آنچه که ما از سپاه دیدیم، فقط اخلاص بوده و هست.

دیگر خبرها

  • فراهم کردن زمینه تحصیل و ازدواج از مهم‌ترین اهداف کمیته است
  • تجلیل از مؤسسات خیریه، گروه‌های جهادی و مراکز نیکوکاری فارس
  • اجازه ندهید حتی یک کودک از تحصیل جا بماند
  • هیچ دولتی بدون مشارکت مردم توسعه پذیر نیست
  • استفاده از ظرفیت مردم در راستای جهش تولید، از مهم‌ترین راهبردهای کمیته امداد فارس
  • پرداخت ۲۰ میلیارد زکات فطریه از سوی هرمزگانی‌ها
  • خدمات رسانی به مردم رویکرد اصلی دولت سیزدهم است
  • با ۲۰ نفر سپاه این شهرستان شکل گرفت
  • ایرانیان در سال گذشته ۷۰۰ میلیارد تومان صدقه دادند
  • ۷۵۲ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال به مددجویان ایلام پرداخت شد